Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
radosna
Postów 2443
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jestem radosna jak wiosna!
yuliya25
Postów 1000
Data rejestracji 14.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- Halo, halo, dzwonie w sprawie konkursu Kubuś w Netto, czy plecak do Pani dotarł???
tak... dotarł...
Gość: cb656Old
Jak się decydujesz na grę o 80 tysięcy, to trzeba KAŻDY nieznany telefon tak odbierać!
Zawsze, gdy słucham, jak RMF dzwoni, a jakiś dureń (który przecież podobno chciał wygrać dużą kasę) rzuca do słuchawki Halo? albo Noooo co? to mnie krew zalewa! Po co zgłaszał się do gry?!
P.S. Pracuję za pomocą telefonu. Wiele razy zdarzyło się, że dzwoniąc do Klienta słyszałem hasło RMF FM, najlepsza muzyka! - w takich sytuacjach mówię zwykle, że jeszcze nie tym razem
A zdarzyło się też, że sam odebrałem tym hasłem i okazało się, że to też z INNEGO konkursu - gość tylko się roześmiał i obiecał, że dużo czasu nie zabierze, bo widzę, że walczy pan o wysoką stawkę, zaraz się rozłączymy, tylko chcę potwierdzić udział w konkursie...
Ech, ludzie, ludzie..... czego wy właściwie chcecie?! Jak nie wygra taki, to płacz i lament, ale dałby jeden z drugim szansę sobie samemu - to nie. na wszelki wypadek się nie odezwałam
Ręce opadają
joan
Postów 18653
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
cudaczek121
Postów 6776
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 2
Konkursy dodane
Wiesz,ludzie niby wysyłają na konk wielkiej kumulacji,ale jak przyjdzie co do czego to może po prostu im głupio odebrać słowami Rmf fm najlepsza muzyka,bo się boją kompromitacji,jeśli to będzie ktoś inny
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
W końcu jest do licha wolność, każdy ma prawo odbierać telefon tak, jak chce! No i biorąc udział, zgadza się na warunki określone przez organizatora!
Użyłaś jednego trafnego słowa: NIBY.
To takie granie na niby.
...więc i wygrane będą mieć na niby
Taka jest prawda.
Nadal się z takich ludzi będę śmiać!
cudaczek121
Postów 6776
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 2
Konkursy dodane
Janusz,mój ojciec czasem wysyła smsy na wielką kumulację.A kiedy go pytam,czy wierzy,że wygra,to mówi,że nie
Zdarzyło się kilka razy w różnych miejscach (nie tylko w pracy, również w środkach komunikacji publicznej) że odebrałem tak telefon. I co? I nic! Sąsiedzi się tylko uśmiechnęli z sympatią, skomentowali ze śmiechem, a mnie korona z głowy nie spadła. Każdy robi, co uważa za słuszne. Tak rozumiem wolność. Wolno Tobie zaszywać się w kącie i z zażenowaniem oraz zawstydzeniem wyszeptać hasło, chowając głowę pod poduszkę albo zasłaniając się Miśkiem
A teraz napijmy się!
yuliya25
Postów 1000
Data rejestracji 14.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to jednak komuś humor się poprawił
cb656
Gość: czarnygreg
- A czego wam trzeba, dobry człowieku?
- Kawałek chleba, szanowna pani, gdyby się znalazł, byłbym nad wyraz
zobowiązany...
- Ach, dobry człowieku, macie szczęście! Mieliśmy dzisiaj małą uroczystość i
sporo tortu zostało!
- Ależ! Szanowna pani zbyt łaskawa! Tylko chleba kawałek!
- Ach, dobry człowieku! To żaden kłopot!
Pani domu przynosi spory kawał tortu i z dumą wręcza go żebrakowi. Ten, chcąc
nie chcąc przyjmuje i pod nosem szepcze:
- K...! Jak teraz denaturat przez to cenzura przesączyć?
Gość: arta
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://demotywato...asem-lepiej-odpuscic
I myśl przewodnia, może być i dla konkursowicza:
Czasem lepiej odpuścić, a nie Ze...aj się, a nie daj się
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
Gość: arta
Fuuuuuuuuuuuuj Magda! Ty i takie obrzydlistwa
Gość: annaszura
joan
Postów 18653
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
PS: Yyy, a czy jest możliwe, by kiedyś urządzić konek, w którym nagrodą główną byłaby posada Admina przez 1 dzień? Spełnienie marzeń
mahuska
Postów 6330
Data rejestracji 25.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a wiesz ze bardzo chciałabym wygrac w takim konkursie??
i może Pionas zrobułby losowanie wśród aktywnych uczestników forum...nagroda 1 karniak do wystawienia......ojjjjj az mnie korci ostatnio
a w temacie
Przychodzi facet do lekarza:
- Panie doktorze, od kilku dni mam zatwardzenie, nic mi nie pomaga
- Będziemy musieli panu zaaplikować czopki. Proszę się odwrócić, ściągnąć
spodnie i pochylić się. Ja panu pokażę jak to się robi.
Facet ściągnął gacie, pochylił się i poczuł jak doktor wsuwa mu coś do tyłka.
- OK, gotowe. Proszę to samo powtarzać samemu w domu co 12 godzin przez
najbliższe trzy dni. Wieczorem gościu próbował samemu sobie poradzić ale jakoś mu się nie udawało. Poprosił wiec żonę o pomoc. Odwrócił się, ściągnął spodnie i
wypiął dupsko. Żona jedną ręką położyła na jego ramieniu, drugą natomiast zaczęła
wkładać mu czopek.
- O k***a! - wrzasnął w pewnej chwili facet.
- Co się stało kochanie, zabolało cię?
- Nie ale właśnie sobie uświadomiłem, że ten lekarz trzymał obie ręce na moich ramionach!
zdolnabestia
Postów 5286
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Jeden to mało - trzeba by porozdawać bany tym wszystkim (a raczej jednej osobie z wieloma loginami) od hooptymistycznych okien
Wiedziałam, że jak tu wejdę, to nie będzie nowego dowcipu tylko znowu ta reklama...
maslo1
Postów 42
Data rejestracji 18.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
orginał http://www.youtub...&feature=related
a potem śmieszną przerubkę http://www.youtub...&feature=related
maslo1
Postów 42
Data rejestracji 18.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane