Popraw sobie humor...

radosna

#3783849 Napisano: 15.10.2010 05:09:53
0 0

yuliya25

#3784268 Napisano: 15.10.2010 08:32:42
Dziś za namową mężusia wysłałam 2 smsy do RMF-u, no bo 80 tysiaczków by się przydało... długi popłacić, remont zrobić... No ale wiadomo, nadzei wielkiej nie miałam. Siedzę i nagle TELEFON dzwoni z nieznajomego numeru!!! Na 603...!!! Patrzę na ten telefon, jak baran na nowe wrota, już miałam się drzeć RMF FM najlepsza muzyka!!!!!!!, ale na wszelki wypadek nic się nie odezwałam i słucham... a tu:
- Halo, halo, dzwonie w sprawie konkursu Kubuś w Netto, czy plecak do Pani dotarł???
emotka emotka emotka

tak... dotarł... emotka
0 0

Gość: cb656Old

#3784542 Napisano: 16.10.2010 05:57:02
yuliya25 napisał(a):

Dziś za namową mężusia wysłałam 2 smsy do RMF-u, no bo 80 tysiaczków by się przydało... długi popłacić, remont zrobić... No ale wiadomo, nadzei wielkiej nie miałam. Siedzę i nagle TELEFON dzwoni z nieznajomego numeru!!! Na 603...!!! Patrzę na ten telefon, jak baran na nowe wrota, już miałam się drzeć RMF FM najlepsza muzyka!!!!!!!, ale na wszelki wypadek nic się nie odezwałam i słucham... a tu:
- Halo, halo, dzwonie w sprawie konkursu Kubuś w Netto, czy plecak do Pani dotarł???
emotka emotka emotka

tak... dotarł... emotka

No, to już jest głupota dużego kalibru
emotka
Jak się decydujesz na grę o 80 tysięcy, to trzeba KAŻDY nieznany telefon tak odbierać!
Zawsze, gdy słucham, jak RMF dzwoni, a jakiś dureń (który przecież podobno chciał wygrać dużą kasę) rzuca do słuchawki Halo? albo Noooo co? to mnie krew zalewa! Po co zgłaszał się do gry?!

P.S. Pracuję za pomocą telefonu. Wiele razy zdarzyło się, że dzwoniąc do Klienta słyszałem hasło RMF FM, najlepsza muzyka! - w takich sytuacjach mówię zwykle, że jeszcze nie tym razem emotka
A zdarzyło się też, że sam odebrałem tym hasłem i okazało się, że to też z INNEGO konkursu - gość tylko się roześmiał i obiecał, że dużo czasu nie zabierze, bo widzę, że walczy pan o wysoką stawkę, zaraz się rozłączymy, tylko chcę potwierdzić udział w konkursie...

Ech, ludzie, ludzie..... czego wy właściwie chcecie?! Jak nie wygra taki, to płacz i lament, ale dałby jeden z drugim szansę sobie samemu - to nie. na wszelki wypadek się nie odezwałam
Ręce opadają emotka
0 0

joan

#3785701 Napisano: 16.10.2010 04:42:02
cb656 - historie, które opisałeś, rzeczywiście poprawiły mi humor, choć on już na wstępie dobry był emotka
0 0

cudaczek121

#3785803 Napisano: 16.10.2010 05:33:37
cb656 napisał(a):

yuliya25 napisał(a):

emotka emotka emotka

tak... dotarł... emotka

No, to już jest głupota dużego kalibru
emotka
Jak się decydujesz na grę o 80 tysięcy, to trzeba KAŻDY nieznany telefon tak odbierać!
Zawsze, gdy słucham, jak RMF dzwoni, a jakiś dureń (który przecież podobno chciał wygrać dużą kasę) rzuca do słuchawki Halo? albo Noooo co? to mnie krew zalewa! Po co zgłaszał się do gry?!

P.S. Pracuję za pomocą telefonu. Wiele razy zdarzyło się, że dzwoniąc do Klienta słyszałem hasło RMF FM, najlepsza muzyka! - w takich sytuacjach mówię zwykle, że jeszcze nie tym razem emotka
A zdarzyło się też, że sam odebrałem tym hasłem i okazało się, że to też z INNEGO konkursu - gość tylko się roześmiał i obiecał, że dużo czasu nie zabierze, bo widzę, że walczy pan o wysoką stawkę, zaraz się rozłączymy, tylko chcę potwierdzić udział w konkursie...

Ech, ludzie, ludzie..... czego wy właściwie chcecie?! Jak nie wygra taki, to płacz i lament, ale dałby jeden z drugim szansę sobie samemu - to nie. na wszelki wypadek się nie odezwałam
Ręce opadają emotka

Wiesz,ludzie niby wysyłają na konk wielkiej kumulacji,ale jak przyjdzie co do czego to może po prostu im głupio odebrać słowami Rmf fm najlepsza muzyka,bo się boją kompromitacji,jeśli to będzie ktoś inny emotka
0 0

#3785812 Napisano: 16.10.2010 05:39:46
cudaczek121 napisał(a):

Wiesz, ludzie niby wysyłają na konk wielkiej kumulacji, ale jak przyjdzie co do czego to może po prostu im głupio odebrać słowami Rmf fm najlepsza muzyka, bo się boją kompromitacji, jeśli to będzie ktoś inny emotka

Kasieńko, to wszystko, co piszesz to może być prawda - rzecz w tym, że ja nie widzę niczego kompromitującego w takim odezwaniu emotka
W końcu jest do licha wolność, każdy ma prawo odbierać telefon tak, jak chce! No i biorąc udział, zgadza się na warunki określone przez organizatora!
Użyłaś jednego trafnego słowa: NIBY.
To takie granie na niby.
...więc i wygrane będą mieć na niby emotka
Taka jest prawda.
Nadal się z takich ludzi będę śmiać!
0 0

cudaczek121

#3785833 Napisano: 16.10.2010 05:52:45
cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wiesz, ludzie niby wysyłają na konk wielkiej kumulacji, ale jak przyjdzie co do czego to może po prostu im głupio odebrać słowami Rmf fm najlepsza muzyka, bo się boją kompromitacji, jeśli to będzie ktoś inny emotka

Kasieńko, to wszystko, co piszesz to może być prawda - rzecz w tym, że ja nie widzę niczego kompromitującego w takim odezwaniu emotka
W końcu jest do licha wolność, każdy ma prawo odbierać telefon tak, jak chce! No i biorąc udział, zgadza się na warunki określone przez organizatora!
To takie granie na niby.
Taka jest prawda.

Janusz,mój ojciec czasem wysyła smsy na wielką kumulację.A kiedy go pytam,czy wierzy,że wygra,to mówi,że nie emotka No to ja go pytam,po co w takim razie gra emotka Gdybym ja zagrała,to gdyby do mnie ktoś zadzwonił z zastrzeżonego,odebrałabym tymi słowami fon w zaciszu własnego pokoju-bez świadków emotka
0 0

#3785871 Napisano: 16.10.2010 06:16:19
cudaczek121 napisał(a):

(...) Gdybym ja zagrała, to gdyby do mnie ktoś zadzwonił z zastrzeżonego, odebrałabym tymi słowami fon w zaciszu własnego pokoju-bez świadków emotka

Zdarzyło się kilka razy w różnych miejscach (nie tylko w pracy, również w środkach komunikacji publicznej) że odebrałem tak telefon. I co? I nic! Sąsiedzi się tylko uśmiechnęli z sympatią, skomentowali ze śmiechem, a mnie korona z głowy nie spadła. Każdy robi, co uważa za słuszne. Tak rozumiem wolność. Wolno Tobie zaszywać się w kącie i z zażenowaniem oraz zawstydzeniem wyszeptać hasło, chowając głowę pod poduszkę albo zasłaniając się Miśkiem emotka wolno innym zaprzepaszczać swoją szansę, nie odzywając się wcale. Na tym możemy zakończyć ten wątek.
A teraz napijmy się! emotka
0 0

yuliya25

#3785889 Napisano: 16.10.2010 06:24:26
cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

To takie granie na niby.
Taka jest prawda.

No to jednak komuś humor się poprawił emotka emotka emotka
cb656 emotka emotka emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#3788513 Napisano: 17.10.2010 09:03:44
Pukanie do drzwi. Otwiera pani domu, za progiem żebrak:
- A czego wam trzeba, dobry człowieku?
- Kawałek chleba, szanowna pani, gdyby się znalazł, byłbym nad wyraz
zobowiązany...
- Ach, dobry człowieku, macie szczęście! Mieliśmy dzisiaj małą uroczystość i
sporo tortu zostało!
- Ależ! Szanowna pani zbyt łaskawa! Tylko chleba kawałek!
- Ach, dobry człowieku! To żaden kłopot!
Pani domu przynosi spory kawał tortu i z dumą wręcza go żebrakowi. Ten, chcąc
nie chcąc przyjmuje i pod nosem szepcze:
- K...! Jak teraz denaturat przez to cenzura przesączyć?
0 0

Gość: arta

#3788522 Napisano: 17.10.2010 09:06:48
czarnygreg napisał(a):

Pukanie do drzwi. Otwiera pani domu, za progiem żebrak:
- A czego wam trzeba, dobry człowieku?
- Kawałek chleba, szanowna pani, gdyby się znalazł, byłbym nad wyraz
zobowiązany...
- Ach, dobry człowieku, macie szczęście! Mieliśmy dzisiaj małą uroczystość i
sporo tortu zostało!
- Ależ! Szanowna pani zbyt łaskawa! Tylko chleba kawałek!
- Ach, dobry człowieku! To żaden kłopot!
Pani domu przynosi spory kawał tortu i z dumą wręcza go żebrakowi. Ten, chcąc
nie chcąc przyjmuje i pod nosem szepcze:
- K...! Jak teraz denaturat przez to cenzura przesączyć?

emotka
0 0

79magda

#3788633 Napisano: 17.10.2010 10:38:46
Dla widzów o mocnych nerwach:

http://demotywato...asem-lepiej-odpuscic

I myśl przewodnia, może być i dla konkursowicza:

Czasem lepiej odpuścić, a nie Ze...aj się, a nie daj się emotka
0 0

Gość: arta

#3788634 Napisano: 17.10.2010 10:42:07
79magda napisał(a):

Dla widzów o mocnych nerwach:

http://demotywato...asem-lepiej-odpuscic

Fuuuuuuuuuuuuj Magda! Ty i takie obrzydlistwa emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: annaszura

#3790645 Napisano: 18.10.2010 05:06:21

joan

#3790686 Napisano: 18.10.2010 05:25:12
Kuraki, ja tu się dwoję i troję nad konkiem, a konkurencja nie śpi - bo moim zdaniem te posty pisane przez ludzi, co mają hoopla i kuku na muniu, powstają po to jeno, by wybić z rytmu brać konkursową i samemu zakosić nagrody emotka Powaga: co widzę te bzdury, muszę natychmiast przeczytać choć 1 artykuł zamieszczony w Wikipedii! Wkrótce mi się polska wersja skończy emotka
PS: Yyy, a czy jest możliwe, by kiedyś urządzić konek, w którym nagrodą główną byłaby posada Admina przez 1 dzień? Spełnienie marzeń emotka
0 0

mahuska

#3791211 Napisano: 18.10.2010 08:08:49
joan napisał(a):

Kuraki, ja tu się dwoję i troję nad konkiem, a konkurencja nie śpi - bo moim zdaniem te posty pisane przez ludzi, co mają hoopla i kuku na muniu, powstają po to jeno, by wybić z rytmu brać konkursową i samemu zakosić nagrody emotka Powaga: co widzę te bzdury, muszę natychmiast przeczytać choć 1 artykuł zamieszczony w Wikipedii! Wkrótce mi się polska wersja skończy emotka
PS: Yyy, a czy jest możliwe, by kiedyś urządzić konek, w którym nagrodą główną byłaby posada Admina przez 1 dzień? Spełnienie marzeń emotka

a wiesz ze bardzo chciałabym wygrac w takim konkursie??
i może Pionas zrobułby losowanie wśród aktywnych uczestników forum...nagroda 1 karniak do wystawienia......ojjjjj az mnie korci ostatnio
a w temacie

Przychodzi facet do lekarza:
- Panie doktorze, od kilku dni mam zatwardzenie, nic mi nie pomaga
- Będziemy musieli panu zaaplikować czopki. Proszę się odwrócić, ściągnąć
spodnie i pochylić się. Ja panu pokażę jak to się robi.
Facet ściągnął gacie, pochylił się i poczuł jak doktor wsuwa mu coś do tyłka.
- OK, gotowe. Proszę to samo powtarzać samemu w domu co 12 godzin przez
najbliższe trzy dni. Wieczorem gościu próbował samemu sobie poradzić ale jakoś mu się nie udawało. Poprosił wiec żonę o pomoc. Odwrócił się, ściągnął spodnie i
wypiął dupsko. Żona jedną ręką położyła na jego ramieniu, drugą natomiast zaczęła
wkładać mu czopek.
- O k***a! - wrzasnął w pewnej chwili facet.
- Co się stało kochanie, zabolało cię?
- Nie ale właśnie sobie uświadomiłem, że ten lekarz trzymał obie ręce na moich ramionach!
0 0

zdolnabestia

#3792084 Napisano: 19.10.2010 10:28:51
mahuska napisał(a):

a wiesz ze bardzo chciałabym wygrac w takim konkursie??
i może Pionas zrobułby losowanie wśród aktywnych uczestników forum...nagroda 1 karniak do wystawienia......ojjjjj az mnie korci ostatnio
a w temacie

Jeden to mało - trzeba by porozdawać bany tym wszystkim (a raczej jednej osobie z wieloma loginami) od hooptymistycznych okien emotka
Wiedziałam, że jak tu wejdę, to nie będzie nowego dowcipu tylko znowu ta reklama...
0 0

maslo1

#3792500 Napisano: 19.10.2010 01:10:44
Polecam obejrzeć orginał a potem przerubke śmieszne
orginał http://www.youtub...&feature=related
a potem śmieszną przerubkę http://www.youtub...&feature=related
emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

maslo1

#3792531 Napisano: 19.10.2010 01:19:35

maslo1

#3792536 Napisano: 19.10.2010 01:22:25