Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: kubatbg
http://demotywato...257074/Flaga-Niemiec
http://www.sadist...krofobia-vt55281.htm
joan
Postów 18653
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Aaa, mam ogromny lęk wysokości! Na szczęście oprócz Tatr, pozostałe grupy górskie w Polsce oszczędzają mi tego typu wrażeń. Jak pokonać ten lęk... latka lecą, przerażenie pozostaje
Gość: arta
mi się ręce spociły od samego patrzenia
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Eh, raz się wybrałam na Giewont i cyrk odstawiłam taki, że koniec świata & blamaż for the rest of my life
Gość: arta
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Kochana, ja już taką raz wygrałam!
a co do filmiku z blamazu dzieki bogu ze nikt nie miał kamery jak wchodziłem na głupi dzwon zygmuta w Krakowie ... podkreślam słowo wchodziłem
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Za to będę Wam kibicować!
kubatbg - bo wiesz, jest jedna nagroda, której chyba oboje nie chcielibyśmy wygrać - Nagroda Darwina
nie nom ja juz nic nie pisze ..wybaczcie moje zachowanie ale ja chce juuuz ten upragniony weekend
Gość: kingaa
Mnie to powinni nakręcić jak w zeszłym roku wracając samolotem do domu wpadłam w taką panikę, że siedziałam i całą drogę ryczałam i modliłam się żebyśmy jednak wylądowali, chociaż tak naprawdę trzęsło delikatnie! A ja do tego stopnia się bałam, że obiecałam sobie, że jak przeżyjemy to będę przez miesiąc na Jasną górę chodziła
A jak kiedyś wytrzymam w samolocie 9/10 godzin lecąc nad oceanem, to będzie to dla mnie mistrzostwo świata! Bo najbardziej boje się latać nad wodą.
Czyli co akcja ta z rufa statu z tytanika u Was kategorycznie odpada ??
ale gdzies na suchym bezpiecznym ladzie kiedys sobie to odbijemy mam nadziej
Może i dałoby radę gdybym miała kamizelkę, rękawki i dmuchane koło.
Ale masz racje, lepiej gdzieś kiedyś w normalnym miejscu, gdzie nie będę musiała martwić się zatonięciem statku, katastrofą lotniczą itp. Chociaż zapewne i tak coś nowego wymyślę
http://allegro.pl...cja-i1299446592.html
komus jeszcze zamówic ??
A nie lepsze coś takiego?
http://allegro.pl...ier-i1305364794.html
Ochroniłoby mi też głowę podczas wpadania do wody.
Chyba muszę się nad tym poważnie zastanowić, a jak już zdecyduje się na zakup, to będę musiała przejść na ostrą dietę, bo w te małe otworki to mogę wsadzić ewentualnie ręce, bo nogi to mi się raczej nie zmieszczą.
Ale widze ze u Ciebie wszystko pod kontrolką nawet o głowce pomyslała haha