Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
psotka
Postów 338
Data rejestracji 10.03.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nocleg dla 2 osób.
Może wszystko już wiesz
Może wszystko już masz
Może to właśnie jest szczęście
maixys
Postów 333
Data rejestracji 14.10.2023
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Niestety już niedostępne do zakupu.
Zbieraj punkty i zamieniaj je na zakupy!
Polecam program Allegro Share – za rejestrację z mojego linku dostaniesz 500 punktów na start. 🛍️ Możesz zgarnąć do 200 zł na zakupy wielokrotnie! Dołącz już teraz:
Kliknij tutaj i zarejestruj się 🛒
donia7
Postów 2972
Data rejestracji 22.01.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
snowflake
Postów 672
Data rejestracji 24.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o
donia7
Postów 2972
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tereniagno
Postów 5125
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie zauważyli jak oddalił się, zapewne puścił się za jakimś zwierzakiem.Córka dzwoni do mnie z płaczem, że Paguś zaginął.
Szukali go w lesie przeszło 40 minut, mgła, że nic nie widać.Objechali las wzdłuż i w szerz.Po drodze pytali ludzi, czy nie spotkali.
Gwizdali gwizdkiem, bo na to reagował, wołali i cisza.Ktoś widział nad jeziorem 4 km od lasu i to z drugiej strony jeziora,
to jakieś 8 km od nich.Zięć pojechał, a Paguś szczekał przeraźliwie( Paguś nigdy nie szczeka)-dawał znać gdzie jest i gdzie mają go szukać. Gdy do niego dotarł, to śmierdział bagnem, cały brudny.Wyglądał jak dzik
Oczywiście tapicerka w aucie cała do wyprania, brudna i śmierdząca. Wrócili do domu zaraz do kąpania,suszenie i czesanie.Najadł się i cały czas śpi, tylko przechodzi z miejsca na miejsce cały czas przy córce.Nie wiem co go pikło, że poleciał za zwierzakiem.On nigdy nie oddalał się daleko od córki.Zawsze oglądał się i kontrolował gdzie jest córka.Zięć powiedział, że już do lasu nigdy z nim nie pojedzie.Więcej jak miesiąc nie byli z nim w lesie i taki numer odwalił.Zawsze idą w stronę wsi, żeby wybiegał się w polu lub 2x wokół jeziora.No podniósł mi dziś solidnie adrenalinę ten nasz Paguś, ma czipa, ale nie był uaktualniony. Na obroży też ma nr telefonu w razie co. Dobrze,że znalazł się i jest bezpieczny.To tyle na dziś
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
snowflake
Postów 672
Data rejestracji 24.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Sama byłam jakiś czas temu na pewnej rozprawie, jednej osoby nie było i tylko Sędzia zaznaczył w papierach nieobecność. A obecność była obowiązkowa. I np zwolnienie od lekarza było akceptowalne...ale od tego sądowego 😵💫
dwaburekoty
Postów 1863
Data rejestracji 04.12.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardzo lekkomyślne zachowanie.
audaces fortuna iuvat
Nikt tak nie uczy cierpliwości jak małe dziecko i oczekiwanie na wyniki konkursów.
tereniagno
Postów 5125
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pimparimpa
Postów 398
Data rejestracji 29.12.2020
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
donia7]Dziś dowiedziałam się, że mam być jakimś beznadziejnym świadkiem w sądzie w środę. Kiedyś jakieś wezwanie przyszło, mąż nie odebrał i ponoć było ponowne awizo. Osoba, która mnie wezwała na świadka straszy mnie, że jak się nie wstawię, to będę płacić karę. Skoro nie odebrałam wezwania, to mam ponosić jakieś konsekwencje? No masakra jakaś. W dodatku rozprawa, w której wielki G wiem.
Radziłabym Ci napisać maila do sądu, do odpowiedniego wydziału (powinnaś podać sygnaturę sprawy, do której Cię wezwano) i napisz, ze nie będziesz się mogła stawić, bo masz małe dzieci i termin wizyty u
lekarza. W pełno honorowane jest zwolnienie lekarskie od lekarza sądowego (musiałabyś być chora), ale rozumiem, że nie będziesz takiego miała, z resztą ono też kosztuje. Sąd może odroczyć rozprawę i wezwać
Cię na następny termin. Świadków wzywa się do sądu pod rygorem grzywny i niestety jest szansa, że jeśli się nie stawisz bez żadnego usprawiedliwienia, to będzie ona na Ciebie nałożona- chyba, że osoba,
która powołała Cię na świadka cofnie dowód z Twoich zeznań. Jeśli nie, to po kolejnym niestawiennictwie, sąd może przymusowo doprowadzić świadka do sądu przez policję. Po prostu w dzień rozprawy policja
przychodzi do domu, zabiera świadka i zawozi do sądu. Tak jest w sprawach cywilnych.
Czasami komuś się wydaje, że nic nie wie w sprawie, ale np w sytuacji jak żona mówi, ze mąż ją pobił i świadkiem była donia7, a mąż mówi, że nigdy żony nie bił i dlatego chce Ciebie na
świadka, to chyba istotne będą Twoje zeznania.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
donia7
Postów 2972
Punkty karne 0
Konkursy dodane
donia7
Postów 2972
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tereniagno
Postów 5125
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co ich podkusiło, że pojechali, to nie wiem
Jak wychodzą z nim z domu, to zawsze jest na smyczy, nigdy luzem
Nasz też na obroży ma nr telefonu i imię.
doo
Postów 1220
Data rejestracji 12.07.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
magdalena-chili
Postów 1092
Data rejestracji 02.03.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sks900
Postów 535
Data rejestracji 16.11.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
doo
Postów 1220
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Najważniejsze pytanie: czy przy tym sposobie doładowania przekierowuje mnie na stronę bankowości elektronicznej, do serwisu transakcyjnego banku?
doo
Postów 1220
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
magdalena-chili
Postów 1092
Data rejestracji 02.03.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aczkolwiek jeśli chodzi o bezpieczeństwo, wolę osobiście BLIK, bo nie podaje się numeru karty, daty ważności i ccv.
anialistopad
Postów 13650
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl