Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: mrilka
ja również, coś im się pokiełbasiło
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Marielu - widzę różnicę (i nie tylko ja) pomiędzy celową stylizacją a brakami podstaw edukacji(i zdecydowanie nie są to literówki...)
Gość: jeanie
Gość: czarnygreg
nie wiem czy wygrana warta ryzyka, moze odesłać xero z przekreślonym dowodem, przecież się zdarzały różne nieciekawe historie jak ktoś wziął pożyczkę na cudze dokumenty a wiadomo kto później musi udowadniać swoją niewinność i pożyczkę spłacać...
Gość: zbojnicka
juz dzwoniłam do agencji, pani agata kowalska powiedziała, ze raczej nie trzeba wysyłac ksero dowodu, ale czekam na odp mailem, zeby nie było...
poza ty honoruja paragony i te gdzie jest 30zł zakup, i te gdzie sa 2 produkty.
a to jeszce nie wszystko, ksero dowodu z 2 stron..wg regulaminu, musi byc widoczny adres zameldowania..
Gość: aloevera
Gość: czarnygreg
dwa produkty? super, tak chyba miało być na początku , potem zmienili o ile pamiętam,
to znaczy ze moge odesłać dane do 2 smsów
Gość: ati88
mnie tez, stare google były lepsze..
Gość: brightwitch
Mnie też wkurza. Chcieli chyba je udoskonalić, a wyszło... No, nic specjalnego w każdym razie.
Gość: bruce
niby człowiek jest stary, a nadal jeszcze – taki głupi i naiwny...
lucynka20
Postów 440
Data rejestracji 13.03.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i mnie
anialistopad
Postów 14198
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiesz, to były nagrody dla pierwszych, więc wszyscy wygrywali - mnie nie dziwi, że nikt nie chce sprzedać paragonu, skoro każdy wygrał. Ja swój paragon już dawno odesłałam.
tiaaa....pies wlazł do portfela i zjadł paragon...
a posmarowałaś ten paragon jakims smalcem, skoro tak mu smakował??
mio
Postów 658
Data rejestracji 24.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pies jedzacy papier? pożerający wszystko co ma na swej drodze?
Gość: ivisia
ooo właśnie! otóż to!
zaczytana-pola
Postów 11551
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Monika11
Postów 7715
Data rejestracji 11.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podobno szczęście jest jak Pszczółka Maja...jest gdzieś tylko nie wiadomo gdzie.
Gość: kubatbg
nic tylko sie cieszyc rośnie nam NATEPCA KUBICY