Wkurza mnie...

Gość: mrilka

#3369189 Napisano: 10.05.2010 07:28:11
ja rów
beata82roksana82 napisał(a):

wesoyromek napisał(a):

olus15 napisał(a):

wkurza mnie Jan Niezbędny
Posiadam konto na facebooku a dostałam maila , że nie otrzymam nagrody bo wg nich nie mam

też dostałam takiego @ emotka

ja też takiego @ dostałam

ja również, coś im się pokiełbasiło emotka
0 0

melissa

#3369861 Napisano: 11.05.2010 06:22:17
marielu napisał(a):

melissa napisał(a):

sambolera napisał(a):

cb656 napisał(a):

sambolera napisał(a):

wkurzają mnie błędy ortograficzne na forum i nie tylko (ale chyba jestem w mniejszości)

To nawet nie jest wkurzanie - raczej coś w rodzaju politowania, żalu i wstydu. Tak - wstydu za kogoś, kto własne podstawowe braki edukacji usiłuje bezczelnie usprawiedliwiać różnymi powodami zastępczymi, z których głównym jest argument, że to nie klasówka, tylko forum i nie musi się starać.
(zarówno tabliczkę mnożenia, jak i zasady ortografii języka ojczystego poznajemy w szkole podstawowej)
Łączę się z Tobą w bólu emotka

bardzo dobrze to napisałeś emotka

Też tak mam - aż zęby bolą jak widzę np. pożądek pisany przez ż - a kilka osób notorycznie pisze z takimi błędami... I to wcale nie dzieci z pierwszych klas podstawówki, niestety...

Ale ja na przykład lubię tak pisać , aczkolwiek wiem że może to doprowadzać do szału.
Reasumując - powinnam się zmienić z potrzeby pełnej akceptacji każdego użytkownika na tym forum?
I tak jest to nie wykonalne, jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim dogodził emotka

Marielu - widzę różnicę (i nie tylko ja) pomiędzy celową stylizacją a brakami podstaw edukacji(i zdecydowanie nie są to literówki...) emotka
0 0

Gość: jeanie

#3370669 Napisano: 11.05.2010 10:54:40
Wkurzylam sie, dostalam smsa o nagrodzie z konkursu...ale okazalo sie po dokladnym przestudiowaniu regulaminu, ze konkurs skonczyl sie tydzien temu emotka ...a na ich stronie nic nie pisze...wprowadzilo mnie w blad to, ze konkurs jest tutaj w bazie i pokazuje, ze trwa do poczatku czerwca ...
0 0

Gość: czarnygreg

#3370961 Napisano: 11.05.2010 12:06:03
dove mnie wkurza! odsyłanie paragonu-rozumiem, ale xero dowodu???
nie wiem czy wygrana warta ryzyka, moze odesłać xero z przekreślonym dowodem, przecież się zdarzały różne nieciekawe historie jak ktoś wziął pożyczkę na cudze dokumenty a wiadomo kto później musi udowadniać swoją niewinność i pożyczkę spłacać...
0 0

Gość: zbojnicka

#3370995 Napisano: 11.05.2010 12:16:08
czarnygreg napisał(a):

nie wiem czy wygrana warta ryzyka, moze odesłać xero z przekreślonym dowodem, przecież się zdarzały różne nieciekawe historie jak ktoś wziął pożyczkę na cudze dokumenty a wiadomo kto później musi udowadniać swoją niewinność i pożyczkę spłacać...

juz dzwoniłam do agencji, pani agata kowalska powiedziała, ze raczej nie trzeba wysyłac ksero dowodu, ale czekam na odp mailem, zeby nie było...
poza ty honoruja paragony i te gdzie jest 30zł zakup, i te gdzie sa 2 produkty.
0 0

#3371004 Napisano: 11.05.2010 12:18:17
czarnygreg napisał(a):

a to jeszce nie wszystko, ksero dowodu z 2 stron..wg regulaminu, musi byc widoczny adres zameldowania..
0 0

Gość: aloevera

#3371027 Napisano: 11.05.2010 12:22:58
wkurza mnie nowe oblicze google emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#3371034 Napisano: 11.05.2010 12:25:05
zbojnicka napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

juz dzwoniłam do agencji, pani agata kowalska powiedziała, ze raczej nie trzeba wysyłac ksero dowodu, ale czekam na odp mailem, zeby nie było...
poza ty honoruja paragony i te gdzie jest 30zł zakup, i te gdzie sa 2 produkty.

dwa produkty? super, tak chyba miało być na początku , potem zmienili o ile pamiętam,
to znaczy ze moge odesłać dane do 2 smsów
0 0

Gość: ati88

#3371038 Napisano: 11.05.2010 12:27:04
aloevera napisał(a):

mnie tez, stare google były lepsze..
0 0

Gość: brightwitch

#3371568 Napisano: 11.05.2010 04:13:57
ati88 napisał(a):

aloevera napisał(a):

Mnie też wkurza. Chcieli chyba je udoskonalić, a wyszło... No, nic specjalnego w każdym razie.
0 0

Gość: bruce

#3372516 Napisano: 12.05.2010 05:52:43
wkurzają mnie ogromniaste rozczarowania, których wciąż padam ofiarą
niby człowiek jest stary, a nadal jeszcze – taki głupi i naiwny...

emotka

emotka
0 0

lucynka20

#3372578 Napisano: 12.05.2010 06:19:25
brightwitch napisał(a):

ati88 napisał(a):

aloevera napisał(a):

Mnie też wkurza. Chcieli chyba je udoskonalić, a wyszło... No, nic specjalnego w każdym razie.

i mnie emotka
0 0

anialistopad

#3372587 Napisano: 12.05.2010 06:23:03
Wkurza mnie brak paragonu z reala i to , że nie mogę go nigdzie odkupić od kogoś.Mój pies jest żarłoczny i wredny pożera wszystko co napotka na swojej drodze łącznie z paragonami wkurzyłam się i tyle.
0 0

melissa

#3372867 Napisano: 12.05.2010 08:03:43
kaki76 napisał(a):

Wkurza mnie brak paragonu z reala i to , że nie mogę go nigdzie odkupić od kogoś.Mój pies jest żarłoczny i wredny pożera wszystko co napotka na swojej drodze łącznie z paragonami wkurzyłam się i tyle.

Wiesz, to były nagrody dla pierwszych, więc wszyscy wygrywali - mnie nie dziwi, że nikt nie chce sprzedać paragonu, skoro każdy wygrał. Ja swój paragon już dawno odesłałam.
0 0

#3372878 Napisano: 12.05.2010 08:05:47
kaki76 napisał(a):

tiaaa....pies wlazł do portfela i zjadł paragon...
a posmarowałaś ten paragon jakims smalcem, skoro tak mu smakował??
0 0

mio

#3372904 Napisano: 12.05.2010 08:17:35
kaki76 napisał(a):

pies jedzacy papier? pożerający wszystko co ma na swej drodze? emotka a meble jescze stoją czy śpicie na podłodze? moj pogardzi co gorsza karma a papieru to juz by nie tknął emotka
0 0

Gość: ivisia

#3372907 Napisano: 12.05.2010 08:18:45
lucynka20 napisał(a):

brightwitch napisał(a):

ati88 napisał(a):

aloevera napisał(a):

i mnie emotka

ooo właśnie! otóż to!
0 0

zaczytana-pola

#3372916 Napisano: 12.05.2010 08:22:07
Wkurza mnie( ale tylko troszeczkę emotka ) moje dziecko. W środku nocy wstaje z płaczem( czytaj. rykiem!) i chce do bum bum, zdąży wstać, śniadania nie chce, tylko do bum bum, obiad, neeee, bum bum, a już wieczorem odholować go do domu też jest problem, bo jak to, ja do domu, a bum bum? emotka
0 0

Monika11

#3372919 Napisano: 12.05.2010 08:22:49
Wkurzył mnie wczoraj wątek moje dzisiejsze wygrane -posty typu zakreślacze czy woreczki z jana.Może lepiej się tymi drobiazgami chwalić w FB.Ciężko po prostu dokopać się w tym wątku do czegoś konkretnego emotka
0 0

Gość: kubatbg

#3372945 Napisano: 12.05.2010 08:30:56
ilonar2301 napisał(a):

Wkurza mnie( ale tylko troszeczkę emotka ) moje dziecko. W środku nocy wstaje z płaczem( czytaj. rykiem!) i chce do bum bum, zdąży wstać, śniadania nie chce, tylko do bum bum, obiad, neeee, bum bum, a już wieczorem odholować go do domu też jest problem, bo jak to, ja do domu, a bum bum? emotka

nic tylko sie cieszyc rośnie nam NATEPCA KUBICY emotka buum buum
0 0