Wkurza mnie...

ignam

#3367758 Napisano: 10.05.2010 11:51:24
I jeszcze świeżutko się wkurzyłam, bo dodałam w nocy promocje w Netto i nie ma w bazie. A inne cenzurarelki dodane w tym samym czasie są. Mogłabym wrzucić do topu inne mniejsze markety ale tego nie robię, żeby nie robić bałaganu. Powkurzam się jeszcze i ze złości dodam do info jak się do wieczora nie pokaże. Ale może źle go opisałam. To się będę wkurzać na siebie, że znowu kopiowałam z regulaminu.
0 0

delfinka101

#3367813 Napisano: 10.05.2010 12:01:36
karolkas napisał(a):

wkurza mnie ze nikt mi nie chce pomoc emotka potrzebuje rozpaczliwie głosów na kacperka avatarka

Ok ide ci glosowac..:)
0 0

delfinka101

#3367829 Napisano: 10.05.2010 12:04:33
delfinka101 napisał(a):

karolkas napisał(a):

wkurza mnie ze nikt mi nie chce pomoc emotka potrzebuje rozpaczliwie głosów na kacperka avatarka

Ok ide ci glosowac..:)

Chwile za późno..:(
0 0

olus15

#3367839 Napisano: 10.05.2010 12:07:43
drzemek napisał(a):

Wkurza mnie play, który co chwilę dzwoni i chce mi dać 5tys. zł albo Volvo i zaraz pisze w smsie, że nie odebrałem. emotka

I wkurza mnie dalej play, że z kart 5 nie można słać smsów premium od razu emotka emotka

Mam to samo
Jakaś paranoja
Dzwonią z zastrzeżonego z jakimś nagraniem
To chyba powinno być zabronione
smsy rozumiem ale żeby takie coś
0 0

fryteczka

#3368128 Napisano: 10.05.2010 01:44:18
wkurza mnie ,ze niektorzy forumowicze zrobili sobie z topu POMOCY -> KLIKNIJCIE !! grr..jeden wielki balagan
0 0

beata28

#3368210 Napisano: 10.05.2010 02:04:30
fryteczka napisał(a):

wkurza mnie ,ze niektorzy forumowicze zrobili sobie z topu POMOCY -> KLIKNIJCIE !! grr..jeden wielki balagan

nie tylko w Pomocy jest juz KLIKNIJCIE
to wnerwia ludzie emotka
0 0

fryteczka

#3368213 Napisano: 10.05.2010 02:05:03
beata28 napisał(a):

fryteczka napisał(a):

nie tylko w Pomocy jest juz KLIKNIJCIE
to wnerwia ludzie emotka

kliknijcie jest prawie wszedzie emotka
0 0

Gość: ikierka5

#3368218 Napisano: 10.05.2010 02:05:53
http://www.bobovi...ka/galeria/page:16na ikierka5 dziś ostatni dzień oddawania głosów dziękujemy na głosy:) emotka
0 0

Gość: marielu

#3368349 Napisano: 10.05.2010 02:47:03
melissa napisał(a):

sambolera napisał(a):

cb656 napisał(a):

sambolera napisał(a):

wkurzają mnie błędy ortograficzne na forum i nie tylko (ale chyba jestem w mniejszości)

To nawet nie jest wkurzanie - raczej coś w rodzaju politowania, żalu i wstydu. Tak - wstydu za kogoś, kto własne podstawowe braki edukacji usiłuje bezczelnie usprawiedliwiać różnymi powodami zastępczymi, z których głównym jest argument, że to nie klasówka, tylko forum i nie musi się starać.
(zarówno tabliczkę mnożenia, jak i zasady ortografii języka ojczystego poznajemy w szkole podstawowej)
Łączę się z Tobą w bólu emotka

bardzo dobrze to napisałeś emotka

Też tak mam - aż zęby bolą jak widzę np. pożądek pisany przez ż - a kilka osób notorycznie pisze z takimi błędami... I to wcale nie dzieci z pierwszych klas podstawówki, niestety...

Ale ja na przykład lubię tak pisać , aczkolwiek wiem że może to doprowadzać do szału.
Reasumując - powinnam się zmienić z potrzeby pełnej akceptacji każdego użytkownika na tym forum?
I tak jest to nie wykonalne, jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim dogodził emotka
0 0

kozuszka38

#3368356 Napisano: 10.05.2010 02:49:33
marielu napisał(a):

melissa napisał(a):

sambolera napisał(a):

cb656 napisał(a):

sambolera napisał(a):

wkurzają mnie błędy ortograficzne na forum i nie tylko (ale chyba jestem w mniejszości)

To nawet nie jest wkurzanie - raczej coś w rodzaju politowania, żalu i wstydu. Tak - wstydu za kogoś, kto własne podstawowe braki edukacji usiłuje bezczelnie usprawiedliwiać różnymi powodami zastępczymi, z których głównym jest argument, że to nie klasówka, tylko forum i nie musi się starać.
(zarówno tabliczkę mnożenia, jak i zasady ortografii języka ojczystego poznajemy w szkole podstawowej)
Łączę się z Tobą w bólu emotka

bardzo dobrze to napisałeś emotka

Też tak mam - aż zęby bolą jak widzę np. pożądek pisany przez ż - a kilka osób notorycznie pisze z takimi błędami... I to wcale nie dzieci z pierwszych klas podstawówki, niestety...

Ale ja na przykład lubię tak pisać , aczkolwiek wiem że może to doprowadzać do szału.
Reasumując - powinnam się zmienić z potrzeby pełnej akceptacji każdego użytkownika na tym forum?
I tak jest to nie wykonalne, jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim dogodził emotka

marielu to prawdziwa perełka tego forum i jak komuś się nie podoba to niech nie czyta jej postów chociaż sama czasem głupięję jak się dane słowo pisze to jednak jest sztuka tak biegle się na forum wyrażać w taki sposób niecodzienny emotka
0 0

Gość: cb656Old

#3368558 Napisano: 10.05.2010 03:52:25
marielu napisał(a):

sambolera napisał(a):

wkurzają mnie błędy ortograficzne na forum....

Błędy to jedno, a obłędny styl to zupełnie inna bajka emotka
Mnie TO nie przeszkadza.
Odnoszę wrażenie, że też doskonale widzisz różnicę.
....i zakładam, że każdy średnio inteligentny jeżozwierz z poczuciem humoru dostrzega TREŚCI w tej formie.
0 0

Gość: krynia

#3368568 Napisano: 10.05.2010 03:56:30
cb656 napisał(a):

marielu napisał(a):

sambolera napisał(a):

Mnie TO nie przeszkadza.
....i zakładam, że każdy średnio inteligentny jeżozwierz z poczuciem humoru dostrzega TREŚCI w tej formie.

ale sambolera nie do marielu piła...
0 0

Gość: kochaniutka

#3368685 Napisano: 10.05.2010 04:37:09
krynia napisał(a):

cb656 napisał(a):

marielu napisał(a):

sambolera napisał(a):

Mnie TO nie przeszkadza.

ale sambolera nie do marielu piła...

Ojj też mnie niesamowicie wkurzają błędy ortograficzne na forum, zwłaszcza dlatego, że nawet tutaj w okienku w którym pisze się treść posta są podkreślane na czerwono wyrazy błędne, wystarczy prawym i wybrać właściwy gdy mamy wątpliwości emotka
Podkreślam, że zdarzają się literówki w wyrazie pozadek komus mogła się po prostu nie wcisnąć literka r, sama nie raz tak mialam zarówno w przypadku rz i jak i ch emotka
A najbardziej mnie to wkurza , że ja przejmuje później tą błędną pisownię, napatrzę się raz, drugi, trzeci na takie byki i gdy przyjdzie co do czego to już sama nie wiem jak się pisze konkretny wyraz, bo wzrokowo podchodzi mi ten z błędem ehhhh wygadałam się, dziękuję za uwagę emotka
0 0

Gość: brightwitch

#3368702 Napisano: 10.05.2010 04:41:09
WP mnie wkurza! emotka
0 0

Gość: bruce

#3368713 Napisano: 10.05.2010 04:46:18
a mnie, dla odmiany, błędy ortograficzne (już) nie wkurzają... ani nad nimi nie ubolewam... ani nie załamuję rąk... ani w szał nie wpadam...
przyzwyczaiłam się...
jak do wielu innych, dawniej tak potwornie wkurzających , rzeczy...
Przyzwyczajenie jest drugą naturą.-
- Consuetudo est altera natura
- jak mawiali Starożytni Rzymianie...

Consuetudą się staję... po prostu...
emotka
0 0

kurlandzki

#3368717 Napisano: 10.05.2010 04:50:12
dostaję palpitacji serca jak widze na liście laureatów fairy miasto Ustrzyki Dolne..... emotka )
0 0

sambolera

#3369041 Napisano: 10.05.2010 06:41:50
cb656 napisał(a):

marielu napisał(a):

sambolera napisał(a):

Mnie TO nie przeszkadza.

o to mi właśnie chodziło emotka
a żarty marielu uwielbiam
0 0

olus15

#3369106 Napisano: 10.05.2010 07:05:04
wkurza mnie Jan Niezbędny
Posiadam konto na facebooku a dostałam maila , że nie otrzymam nagrody bo wg nich nie mam
0 0

wesoyromek

#3369112 Napisano: 10.05.2010 07:05:52
olus15 napisał(a):

Posiadam konto na facebooku a dostałam maila , że nie otrzymam nagrody bo wg nich nie mam

też dostałam takiego @ emotka
0 0

Gość: beata82roksana82

#3369122 Napisano: 10.05.2010 07:08:28
wesoyromek napisał(a):

olus15 napisał(a):

też dostałam takiego @ emotka

ja też takiego @ dostałam
0 0