Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: questsa
zainstaluj sobie incredi mail mi wszystkie maile z onety przychodza
Gość: dianek
http://di.com.pl/...tm_campaign=linknews
mowilam wam ze maja serwery w piwnicach i zalewa...
Gość: katrin22
Gość: lovcia88
Gdzie ten piekny, sloneczny maj...
sambolera
Postów 3758
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
np. pomarańczowego Grześka
mniam, mniam.....
Gość: moniaainom
A ja ogladam relacje z miast, gdzie powodz i dziekuje, ze moge spac dzis w suchym i cieplym lozku. tak mi szkoda tych ludzi
Gość: kaoa
Gość: lovcia88
No, wlasnie - jest coraz gorzej. Waly zostaly przerwane, a najwieksza fala sie do nas zbliza...Wszystkiego zaczyna brakowac, a szczegolnie workow.
Gość: andzia2005
dokładnie. wkurza mnie to, że rząd woli wybory od ogłoszenia klęski żywiołowej
Gość: bruce
http://ksiazki.wp...cinstwa,galeria.html
wiele z podanych tam lektur bardzo lubiłam i nie pojmuję takiego idiotycznego rankingu...
mio
Postów 658
Data rejestracji 24.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie idiota ten ranking napisał
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzieci z Bulerbyn dzięki tej książce pokochałam czytanie, pamiętam jak zamykałam się u rodziców w pokoju i czytałam ją kilka razy z rzędu
Gość: moniaainom
Ja tez kochalam te ksiazke i pewnie wiekszosc dzieci. Mysle, ze ranking nie jest nawet wart komentowania, bo albo autor chcial sprowokowac albo jest totalnym przyglupem.
Gość: bruce
zgadzam się! to taki psychologiczny chwyt...
mój szkolny kolega, 40-latek - do dziś uwielbia tę książkę... ja znowu kochałam dzieła Sienkiewicza...
anus
Postów 2039
Data rejestracji 25.07.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzieci z Bullerbyn - z bratem na zmianę wypożyczaliśmy z biblioteki chyba do siódmej klasy
Everything that kills me makes me feel alive...
Gość: cobra176
A tak chciałam...
Tak mi w tym roku nie idzie z konkursami, że sama nie wiem
Wszystkie nagrody dobre z tego roku to tak naprawdę konkursy z zeszłego roku
olus15
Postów 2141
Data rejestracji 19.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie martw się cobra , też się głowiłam nad tą Steną i liczyłam na nagrodę
niestety pozostaje mi czekać na kolejny taki konkurs
Konkurencja była bardzo duża