Wkurza mnie...

Gość: questsa

#3391510 Napisano: 18.05.2010 03:47:16
moniaainom napisał(a):

kalka napisał(a):

Już jestem wkurzona na maxa! emotka Poczta na Onecie nadal nie działa, a aroganci z Onetu, nawet nie napisali do kiedy wstrzymują dostęp emotka

Podejrzewam, że może to być związane z jakąś poważną awarią z powodu podtopień w Krakowie. Przecież onet ma tam swoją siedzibę. Nie sądzę, że chcieliby ci zrobić na złość więc pewnie sami nie wiedzą, kiedy naprawią awarię. Też mam pocztę na onecie więc rozumiem zdenerwowanie, ale trzeba też zrozumieć rzeczy, które często nie sa od nas zależne.

zainstaluj sobie incredi mail mi wszystkie maile z onety przychodza
0 0

Gość: dianek

#3391844 Napisano: 18.05.2010 05:41:19
questsa napisał(a):

moniaainom napisał(a):

kalka napisał(a):

Już jestem wkurzona na maxa! emotka Poczta na Onecie nadal nie działa, a aroganci z Onetu, nawet nie napisali do kiedy wstrzymują dostęp emotka

Podejrzewam, że może to być związane z jakąś poważną awarią z powodu podtopień w Krakowie. Przecież onet ma tam swoją siedzibę. Nie sądzę, że chcieliby ci zrobić na złość więc pewnie sami nie wiedzą, kiedy naprawią awarię. Też mam pocztę na onecie więc rozumiem zdenerwowanie, ale trzeba też zrozumieć rzeczy, które często nie sa od nas zależne.

zainstaluj sobie incredi mail mi wszystkie maile z onety przychodza

http://di.com.pl/...tm_campaign=linknews

mowilam wam ze maja serwery w piwnicach i zalewa...
0 0

Gość: katrin22

#3392034 Napisano: 18.05.2010 06:31:05
Wkurza mnie fairy, szlag wie jak grać emotka
0 0

#3392042 Napisano: 18.05.2010 06:31:58
Dodam jeszcze, że za 1zl 22 gr mialabym pysznego wafelka, który poprawiłby mi humor a tak ...
0 0

Gość: lovcia88

#3392074 Napisano: 18.05.2010 06:47:13
Wkurza mnie pogoda. Caly czas pada deszcz, a moje miasto po prostu plywa. Glowna ulica zalana, sklepy zalane, mniejsze uliczki zalane. Nigdzie nie mozna sie dostac, bo sa zamkniete drogi. emotka

Gdzie ten piekny, sloneczny maj...
0 0

sambolera

#3392076 Napisano: 18.05.2010 06:48:32
katrin22 napisał(a):

Dodam jeszcze, że za 1zl 22 gr mialabym pysznego wafelka, który poprawiłby mi humor a tak ...

np. pomarańczowego Grześka emotka
0 0

#3392082 Napisano: 18.05.2010 06:50:14
sambolera napisał(a):

katrin22 napisał(a):

np. pomarańczowego Grześka emotka

mniam, mniam..... emotka
0 0

Gość: moniaainom

#3392090 Napisano: 18.05.2010 06:52:22
lovcia88 napisał(a):

Wkurza mnie pogoda. Caly czas pada deszcz, a moje miasto po prostu plywa. Glowna ulica zalana, sklepy zalane, mniejsze uliczki zalane. Nigdzie nie mozna sie dostac, bo sa zamkniete drogi. emotka

A ja ogladam relacje z miast, gdzie powodz i dziekuje, ze moge spac dzis w suchym i cieplym lozku. tak mi szkoda tych ludzi emotka caly dobytek traca, a najgorsze jest to, ze jest coraz gorzej.
0 0

Gość: kaoa

#3392092 Napisano: 18.05.2010 06:53:22
wkurza mnie, że muszę robić głupie diagramy na geografię i że jutro mam kartkówkę z chemii emotka
0 0

Gość: lovcia88

#3392104 Napisano: 18.05.2010 06:57:53
moniaainom napisał(a):

lovcia88 napisał(a):

A ja ogladam relacje z miast, gdzie powodz i dziekuje, ze moge spac dzis w suchym i cieplym lozku. tak mi szkoda tych ludzi emotka caly dobytek traca, a najgorsze jest to, ze jest coraz gorzej.

No, wlasnie - jest coraz gorzej. Waly zostaly przerwane, a najwieksza fala sie do nas zbliza...Wszystkiego zaczyna brakowac, a szczegolnie workow.
0 0

Gość: andzia2005

#3392107 Napisano: 18.05.2010 06:58:54
moniaainom napisał(a):

lovcia88 napisał(a):

dokładnie. wkurza mnie to, że rząd woli wybory od ogłoszenia klęski żywiołowej
0 0

Gość: bruce

#3392135 Napisano: 18.05.2010 07:07:35
a mnie właśnie wkurzyło dziwaczne określenie: Najstraszniejsze książki naszego dzieciństwa, które w nas wmuszano...
http://ksiazki.wp...cinstwa,galeria.html

wiele z podanych tam lektur bardzo lubiłam i nie pojmuję takiego idiotycznego rankingu...
0 0

mio

#3392150 Napisano: 18.05.2010 07:10:55
bruce napisał(a):

a mnie właśnie wkurzyło dziwaczne określenie: Najstraszniejsze książki naszego dzieciństwa, które w nas wmuszano...

wiele z podanych tam lektur bardzo lubiłam i nie pojmuję takiego idiotycznego rankingu...

dokładnie idiota ten ranking napisał
0 0

kalisto1986

#3392163 Napisano: 18.05.2010 07:13:17
bruce napisał(a):

emotka w szoku jestem ciekawe kto stworzył ten ranking

Dzieci z Bulerbyn dzięki tej książce pokochałam czytanie, pamiętam jak zamykałam się u rodziców w pokoju i czytałam ją kilka razy z rzędu emotka
0 0

Gość: moniaainom

#3392178 Napisano: 18.05.2010 07:16:15
kalisto1986 napisał(a):

bruce napisał(a):

Dzieci z Bulerbyn dzięki tej książce pokochałam czytanie, pamiętam jak zamykałam się u rodziców w pokoju i czytałam ją kilka razy z rzędu emotka

Ja tez kochalam te ksiazke i pewnie wiekszosc dzieci. Mysle, ze ranking nie jest nawet wart komentowania, bo albo autor chcial sprowokowac albo jest totalnym przyglupem.
0 0

Gość: bruce

#3392197 Napisano: 18.05.2010 07:23:23
moniaainom napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

bruce napisał(a):

Ja tez kochalam te ksiazke i pewnie wiekszosc dzieci. Mysle, ze ranking nie jest nawet wart komentowania, bo albo autor chcial sprowokowac albo jest totalnym przyglupem.

zgadzam się! to taki psychologiczny chwyt...
mój szkolny kolega, 40-latek - do dziś uwielbia tę książkę... ja znowu kochałam dzieła Sienkiewicza...
0 0

anus

#3392201 Napisano: 18.05.2010 07:24:18
moniaainom napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

bruce napisał(a):

Dzieci z Bullerbyn - z bratem na zmianę wypożyczaliśmy z biblioteki chyba do siódmej klasy emotka
0 0

Gość: cobra176

#3392248 Napisano: 18.05.2010 07:43:55
Wkurza mnie, że na ponad 300 nagród ze Stena Line ja jej nie mam emotka
A tak chciałam...

Tak mi w tym roku nie idzie z konkursami, że sama nie wiem emotka

Wszystkie nagrody dobre z tego roku to tak naprawdę konkursy z zeszłego roku emotka Tylko rozwiązanie było w tym. To oznacza, że w tym roku nie umiem nic dobrego napisać emotka
0 0

olus15

#3392266 Napisano: 18.05.2010 07:51:30
cobra176 napisał(a):

Wkurza mnie, że na ponad 300 nagród ze Stena Line ja jej nie mam emotka
A tak chciałam...

Tak mi w tym roku nie idzie z konkursami, że sama nie wiem emotka

Wszystkie nagrody dobre z tego roku to tak naprawdę konkursy z zeszłego roku emotka Tylko rozwiązanie było w tym. To oznacza, że w tym roku nie umiem nic dobrego napisać emotka

nie martw się cobra , też się głowiłam nad tą Steną i liczyłam na nagrodę
niestety pozostaje mi czekać na kolejny taki konkurs
Konkurencja była bardzo duża
Gratuluję wygranym, to było takie moje małe konkursowe marzenie
0 0

olus15

#3392273 Napisano: 18.05.2010 07:52:49
A propos ksiązek, ja Dzieci z Bullerbyn czytałam przez kilka ładnych lat mojego dzieciństwa na okrągło i to była jedna z moich ukochanych lektur
0 0