Wkurza mnie...

Gość: ewa1982

#3390985 Napisano: 18.05.2010 12:47:29
i znowu wracając do domu bedę cała mokra wrrryyy mam dość tej pogody
0 0

joan

#3391038 Napisano: 18.05.2010 01:00:20
kalka napisał(a):

Przenoszę moje główne konto na WP !!!!

Odradzam - WP niby bezpłatne, ale ilość spamu wręcz poraża! emotka Wszystkie śmieci wysłane 'w imieniu WP' emotka A na gmailu od kilku lat ZERO spamu emotka
0 0

anialistopad

#3391047 Napisano: 18.05.2010 01:02:43
joan napisał(a):

kalka napisał(a):

Odradzam - WP niby bezpłatne, ale ilość spamu wręcz poraża! emotka Wszystkie śmieci wysłane 'w imieniu WP' emotka A na gmailu od kilku lat ZERO spamu emotka

U mnie nie ma spamu jest tam taka opcja , że spam nie dochodzi
0 0

kalka

#3391058 Napisano: 18.05.2010 01:09:32
kaki76 napisał(a):

joan napisał(a):

kalka napisał(a):

U mnie nie ma spamu jest tam taka opcja , że spam nie dochodzi

A myślisz, że na pocztę w Onecie spamy nie przychodzą!? Już mam dosyć Onetu emotka
0 0

Gość: dianek

#3391061 Napisano: 18.05.2010 01:10:04
wkurza mnie woda w piwnicy emotka
0 0

martu18

#3391076 Napisano: 18.05.2010 01:15:20
wkurza mnie pogoda...
wkurza mnie praca mgr (pisze i pisze, a stron nie przybywa)...
wkurza mnie zamieszanie ze ślubem - trzeba było uciec do Las Vegas i po problemie by było...
0 0

kalka

#3391134 Napisano: 18.05.2010 01:35:50
Już jestem wkurzona na maxa! emotka Poczta na Onecie nadal nie działa, a aroganci z Onetu, nawet nie napisali do kiedy wstrzymują dostęp emotka
0 0

Gość: moniaainom

#3391141 Napisano: 18.05.2010 01:40:45
kalka napisał(a):

Już jestem wkurzona na maxa! emotka Poczta na Onecie nadal nie działa, a aroganci z Onetu, nawet nie napisali do kiedy wstrzymują dostęp emotka

Podejrzewam, że może to być związane z jakąś poważną awarią z powodu podtopień w Krakowie. Przecież onet ma tam swoją siedzibę. Nie sądzę, że chcieliby ci zrobić na złość więc pewnie sami nie wiedzą, kiedy naprawią awarię. Też mam pocztę na onecie więc rozumiem zdenerwowanie, ale trzeba też zrozumieć rzeczy, które często nie sa od nas zależne.
0 0

Gość: dianek

#3391148 Napisano: 18.05.2010 01:42:31
serwerownie sa w piwnicach...
a piwnice sa pełne wody...
:/

moja z resztą równiez.. chociaż to ścisłe centrum krakowa...
0 0

kalka

#3391165 Napisano: 18.05.2010 01:51:05
moniaainom napisał(a):

kalka napisał(a):

Podejrzewam, że może to być związane z jakąś poważną awarią z powodu podtopień w Krakowie. Przecież onet ma tam swoją siedzibę. Nie sądzę, że chcieliby ci zrobić na złość więc pewnie sami nie wiedzą, kiedy naprawią awarię. Też mam pocztę na onecie więc rozumiem zdenerwowanie, ale trzeba też zrozumieć rzeczy, które często nie sa od nas zależne.

Jakoś to do mnie nie przemawia, bo to nie pierwszy raz, dosyć często mają takie problemy niestety, więc nie sądzę żeby to w było związane z falą kulminacyjną na rzece emotka
0 0

mama2006

#3391172 Napisano: 18.05.2010 01:54:30
Czy ktoś wie co dzieje się ze stroną prizpass.pl?Juz kilka m-cy jest informacja, że mają problemy techniczne.Czy oni w ogóle zamierzają wznowić działalność? Może ktoś wie, bo mnie to strasznie wkurza.
0 0

is77

#3391179 Napisano: 18.05.2010 01:58:16
kalka napisał(a):

moniaainom napisał(a):

kalka napisał(a):

Jakoś to do mnie nie przemawia, bo to nie pierwszy raz, dosyć często mają takie problemy niestety, więc nie sądzę żeby to w było związane z falą kulminacyjną na rzece emotka

popieram kalkę, onet ostatnio ma notoryczne problemy emotka teraz owszem, ma pretekst w postaci powodzi, a wcześniej co było przyczyną awarii? emotka emotka
0 0

Gość: moniaainom

#3391188 Napisano: 18.05.2010 02:01:02
is77 napisał(a):

kalka napisał(a):

moniaainom napisał(a):

kalka napisał(a):

popieram kalkę, onet ostatnio ma notoryczne problemy emotka teraz owszem, ma pretekst w postaci powodzi, a wcześniej co było przyczyną awarii? emotka emotka

No to przenieście poczte na inny portal i po problemie. Mam nadzieję, że macie racje, że awaria nie wynika z podtopień, bo sama przeżyłam powódź i nikomu nie życzę takich doświadczeń.
0 0

Gość: finessa

#3391213 Napisano: 18.05.2010 02:11:11
Jestem zła jak nie wiem co! emotka
Dostałam 10 minut temu ankietę GFK napoje, chcę wejść i ankieta już nieaktywna! 300pkt. koło nosa, których akurat brakowało mi do nagrody. Najbardziej wkurzył mnie fakt, że wysłali mi ankietę 10 minut temu, a już jest nieaktywna!
emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

kalka

#3391218 Napisano: 18.05.2010 02:13:18
moniaainom napisał(a):

is77 napisał(a):

kalka napisał(a):

moniaainom napisał(a):

kalka napisał(a):

No to przenieście poczte na inny portal i po problemie. Mam nadzieję, że macie racje, że awaria nie wynika z podtopień, bo sama przeżyłam powódź i nikomu nie życzę takich doświadczeń.

Ja również. Natomiast jeśli ktoś często ne jest w porządku wobec klientów i nagle ma po raz pierwszy uzasadniony powód, to trudniej o wyrozumiałość.
A swoją drogą kto trzyma serwery w piwnicy niezabezpieczając ich przed zalaniem!?!?!? Nie trzeba powodzi, wystarczą ulewne deszcze i studzienki wylewają lub awaria kanalizacji.
0 0

Gość: reichel

#3391225 Napisano: 18.05.2010 02:15:19
onet od wczoraj, a poza tym to jeszcze konkurs z ecco odnośnie motylków >_<
0 0

kalka

#3391271 Napisano: 18.05.2010 02:39:04
Mam wielką nadzieję, że mój bank bardziej niż Onet szanuje klientów i nie trzyma swoich serwerów w piwnicy, bo jak miałabym jeszcze problemy z dostaniem się do swojego konta internetowego w banku, to już nie wkurzyła, tylko w.....bym się na maxa!!!
p.s. jakoś linki do reklam na Onecie działają bezbłędnie emotka
0 0

orchidea27

#3391406 Napisano: 18.05.2010 03:18:10
fryteczka napisał(a):

agusia222 napisał(a):

deszcz za oknem.... emotka

wkurza i mnie emotka

i mnie emotka
0 0

mio

#3391443 Napisano: 18.05.2010 03:27:44
polecam poczte na tlenie emotka
u nas znowu pada a miałam zamiar wyjść z córką emotka wkurza mnie ze nie moge się wstrzelić w te 5 minut kiedy to nie pada i zaczerpnac świeżego powietrza
0 0

Gość: aneczka155

#3391492 Napisano: 18.05.2010 03:41:56
mio napisał(a):

polecam poczte na tlenie emotka
u nas znowu pada a miałam zamiar wyjść z córką emotka wkurza mnie ze nie moge się wstrzelić w te 5 minut kiedy to nie pada i zaczerpnac świeżego powietrza

U mnie również pada... Jak wracałam ze szkoły zostałam doszczętnie spłukana. A teraz się suszę emotka
Mio czatuj z córeczką przy oknie emotka
0 0