Wkurza mnie...

karolkas

#3389739 Napisano: 18.05.2010 07:04:37
kasiaw1431 napisał(a):

karolkas napisał(a):

Ja jestem dobrą mamą, ale od samego rana wkurza mnie mój synek, że chyba nie wiem co zrobię. Nie dość że wstaje wcześnie to siódma rano a on ściągnął butelkę syropu i ją rozbił na podłodze. Siódma rano a ja sprzątam szkla, klejący sie syrop, mleko które sie w międzyczasie rozlalo na kuchenkę. A kawa stygnie emotka Czemu mam wrażenie że mój synek to czasami taki Koszmarny Karolek z bajki, nawet imiona te same mają. emotka emotka więcej nic nie mowię bo zaczne epitetami rzucać emotka

pomyśl sobie że mogłoby być gorzej i głowa do góry Ja mam 2 takich Kubusiów i podwójne zbieranie. sprzątanie itp emotka

dwóch to ja też mam, tylko ten starszy jest bardzo grzeczny, a drugi jego zupełne przeciwieństwo.
0 0

Gość: kasia9791

#3389833 Napisano: 18.05.2010 07:29:30
wkurza mnie że mały się znów rozchorował emotka ,NFZ ,koszmarne kolejki do lekarzy i że termin na rechabilitacje ma dopiero na koniec listopada emotka emotka emotka
0 0

zaczytana-pola

#3390726 Napisano: 18.05.2010 11:34:47
Wkurzają mnie ludzie na allegro, kupują przedmiot blokując innym możliwość zakupu, a później za niego nie płacą, a ja muszę bujać się ze zwrotem prowizji. A później jeszcze taka baba napisze, że jestem niewyrozumiała, bo nie mogłam poczekać. A żeby przynajmniej odpowiedziała na jakąkolwiek moją wiadomość emotka
0 0

psemulek

#3390746 Napisano: 18.05.2010 11:40:13
wkurza mnie, że coraz ciężej jest coś fajnego (czyt. pożytecznego na co dzień) wygrać emotka Same książki, płyty, a w to mi się nie chce grać:(
0 0

Gość: krzyszu

#3390766 Napisano: 18.05.2010 11:44:53
dianek napisał(a):

wkurza mnie że mieszkam w ścisłym centrum krakowa, w piwnicy mam pół metra wody (kamienica) a strażaków brak... i nie będzie pewnie przez tydzień bo jest ich za mało na tak duże miasto..

gdzie jest wojsko z pompami się pytam ?!
i czemu wszyscy wykupili kalosze w całym mieście ?!

no szlag człowieka trafi, co ja mam tam w trampkach zejść ?!
chociaż nie ma chyba po co - wszystko zalane... emotka

To i tak nie ma źle emotka Chciałęm dzisiaj zejsć do piwnicy a tam po sufit wody emotka wszystko przez to, ze właściciele zrobili studzienka, która z podwórka odprowadza wodę właśnie do piwnicy emotka
0 0

Gość: bellcia

#3390770 Napisano: 18.05.2010 11:45:44
Wkurza mnie..ze Małż mój nie bedzie mógł sie dzis do domu dostać emotka ((( mosty nam w Kraku pozamykali emotka ((( - w piwnicy mokro emotka ((
koszmar jakiś emotka (((

a pod oknami non stop karetki i sraż... grrr... dziecię mi obudzili....
0 0

merynosek

#3390790 Napisano: 18.05.2010 11:51:05
Wszystko mnie dzisiaj wkurza...
Mąż, który ma muchy w nosie, synek, który przez te deszcze praktycznie gryzie ściany w domu, już mi pomysłów brakuje na zabawy z nim...
Deszcz, błoto... Zalana piwnica, zalany gołębnik, podtopione klatki z króliczkami...
0 0

mio

#3390795 Napisano: 18.05.2010 11:51:45
dianek napisał(a):

wkurza mnie że mieszkam w ścisłym centrum krakowa, w piwnicy mam pół metra wody (kamienica) a strażaków brak... i nie będzie pewnie przez tydzień bo jest ich za mało na tak duże miasto..

emotka a ciągle pada u Was? nie mamy gór nie mamy morza ale czasem myślę ze dobrze ze mieszkam w centrum kraju w takim miejscu ze powodzie sie nie zdarzają i na razie się na nie nie zapowiada chociaż Wisła tez ładnie wezbrała emotka
0 0

Gość: bellcia

#3390812 Napisano: 18.05.2010 11:56:13
mio napisał(a):

dianek napisał(a):

emotka a ciągle pada u Was? nie mamy gór nie mamy morza ale czasem myślę ze dobrze ze mieszkam w centrum kraju w takim miejscu ze powodzie sie nie zdarzają i na razie się na nie nie zapowiada chociaż Wisła tez ładnie wezbrała emotka

właśnie wyjrzałam za okno... -pada emotka
0 0

mio

#3390836 Napisano: 18.05.2010 12:02:49
bellcia napisał(a):

mio napisał(a):

dianek napisał(a):

emotka emotka u nas tez coś już mży córka już pare dni siedzi w domu i tylko wygląda przez okno i mama nie pada ale nie mamy kaloszy zeby wyjsc w takie kałuże trzeba bedzie zainwestować a ja jej sandałki kupiłam ze dwa tyg temu emotka wiosna...
0 0

Gość: minia

#3390841 Napisano: 18.05.2010 12:05:06
Zloszcze sie ze bo nic nie wygrywam ostatnio emotka
0 0

Gość: kingaa

#3390869 Napisano: 18.05.2010 12:15:02
mio napisał(a):

bellcia napisał(a):

mio napisał(a):

dianek napisał(a):

emotka emotka u nas tez coś już mży córka już pare dni siedzi w domu i tylko wygląda przez okno i mama nie pada ale nie mamy kaloszy zeby wyjsc w takie kałuże trzeba bedzie zainwestować a ja jej sandałki kupiłam ze dwa tyg temu emotka wiosna...

naszą dzielnicę całkiem zalało.

Tak było rano o 7, bo teraz nie widać już chodników, te drogi są zamknięte, całe uliczki zalane, w ogródkach woda, w piwnicy woda.

Filmik z mojej ulicy i okolicznych uliczek z Częstochowy a ciągle wody przybywa
http://www.youtub.../watch?v=mLZPmPbZpKQ
0 0

ignam

#3390875 Napisano: 18.05.2010 12:17:05
ilonar2301 napisał(a):

Wkurzają mnie ludzie na allegro, kupują przedmiot blokując innym możliwość zakupu, a później za niego nie płacą, a ja muszę bujać się ze zwrotem prowizji. A później jeszcze taka baba napisze, że jestem niewyrozumiała, bo nie mogłam poczekać. A żeby przynajmniej odpowiedziała na jakąkolwiek moją wiadomość emotka

Też to ostatnio przerabiałam. Ale Allegro blokuje konto delikwenta po 3 ostrzeżeniach i zwrotach prowizji. Trzeba się domagać choćby złotówki to wyblokują dowcipnisiów.
0 0

kalka

#3390911 Napisano: 18.05.2010 12:29:52
Jestem spokojny człowiek, ale zaraz się wkurzę, jeśli nadal nie będę mogła dostać się do swojego konta na Onecie emotka
0 0

Gość: agusia222

#3390912 Napisano: 18.05.2010 12:30:31
deszcz za oknem.... emotka
0 0

fryteczka

#3390915 Napisano: 18.05.2010 12:31:08
agusia222 napisał(a):

deszcz za oknem.... emotka

wkurza i mnie emotka
0 0

zaczytana-pola

#3390918 Napisano: 18.05.2010 12:31:51
ignam napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Też to ostatnio przerabiałam. Ale Allegro blokuje konto delikwenta po 3 ostrzeżeniach i zwrotach prowizji. Trzeba się domagać choćby złotówki to wyblokują dowcipnisiów.

Ta babka chyba teraz dostanie bana sądząc po komentarzach emotka
0 0

Monika11

#3390919 Napisano: 18.05.2010 12:31:59
kalka napisał(a):

Jestem spokojny człowiek, ale zaraz się wkurzę, jeśli nadal nie będę mogła dostać się do swojego konta na Onecie emotka

przerwę mają -ja też nie mogę się zalogować emotka
0 0

kalka

#3390924 Napisano: 18.05.2010 12:33:22
kalka napisał(a):

To jednak jestem wkurzona, bo właśnie przeczytałam:

Poczta niedostępna
Poczta.onet.pl niedostepna
Szanowni Państwo! Z przyczyn technicznych nie można zalogować się do poczty. Za utrudnienia przepraszamy. Zespół OnetPoczty

Przenoszę moje główne konto na WP !!!!
0 0

kalka

#3390925 Napisano: 18.05.2010 12:34:26
Monika11 napisał(a):

kalka napisał(a):

przerwę mają -ja też nie mogę się zalogować emotka

Dzięki, właśnie zobaczyłam!
0 0