Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: cobra176
Marzenia czasem się spełniają... a czasem nie
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a no dołączam mi też strasznie zależało ale niestety
zaczytana-pola
Postów 11556
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja ten konkurs w ogóle przegapiłam
Gość: reichel
marzanna
Postów 1482
Data rejestracji 30.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
O co chodzi? Nie było przecież jeszcze wyników
\"Some people are wise. Some otherwise\"
Gość: misia89p
Gość: reichel
ogólnie to motyli żyjących było z wczoraj na dzisiaj dokładnie 1114, ogólna pula jednak wynosiła ok 50tys (49 z hakiem), a spójrz teraz
Żałuję, że nie zrobiłam screenshota, ale kto by to przewidział.
Gość: errorr
Też mie to wkurzyło
Gość: plocia
wkurza mnie to że ciągle obiecują że po katastrofie zawalenia się hal, powodzi i innych rzeczy obiecują kokosy, nie ma winnych za to co się dzieje, że ktoś czegoś nie dopilnował, że znów kupa kasy pójdzie na odbudowę dróg, wałów i innych rzeczy. Jakby nie było mozna tego zrobić raz a porządnie, wrrrrr
Gość: natie
mio
Postów 658
Data rejestracji 24.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a najwiecej to przed wyborami
zaczytana-pola
Postów 11556
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I dostała, a ja już się nie wkurzam
Gość: moniaainom
Gość: bassia5
Ja na tym portalu jakiś czas temu wygrałam album na zdjęcia, wprawdzie e-mail dostałam, ale nagroda jeszcze jakoś nie dotarła.
Gość: moniaainom
Kurcze, szkoda, ze to taka polityka portalu, bo maja bardzo fajne ksiazki do wygrania. A nie odpisuja na maile czy jak?
Gość: kingaa
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Odpisują, można również zadzwonić, wszystkie informacje są na stronie!!! Wygrałam tam kilkakrotnie i nie mogę narzekać - przychodziły zarówno wartościowe nagrody, jak i książki, bądź płyty!!!
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
zaczytana-pola
Postów 11556
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I wkurza mnie czekolada, która czeka w barku aż po nią sięgnę...
A najbardziej wkurza mnie to, że nie mogę przytyć
kalka
Postów 2636
Data rejestracji 08.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
OOOOO!!! Jak mnie też to wkurza