Wkurza mnie...

Gość: cobra176

#3392278 Napisano: 18.05.2010 07:56:07
olus15 napisał(a):

cobra176 napisał(a):

Wkurza mnie, że na ponad 300 nagród ze Stena Line ja jej nie mam emotka
A tak chciałam...

Tak mi w tym roku nie idzie z konkursami, że sama nie wiem emotka

Wszystkie nagrody dobre z tego roku to tak naprawdę konkursy z zeszłego roku emotka Tylko rozwiązanie było w tym. To oznacza, że w tym roku nie umiem nic dobrego napisać emotka

nie martw się cobra , też się głowiłam nad tą Steną i liczyłam na nagrodę
niestety pozostaje mi czekać na kolejny taki konkurs
Konkurencja była bardzo duża
Gratuluję wygranym, to było takie moje małe konkursowe marzenie

Marzenia czasem się spełniają... a czasem nie emotka
0 0

kalisto1986

#3392317 Napisano: 18.05.2010 08:22:06
cobra176 napisał(a):

olus15 napisał(a):

cobra176 napisał(a):

A tak chciałam...

Wszystkie nagrody dobre z tego roku to tak naprawdę konkursy z zeszłego roku emotka Tylko rozwiązanie było w tym. To oznacza, że w tym roku nie umiem nic dobrego napisać emotka

a no dołączam mi też strasznie zależało ale niestety emotka
0 0

zaczytana-pola

#3392320 Napisano: 18.05.2010 08:23:41
kalisto1986 napisał(a):

cobra176 napisał(a):

olus15 napisał(a):

cobra176 napisał(a):

A tak chciałam...

a no dołączam mi też strasznie zależało ale niestety emotka

A ja ten konkurs w ogóle przegapiłam
emotka
0 0

Gość: reichel

#3392353 Napisano: 18.05.2010 08:42:13
ja wcześniej pisałam o ecco konkursie...teraz to oni mnie totalnie wkurzyli ! oszustwo i złodziejstwo jednym słowem, nie polecam, strasznie się zawiodłam, a tak mi zależało emotka
0 0

marzanna

#3392360 Napisano: 18.05.2010 08:45:13
reichel napisał(a):

ja wcześniej pisałam o ecco konkursie...teraz to oni mnie totalnie wkurzyli ! oszustwo i złodziejstwo jednym słowem, nie polecam, strasznie się zawiodłam, a tak mi zależało emotka

O co chodzi? Nie było przecież jeszcze wyników emotka
0 0

Gość: misia89p

#3392386 Napisano: 18.05.2010 08:58:03
wkurza mnie, a raczej przeraża to co się dzieje w naszym kraju, nie dość, że powódź to jeszcze trąba powietrzna przeszła nad Suwalszczyzną emotka co jeszcze nas spotka w tym roku emotka
0 0

Gość: reichel

#3392388 Napisano: 18.05.2010 08:58:10
no nie, ale to jedno wielkie oszustwo... mój motylek nie padł, po prostu nie ma go nawet w bazie danych, a co ciekawsze właśnie przyszedł mi mail że, padł, ale dziwne, bo przecież go nie ma...
ogólnie to motyli żyjących było z wczoraj na dzisiaj dokładnie 1114, ogólna pula jednak wynosiła ok 50tys (49 z hakiem), a spójrz teraz emotka

Żałuję, że nie zrobiłam screenshota, ale kto by to przewidział.
0 0

Gość: errorr

#3392396 Napisano: 18.05.2010 09:04:35
reichel napisał(a):

no nie, ale to jedno wielkie oszustwo... mój motylek nie padł, po prostu nie ma go nawet w bazie danych, a co ciekawsze właśnie przyszedł mi mail że, padł, ale dziwne, bo przecież go nie ma...
ogólnie to motyli żyjących było z wczoraj na dzisiaj dokładnie 1114, ogólna pula jednak wynosiła ok 50tys (49 z hakiem), a spójrz teraz emotka

Żałuję, że nie zrobiłam screenshota, ale kto by to przewidział.

Też mie to wkurzyło emotka Ten co żył-brak w bazie emotka A ten co padł z tydzień temu jest w bazie tylko zdechnięty emotka
0 0

Gość: plocia

#3392397 Napisano: 18.05.2010 09:06:01
misia89p napisał(a):

wkurza mnie, a raczej przeraża to co się dzieje w naszym kraju, nie dość, że powódź to jeszcze trąba powietrzna przeszła nad Suwalszczyzną emotka co jeszcze nas spotka w tym roku emotka

wkurza mnie to że ciągle obiecują że po katastrofie zawalenia się hal, powodzi i innych rzeczy obiecują kokosy, nie ma winnych za to co się dzieje, że ktoś czegoś nie dopilnował, że znów kupa kasy pójdzie na odbudowę dróg, wałów i innych rzeczy. Jakby nie było mozna tego zrobić raz a porządnie, wrrrrr
0 0

Gość: natie

#3392423 Napisano: 18.05.2010 09:26:07
plocia napisał(a):

misia89p napisał(a):

wkurza mnie to że ciągle obiecują że po katastrofie zawalenia się hal, powodzi i innych rzeczy obiecują kokosy, nie ma winnych za to co się dzieje, że ktoś czegoś nie dopilnował, że znów kupa kasy pójdzie na odbudowę dróg, wałów i innych rzeczy. Jakby nie było mozna tego zrobić raz a porządnie, wrrrrr

mnie dzis o 9 obudzila telefonem kolezanka, ze zalalo nasza uczelnie (politechnika slaska) i sa zajecia odwolane.. super, ze na wysokosci parteru stoi w hali moja machina do robienia dyplomu.. emotka pewnie zalana emotka
0 0

mio

#3392426 Napisano: 18.05.2010 09:28:49
plocia napisał(a):

misia89p napisał(a):

a najwiecej to przed wyborami emotka
0 0

zaczytana-pola

#3392437 Napisano: 18.05.2010 09:38:38
ilonar2301 napisał(a):

ignam napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Wkurzają mnie ludzie na allegro, kupują przedmiot blokując innym możliwość zakupu, a później za niego nie płacą, a ja muszę bujać się ze zwrotem prowizji. A później jeszcze taka baba napisze, że jestem niewyrozumiała, bo nie mogłam poczekać. A żeby przynajmniej odpowiedziała na jakąkolwiek moją wiadomość emotka

Też to ostatnio przerabiałam. Ale Allegro blokuje konto delikwenta po 3 ostrzeżeniach i zwrotach prowizji. Trzeba się domagać choćby złotówki to wyblokują dowcipnisiów.

Ta babka chyba teraz dostanie bana sądząc po komentarzach emotka

I dostała, a ja już się nie wkurzam emotka
0 0

Gość: moniaainom

#3392447 Napisano: 18.05.2010 09:45:49
Wkrza mnie, ze na portalu we-dwoje nie publikuja wynikow,a tylko powiadamiaja nagrodzonych. Dziwnie jakos emotka
0 0

Gość: bassia5

#3392468 Napisano: 18.05.2010 10:06:55
moniaainom napisał(a):

Wkrza mnie, ze na portalu we-dwoje nie publikuja wynikow,a tylko powiadamiaja nagrodzonych. Dziwnie jakos emotka

Ja na tym portalu jakiś czas temu wygrałam album na zdjęcia, wprawdzie e-mail dostałam, ale nagroda jeszcze jakoś nie dotarła.
emotka
0 0

Gość: moniaainom

#3392470 Napisano: 18.05.2010 10:12:31
bassia5 napisał(a):

moniaainom napisał(a):

Ja na tym portalu jakiś czas temu wygrałam album na zdjęcia, wprawdzie e-mail dostałam, ale nagroda jeszcze jakoś nie dotarła.
emotka

Kurcze, szkoda, ze to taka polityka portalu, bo maja bardzo fajne ksiazki do wygrania. A nie odpisuja na maile czy jak?
0 0

Gość: kingaa

#3392472 Napisano: 18.05.2010 10:16:16
Wkurza mnie strasznie, że tak cieszyliśmy się z bonów Tesco na krzewy... które się zmarnowały! Wszystkie krzewy, kwiaty itp. kupione za wygrane bony są pod wodą w ogrodzie emotka emotka
0 0

79magda

#3392483 Napisano: 18.05.2010 10:43:52
moniaainom napisał(a):

bassia5 napisał(a):

moniaainom napisał(a):

emotka

Kurcze, szkoda, ze to taka polityka portalu, bo maja bardzo fajne ksiazki do wygrania. A nie odpisuja na maile czy jak?

Odpisują, można również zadzwonić, wszystkie informacje są na stronie!!! Wygrałam tam kilkakrotnie i nie mogę narzekać - przychodziły zarówno wartościowe nagrody, jak i książki, bądź płyty!!!
0 0

bridget

#3392486 Napisano: 18.05.2010 11:30:23
wkurza mnie to ze połozyłam sie 3 h temu spac i nie moge zasnac...:/ mysle o roznych rzeczach, które minie pozwalaja na spokojny sen!
0 0

zaczytana-pola

#3392487 Napisano: 19.05.2010 12:04:18
Wkurza mnie piwo emotka stoi i czeka, aż je wypiję emotka a że jestem smakoszem tego trunku, to mu nie odpuszczę emotka .
I wkurza mnie czekolada, która czeka w barku aż po nią sięgnę...
A najbardziej wkurza mnie to, że nie mogę przytyć emotka
0 0

kalka

#3392497 Napisano: 19.05.2010 04:00:29
mio napisał(a):

plocia napisał(a):

misia89p napisał(a):

a najwiecej to przed wyborami emotka

OOOOO!!! Jak mnie też to wkurza emotka
0 0