Wkurza mnie...

Gość: swibek

#3394288 Napisano: 19.05.2010 03:37:14
psemulek napisał(a):

krzyszu napisał(a):

swibek napisał(a):

is77 napisał(a):

ja tam zawsze uważałam, ze lepiej być za chudym niż za grubym emotka
ale to pewnie dlatego, że zaliczam sie do tej drugiej grupy emotka

..nim gruby schudnie, to chudy zdechnie.. emotka więc nie wiem czy to tak dobrze..

emotka emotka

ehh, na chudym zawsze ciuch lepiej leży, no i chudość można zakamuflować, a gruby to ciągle musi tylko myśleć: 1. co ubrać, żeby wyglądac szczuplej 2. co jeść, aby dalej nie tyć

jak gruby pokocha samego siebie, to i innym się to udzieli.. i przestanie myśłeć: jak się ubrać czy co jeść.. wystarczy być sobą..
jak widać chudy też ma problem jak się ubrac żeby wyeksponowac cycki, których nie ma albo co jeść żeby przytyć.. emotka wystarczy zaakceptować siebie.. musi być w społeczeństwie równowaga.. emotka ja tam jestem z tych szerszych i mi to nie przeszkadza.. przynajmniej jest się do czego przytulić i kości nie rzegocą jak biegam z prędkością słonia!! emotka
0 0

Gość: katrin22

#3394373 Napisano: 19.05.2010 04:12:08
Wkurza mnie avatarek agi978
emotka znów chciałam zabić muchę na ekranie
0 0

#3394395 Napisano: 19.05.2010 04:16:16
emanuela24 napisał(a):

ja tam się na dietach nie znam - mogę jeść co chce
ale kuzynka stosowała dietę kapuścianą i efekty były rewelacyjne

emotka

też stosowałam, w 10 dni schudłam 3g, pewnie w tym 2.5 kg wody:) choć piłam duuuuzio wody.
Efakt jo- jo był i pozostał wstręt do zupy kapuścianej, a fuj fuj, bleee emotka
0 0

Gość: krynia

#3394397 Napisano: 19.05.2010 04:16:26
katrin22 napisał(a):

avatarek fajny, ale sama też polowałam na owada...
0 0

Gość: agi978

#3394431 Napisano: 19.05.2010 04:28:04
krynia napisał(a):

katrin22 napisał(a):

proszę mnie nie zabijać - mam dwójkę dzieciaczków emotka
0 0

delfinka101

#3394437 Napisano: 19.05.2010 04:29:26
agi978 napisał(a):

krynia napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Jestem tak zmęczona i pomazałam cały ekran przez ten avatarek.. emotka emotka
0 0

Gość: bruce

#3394713 Napisano: 19.05.2010 06:05:28
wkurzają mnie ostatnio konkursy na facebook'u!!!
nic nie kumam z nich i ich zasad, ale staram się głosować znajomym i ciągle odbierają im m.in. moje uczciwie oddane głosy...
emotka emotka
0 0

#3394801 Napisano: 19.05.2010 06:26:13
bruce napisał(a):

nic nie kumam z nich i ich zasad, ale staram się głosować znajomym i ciągle odbierają im m.in. moje uczciwie oddane głosy...
emotka emotka

a jak ja gram to piszą, żebym odpowiedzi pisała pod konkursem,a ja nie wiem gdzie, bo to wszytsko poplątane emotka
0 0

#3394809 Napisano: 19.05.2010 06:27:01
agi978 napisał(a):

krynia napisał(a):

katrin22 napisał(a):

spoko, spoko, damy Ci żyć emotka emotka emotka bzzzzz
0 0

karkocka

#3394812 Napisano: 19.05.2010 06:27:28
katrin22 napisał(a):

bruce napisał(a):

emotka emotka

a jak ja gram to piszą, żebym odpowiedzi pisała pod konkursem,a ja nie wiem gdzie, bo to wszytsko poplątane emotka

mam to samo emotka
0 0

#3394814 Napisano: 19.05.2010 06:27:44
delfinka101 napisał(a):

agi978 napisał(a):

krynia napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Jestem tak zmęczona i pomazałam cały ekran przez ten avatarek.. emotka emotka

emotka emotka emotka
0 0

#3394824 Napisano: 19.05.2010 06:31:06
katrin22 napisał(a):

bruce napisał(a):

emotka emotka

mam to samo i wcale nie łapię, o co im biega...
emotka emotka
0 0

Gość: kasiul

#3394830 Napisano: 19.05.2010 06:33:38
bruce napisał(a):

katrin22 napisał(a):

bruce napisał(a):

emotka emotka

mam to samo i wcale nie łapię, o co im biega...
emotka emotka

Dziwnie jest to prawda
emotka A wkurza mnie tamtejsze głosowanie samemu sobie z różnorakich kont założonych przez siebie, kiedy to do wygrania lejptopy, kasióry i inne cuda stwory emotka emotka emotka
0 0

Gość: iwonciaaa

#3395444 Napisano: 20.05.2010 04:50:34
Wkurza mnie, że w całym domu śmierdzi jak w porcie od tej śmierdzącej wody... emotka nie mówiąc o tym, że w tym roku nie doczekam się własnych warzyw i truskawek;/
0 0

kalka

#3395491 Napisano: 20.05.2010 05:40:35
iwonciaaa napisał(a):

Wkurza mnie, że w całym domu śmierdzi jak w porcie od tej śmierdzącej wody... emotka nie mówiąc o tym, że w tym roku nie doczekam się własnych warzyw i truskawek;/

Wkurzam się, że tyle ludzi cierpi z powodu powodzi, trzymaj się Iwoncia emotka emotka emotka
0 0

#3395506 Napisano: 20.05.2010 05:49:11
kalka napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

Wkurzam się, że tyle ludzi cierpi z powodu powodzi, trzymaj się Iwoncia emotka emotka emotka

ja też trzymam kciuki! jestem wkurzona do potęgi! u nas znowu leje, jak z cebra! maaaasa wody!!! emotka
0 0

Gość: mariolakal

#3395521 Napisano: 20.05.2010 05:57:37
bruce napisał(a):

kalka napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

ja też trzymam kciuki! jestem wkurzona do potęgi! u nas znowu leje, jak z cebra! maaaasa wody!!! emotka

Mi też bardzo przykro... Pamiętam jak moja ciocia z Opola wiele lat temu uciekała z bloku przy Odrze... To straszne... Dzięki Bogu, że mój rejon jest bezpieczny /odpukać/... A w temacie: jestem wściekła, ze znów nie spałam całą noc tylko wyszukiwałam konkursów i grałam w tysiaka... emotka
0 0

Gość: krynia

#3395575 Napisano: 20.05.2010 06:19:35
mariolakal napisał(a):

bruce napisał(a):

kalka napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

Mi też bardzo przykro... Pamiętam jak moja ciocia z Opola wiele lat temu uciekała z bloku przy Odrze... To straszne... Dzięki Bogu, że mój rejon jest bezpieczny /odpukać/... A w temacie: jestem wściekła, ze znów nie spałam całą noc tylko wyszukiwałam konkursów i grałam w tysiaka... emotka

i dużo tych konków znalazłaś ?
0 0

Gość: mariolakal

#3395581 Napisano: 20.05.2010 06:21:49
krynia napisał(a):

mariolakal napisał(a):

bruce napisał(a):

kalka napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

i dużo tych konków znalazłaś ?

sporo... Wszystkie dodałam do bazy i w teraz...
emotka A w temacie: wkurza mnie, że spać mi się jeszcze nie chce...
0 0

Gość: czarnygreg

#3395945 Napisano: 20.05.2010 08:36:50
wkurzam sama siebie, strasznie nie chce mi sie iść do pracy, jednocześnie lubię swoją pracę, cieszę się ze ją mam i nie mogę się do niej zebrać, wkurzają mnie ludzie mówiący jak to nauczyciele dobrze mają:mało pracy , dużo wolego.
Też jestem zatrudniona na karcie nauczyciela a wakacji i ferii nie mam, codzień muszę w dzienniku pracy zapisywać co zrobiłam i czy wykorzystałam należycie godziny, prowadzę spotkania z nauczycielami popołudniami, zajęcia z dziećmi i rodzicami (tzw.problemowymi) i wkurzają mnie komentarze jaką to mam łatwą i przyjemną pracę!
Całe szczęście, ze jak moje dzieci się na zajęciach pojawiają to całe to wkurzanie mi mija i zachowuję się ok.
I jeszcze mnie wkurza ze zamiast zostawiać pracę w pracy to zabieram ją do domu-myślę o swoich dzieckach i papierków mnóstwo wypisuję.
0 0