Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
isiulka
Postów 3492
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Ojjjj współczuję, wiem jak to wygląda, ale głowa to góry to ta pogoda powoduje takie psychicznego doła:))) Bedzie dobrze!!
Gość: beciala
Gość: czarnygreg
ja nie jestem takim prawdziwym nauczycielem, pracuję z dziećmi nadpobudliwymi i ogólnie mającymi problemy w relacjach rówieśniczych, zdarzaja mi się chwile kiedy moja praca bardzo mnie męczy, jest mi wtedy szczególnie przykro jak czytam komnetarze o pracy n-li przepojone pogardą i lekcewazeniem bo jednak formalnie do nauczycieli się zaliczam,
akurat dziś mam doła, zaraz idę do pracy, dziś po południu
Gość: swibek
Gość: katrin22
Praca nauczyciela to jak powołanie, misja. Nikt Cię nie doceni( choć są wyjątki), ale masz satysfakcję. $ jak ptak napłakał, ale może będzie lepiej. Moja mama była nauczycielką matmy, nikt jej nie lubił
martu18
Postów 842
Data rejestracji 29.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciągle jakieś zastrzeżenia...
pochwalił by, a nie
mio
Postów 658
Data rejestracji 24.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11556
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie lekarz- kazał dziecko głodzić i na siłę wpychać małego mięso
Wkurza mnie iPko, ciągle jakieś problemy mają.
Gość: dianek
głupia powódź !!!!
pół metra wody w piwnicy od 3 dni, dzisiaj WRESZCIE jest jakaś pompa
ale posprzątać będziemy mogli dopiero w poniedziałek, jak przyjdzie gość z ubezpieczalni ocenić straty
wszystko gnije, śmierdzi, pływaja zdechłe szczury
i to jest murwa kać ŚCISŁE CENTRUM KRAKOWA !!!
szlag mnie zaraz trafi...
Gość: amif
zielonaszpilka
Postów 3298
Data rejestracji 23.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: js28
Gość: andzia2005
nie tyle badziewia, co peany. jak ze skrzypovitą czy sobieskim
Gość: moniaainom
Nie uogólniaj, bo ja biorę udział tylko w opisówkach i bardzo często wygrywam, a nie uważam, żebym pisała jakieś gnioty
Gość: andzia2005
ja nie uogólniam, tylko skrzypovita mi leży solą w oku
jasnoska
Postów 1013
Data rejestracji 10.09.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
zamówiłam perfumy dla klientek i dwoma butelkami zaopiekowal sie jakis kurier
złodziejstwo normalnie
To już jest koniec-nie ma już nic
Gość: korni84
Gość: bruce
tyle rzeczy mnie dziś wkurza! ale... gdy przeczytałam ten wpisik, od razu się rozpogodziłam!
najlepsze jest to jeszcze, zważając na godzinę wpisu (8.21)
Gość: potworkaa
wiem, ze to zaden problem w porownaniu z powodzią ale...
masza
Postów 7686
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a moze zadzwon do organizatorów i wyjasnij- to też ludzie , wiedzą co się w kraju dzieje.......
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette