Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
luckymen
Postów 1225
Data rejestracji 21.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: irom
Gość: rafi323raf
znaczy nie to że oszukujesz, po prostu nic dziwnego nie widze w tym
A mnie wkurza ze nie ma śniegu, i nie czuje że niedługo święta, i w ogóle
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ciekawe skąd mają takie możliwości... Mają sieć komputerów zombie?
pionas
Postów 7743
Data rejestracji 20.04.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 37
Masz problem? Zajrzyj do FAQ a później tam gdzie mnie potrzebujesz pisz @pionas lub wyślij prywatną wiadomość
Odpowiem w możliwie najkrótszym czasie
https://brave.com/eko287 - najbezpieczniejsza przeglądarka
Nie klikam tam gdzie jest wymagana rejestracja...
Coś wam się nie podoba lub coś nie działa? Piszcie -> https://www.e-kon...e-nie-podoba-piszcie
Gość: aka
Gość: marcepan1983
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
potwierdzam
marionzzz
Postów 623
Data rejestracji 30.03.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kiedyś można było pograć a teraz już nie warto - więcej się wydaje niż wygrywa brrr kasa,kasa,kasa
Gość: frezja
Paulo zanim wyslesz zastanow sie dobrze co robisz bez mojej zgody
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Firefox + Adblock
Od dawna mam zablokowane reklamy, zwłaszcza na e-konkursach, więc nawet nie wiem o czym piszecie
Gość: marcepan1983
a ja nie używam adblocka celowo bo czasami w takiej reklamce można zauważyć fajna informacje chociażby o jakimś konkursie
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sprawdziłem, chodzi o te bąbelki:
http://ad.afilo.p.../750x200_pani_v1.swf
Tutaj zadziałała najlepsza definicja, mianowicie:
http://ad.*
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z przykrością informujemy, że został Pan/Pani usunięty z listy uczestników gry „Danfoss Factory”, która jest dostępna po zalogowaniu na stronie www.strefainstalatora.pl. Niestety nie spełnia Pan/Pani podstawowych warunków Regulaminu gry. Aby mieć pełnoprawny dostęp musi Pan/Pani być pełnoprawnym uczestnikiem programu dla instalatorów „Strefa Instalatora”.
Z poważaniem,
Moderator Strefy Instalatora
olunka
Postów 8454
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
\"...To piosenka, która mówi
Jak się nie ma, co się lubi
To nie lubi się i tego, co się ma.\"
Gość: prezol
od pon lol ja czekałem 12 dni od 3 grudnia do 15...
olunka
Postów 8454
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
i w końcu doszedł? czy zaginął w trasie
Gość: prezol
doszedł.. 15 przeciez...
olunka
Postów 8454
Punkty karne 0