Wkurza mnie...

annb

#2019574 Napisano: 13.12.2008 11:32:51
samantha też dostałam kilka maili z prośbami o 3d,ale ostrzegam tych,którzy to wysłali-i tak usuwam zaraz takie rzeczy emotka
0 0

zdolnabestia

#2019630 Napisano: 13.12.2008 11:54:29
samantha22 napisał(a):

wkurył mnie właśnie użytkownik którego @ zaczyna sie - kinga11-1@.... i to napewno osoba z e-konków, bo widze że nie tylko ja dostałam od niej @ ze spamem z prosbą o kilki, jest mase adresów ludzi z tego forum emotka emotka

Właśnie weszłam w ten wątek, bo chciałam o tym napisać.

Kiedyś zarejestrowałam się na jakiejś stronie fryf.pl czy coś takiego, konkurs z naszej bazy i wysłali mi niedawno maila, w którym nie ukryli adresatów - była cała lista kilkuset adresatów, poznaję po nickach wielu naszych forumowiczów.
Długo nie trzeba było czekać, aż ktoś skorzysta z tej listy i zacznie spamować.
Wczoraj dostałam maila od kinga11-1, dzisiaj 2 maile od: puzi_31 i od verena999. We wszystkich był link do kliknięcia z konkursu 3D White.
Oczywiście nie życzę sobie takich maili na moją prywatną skrzynkę i nie wiem co teraz zrobić. Bo oczywiście domyślam się, że dostanę jeszcze nie raz spam i w przyszłości pewnie też ktoś sobie wykorzysta te maile do innych konkursów. Ten Fryf powinien za to beknąć.

A do spamerów apeluję - opamiętajcie się, to nie jest uczciwe!
0 0

natik999

#2019638 Napisano: 13.12.2008 11:59:44

Gość: etka99

#2019640 Napisano: 13.12.2008 11:59:44
zdolnabestia napisał(a):

samantha22 napisał(a):

wkurył mnie właśnie użytkownik którego @ zaczyna sie - kinga11-1@.... i to napewno osoba z e-konków, bo widze że nie tylko ja dostałam od niej @ ze spamem z prosbą o kilki, jest mase adresów ludzi z tego forum emotka emotka

Kiedyś zarejestrowałam się na jakiejś stronie fryf.pl czy coś takiego, konkurs z naszej bazy i wysłali mi niedawno maila, w którym nie ukryli adresatów - była cała lista kilkuset adresatów, poznaję po nickach wielu naszych forumowiczów.
Wczoraj dostałam maila od kinga11-1, dzisiaj 2 maile od: puzi_31 i od verena999. We wszystkich był link do kliknięcia z konkursu 3D White.
Oczywiście nie życzę sobie takich maili na moją prywatną skrzynkę i nie wiem co teraz zrobić. Bo oczywiście domyślam się, że dostanę jeszcze nie raz spam i w przyszłości pewnie też ktoś sobie wykorzysta te maile do innych konkursów. Ten Fryf powinien za to beknąć.

Dostałam z tego chyba dzisiaj z 10 emotka

Tak poza tym dostałam @ z http://www.swiatniebedzie.pl gdzie również była dość długa lista użytkowników i podejrzewam że to ktoś sobie po prostu skopiował
0 0

beataa81

#2019645 Napisano: 13.12.2008 12:03:17
natik999 napisał(a):

ja tak samo...! na prywatneog maila prosby o kliki emotka emotka

to już naprawdę przesada...klikam zawsze z pw-nie odmawiam nigdy...ale wykorzystywanie prywatnych adresów to żenada w najgorszym wydaniu emotka
0 0

zdolnabestia

#2019659 Napisano: 13.12.2008 12:09:44
etka99 napisał(a):

Tak poza tym dostałam @ z http://www.swiatniebedzie.pl gdzie również była dość długa lista użytkowników i podejrzewam że to ktoś sobie po prostu skopiował

Taaak, też to dostałąm. Zastanawiałam się jak to możliwe, że portal wykorzystuje skrzynkę na tlenie i wysyła wiadomości z adresu: swiatniebedzie@o2.pl
Nie wiem czemu ktoś to rozesłał (lista mailingowa identyczna), może coś jest w załączniku, którego oczywiście nie otwieram.
0 0

zdolnabestia

#2019665 Napisano: 13.12.2008 12:10:46
O, jeszcze jeden spam na skrzynke z linkiem 3D do kliknięcia emotka
Nadawca: Ola Jankowska <olajanek@.....>
0 0

isiulka

#2019667 Napisano: 13.12.2008 12:12:07
etka99 napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

samantha22 napisał(a):

napiszcie do 3d ze wam ktos spamuje skrzynki, dostanie dyskwalifikacje i po krzyku, bo takie wkurzanie sie nic nie da. a do swiat nie bedzie tez by sie przydal mail aby takich zespolowych info nie wysylali, bo potem dostajecie mase spamu i tez powinni cos z tym zrobic
0 0

Gość: fish1976

#2019668 Napisano: 13.12.2008 12:12:35
zdolnabestia napisał(a):

O, jeszcze jeden spam na skrzynke z linkiem 3D do kliknięcia emotka
Nadawca: Ola Jankowska <olajanek@.....>

ja też dostałam niestety emotka emotka
0 0

Gość: cb656Old

#2020070 Napisano: 13.12.2008 02:38:11
Wkurzyła mnie dziś jedna baba w markecie. Była z synem, syn ma chyba ADHD, wiercił się w miejscu, więc gdy niepokojąco zbliżył się do moich pięknych butów i groziło im zdeptanie, grzecznie, acz stanowczo zatrzymałem kolesia wyciągając obie ręce.
Mamusia na to w ryk, że sobie nie życzy naruszania cielesności jej dziecka sic! i że powinienem ostrzec go głosem!

Na sugestię, że powinna chyba się leczyć, narobiła wrzasku, że sobie nie życzy ze mną rozmawiać....

Takie baby powinno się topić przed urodzeniem...

emotka emotka emotka
0 0

monia24

#2020228 Napisano: 13.12.2008 03:22:25
cb656 napisał(a):

Wkurzyła mnie dziś jedna baba w markecie. Była z synem, syn ma chyba ADHD, wiercił się w miejscu, więc gdy niepokojąco zbliżył się do moich pięknych butów i groziło im zdeptanie, grzecznie, acz stanowczo zatrzymałem kolesia wyciągając obie ręce.
Mamusia na to w ryk, że sobie nie życzy naruszania cielesności jej dziecka sic! i że powinienem ostrzec go głosem!

Na sugestię, że powinna chyba się leczyć, narobiła wrzasku, że sobie nie życzy ze mną rozmawiać....

Takie baby powinno się topić przed urodzeniem...

emotka emotka emotka

emotka emotka emotka
to prawda, są tacy ludzie, niestety.
Mnie to już nie wkurza tylko śmieszy emotka
0 0

Gość: julia84

#2021063 Napisano: 13.12.2008 08:27:58
Wkurza mnie że we wtorek muszę iść do ginekologa emotka Kto wogóle wymyślił lekarza tej specjalności emotka
0 0

Gość: swibek

#2021074 Napisano: 13.12.2008 08:31:08
julia84 napisał(a):

Wkurza mnie że we wtorek muszę iść do ginekologa emotka Kto wogóle wymyślił lekarza tej specjalności emotka

emotka spokojnie.. nie denerwuj się..
0 0

Gość: julia84

#2021083 Napisano: 13.12.2008 08:32:59
swibek napisał(a):

julia84 napisał(a):

Wiesz narazie luzik, ale po Nowym Roku czeka mnie gorsza przeprawa - dentysta
emotka
0 0

monia24

#2021118 Napisano: 13.12.2008 08:39:18
julia84 napisał(a):

swibek napisał(a):

julia84 napisał(a):

emotka

ja mam dobrą dentystkę, ale kilka dni temu wyleczyłam już wszystkie ząbki i mam spokój emotka
0 0

Gość: psitulmamki

#2021206 Napisano: 13.12.2008 09:06:30
swibekKLIKNIETE 3 d
0 0

Gość: lekkoatletka

#2021228 Napisano: 13.12.2008 09:13:19
monia24 napisał(a):

julia84 napisał(a):

swibek napisał(a):

julia84 napisał(a):

emotka

ja mam dobrą dentystkę, ale kilka dni temu wyleczyłam już wszystkie ząbki i mam spokój emotka

moja mama jest dentystką emotka emotka
0 0

Gość: swibek

#2021259 Napisano: 13.12.2008 09:23:54
psitulmamki napisał(a):

swibekKLIKNIETE 3 d

dziękuję ślicznie.. Tobie też klik.. emotka ale na przyszłość pisz w innym topie albo na PW bo to nie ten temacik.. emotka i popraw sobie linki w stopce jak już o tym mowa.. emotka bo to wkurzające jak kliknąć nie można..
0 0

monia24

#2021265 Napisano: 13.12.2008 09:25:35
lekkoatletka napisał(a):

monia24 napisał(a):

julia84 napisał(a):

swibek napisał(a):

julia84 napisał(a):

emotka

moja mama jest dentystką emotka emotka

to ma niewdzięczny zawód emotka
0 0

Gość: cb656Old

#2021275 Napisano: 13.12.2008 09:28:33
julia84 napisał(a):

...we wtorek muszę iść do ginekologa. Kto w ogóle wymyślił lekarza tej specjalności

...tego specjalistę wymyśliła perwersyjna kobieta lub nienasycony mężczyzna
emotka
0 0