Wkurza mnie...

Gość: marielu

#3429495 Napisano: 02.06.2010 07:12:07
bruce napisał(a):

no, niechże Cię uściskam choć raz!...
emotka

a by to raz zboczeńcó , to już nie pierwszy raz, jeszcze 10 razy a zacznie mi sie podobać emotka
0 0

Gość: js28

#3429517 Napisano: 02.06.2010 07:18:14
bruce napisał(a):

polec napisał(a):

polec napisał(a):

A mnie dzisiaj wszystko wku***wia.

Ja nie mogę co za dzień.

Nie dość, że ostatnio miałam wypadek, to dzisiaj znowu.

Baby za kierownicą to jakaś masakra.
Dzisiaj ok, moja wina, biję się w pierś, ale litości jechałam przysięgam 3 km na godzinę, bo przejazd kolejowy był zamknięty, a My się toczyliśmy. Ona stała.
W moim aucie uszkodzeń zero, u niej nagle uszkodzenia takie, jakbym setką w nią przy***rdoliła emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

Do tego wezwała karetkę, straż pożarną i dwie jednostki policji. emotka emotka

Pasażerkę w ciąży zabrało pogotowie, a darła się najgłośniej ze wszystkich, w pełni sprawna. Więc czyn zakwalifikowany na wypadek drogowy, a nie kolizję emotka emotka

Mówię Wam, w którymś momencie to wybuchłam i tak babie nazdałam, że mąż mnie wywalił do auta!!

I mam kutwa mandat na 300 zł emotka emotka emotka emotka emotka emotka

Aż się żyć odechciewa!

ooooo....... teraz dopiero widzę Twój wpis, Kochaniuteńka...
rozumiem i serdecznie współczuję!...
emotka emotka

a babie się należało! emotka

współczuję Ci serdecznie i wcale się nie dziwię, że babie nawstawiałaś. sama pewnie tez bym tak zrobiła. Mnie za to dzisiaj na parkingu pod blokiem ktoś tak ślicznie zarysował drzwi emotka . A, że na białym wszystko widać, więc wiem co to za niebieski samochód - oczywiście baba, która nie dosyć, że nie umie parkować, to jeszcze daje samochód małolatowi do przestawienia. Następnym razem jej nie podaruję!!!! Mój samochód od piątku stał na parkingu i nagle ma obcy lakier na drzwiach! Normalnie.... emotka emotka emotka
0 0

Gość: bruce

#3429547 Napisano: 02.06.2010 07:28:45
marielu napisał(a):

bruce napisał(a):

no, niechże Cię uściskam choć raz!...
emotka

a by to raz zboczeńcó , to już nie pierwszy raz, jeszcze 10 razy a zacznie mi sie podobać emotka

ja myślę!
emotka emotka
(ale wkurza mnie to, że mnie się już od samego początku podoba, nie muszę do 10-ciu nawet liczyć! emotka )
0 0

smsowicz

#3429957 Napisano: 02.06.2010 11:57:50
mariolakal napisał(a):

smsowicz napisał(a):

Wkurza mnie Visa. Sami wysyłają list po miesiącu, a chcieliby, żeby doręczyć w ciągu 7 dni emotka

A mnie jak wkurza... emotka A papierów do wypełnienia jakby co najmniej samochód był wygrany... emotka

To też. Szwagrowi odesłali poinformowanie o negatywnej weryfikacji. Że niby zły papierek. W cenie tych 2 listów poleconych już byłby ten głupi ręcznik za 11zł. emotka
0 0

izoldaaa6

#3429964 Napisano: 03.06.2010 02:37:40
a mnie wkurza to że zorganizowałam konk na forum tylko z tego względu że mi bardzo zależy na nagrodzie i prawie nikt nie głosuj !!! a nagrody są nie byle jakie typu 5 zł doład. broń boże (kask bmw i branzoletka dorato) -- masakra jakaś
ludzie biorą udział w konkach gdzie jest byle co do wygrania a u mnie marne parę głosików emotka aż rozpłakać się idzie - ale jestem słowna i jeżeli będzie nawet te parą głosików to wyślę nagrody emotka
0 0

#3429968 Napisano: 03.06.2010 03:44:46
izoldaaa6 napisał(a):

a mnie wkurza to że zorganizowałam konk na forum tylko z tego względu że mi bardzo zależy na nagrodzie i prawie nikt nie głosuj !!! a nagrody są nie byle jakie typu 5 zł doład. broń boże (kask bmw i branzoletka dorato) -- masakra jakaś
ludzie biorą udział w konkach gdzie jest byle co do wygrania a u mnie marne parę głosików emotka aż rozpłakać się idzie - ale jestem słowna i jeżeli będzie nawet te parą głosików to wyślę nagrody emotka

a ja, za Twoje dobre serducho i - jak zawsze - avatarek emotka - daję znów: dźg od natury!
emotka
0 0

delfinka101

#3430395 Napisano: 03.06.2010 10:15:51
bruce napisał(a):

izoldaaa6 napisał(a):

a ja, za Twoje dobre serducho i - jak zawsze - avatarek emotka - daję znów: dźg od natury!
emotka

To już idę szukac tego konka:)Bede glosowala i zaraz zaczynam:)
0 0

Gość: grzegorz543

#3430522 Napisano: 03.06.2010 11:17:08
uzytkownik tego forum kasiawr     to zawzieta n powalona oosoba najpierw na moj temat nakablowala na doradcy smaku ze ludzie z tego forum klikaja mi na doradcy smaku a teraz beszczelnie pyta sie czy mi nagrode wysla uwazajcie na ta osobe
0 0

#3430568 Napisano: 03.06.2010 11:41:40
grzegorz543 napisał(a):

uzytkownik tego forum kasiawr     to zawzieta n powalona oosoba najpierw na moj temat nakablowala na doradcy smaku ze ludzie z tego forum klikaja mi na doradcy smaku a teraz beszczelnie pyta sie czy mi nagrode wysla uwazajcie na ta osobe

jakby tu był na forum wątek Zadziwia mnie, to wkleiłabym tę wypowiedź... zadziwia mnie ona, po prostu...
nie sądziłam, że można tak postępować...
oburzenie jak najbardziej rozumiem...
0 0

Gość: krynia

#3430603 Napisano: 03.06.2010 12:07:06
grzegorz543 napisał(a):

może stanowiłaś zbyt silną... konkurencję ?
0 0

Gość: kasiul

#3430607 Napisano: 03.06.2010 12:10:33
krynia napisał(a):

grzegorz543 napisał(a):

To nie jest powód żeby kogoś nie znosić
0 0

Gość: czarnygreg

#3430614 Napisano: 03.06.2010 12:11:48
a to nie wolno klikać na tym forum?
nie biorę udziału w klikanych to się i nie znam, sama rzadko klikam ale mi się zdarza i co ? Zamiast pomagać, szkodzę?
0 0

#3430615 Napisano: 03.06.2010 12:12:01
kasiul napisał(a):

krynia napisał(a):

grzegorz543 napisał(a):

ale tak często zazdrośnicy robią
0 0

Gość: czarnygreg

#3430619 Napisano: 03.06.2010 12:13:58
zawistnicy raczej, ja tam się przyznaję zazdroszczę czasami, jak poczytam o niektórych wygranych to też bym chciała i to jest zazdrośc, ale nie życzę nikomu żeby nie wygrał-to właśnie zawiść,
0 0

#3430634 Napisano: 03.06.2010 12:20:17
kiedyś miałam taką kumpelę - sądziła, że ją docenią, jak kogoś obsmaruje
nawet o głupiego i-poda była w stanie się pienić, że dostałam ja a nie ona

gdzie się więc dało, tam kopała dołki...

przestałam w końcu się z nią kumplować i mam spokój
0 0

Gość: kasiawr

#3431017 Napisano: 03.06.2010 03:53:33
krynia napisał(a):

kasiul napisał(a):

krynia napisał(a):

grzegorz543 napisał(a):

Nie lubię się usprawiedliwić, ale teraz muszę to zrobić. Owszem zgłosiłam naruszenie zasad tego użytkownika w jednym I TYLKO JEDNYM z przepisów, ponieważ był to mój przepis skopiowany żywcem z innej strony internetowej. Napisałam do niego wiadomość prywatną z zapytaniem dlaczego skopiował mój przepis, to usłyszałam tylko, że nie skopiował, że jest podobny, a nie taki sam. Wybaczcie, ale nie pozwolę na to, żeby ktoś moje prace( w tym przypadku przepisy) dodawał na konkursy i bezczelnie pisał, że są jego. Wszystkie inne przepisy tego usera mnie nie interesują. Niestety jeśli ktoś dodaje tylko i wyłącznie skopiowane z neta przepisy, to powinien się spodziewać tego, że ludzie zaczną to zgłaszać i moderatorzy w końcu usuną takiego użytkownika. Na przyszłość proszę o zastanowienie się nad tym, co się robi. Wszystkie inne Twoje przepisy mam gdzieś, ale na używanie moich nie pozwolę. Proszę nie pisać, że jestem zazdrośnikiem. Ja w życiu tamtego serwisu nie uczestniczę czynnie, a o tym, że tam jest mój przepis dowiedziałam się od innej osoby, która napisała komentarz pod moim przepisem w innym serwisie z linkiem do kopii. Proszę więc z góry nie oceniać mojego postępowania.
0 0

#3431036 Napisano: 03.06.2010 04:02:37
kasiawr napisał(a):

krynia napisał(a):

kasiul napisał(a):

krynia napisał(a):

grzegorz543 napisał(a):

Nie lubię się usprawiedliwić, ale teraz muszę to zrobić. Owszem zgłosiłam naruszenie zasad tego użytkownika w jednym I TYLKO JEDNYM z przepisów, ponieważ był to mój przepis skopiowany żywcem z innej strony internetowej. Napisałam do niego wiadomość prywatną z zapytaniem dlaczego skopiował mój przepis, to usłyszałam tylko, że nie skopiował, że jest podobny, a nie taki sam. Wybaczcie, ale nie pozwolę na to, żeby ktoś moje prace( w tym przypadku przepisy) dodawał na konkursy i bezczelnie pisał, że są jego. Wszystkie inne przepisy tego usera mnie nie interesują. Niestety jeśli ktoś dodaje tylko i wyłącznie skopiowane z neta przepisy, to powinien się spodziewać tego, że ludzie zaczną to zgłaszać i moderatorzy w końcu usuną takiego użytkownika. Na przyszłość proszę o zastanowienie się nad tym, co się robi. Wszystkie inne Twoje przepisy mam gdzieś, ale na używanie moich nie pozwolę. Proszę nie pisać, że jestem zazdrośnikiem. Ja w życiu tamtego serwisu nie uczestniczę czynnie, a o tym, że tam jest mój przepis dowiedziałam się od innej osoby, która napisała komentarz pod moim przepisem w innym serwisie z linkiem do kopii. Proszę więc z góry nie oceniać mojego postępowania.

sorry !
to co innego...
0 0

Gość: kasiawr

#3431040 Napisano: 03.06.2010 04:04:17
krynia nie masz za co przepraszać. Chciałam tylko wyjaśnić jak na prawdę wyglądała sytuacja.
0 0

Gość: kaoa

#3431796 Napisano: 03.06.2010 07:57:41
wkurzyło mnie, że konkurs na głodzie został przedłużony do 10.06. - właśnie zauważyłam... emotka
:(((( jeszcze tydzień walczyć z tym Iksińskim, który mnie goni, ale warto... no trudno emotka nie zmienia to faktu, że mnie to wkurzyło! Po 10.06. koniec z konkursami klikanymi! Takie postanowienie wakacyjne emotka

PS Przepraszam wszystkich, których wkurzam ja i mój głód.
0 0

lucynka20

#3431819 Napisano: 03.06.2010 08:10:00
kasiawr napisał(a):

krynia nie masz za co przepraszać. Chciałam tylko wyjaśnić jak na prawdę wyglądała sytuacja.

ja sie nie chce wtracac ale troche nie fajnie jak jeden drugiemu dołki kopie , jest duzo przepisów co sa identycznie napisane wiec kazdy moze miec 2 takie same , a kablowanie troche do cenzura nikogo nie bronie ale to czysta zawisc ;/
0 0