Wkurza mnie...

Gość: moniaainom

#3431925 Napisano: 03.06.2010 09:07:37
grzegorz543 napisał(a):

monia24 napisał(a):

krynia napisał(a):

grzegorz543 napisał(a):

krynia napisał(a):

moniaainom napisał(a):

A mnie wkurzają konkursy klikane i wymiana głosami. Nie biorę udziału w takich, ale przykro mi się robi, gdy patrzę na piękne zdjęcia, które zostały daleko w tyle, a w czołówce same średniawki emotka Mam nadzieję, że wkrótce przestaną organizować takie konkursy klikaczy.

odnoszę jednak wrażenie, że takich koinkursów coraz więcej, bo organizatorom nie chce się jurorów opłacać...
ba nawet po nocach dręczą mnie koszmarne koszmary, że tylko klikane konkursy wszędzie i normalny konkursowicz ginie w tej zmowie internautów

tak tylko sprawe skopiowanych przepsow z administracja obgaldalem a usuneli mnie za to ze ludzie glosowali na moje przepisy zza niby kody tymbarka z e konkursow a glosowali na mnie tylko znajomi i to mnie wkurza bo na moj temat wszyscy szukali i kazdy zazdrosicil mi ze w 3 dni zdobylem praiwe 6 tys punktow z czego wieksosc nie byla za przepisy a za glosowanie ludzi dla mnie to beszczelnosc

i choćby dlatego jestem zagorzałą przeciwniczką konkursów klikanych
w zwykłym konkursie można sobie chociaż ponarzekać na gust jurorów...

P.S. nie wiem co to za konk, ale 6 tys. punktów w 3 dni może wzbudzić albo podziw albo podejrzenia

krynia to żaden konkurs, dodajesz tylko przepisy i kto ma pkt moze je wymieniac na nagrody, a pkt dostajesz za dodanie przepisu , zdjecia do niego oraz za glosowanie od ludzi. jesli nikt ci nie glosuje to i tak sama mozesz uzbierac. bardziej to jak program lojalnosciowy. 6 tys pkt to nieduzo, bo ostatnio za pewne rzeczy dawali po 5 i po 10 pkt wiec naprawde majac sporo znajomych ktorym sie chcialo poklikac latwo bylo to zdobyc.

jesli latwo to czemu kazdy byl zazdrosny i sie dziwil mi dlaczego mam tyle punktow to logiczne wystarczylo troszke pomyslec tylko zaluje ze troche przepisy z poczatku nie wiedzialem i nie sprawdzalem co mi znajomi dawali

Dobra, niech robią już te konki klikane, bo niektórym może być cięzko w opisówkach emotka
0 0

Gość: krynia

#3431926 Napisano: 03.06.2010 09:08:47
grzegorz543 napisał(a):

monia24 napisał(a):

krynia napisał(a):

grzegorz543 napisał(a):

krynia napisał(a):

moniaainom napisał(a):

A mnie wkurzają konkursy klikane i wymiana głosami. Nie biorę udziału w takich, ale przykro mi się robi, gdy patrzę na piękne zdjęcia, które zostały daleko w tyle, a w czołówce same średniawki emotka Mam nadzieję, że wkrótce przestaną organizować takie konkursy klikaczy.

odnoszę jednak wrażenie, że takich koinkursów coraz więcej, bo organizatorom nie chce się jurorów opłacać...
ba nawet po nocach dręczą mnie koszmarne koszmary, że tylko klikane konkursy wszędzie i normalny konkursowicz ginie w tej zmowie internautów

tak tylko sprawe skopiowanych przepsow z administracja obgaldalem a usuneli mnie za to ze ludzie glosowali na moje przepisy zza niby kody tymbarka z e konkursow a glosowali na mnie tylko znajomi i to mnie wkurza bo na moj temat wszyscy szukali i kazdy zazdrosicil mi ze w 3 dni zdobylem praiwe 6 tys punktow z czego wieksosc nie byla za przepisy a za glosowanie ludzi dla mnie to beszczelnosc

i choćby dlatego jestem zagorzałą przeciwniczką konkursów klikanych
w zwykłym konkursie można sobie chociaż ponarzekać na gust jurorów...

P.S. nie wiem co to za konk, ale 6 tys. punktów w 3 dni może wzbudzić albo podziw albo podejrzenia

krynia to żaden konkurs, dodajesz tylko przepisy i kto ma pkt moze je wymieniac na nagrody, a pkt dostajesz za dodanie przepisu , zdjecia do niego oraz za glosowanie od ludzi. jesli nikt ci nie glosuje to i tak sama mozesz uzbierac. bardziej to jak program lojalnosciowy. 6 tys pkt to nieduzo, bo ostatnio za pewne rzeczy dawali po 5 i po 10 pkt wiec naprawde majac sporo znajomych ktorym sie chcialo poklikac latwo bylo to zdobyc.

jesli latwo to czemu kazdy byl zazdrosny i sie dziwil mi dlaczego mam tyle punktow to logiczne wystarczylo troszke pomyslec tylko zaluje ze troche przepisy z poczatku nie wiedzialem i nie sprawdzalem co mi znajomi dawali

ja tam nikomu nie zazdroszczę ani operatywności ani wielu znajomych

logicznie rzecz biorąc wystarczyło założyć sobie trochę kont na różnych portalach i nikomu się nie kłaniać

i prostsze i mniej czasochłonne

gdybym miała się bawic w klikanki tak właśnie bym zrobiła

ale jest tyle ciekawszych konków i promocji, że szkoda czasu i hałasu na takie bzdety
0 0

Gość: janiek

#3432196 Napisano: 04.06.2010 07:08:36
Wkurza mnie Poczta Polska pojechałem wysłać pracę na konkurs Disney w Realu a trzeba listem zwykłym a moja praca ma ruchome grające szumiące elementy wpakowałem w pudełko po patelni aby nic nie odpadło a pani ze to musi iść jako paczka emotka
Pojechałem na pocztę 15km dalej i bez problemu została nadana jako list priorytietowy
0 0

karolkas

#3432213 Napisano: 04.06.2010 07:14:40
a mnie wkurza i męczy że mnie prawe oko strasznie boli i wyglądam jak podnóżek gołoty z okiem czerwonym bo mnie synek w środę walnął mazakiem prosto w oko emotka no i nie moge się na monitor patrzeć,ani książek czytać, ani cokolwiek robić bo każdy ruch wyzwala pokłady bólu emotka
0 0

#3432219 Napisano: 04.06.2010 07:16:57
wkurza mnie do n-tej potęgi ten upiorny deszcz - burza przed północą, do białego rana ulewa, zimno, ciemno i ponuro a pod oknami wzbiera rzeka
0 0

#3432229 Napisano: 04.06.2010 07:19:05
krynia napisał(a):

wkurza mnie do n-tej potęgi ten upiorny deszcz - burza przed północą, do białego rana ulewa, zimno, ciemno i ponuro a pod oknami wzbiera rzeka

... rzeka, która jeszcze wczoraj była drogą
0 0

Gość: czarnygreg

#3432888 Napisano: 04.06.2010 11:52:11
moje dziecko!!!!!
najpierw zadzwonił do mnie do pracy ze na konkursowym tel nieodebrane wiadomości i wiadomość głosowa a jak przypędziłam do domu to się okazało że...usunął wszystko!!!
Masakra jakaś, normalnie, wszystkiego mi się odechciało...
0 0

#3432930 Napisano: 04.06.2010 12:10:42
czarnygreg napisał(a):

moje dziecko!!!!!
najpierw zadzwonił do mnie do pracy ze na konkursowym tel nieodebrane wiadomości i wiadomość głosowa a jak przypędziłam do domu to się okazało że...usunął wszystko!!!

...a dzisiaj ABC szalało !
0 0

#3432942 Napisano: 04.06.2010 12:15:05
krynia napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

moje dziecko!!!!!

wiem, więc uprzejmie proszę zdobywców głownyvh nagród zeby sie pochwalili-szlag mnie wtedy nie trafi
0 0

kalisto1986

#3432975 Napisano: 04.06.2010 12:32:27
czarnygreg napisał(a):

krynia napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

moje dziecko!!!!!

wiem, więc uprzejmie proszę zdobywców głownyvh nagród zeby sie pochwalili-szlag mnie wtedy nie trafi

w jakiej sieci masz telefon ? jeśli w play to na stronie mozesz sprawdzić z jakiego nr był sms i chyba połączenia też a jak nie moze zadzwon do BOK może mogą wyciągnąć już historie połączeń emotka
0 0

Gość: olusiia975

#3433058 Napisano: 04.06.2010 01:09:55
Wkurza mnie że jest taka słoneczna pogoda a ja nie mogę wyjść na dwór bo mam chore dziecko emotka
0 0

#3433163 Napisano: 04.06.2010 02:02:25
kalisto1986 napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

krynia napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

moje dziecko!!!!!

w jakiej sieci masz telefon ? jeśli w play to na stronie mozesz sprawdzić z jakiego nr był sms i chyba połączenia też a jak nie moze zadzwon do BOK może mogą wyciągnąć już historie połączeń emotka

telefon mam w orange, nie mam pojęcia jak to sprawdzić, ale jestem w takim dole ze tego nie zrobię-widocznie tak miało być. A może to żadna nagroda tylko coś innego, maszynki, reklama it
Idę na konkursowy odwyk.
0 0

cudaczek121

#3433203 Napisano: 04.06.2010 02:24:58
czarnygreg napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

krynia napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

moje dziecko!!!!!

telefon mam w orange, nie mam pojęcia jak to sprawdzić, ale jestem w takim dole ze tego nie zrobię-widocznie tak miało być. A może to żadna nagroda tylko coś innego, maszynki, reklama it
Idę na konkursowy odwyk.

Jakim prawem dziecko kasuje jakiekolwiek wiadomości w Twoim telefonie emotka Następnym razem poucz go/ją,że może co najwyżej odebrać telefon jak dzwoni i jak to jakaś nagroda,to podać ewentualnie swoje dane emotka A jak go denerwował dźwięki smsa,mógł wyciszyć telefon emotka
0 0

edith

#3433339 Napisano: 04.06.2010 03:45:50
A mnie wkurzyła policja bo na siłę szukała powodu aby wlepic mi mandat emotka Jechałam do real;a na konkursowe zakupy i jechali dośc długo za mną na parkingu podeszli,sprawdzili dokumenty gaśnice ,Oc,prawo jazdy itp.i nagle okazało sie że jeżdże nie na tym dowodzie rejestracyjnym emotka Mąż zabrał mój a ja jego są w takich samych okladkach myślałam że się nie wywinę wzięłam ich na litośc i to bezczelnie obyło się na pouczeniu emotka Czy jeśli to nie była drogówka to mają mnie prawo tak dokladnie sprawdzac?? emotka
0 0

Gość: polec

#3433350 Napisano: 04.06.2010 03:51:17
WSZYSTKO. Co za pier***ony dzień emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

merynosek

#3433351 Napisano: 04.06.2010 03:51:50
polec napisał(a):

WSZYSTKO. Co za pier***ony dzień emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

emotka emotka emotka
0 0

Gość: polec

#3433353 Napisano: 04.06.2010 03:52:59
merynosek napisał(a):

polec napisał(a):

emotka emotka emotka

Dziękuję kochana emotka , ale ostatnio jakoś dół i wodorosty! emotka
0 0

merynosek

#3433366 Napisano: 04.06.2010 03:58:47
polec napisał(a):

merynosek napisał(a):

polec napisał(a):

emotka emotka emotka

Dziękuję kochana emotka , ale ostatnio jakoś dół i wodorosty! emotka

Będzie dobrze, musimy poczekać na słoneczko...
W końcu i nam musi zaświecić...
0 0

Gość: grusia

#3433464 Napisano: 04.06.2010 05:06:06
Wkurza mnie dodawanie do konkursów plagiatow emotka To jak walka z wiatrakami emotka

Zna ktoś link do stronki gdzie mozna sprawdzic czy foto jest juz w necie ?
0 0

Gość: tedance

#3433479 Napisano: 04.06.2010 05:14:41
edith napisał(a):

A mnie wkurzyła policja bo na siłę szukała powodu aby wlepic mi mandat emotka Jechałam do real;a na konkursowe zakupy i jechali dośc długo za mną na parkingu podeszli,sprawdzili dokumenty gaśnice ,Oc,prawo jazdy itp.i nagle okazało sie że jeżdże nie na tym dowodzie rejestracyjnym emotka Mąż zabrał mój a ja jego są w takich samych okladkach myślałam że się nie wywinę wzięłam ich na litośc i to bezczelnie obyło się na pouczeniu emotka Czy jeśli to nie była drogówka to mają mnie prawo tak dokladnie sprawdzac?? emotka

A widzisz, konkursowe zakupy przynoszą więcej szkody niż pożytku emotka
0 0