Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w Naszym konkursie tez niewiele osób bierze udział a 6 nagród mamy niektóre równeiz cenne;)
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Gość: grzegorz543
ciekawe ze tylko jeden przepis a to ze na e konkursach ktos mi zaglosowal to juz napisalas im i wyrazzie napisali mi emaila ze ludzie mi z ekonkursow glosowali i kazdy byl zazdrosny ze tak duzo chetnych znalazlem bo inni z tego forum tez sie prosli o glosy to teraz powinem napisac administraci ze inni tez glosuja przez e konkursy i powini usunac przy najmniej 4 osoby ale ja to mam gdzies niech kazdy patrzy na siebie a nie innych podjebac zeby samemu nagrode zdobyc dla mnie to chore na glowe takie cos po prostu moze teraz powinem pisac do kazdego organizatora ze ludzie daja cos zeby glsoowac albo cos a ze przepis jeden mialem skopiowany to dlatego ze z pocztaku regulaminu nie czytalem ale zaraz napisalem im to skasowali przepisy
Gość: krynia
Ale ja rozumiem i też bym się wkurzyła, gdyby ktoś słowo w słowo zerżnął - są przepisy i hasła podobne, ale nie identyczne...
Gość: moniaainom
odnoszę jednak wrażenie, że takich koinkursów coraz więcej, bo organizatorom nie chce się jurorów opłacać...
ba nawet po nocach dręczą mnie koszmarne koszmary, że tylko klikane konkursy wszędzie i normalny konkursowicz ginie w tej zmowie internautów
Ja tam jestem dobrej mysli
Najbardziej jednak wkurza to, że klikacze nawet się nie wysilają, żeby wrzucić jakąś fajną fotkę. Bardzo często zdjęcia są kiepskiej jakości albo nawet niezgodne z tematem konkursu. Przykładem jest jedno ze zdjęć w czołówce na ciazowy.pl
Gość: katjen27
Myślałam, ze w opakowaniu jest jeszcze jedna hellożelo kwaśna tęcza, a tu nie ma !
Nie lubiem takich surprajsów
Gość: kaoa
wiecie co? też mnie to wkurza, chociaż może jestem przykładem na słaba praca, a wygrywa
ale wkurza mnie to
nawet na rossnecie już prawie same klikane.. masakra, kończę te konkursy co mam w stopie i już nie biorę udziału w klikanych
a w temacie wkurza mnie, że jestem strasznie zmęczona... (?) idę spać
joan
Postów 18706
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Nic dodać, nic ująć...
Niestety, takich konkursów będzie coraz więcej, bo gwarantują duże zainteresowanie stroną konkursową + likwidują jakąkolwiek potrzebę działań organizatora. Właściwie, to można konkurs ogłosić, a za miesiąc spojrzeć na ilość lajków i podać 'zwycięzców'. To są takie konkursy popularności oraz wyścig z cyklu ile fikcyjnych kont uda się założyć w ciągu jednej doby.
Mnie kiedyś tak rozwaliło jedno ze zdjęć na konku wrapstar, że omal z fotela nie spadłam - na szczęście miał podłokietniki
ale teraz nie tylko na foto dominuje klikanie
na przepisy - klikaj, śmieszne powiedzonka dzieci - głosuj, licho wie co jeszcze - też do obklikania
tak tylko sprawe skopiowanych przepsow z administracja obgaldalem a usuneli mnie za to ze ludzie glosowali na moje przepisy zza niby kody tymbarka z e konkursow a glosowali na mnie tylko znajomi i to mnie wkurza bo na moj temat wszyscy szukali i kazdy zazdrosicil mi ze w 3 dni zdobylem praiwe 6 tys punktow z czego wieksosc nie byla za przepisy a za glosowanie ludzi dla mnie to beszczelnosc
Gość: yaro2004
Wiele osób z forum stosuje takie praktyki, skończyłem z klikanycmi bo i tak w 90% kończyło się to donosami, że kliki z ekonków, zmiany IP itp. Szkoda nerwów.
I od razu wiecej czasu na inne konki sie znalazło i wygrywa sie wrecz wiecej
i choćby dlatego jestem zagorzałą przeciwniczką konkursów klikanych
w zwykłym konkursie można sobie chociaż ponarzekać na gust jurorów...
P.S. nie wiem co to za konk, ale 6 tys. punktów w 3 dni może wzbudzić albo podziw albo podejrzenia
Nie wnikam, skąd tyle głosów w 3 dni, ale wątpię, że głosowali ludzie, którzy tak bardzo Cię docenili. Dlatego piszę o tych kunkursach klikanych, bo w nich NIGDY nie wygra najlepszy.
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
krynia to żaden konkurs, dodajesz tylko przepisy i kto ma pkt moze je wymieniac na nagrody, a pkt dostajesz za dodanie przepisu , zdjecia do niego oraz za glosowanie od ludzi. jesli nikt ci nie glosuje to i tak sama mozesz uzbierac. bardziej to jak program lojalnosciowy. 6 tys pkt to nieduzo, bo ostatnio za pewne rzeczy dawali po 5 i po 10 pkt wiec naprawde majac sporo znajomych ktorym sie chcialo poklikac latwo bylo to zdobyc.
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
tylko musialem znajsc ponad 120 osob zeby mi glosowali na przepisy a z tym nie tak latwo ale coz udalo sie mysle ze nawet wiecej bym znalazl wiecej ale coz sie mialem bawic jak sa zyczliwe osoby co sie prosza zeby im glosowac a nie chcial nikt a ze mi tyle osob zaglosowalo to kazdy byl zazdrosny
Gość: swibek
jesli latwo to czemu kazdy byl zazdrosny i sie dziwil mi dlaczego mam tyle punktow to logiczne wystarczylo troszke pomyslec tylko zaluje ze troche przepisy z poczatku nie wiedzialem i nie sprawdzalem co mi znajomi dawali
załóżmy więc średnią 5 punktów - to daje 1200 przepisów, zdjęć lub głosów
a przecież za głosy z reguły tylko 1 punkt dają
więc o czym tu mówić...