Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: bruce
beeeeedzie dobrze! zobaczysz!
już czekamy na lampki szampana po obronie!
isiulka
Postów 3492
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
U nas odwrotnie, my dajemy kwiaty promotorowi
Gość: natie
aaaaaaaa a ja umieram ze strachu bo koncze prace pisac, siedze nad wnioskami (praca badawcza z zakresu paliw) a w poniedzialek obiecalam juz w calosci oddac do przeczytania mojej pani promotor.. niby kazdy pociesza ze obrona to pikuś, formalnosc itp ale ja sie panicznie boje ze nie odpowiem na jakies pytanie i dostane 2 za nie, co automatycznie przekresla zdanie egzaminu
izoldaaa6
Postów 770
Data rejestracji 08.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nadzieja matką głupich-pchać się do kolejnego konka klikanego
fajna nagroda-wrzody na żołądku
myślenie zostaw innym-kanty nie tylko na spodniach
światełko w tunelu - grzech zostawić to tak
wampirza wściekłość - bałagan szkodzi, uporządkować go czas
spokój ducha - 0,5 l wódzi po wszystkim
Gość: potworkaa
aż mi się moja obrona przypomniała
sambolera
Postów 3758
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
nie mozna za bardzo nastawiac sie na to tylko formalnosc
mojej kolezance promotor podal pytania jakie dostanie na egzaminie a w dniu obrony zadal jej zupelnie inne
wyobrazcie sobie jej wscieklosc...
wiadomo...mogla sie nauczyc...ale czemu ja tak zrobil w bambuko?
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
za klikane to dawno powinna dostać po łbie
a lepiej się kobieto denerwuj czy twoje mieszkanie jeszcze stoi całe
Gość: moniaainom
Ja nie miałam podanych pytań (dwie obrony mgr mam za sobą), ale nawet, gdyby promotor podał, nie liczyłabym tylko na te pewniaki. Promotor mógł np. zapomnieć (zdarza się). Poza tym dostaje się jeszcze pytanie od recenzenta lub kogos innego z komisji więc trzeba być na wszystko przygotowanym. Pytania raczej dotyczą pracy i wiedzy zdobytej na studiach (podstawowej wiedzy) więc z nieba nie spadają.
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też nie znałam wcześniej pytań, ale generalnie dotyczyły one napisanej przez mnie pracy, więc bez przesady - nie wiem, co trzeba by było zrobić, żeby oblać. Chyba wykazać się totalną ignorancją.
Też mam za sobą 2 obrony - magisterkę i podyplomówkę z zupełnie innej dziedziny i ob ie dobrze wspominam.
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oż cholera
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
aguska7
Postów 120
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wierzę, że poradzi sobie!
Serdecznie zapraszam do wypełnienia ankiety na na temat usług kurierskich na potrzeby mojej pracy magisterskiej: https://docs.goog.../edit?usp=drive_web. Dziękuję!
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
właśnie przeczytałam, ze ma max 7 tyg. zycia a jej stan bedzie sie pogarszal...
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
:beczy:
olus15
Postów 2141
Data rejestracji 19.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
właśnie straciłam 9zł!
Gość: moniaainom
Myslę, że zawsze trzeba miec nadzieję. Mój pies też kiedyś zachorował i żaden weterynarz nie dawał mu szansy więc nikt nie chciał już go leczyć. Pies schudł tak, że wszystkie kości było widac, nie mógł już sam chodzić, ale nie poddaliśmy się. Podawaliśmy mu leki strzykawką, robiliśmy zastrzyki i wszystko, co się dało. Wyszedł z tego! (ku zaskoczeniu wszystkich weterynarzy).
Gość: marcepan1983
Gość: ferinka24
miałam dokładnie identyk !!! Też dawali mojemu psu dokładnie tydzień życia. I jeszcze darli się na Mnie że nie rozumiem że kona pies. I co ?? też dzięki zastrzykom pies wyzdrowiał. Po 6 latach znów miał być już prawie uśpiony, nie zgodziłam się.... i mija rok a pies zdrowy jak ryba
p.s. wkurza Mnie spamowanie ludziiii wrrrrrrrrr!