Wkurza mnie...

Gość: iskierka

#3449145 Napisano: 11.06.2010 07:33:33
sambolera napisał(a):

na komary http://www.we-dwo...ic,artykul,3044.html

ja w tamtym roku sprawdzałam olejek waniliowy do ciasta-faktycznie mniej gryzą ,chociaż na tegoroczne plagi komarów nie wiem czy zadziała emotka
0 0

Gość: iskierka

#3449193 Napisano: 11.06.2010 07:49:52
ziolko napisał(a):

iskierka napisał(a):

Znowu taki skwarek jak wczoraj:/.Lubie ciepło no ale chyba nie aż takie:/Wczoraj całe popołudnie leżałam i wymiotowałam myślałam, że umieram bo nawet nie mozna było świeżego powietrza złapać bo go nie było
no i wkurza dove nadal nie udało mi się trafić nawet zestawu.Chciałam grać fair zgłoszenia poparte paragonami..i d..a

skoro wymiotowałaś to mogłaś mieć udar cieplny!!

U mnie w domu też tak przypuszczają.
Akurat wczoraj góra 15min.byłam na słońcu przed południem, ale cały czas mi było duszno.Wypiłam dosyc zimne picie z lodówki , zjadłam bułkę i się zaczeło..
0 0

ziolko

#3449211 Napisano: 11.06.2010 07:55:33
iskierka napisał(a):

ziolko napisał(a):

iskierka napisał(a):

Znowu taki skwarek jak wczoraj:/.Lubie ciepło no ale chyba nie aż takie:/Wczoraj całe popołudnie leżałam i wymiotowałam myślałam, że umieram bo nawet nie mozna było świeżego powietrza złapać bo go nie było
no i wkurza dove nadal nie udało mi się trafić nawet zestawu.Chciałam grać fair zgłoszenia poparte paragonami..i d..a

skoro wymiotowałaś to mogłaś mieć udar cieplny!!

U mnie w domu też tak przypuszczają.
Akurat wczoraj góra 15min.byłam na słońcu przed południem, ale cały czas mi było duszno.Wypiłam dosyc zimne picie z lodówki , zjadłam bułkę i się zaczeło..

wiem, że picie z lodówki szybciej ochładza, ale nie można tak pić, bo angina albo zapalenie krtani murowane. Lepiej letnie napoje.
Musisz schładzać się wodą i unikać słońca. Zimne okłady na ręce i nogi, na głowę.
0 0

Gość: krynia

#3449222 Napisano: 11.06.2010 07:58:24
moja znajoma nie wiem skąd wczoraj wytrzasnęła muchomora

włożyła to paskudztwo do wody, zalała jakąś miksturą domowej roboty (cukier, odrobina soku z cytryny i miodu) i postawiła miskę na oknie

wszystko, co ma wlatywać do domu, topi się w tej muchomorowej zalewie

ciekawe
0 0

barszcz

#3449229 Napisano: 11.06.2010 08:01:29
A ja nie mogę używać żadnych środków na owady,bo mój synuś hoduje mrówki.Muszę dbać o wnuki emotka
0 0

ziolko

#3449234 Napisano: 11.06.2010 08:02:16
krynia napisał(a):

moja znajoma nie wiem skąd wczoraj wytrzasnęła muchomora

włożyła to paskudztwo do wody, zalała jakąś miksturą domowej roboty (cukier, odrobina soku z cytryny i miodu) i postawiła miskę na oknie

wszystko, co ma wlatywać do domu, topi się w tej muchomorowej zalewie

ciekawe

bo muchy i inne owady lubią słodkości. Więc mają... a muchomor wiadomo emotka
0 0

Gość: kotek11

#3449246 Napisano: 11.06.2010 08:05:41
iskierka napisał(a):

sambolera napisał(a):

ja w tamtym roku sprawdzałam olejek waniliowy do ciasta-faktycznie mniej gryzą ,chociaż na tegoroczne plagi komarów nie wiem czy zadziała emotka

nawet nie wiedzialam ze mam komaro-odstraszajcy balkon emotka a jeszcze rano nienawidzilam pelargonii emotka a ta roslinka o dziwnej nazwie uwielbiam wlasnie za zapach - lekko cytrynowy emotka
0 0

#3449250 Napisano: 11.06.2010 08:08:46
kotek11 napisał(a):

iskierka napisał(a):

sambolera napisał(a):

nawet nie wiedzialam ze mam komaro-odstraszajcy balkon emotka a jeszcze rano nienawidzilam pelargonii emotka a ta roslinka o dziwnej nazwie uwielbiam wlasnie za zapach - lekko cytrynowy emotka

Mam całe okno w pelargoniach i pelargonio-podobnych, ale to owadom nie przeszkadza
0 0

Gość: zeida

#3449258 Napisano: 11.06.2010 08:11:49
wkurzyła mnie bzykająca mucha od 5 rano - nie wyspałam się przez tą ch....rę !
0 0

Gość: szunia

#3449262 Napisano: 11.06.2010 08:12:22
kotek11 napisał(a):

iskierka napisał(a):

sambolera napisał(a):

ta roślinka to geranium, popularnie zwane anginką emotka
0 0

Gość: katrin22

#3449309 Napisano: 11.06.2010 08:26:54
krynia napisał(a):

do jamnika mu daleko!
a zamiast się wkurzać, warto czasem zmienić punkt widzenia

to jest dopiero ewolucja myślowa emotka
0 0

Gość: katrin22

#3449318 Napisano: 11.06.2010 08:30:44
ziolko napisał(a):

aneti napisał(a):

kasia9791 napisał(a):

jest 8 i już 25 stopni w cieniu emotka

padało - źle, pogoda - źle emotka

może być pogoda, ale nie aż tak upalnie emotka echh.. też nie lubię upałów

U mnie już kilka dni podchodzi do 36 w cieniu, duchota jak na burzę. POnoć ta tropikalna pogoda może doprowadzić do różnych trąb powietrznych... emotka
0 0

Gość: moniaainom

#3449341 Napisano: 11.06.2010 08:39:16
katrin22 napisał(a):

ziolko napisał(a):

aneti napisał(a):

kasia9791 napisał(a):

jest 8 i już 25 stopni w cieniu emotka

padało - źle, pogoda - źle emotka

może być pogoda, ale nie aż tak upalnie emotka echh.. też nie lubię upałów

U mnie już kilka dni podchodzi do 36 w cieniu, duchota jak na burzę. POnoć ta tropikalna pogoda może doprowadzić do różnych trąb powietrznych... emotka

Czy tylko ja się cieszę z takiego słońca? emotka Nareszcie przyszło lato, za którym tęskniłam cały rok i mam nadzieję, że reszta wakacji też minie pod znakiem upałów. Wkurza mnie, że narzekacie emotka
0 0

Gość: tedance

#3449347 Napisano: 11.06.2010 08:41:32
barszcz napisał(a):

A ja nie mogę używać żadnych środków na owady,bo mój synuś hoduje mrówki.Muszę dbać o wnuki emotka

Chyba raczej o siebie musisz dbać emotka
0 0

#3449398 Napisano: 11.06.2010 09:03:55
katrin22 napisał(a):

krynia napisał(a):

do jamnika mu daleko!
a zamiast się wkurzać, warto czasem zmienić punkt widzenia

to jest dopiero ewolucja myślowa emotka

masz z czymś problem ?
0 0

Gość: polec

#3449503 Napisano: 11.06.2010 09:41:36
wkurzam się, bo chciałam pomóc ludziom na ketchupach, a tu same jedynki poleciały.

Wczoraj jak klikałam , było ok, a dzisiaj patrze i 10 głosów więcej i wszystkie na 1.
makabra!!! emotka emotka emotka
0 0

#3449936 Napisano: 11.06.2010 12:03:46
INNE MNIEJSZE MARKETY dzisiaj jak ta natrętna mucha !

o wkurzaniu tam za wiele...

Wkurza mnie zazwyczaj pogoda, zepsuty autobus,
a co do tedance, to zastanawiam się jakie ona problemy emocjonalne i kompleksy odreagowuje na forum

nigdy nie chwali się o wygranych, nie prosi o poradę, tylko żądli i gryzie

osoby z problemami mnie nie wkurzają, ale budzą politowanie
0 0

kalisto1986

#3449968 Napisano: 11.06.2010 12:15:26
krynia napisał(a):

a co do tedance, to zastanawiam się jakie ona problemy emocjonalne i kompleksy odreagowuje na forum

chwalić się wygranymi nikt nie musi a mase ludzi od tego odchodzi , nie każdy czuje taką potrzebe.
A co do tedance jeśli nie potrafisz zrozumieć jej to poprostu staraj się jej nie czytać tak jak ja to robie z tobą choć że jest tego tyle czasem to się nie udaje, ona w przeciwieństwie do niektórych nie jest sztuczna i nie podlizuje się komu sie da ...
0 0

dawidekk

#3449974 Napisano: 11.06.2010 12:18:05
Wkurza mnie, że w taki upał zawsze mam katar. Nie wiem czy to jakieś pyłki się uaktywniają czy co... Żeby to nie było uczulenie na słońce emotka
0 0

#3449983 Napisano: 11.06.2010 12:21:47
kalisto1986 napisał(a):

krynia napisał(a):

chwalić się wygranymi nikt nie musi a mase ludzi od tego odchodzi , nie każdy czuje taką potrzebe.
A co do tedance jeśli nie potrafisz zrozumieć jej to poprostu staraj się jej nie czytać tak jak ja to robie z tobą choć że jest tego tyle czasem to się nie udaje, ona w przeciwieństwie do niektórych nie jest sztuczna i nie podlizuje się komu sie da ...

ale ja nie muszę się nikomu podlizywać, bo nie potrzebuję głosów na Klikanych

a sztuczne to są szczęki lub nawozy !!!
0 0