Wkurza mnie...

Gość: marielu

#3448076 Napisano: 10.06.2010 07:01:19
malutka456 napisał(a):

właśnie wróciliśmy od weterynarza, który musiał uśpić naszą kotkę emotka długo walczyła i nie chciała zasnąć <beczy>

emotka
0 0

Gość: ola2493

#3448077 Napisano: 10.06.2010 07:01:28
malutka456 napisał(a):

właśnie wróciliśmy od weterynarza, który musiał uśpić naszą kotkę emotka długo walczyła i nie chciała zasnąć <beczy>

współczuje emotka
też to przeżyłam emotka
0 0

Gość: krynia

#3448081 Napisano: 10.06.2010 07:02:50
tedance napisał(a):

moniaainom napisał(a):

barszcz napisał(a):

krynia napisał(a):

tedance napisał(a):

kasiaw1431 napisał(a):

krynia napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

krynia napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

ziolko napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

jestem tak wściekła, ze mówić nie mogę to chociaż napiszę, jest 15.15 właśnie przestało padać, padało ok 15 min bardzo intensywnie
ok 12 było włamanie w moim domu, przed sekundą pojawiła sie policja i pan stwierdził ze szkoda ale przez ten deszcz to śladów sie z zewnętrznych drzwi nie zbierze,
no pewnie, a przez 3 godziny nie mozna było tego zrobić tylko dopiero po deszczu,
teraz policjant przepytuje mojego męża w kuchni, uprzedza go o konsekwencjach nieprawdziwych zeznań itp-wiem że taka procedura i tak jestem wściekła!!! emotka

ale przecież odcisków podobno nie usunie nawet detergent! a co dopiero deszcz..
pyłki owszem, ale przecież na pewno zostały jakieś inne ślady, a ten policjant to jakaś du..pa skoro mówi, że już po śladach
emotka emotka

on nie powiedział, że już po śladach tylko że to wszystko utrudni i kiepsko teraz będzie, ciągle jednak jeszcze coś robi,
jest jednak dobra strona tej sytuacji-sąsiad, dzięki niemu mam dom w jednym kawałku,

ja tam żadnym organom ścigania już nigdy w życiu nie uwierzę !!!
przed dwoma laty miałam aferę z przesyłką kurierską - cyfrówka za 7 stów mi przepadła!
kurier twierdził, że dał komuś z sąsiadów, ale nie potrafił uściślić komu; sąsiedzi nie przyznawali się do winy
i tak w koło macieju !
wszystko jednak wskazywało na kuriera, bo namawiał sąsiadów do mataczenia- mieli mówić, że przyjęli paczkę i ją mi przekazali i że to ja coś kombinuję... Słowem kabaret !
Podałam więc policji sprawcę praktycznie na tacy - miałam świadków, SMS-y, nagrania rozmów telefonicznych

I po kilku miesiącach odmówili wszczęcia postępowania, bo do chwili odebrania przesyłki to nie ja byłam właścicielką aparatu... Paranoja!

krew mogłaby człowieka zalać, ale wcześniej kurier (zapewne obawiając się konsekwencji) dostarczył mi sprzęt tej samej marki, tylko bez gwarancji i papierów z agencji

mogłam przypuszczać, że to ten sam aparat, bo za dużo było kręceń i kombinowania

policja ani prokuratura w niczym mi jednak nie pomogły i tylko moja własna determinacja pozwoliła mi wyjść cało z opresji

krynia nagranie rozmów telefonicznym nie jest żadnym dowodem, ba żeby została dana osoba nagrana musi wyrazić na to zgode
czarnygreg współczuje, ale dobra rada pilnuj policji jak się da , pilnuj żeby wszystko dokładnie notowali pozniej popros o kopie zabezpiecz się jak możesz coś wiem o tym emotka

każdy ma jakieś swoje doświadczenia życiowe

mnie policja nie pomogła i gościowi się upiekło
może kantować następne potencjalne ofiary

i to mnie właśnie wkurza

a policji nigdy nie upilnujesz

do mnie jak włamali się w listopadzie zebrali odcisków sporo i niestety nie wysłali do ekspertyzy bo komenda nie miała pieniędzy i po miesiącu oczywiście umozyli śledztwo a z mieszkania troche wynieśli

Na biednego nie trafili emotka

MOŻE JESTEM ZBYT KRÓTKO NA FORUM, ALE JA BYM, SOBIE NIE POZWOLIŁA NA TEGO TYPU KOMENTARZE w tak drażliwym temacie.

Jesteś jasnowidzem, ze wiesz komu się przelewa i kogo mogą bezkarnie szabrować ?!

Oby na Ciebie nie trafiło...

Popieram Cię Krynia,ale na zawiść i bezduszność nie ma lekarstwa!!!:(Prawda Tedance?)

Jak dla mnie, trochę przesadzacie. Zawiść i bezduszność? Ludzie, skąd w was tyle negatywnych emocji? Wystarczy napisać, że nie było to zbyt miłe, ale zawistne i bezduszne? Bez przesady... Ty zapewne z tych, którzy wszędzie widzą zazdrość emotka

Dzięki emotka
Gwoli wyjaśnienia, bo widzę, że niektórzy za bardzo się wczuli emotka Po pierwsze, mój komentarz NIE ODNOSIŁ się do sytuacji czarnygreg tylko do osoby, która umieściła swój post przed moim. I nadal uważam, że na biednego nie trafili i nie trzeba być co do tego jasnowidzem emotka
I możecie nadal produkować się na komentarze odnośnie mnie, jeśli macie na to aż tak wielką ochotę, ale o wiele bardziej produktywnym zajęciem będzie np. uporządkowanie tych stosów, które wam w zlewie rosną emotka Żegnam.

więc trzeba było wyciąć tylko ten jeden komentarz, a nie dolewać oliwy do ognia

a stosów w zlewie na forum raczej nie uświadczysz...
od czego te wygrane zmywareczki?
0 0

Gość: katrin22

#3448138 Napisano: 10.06.2010 07:17:56
...że przed ciężkimi dniami mam w żołądku próżnie emotka
0 0

bmacieja

#3448150 Napisano: 10.06.2010 07:20:23
malutka456 napisał(a):

emotka emotka
0 0

#3448152 Napisano: 10.06.2010 07:20:40
krynia napisał(a):

tedance napisał(a):

moniaainom napisał(a):

barszcz napisał(a):

krynia napisał(a):

tedance napisał(a):

kasiaw1431 napisał(a):

krynia napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

krynia napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

ziolko napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

jestem tak wściekła, ze mówić nie mogę to chociaż napiszę, jest 15.15 właśnie przestało padać, padało ok 15 min bardzo intensywnie
ok 12 było włamanie w moim domu, przed sekundą pojawiła sie policja i pan stwierdził ze szkoda ale przez ten deszcz to śladów sie z zewnętrznych drzwi nie zbierze,
no pewnie, a przez 3 godziny nie mozna było tego zrobić tylko dopiero po deszczu,
teraz policjant przepytuje mojego męża w kuchni, uprzedza go o konsekwencjach nieprawdziwych zeznań itp-wiem że taka procedura i tak jestem wściekła!!! emotka

pyłki owszem, ale przecież na pewno zostały jakieś inne ślady, a ten policjant to jakaś du..pa skoro mówi, że już po śladach
emotka emotka

on nie powiedział, że już po śladach tylko że to wszystko utrudni i kiepsko teraz będzie, ciągle jednak jeszcze coś robi,
jest jednak dobra strona tej sytuacji-sąsiad, dzięki niemu mam dom w jednym kawałku,

przed dwoma laty miałam aferę z przesyłką kurierską - cyfrówka za 7 stów mi przepadła!
kurier twierdził, że dał komuś z sąsiadów, ale nie potrafił uściślić komu; sąsiedzi nie przyznawali się do winy
i tak w koło macieju !
wszystko jednak wskazywało na kuriera, bo namawiał sąsiadów do mataczenia- mieli mówić, że przyjęli paczkę i ją mi przekazali i że to ja coś kombinuję... Słowem kabaret !
Podałam więc policji sprawcę praktycznie na tacy - miałam świadków, SMS-y, nagrania rozmów telefonicznych

I po kilku miesiącach odmówili wszczęcia postępowania, bo do chwili odebrania przesyłki to nie ja byłam właścicielką aparatu... Paranoja!

krew mogłaby człowieka zalać, ale wcześniej kurier (zapewne obawiając się konsekwencji) dostarczył mi sprzęt tej samej marki, tylko bez gwarancji i papierów z agencji

mogłam przypuszczać, że to ten sam aparat, bo za dużo było kręceń i kombinowania

policja ani prokuratura w niczym mi jednak nie pomogły i tylko moja własna determinacja pozwoliła mi wyjść cało z opresji

krynia nagranie rozmów telefonicznym nie jest żadnym dowodem, ba żeby została dana osoba nagrana musi wyrazić na to zgode
czarnygreg współczuje, ale dobra rada pilnuj policji jak się da , pilnuj żeby wszystko dokładnie notowali pozniej popros o kopie zabezpiecz się jak możesz coś wiem o tym emotka

i to mnie właśnie wkurza

do mnie jak włamali się w listopadzie zebrali odcisków sporo i niestety nie wysłali do ekspertyzy bo komenda nie miała pieniędzy i po miesiącu oczywiście umozyli śledztwo a z mieszkania troche wynieśli

MOŻE JESTEM ZBYT KRÓTKO NA FORUM, ALE JA BYM, SOBIE NIE POZWOLIŁA NA TEGO TYPU KOMENTARZE w tak drażliwym temacie.

Jesteś jasnowidzem, ze wiesz komu się przelewa i kogo mogą bezkarnie szabrować ?!

Popieram Cię Krynia,ale na zawiść i bezduszność nie ma lekarstwa!!!:(Prawda Tedance?)

Jak dla mnie, trochę przesadzacie. Zawiść i bezduszność? Ludzie, skąd w was tyle negatywnych emocji? Wystarczy napisać, że nie było to zbyt miłe, ale zawistne i bezduszne? Bez przesady... Ty zapewne z tych, którzy wszędzie widzą zazdrość emotka

Dzięki emotka
Gwoli wyjaśnienia, bo widzę, że niektórzy za bardzo się wczuli emotka Po pierwsze, mój komentarz NIE ODNOSIŁ się do sytuacji czarnygreg tylko do osoby, która umieściła swój post przed moim. I nadal uważam, że na biednego nie trafili i nie trzeba być co do tego jasnowidzem emotka
I możecie nadal produkować się na komentarze odnośnie mnie, jeśli macie na to aż tak wielką ochotę, ale o wiele bardziej produktywnym zajęciem będzie np. uporządkowanie tych stosów, które wam w zlewie rosną emotka Żegnam.

Ja nie mam zmywarki i nie mam również stosu w zlewie emotka
Zmywarka od syfu nie uchroni.
Schludnym trzeba się urodzić emotka
0 0

#3448159 Napisano: 10.06.2010 07:21:39
bmacieja napisał(a):

malutka456 napisał(a):

emotka emotka

Trzymaj się
emotka
0 0

Gość: kaoa

#3448172 Napisano: 10.06.2010 07:23:53
malutka456 napisał(a):

emotka emotka przykro mi emotka trzymaj się
0 0

#3448184 Napisano: 10.06.2010 07:26:27
katrin22 napisał(a):

krynia napisał(a):

tedance napisał(a):

moniaainom napisał(a):

barszcz napisał(a):

krynia napisał(a):

tedance napisał(a):

kasiaw1431 napisał(a):

krynia napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

krynia napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

ziolko napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

emotka emotka

i tak w koło macieju !

i to mnie właśnie wkurza

Dzięki emotka

Ja nie mam zmywarki i nie mam również stosu w zlewie emotka
Zmywarka od syfu nie uchroni.
Schludnym trzeba się urodzić emotka

jakaż zadziwiająca ewolucja myślowa - od włamu do tego, że... schludnym trzeba się urodzić!
0 0

Gość: marielu

#3448253 Napisano: 10.06.2010 07:43:12
wkurza mnie że nie chce sie wam wycinać części tekstu by nie cytować na całą stronę, moje poczucie estetyki się fkurza znaczy emotka
na groch, bedzie kara, ja zakładam lateks i pejczyk emotka emotka
0 0

#3448317 Napisano: 10.06.2010 07:59:09
marielu napisał(a):

wkurza mnie że nie chce sie wam wycinać części tekstu by nie cytować na całą stronę, moje poczucie estetyki się fkurza znaczy emotka
na groch, bedzie kara, ja zakładam lateks i pejczyk emotka emotka

Ale jak to ciekawie wygląda - rozpisujemy się o mydle lub powidle, a dochodzimy do... teorii czarnej dziury!

Gdy ludzie nie czytają poprzednich postów, wychodzi istny kabaret
0 0

bmacieja

#3448340 Napisano: 10.06.2010 08:08:20
wkurza mnie, że wiele osób pisze i mówi w koło Macieju jakby brakowało im słów: cały czas, nieustannie; powtarzając się... emotka
czemu czepiają się mego nazwiska - choćby nieświadomie emotka emotka
0 0

Gość: taaga20

#3448343 Napisano: 10.06.2010 08:10:37
bmacieja napisał(a):

wkurza mnie, że wiele osób pisze i mówi w koło Macieju jakby brakowało im słów: cały czas, nieustannie; powtarzając się... emotka

basiu a ty w koło macieju o tym samym emotka oj po głowie pewnie trepem dostanę emotka
0 0

#3448350 Napisano: 10.06.2010 08:13:11
bmacieja napisał(a):

czasami trzeba i w koło Macieju użyć, bo te nieustannie, cały czas itp. są takie nieciekawe i nijakie...

a język plastyczny być powinien!

Poza tym znam lepsze nazwiska niż Macieja i ludziska się nie wkurzają
0 0

Gość: Melissa1980

#3448358 Napisano: 10.06.2010 08:16:06
moniaainom napisał(a):

Nadal szukam kogoś, kto mi wyjaśni sprawę z punktami karnymi. Dlaczego mi ich nie ubywa i dlaczego admini nie odpisują???

moniaainom napisał(a):

Nadal mnie wkurza brak jakiegokolwiek odzewu w sprawie karniaków!
Łatwo komuś je przywalić, ale gorzej już z anulowaniem? Może chociaż krótkie info na pw?

a moje pytanie brzmi: pisałaś do wszystkich, czy do jednego admina?
Prawdą jest, że mnie tu daaaawno nie było, ale nie otrzymałam od Ciebie ani jednej wiadomości
Karniak ściągnięty....
Pzdr

0 0

bmacieja

#3448371 Napisano: 10.06.2010 08:19:05
taaga i krynia - dzięki emotka już mi lepiej emotka
0 0

Gość: potworkaa

#3448382 Napisano: 10.06.2010 08:20:53
wkurza mnie, ze moja siostra nie dostala jeszcze bonu do empiku z fb emotka a napisali, ze sprawdzili i wyslany emotka
0 0

Gość: moniaainom

#3448383 Napisano: 10.06.2010 08:22:04
Melissa1980 napisał(a):

moniaainom napisał(a):

Nadal szukam kogoś, kto mi wyjaśni sprawę z punktami karnymi. Dlaczego mi ich nie ubywa i dlaczego admini nie odpisują???

moniaainom napisał(a):

Nadal mnie wkurza brak jakiegokolwiek odzewu w sprawie karniaków!
Łatwo komuś je przywalić, ale gorzej już z anulowaniem? Może chociaż krótkie info na pw?

a moje pytanie brzmi: pisałaś do wszystkich, czy do jednego admina?
Prawdą jest, że mnie tu daaaawno nie było, ale nie otrzymałam od Ciebie ani jednej wiadomości
Karniak ściągnięty....
Pzdr

A dziękuję bardzo. Pisałam do 2 osób i myślałam, że to wystarczy.
0 0

Gość: Melissa1980

#3448388 Napisano: 10.06.2010 08:23:25
moniaainom napisał(a):

A dziękuję bardzo. Pisałam do 2 osób i myślałam, że to wystarczy.

widać nie emotka
i nie za ma co....
0 0

#3448400 Napisano: 10.06.2010 08:26:15
bmacieja napisał(a):

taaga i krynia - dzięki emotka już mi lepiej emotka

Macieja - to przecież bardzo ładnie brzmi

Chyba nie chciałabyś mieć w dowodzie: Buc, Kulpa, Flaszczyńska czy Żołądek
0 0