Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: bassia5
Gość: kingaa
właśnie! Polakowi to żadna pogoda nie odpowiada! Zimą jak nie ma śniegu to jest źle, jak spadnie to jeszcze gorzej, bo jest go za dużo. Jak pada, to znowu po co pada, bo nie ma jak wyjść... A jak już nie pada to zaraz narzekanie, że wreszcie mógłby spaść deszcz, bo schnie wszystko. Teraz jest pogoda typowo wakacyjna, to znowu problem bo za gorąco
Chyba lepiej, że świeci słońce, niż jak się wały przerywają i zatapiają kolejne wioski z powodu nadmiernych opadów
Gość: tedance
Kalisto
Odreagowuję wyłącznie problem pojawiającej-się-w-dosłownie-każdym-wątku-i-nie-mającej-nic-innego-do-roboty-niejakiej-kryni, dlatego nie proszę o porady, bo innych nie miewam
Gość: krynia
wrzuć załącznik, forumowicze z nieopisaną radością poznają głos kryni, którą znają już przecież z tyyyyyylu postów
Ilość wiadomości: 1018
Z nami od: 17.12.2008
Punkty karne: 0/5
Powrót do góry
Cytat barszcz:
Cytat xagadee:
Cytat barszcz:
Szukam osoby,kt. wygrała w konkursie TESCO-WINIARY(tv).TRZEBA KUPIÆ DOWOLNE PRODUKTY, CZY TYLKO NOWOŚCI?W reg.znalazłam ,że dowolne,ale wczoraj w zwrotce napisali-dziś rozdaliśmy już wszystkie nagrody.Kup nowe produkty i wyślij jutro tuż po18 SMS-a!?
nowe w znaczeniu następne (kup produkty na kolejnym paragonie)
a konkurs jest w realu
Dziękuję albo jestem taki matołek,albo to te upały
Raczej to pierwsze
nieee... to wszystko naraz pyli teraz na potęgę! mam to samo! alergia potworna, szczególnie ciężka do przejścia podczas takich upałów, po wyjątkowo obfitych deszczach...
ja mam najgorzej z trawami...
więc nie wiem, dlaczego wyzywasz się też na innych, skoro tylko tak mnie nie trawisz ?!
Gdybyś przeczytała parę poprzednich jego postów, wiedziałabyś dlaczego
wystarczą słodkie riposty TEDANCE
sambolera
Postów 3758
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
nie każdy może cieszyć się dobrym zdrowiem i cieszyć się słońcem
nie chcę opisywać swojej choroby ale jak są takie upały to strasznie źle się czuję i majaczę że mąż wdowcem zostanie niedługo
zrozumcie, że wiele ludzi źle się czuje w upale z różnych powodów
komu nie chce się dzisiaj do lidla czy carrefoura, ten truje na forum
Gość: bruce
i mi to nie mija!...
po prostu...
Gość: cudaczek
Szkoda, że Ci się nie chciało do lidla czy carrefoura, tylko w każdym wątku to bezproduktywne, wkurzające kłapanie dziobem...
już byłam a teraz pora na kłapanie
Gość: marielu
Gość: finessa
aaaaać !
Gość: kingaa
To ja ci napiszę, co powiedział nam przewodnik, który oprowadzał nas w Egipcie po Luksorze gdzie tam było ok. 60 stopni. Studiował w Krakowie i jak były upały po 30 stopni i więcej to myślał, że zdechnie tak mu było gorąco i nie umiał sobie poradzić, a u siebie w Egipcie śmiga bez problemu i jakoś daje radę oprowadzać wycieczki po najgorętszych terenach. I zgodzę się z nim, chociaż co prawda 60 stopni, to trochę za dużo dla nas było, ale przy czterdziestu paru stopniach w krajach gdzie powietrze nie jest wilgotne jak u nas, nie czujesz takich wysokich temperatur! Chyba się musisz sama przekonać, czas wygrać jakąś wycieczkę