Wkurza mnie...

Gość: bassia5

#3449990 Napisano: 11.06.2010 12:24:09
Wkurza mnie spot wyborczy Komorowskiego, na jaką stronę nie wejdę to znowu słyszę, że on służył Polsce, dla mnie to on może i Ruskim służyć, nie interesuje się polityką i mnie to zupełnie nie obchodzi
0 0

Gość: kingaa

#3450017 Napisano: 11.06.2010 12:36:32
moniaainom napisał(a):

katrin22 napisał(a):

ziolko napisał(a):

aneti napisał(a):

kasia9791 napisał(a):

jest 8 i już 25 stopni w cieniu emotka

padało - źle, pogoda - źle emotka

może być pogoda, ale nie aż tak upalnie emotka echh.. też nie lubię upałów

U mnie już kilka dni podchodzi do 36 w cieniu, duchota jak na burzę. POnoć ta tropikalna pogoda może doprowadzić do różnych trąb powietrznych... emotka

Czy tylko ja się cieszę z takiego słońca? emotka Nareszcie przyszło lato, za którym tęskniłam cały rok i mam nadzieję, że reszta wakacji też minie pod znakiem upałów. Wkurza mnie, że narzekacie emotka

właśnie! Polakowi to żadna pogoda nie odpowiada! Zimą jak nie ma śniegu to jest źle, jak spadnie to jeszcze gorzej, bo jest go za dużo. Jak pada, to znowu po co pada, bo nie ma jak wyjść... A jak już nie pada to zaraz narzekanie, że wreszcie mógłby spaść deszcz, bo schnie wszystko. Teraz jest pogoda typowo wakacyjna, to znowu problem bo za gorąco emotka Mamy cztery pory roku i każda pora roku Polakom nie pasuje, bo za mokro za zimno, za gorąco emotka i co, może zaskoczyły was upały? Faktycznie dziwne, że w czerwcu jest ok 30 stopni emotka
Chyba lepiej, że świeci słońce, niż jak się wały przerywają i zatapiają kolejne wioski z powodu nadmiernych opadów emotka
0 0

Gość: tedance

#3450023 Napisano: 11.06.2010 12:38:19
kalisto1986 napisał(a):

krynia napisał(a):

INNE MNIEJSZE MARKETY dzisiaj jak ta natrętna mucha !

o wkurzaniu tam za wiele...

Wkurza mnie zazwyczaj pogoda, zepsuty autobus,
a co do tedance, to zastanawiam się jakie ona problemy emocjonalne i kompleksy odreagowuje na forum

nigdy nie chwali się o wygranych, nie prosi o poradę, tylko żądli i gryzie

osoby z problemami mnie nie wkurzają, ale budzą politowanie

chwalić się wygranymi nikt nie musi a mase ludzi od tego odchodzi , nie każdy czuje taką potrzebe.
A co do tedance jeśli nie potrafisz zrozumieć jej to poprostu staraj się jej nie czytać tak jak ja to robie z tobą choć że jest tego tyle czasem to się nie udaje, ona w przeciwieństwie do niektórych nie jest sztuczna i nie podlizuje się komu sie da ...

Kalisto emotka

Odreagowuję wyłącznie problem pojawiającej-się-w-dosłownie-każdym-wątku-i-nie-mającej-nic-innego-do-roboty-niejakiej-kryni, dlatego nie proszę o porady, bo innych nie miewam emotka

0 0

Gość: krynia

#3450054 Napisano: 11.06.2010 12:48:09
pusty chichot !
0 0

#3450061 Napisano: 11.06.2010 12:51:01
krynia napisał(a):

pusty chichot !

wrzuć załącznik, forumowicze z nieopisaną radością poznają głos kryni, którą znają już przecież z tyyyyyylu postów emotka
0 0

#3450066 Napisano: 11.06.2010 12:52:03
tedance napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

krynia napisał(a):

a co do tedance, to zastanawiam się jakie ona problemy emocjonalne i kompleksy odreagowuje na forum

chwalić się wygranymi nikt nie musi a mase ludzi od tego odchodzi , nie każdy czuje taką potrzebe.
A co do tedance jeśli nie potrafisz zrozumieć jej to poprostu staraj się jej nie czytać tak jak ja to robie z tobą choć że jest tego tyle czasem to się nie udaje, ona w przeciwieństwie do niektórych nie jest sztuczna i nie podlizuje się komu sie da ...

Kalisto emotka

Odreagowuję wyłącznie problem pojawiającej-się-w-dosłownie-każdym-wątku-i-nie-mającej-nic-innego-do-roboty-niejakiej-kryni, dlatego nie proszę o porady, bo innych nie miewam emotka

Ilość wiadomości: 1018
Z nami od: 17.12.2008
Punkty karne: 0/5

Powrót do góry     
Cytat barszcz:
Cytat xagadee:
Cytat barszcz:
Szukam osoby,kt. wygrała w konkursie TESCO-WINIARY(tv).TRZEBA KUPIÆ DOWOLNE PRODUKTY, CZY TYLKO NOWOŚCI?W reg.znalazłam ,że dowolne,ale wczoraj w zwrotce napisali-dziś rozdaliśmy już wszystkie nagrody.Kup nowe produkty i wyślij jutro tuż po18 SMS-a!?

nowe w znaczeniu następne (kup produkty na kolejnym paragonie)

a konkurs jest w realu

Dziękuję albo jestem taki matołek,albo to te upały

Raczej to pierwsze

więc nie wiem, dlaczego wyzywasz się też na innych, skoro tylko tak mnie nie trawisz ?!
0 0

Gość: bruce

#3450068 Napisano: 11.06.2010 12:52:29
dawidekk napisał(a):

Wkurza mnie, że w taki upał zawsze mam katar. Nie wiem czy to jakieś pyłki się uaktywniają czy co... Żeby to nie było uczulenie na słońce emotka

nieee... to wszystko naraz pyli teraz na potęgę! mam to samo! alergia potworna, szczególnie ciężka do przejścia podczas takich upałów, po wyjątkowo obfitych deszczach... emotka
ja mam najgorzej z trawami...
0 0

#3450072 Napisano: 11.06.2010 12:53:47
krynia napisał(a):

tedance napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

krynia napisał(a):

Kalisto emotka

Ilość wiadomości: 1018
Z nami od: 17.12.2008
Punkty karne: 0/5

Powrót do góry     
Cytat barszcz:
Cytat xagadee:
Cytat barszcz:
Szukam osoby,kt. wygrała w konkursie TESCO-WINIARY(tv).TRZEBA KUPIÆ DOWOLNE PRODUKTY, CZY TYLKO NOWOŚCI?W reg.znalazłam ,że dowolne,ale wczoraj w zwrotce napisali-dziś rozdaliśmy już wszystkie nagrody.Kup nowe produkty i wyślij jutro tuż po18 SMS-a!?

nowe w znaczeniu następne (kup produkty na kolejnym paragonie)

a konkurs jest w realu

Dziękuję albo jestem taki matołek,albo to te upały

Raczej to pierwsze

więc nie wiem, dlaczego wyzywasz się też na innych, skoro tylko tak mnie nie trawisz ?!
Gdybyś przeczytała parę poprzednich jego postów, wiedziałabyś dlaczego emotka
0 0

#3450075 Napisano: 11.06.2010 12:54:05
tedance napisał(a):

krynia napisał(a):

pusty chichot !

wrzuć załącznik, forumowicze z nieopisaną radością poznają głos kryni, którą znają już przecież z tyyyyyylu postów emotka

wystarczą słodkie riposty TEDANCE
0 0

sambolera

#3450082 Napisano: 11.06.2010 12:55:57
moniaainom napisał(a):

katrin22 napisał(a):

ziolko napisał(a):

aneti napisał(a):

kasia9791 napisał(a):

jest 8 i już 25 stopni w cieniu emotka

padało - źle, pogoda - źle emotka

może być pogoda, ale nie aż tak upalnie emotka echh.. też nie lubię upałów

U mnie już kilka dni podchodzi do 36 w cieniu, duchota jak na burzę. POnoć ta tropikalna pogoda może doprowadzić do różnych trąb powietrznych... emotka

Czy tylko ja się cieszę z takiego słońca? emotka Nareszcie przyszło lato, za którym tęskniłam cały rok i mam nadzieję, że reszta wakacji też minie pod znakiem upałów. Wkurza mnie, że narzekacie emotka

nie każdy może cieszyć się dobrym zdrowiem i cieszyć się słońcem
nie chcę opisywać swojej choroby ale jak są takie upały to strasznie źle się czuję i majaczę że mąż wdowcem zostanie niedługo
zrozumcie, że wiele ludzi źle się czuje w upale z różnych powodów
0 0

#3450095 Napisano: 11.06.2010 12:59:37
i chyba tu leży pies pogrzebany !

komu nie chce się dzisiaj do lidla czy carrefoura, ten truje na forum
0 0

Gość: bruce

#3450100 Napisano: 11.06.2010 01:02:03
a mnie POTWORNIE wkurza od pewnego czasu bruce
i mi to nie mija!...
po prostu...

emotka emotka
0 0

Gość: cudaczek

#3450101 Napisano: 11.06.2010 01:02:17
krynia napisał(a):

Szkoda, że Ci się nie chciało do lidla czy carrefoura, tylko w każdym wątku to bezproduktywne, wkurzające kłapanie dziobem... emotka
0 0

#3450103 Napisano: 11.06.2010 01:02:43
biedny Willis...
0 0

#3450107 Napisano: 11.06.2010 01:03:40
cudaczek napisał(a):

krynia napisał(a):

Szkoda, że Ci się nie chciało do lidla czy carrefoura, tylko w każdym wątku to bezproduktywne, wkurzające kłapanie dziobem... emotka

już byłam a teraz pora na kłapanie
0 0

Gość: marielu

#3450113 Napisano: 11.06.2010 01:06:44
spokój mi tu !! Od kłapania bezsensownego na forum jestem ja emotka emotka emotka emotka paszła rozdwojona konkurencjo s tond emotka emotka
0 0

Gość: finessa

#3450116 Napisano: 11.06.2010 01:07:21
Lubię lato, lubię słońce, ale luuuudzie! - bez przesady, przecież jak jest 40 stopni na słońcu, a w cieniu 35 to się wyrobić nie da emotka Już ja sobie wyobrażam temperatury tropikalne emotka masakra, ani dnia bym tam nie przeżyła emotka
0 0

#3450117 Napisano: 11.06.2010 01:07:38
aaaaać !
0 0

#3450136 Napisano: 11.06.2010 01:12:01
marielu napisał(a):

spokój mi tu !! Od kłapania bezsensownego na forum jestem ja emotka emotka emotka emotka paszła rozdwojona konkurencjo s tond emotka emotka

aaaaać !
0 0

Gość: kingaa

#3450161 Napisano: 11.06.2010 01:19:13
finessa napisał(a):

Lubię lato, lubię słońce, ale luuuudzie! - bez przesady, przecież jak jest 40 stopni na słońcu, a w cieniu 35 to się wyrobić nie da emotka Już ja sobie wyobrażam temperatury tropikalne emotka masakra, ani dnia bym tam nie przeżyła emotka

To ja ci napiszę, co powiedział nam przewodnik, który oprowadzał nas w Egipcie po Luksorze gdzie tam było ok. 60 stopni. Studiował w Krakowie i jak były upały po 30 stopni i więcej to myślał, że zdechnie tak mu było gorąco i nie umiał sobie poradzić, a u siebie w Egipcie śmiga bez problemu i jakoś daje radę oprowadzać wycieczki po najgorętszych terenach. I zgodzę się z nim, chociaż co prawda 60 stopni, to trochę za dużo dla nas było, ale przy czterdziestu paru stopniach w krajach gdzie powietrze nie jest wilgotne jak u nas, nie czujesz takich wysokich temperatur! Chyba się musisz sama przekonać, czas wygrać jakąś wycieczkę emotka
0 0