Wkurza mnie...

zaczytana-pola

#3446557 Napisano: 10.06.2010 09:45:55
amif napisał(a):

człowiek nie może sobie wygrać zmywareczki pomywa recznie a inni handlują bo mają wiecej,ciesze sie że im się udało tylko gdzie sobie je wsadza.

Sprzedadzą emotka
Mnie nie wkurza to, że inni wygrali po kilka, ale to, że mi się nie udało emotka
0 0

smsowicz

#3446852 Napisano: 10.06.2010 11:26:34
ilonar2301 napisał(a):

amif napisał(a):

człowiek nie może sobie wygrać zmywareczki pomywa recznie a inni handlują bo mają wiecej,ciesze sie że im się udało tylko gdzie sobie je wsadza.

Sprzedadzą emotka
Mnie nie wkurza to, że inni wygrali po kilka, ale to, że mi się nie udało emotka

Dostałem propozycję 700zł za zmywarkę, bo na allegro są po 999 emotka emotka emotka
0 0

zaczytana-pola

#3446859 Napisano: 10.06.2010 11:28:18
smsowicz napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

amif napisał(a):

Sprzedadzą emotka

Dostałem propozycję 700zł za zmywarkę, bo na allegro są po 999 emotka emotka emotka

ja Ci dam 500, bo ktoś inny daje 700 emotka
0 0

smsowicz

#3446870 Napisano: 10.06.2010 11:31:28
ilonar2301 napisał(a):

smsowicz napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

amif napisał(a):

Sprzedadzą emotka

Spoko, ktoś da 300, bo Ty dajesz 500 emotka
0 0

Gość: tedance

#3446874 Napisano: 10.06.2010 11:32:00
czarnygreg napisał(a):

Chciałabym tylko dodać słowka a propos komantarza Tendance: na biednego nie trafili,
ponieważ swój post umieściłaś pod moim wpisem to rozumiem ze odnosi się do mnie,
nie ma chyba znaczenia czy jestem biedna czy nie, przyznam jednak ze taki komentarz bardzo mnie zabolał.
Nie chciałam się tutaj na forum Wam naprzykrzać, nie doznałam jakiś strasznych strat, moja sytuacja jest przeciez komfortowa w porównaniu do osób którym splądrowano mieszkanie albo ofiar powodzi.
Przeżycie jednak było paskudne, i nie chodzi tutaj o straty materialne ale o naruszenie prywatności i poczucie zagrożenia.
Najlepiej taką sytuację rozumieją osoby, które przeżyły coś podobnego.
Rozumiem ze internet jest anonimowy i daje sposobność do róznych wypowiedzi, czy warto jednak popisywać sie dowcipem (jak dla mnie bardzo słabym) kosztem robienia komuś przykrości?
Nie wydaje mi się.
Zyczę Ci Tendance żeby nic podobnego Cię nie spotkało a jeśli już to żebyś nie usłyszała podobnego komentarza.

To nie do Ciebie było!!! emotka
Ludzie, czytajcie dokładnie, Twój wpis nie był ostatni.
0 0

Gość: nineczka17

#3446878 Napisano: 10.06.2010 11:32:54
smsowicz napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

smsowicz napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

amif napisał(a):

Sprzedadzą emotka

Spoko, ktoś da 300, bo Ty dajesz 500 emotka

widze że akcja kto da mniej w pełni emotka
0 0

joan

#3446883 Napisano: 10.06.2010 11:34:41
smsowicz napisał(a):

Biznes jak się patrzy emotka Ale moim zdaniem powinieneś poczekac na lepsze oferty, np. 49, bo w sklepach są po 1049 emotka

W temacie - wkurzam się, że wstałam o 5 rano, a nie miałam jazd, bo w eLce pękł pasek-czegośtam ;/ Potem dla odprężenia postanowiłam pozgadywać tożsamości wampirów, został jeden koleś... nie mogę sobie przypomnieć, któż on. I teraz będzie mi to nad głową wisieć, jak to zwykle bywa z niezałatwionymi sprawami. Może mi się nawet przyśni, skoro się w niego gapię od kilku godzin emotka I w ogóle, śpiąca jestem & zmierzła emotka A dziś nie ma rozwiązania żadnego z moich konków, żeby pocieszyć...
0 0

smsowicz

#3446903 Napisano: 10.06.2010 11:39:58
joan napisał(a):

smsowicz napisał(a):

Biznes jak się patrzy emotka Ale moim zdaniem powinieneś poczekac na lepsze oferty, np. 49, bo w sklepach są po 1049 emotka

W temacie - wkurzam się, że wstałam o 5 rano, a nie miałam jazd, bo w eLce pękł pasek-czegośtam ;/ Potem dla odprężenia postanowiłam pozgadywać tożsamości wampirów, został jeden koleś... nie mogę sobie przypomnieć, któż on. I teraz będzie mi to nad głową wisieć, jak to zwykle bywa z niezałatwionymi sprawami. Może mi się nawet przyśni, skoro się w niego gapię od kilku godzin emotka I w ogóle, śpiąca jestem & zmierzła emotka A dziś nie ma rozwiązania żadnego z moich konków, żeby pocieszyć...

Chciałem 900, żeby się pozbyć, ale z drugiej strony - zainwestowałem i za darmo nie będę rozdawać. W sklepach są za 1400
0 0

smsowicz

#3446910 Napisano: 10.06.2010 11:42:06
smsowicz napisał(a):

joan napisał(a):

smsowicz napisał(a):

Chciałem 900, żeby się pozbyć, ale z drugiej strony - zainwestowałem i za darmo nie będę rozdawać. W sklepach są za 1400

Znaczy swoim to za free, ale nie obcym. Tak czy siak bym musiał jeszcze zapłacić podatek za darowiznę emotka
0 0

Gość: tedance

#3446918 Napisano: 10.06.2010 11:44:10
moniaainom napisał(a):

barszcz napisał(a):

krynia napisał(a):

tedance napisał(a):

kasiaw1431 napisał(a):

krynia napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

krynia napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

ziolko napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

jestem tak wściekła, ze mówić nie mogę to chociaż napiszę, jest 15.15 właśnie przestało padać, padało ok 15 min bardzo intensywnie
ok 12 było włamanie w moim domu, przed sekundą pojawiła sie policja i pan stwierdził ze szkoda ale przez ten deszcz to śladów sie z zewnętrznych drzwi nie zbierze,
no pewnie, a przez 3 godziny nie mozna było tego zrobić tylko dopiero po deszczu,
teraz policjant przepytuje mojego męża w kuchni, uprzedza go o konsekwencjach nieprawdziwych zeznań itp-wiem że taka procedura i tak jestem wściekła!!! emotka

ale przecież odcisków podobno nie usunie nawet detergent! a co dopiero deszcz..
pyłki owszem, ale przecież na pewno zostały jakieś inne ślady, a ten policjant to jakaś du..pa skoro mówi, że już po śladach
emotka emotka

on nie powiedział, że już po śladach tylko że to wszystko utrudni i kiepsko teraz będzie, ciągle jednak jeszcze coś robi,
jest jednak dobra strona tej sytuacji-sąsiad, dzięki niemu mam dom w jednym kawałku,

ja tam żadnym organom ścigania już nigdy w życiu nie uwierzę !!!
przed dwoma laty miałam aferę z przesyłką kurierską - cyfrówka za 7 stów mi przepadła!
kurier twierdził, że dał komuś z sąsiadów, ale nie potrafił uściślić komu; sąsiedzi nie przyznawali się do winy
i tak w koło macieju !
wszystko jednak wskazywało na kuriera, bo namawiał sąsiadów do mataczenia- mieli mówić, że przyjęli paczkę i ją mi przekazali i że to ja coś kombinuję... Słowem kabaret !
Podałam więc policji sprawcę praktycznie na tacy - miałam świadków, SMS-y, nagrania rozmów telefonicznych

I po kilku miesiącach odmówili wszczęcia postępowania, bo do chwili odebrania przesyłki to nie ja byłam właścicielką aparatu... Paranoja!

krew mogłaby człowieka zalać, ale wcześniej kurier (zapewne obawiając się konsekwencji) dostarczył mi sprzęt tej samej marki, tylko bez gwarancji i papierów z agencji

mogłam przypuszczać, że to ten sam aparat, bo za dużo było kręceń i kombinowania

policja ani prokuratura w niczym mi jednak nie pomogły i tylko moja własna determinacja pozwoliła mi wyjść cało z opresji

krynia nagranie rozmów telefonicznym nie jest żadnym dowodem, ba żeby została dana osoba nagrana musi wyrazić na to zgode
czarnygreg współczuje, ale dobra rada pilnuj policji jak się da , pilnuj żeby wszystko dokładnie notowali pozniej popros o kopie zabezpiecz się jak możesz coś wiem o tym emotka

każdy ma jakieś swoje doświadczenia życiowe

mnie policja nie pomogła i gościowi się upiekło
może kantować następne potencjalne ofiary

i to mnie właśnie wkurza

a policji nigdy nie upilnujesz

do mnie jak włamali się w listopadzie zebrali odcisków sporo i niestety nie wysłali do ekspertyzy bo komenda nie miała pieniędzy i po miesiącu oczywiście umozyli śledztwo a z mieszkania troche wynieśli

Na biednego nie trafili emotka

MOŻE JESTEM ZBYT KRÓTKO NA FORUM, ALE JA BYM, SOBIE NIE POZWOLIŁA NA TEGO TYPU KOMENTARZE w tak drażliwym temacie.

Jesteś jasnowidzem, ze wiesz komu się przelewa i kogo mogą bezkarnie szabrować ?!

Oby na Ciebie nie trafiło...

Popieram Cię Krynia,ale na zawiść i bezduszność nie ma lekarstwa!!!:(Prawda Tedance?)

Jak dla mnie, trochę przesadzacie. Zawiść i bezduszność? Ludzie, skąd w was tyle negatywnych emocji? Wystarczy napisać, że nie było to zbyt miłe, ale zawistne i bezduszne? Bez przesady... Ty zapewne z tych, którzy wszędzie widzą zazdrość emotka

Dzięki emotka
Gwoli wyjaśnienia, bo widzę, że niektórzy za bardzo się wczuli emotka Po pierwsze, mój komentarz NIE ODNOSIŁ się do sytuacji czarnygreg tylko do osoby, która umieściła swój post przed moim. I nadal uważam, że na biednego nie trafili i nie trzeba być co do tego jasnowidzem emotka
I możecie nadal produkować się na komentarze odnośnie mnie, jeśli macie na to aż tak wielką ochotę, ale o wiele bardziej produktywnym zajęciem będzie np. uporządkowanie tych stosów, które wam w zlewie rosną emotka Żegnam.
0 0

joan

#3446948 Napisano: 10.06.2010 11:54:30
smsowicz napisał(a):

Chciałem 900, żeby się pozbyć, ale z drugiej strony - zainwestowałem i za darmo nie będę rozdawać. W sklepach są za 1400.
Znaczy swoim to za free, ale nie obcym. Tak czy siak bym musiał jeszcze zapłacić podatek za darowiznę emotka

Spoko loco, zmywarka = towar chodliwy, na pewno dojdziesz z kimś do porozumienia i oboje będziecie zadowoleni...
0 0

Gość: elzbieta

#3446995 Napisano: 10.06.2010 12:10:55
czarnygreg napisał(a):

Chciałabym tylko dodać słowka a propos komantarza Tendance: na biednego nie trafili,
ponieważ swój post umieściłaś pod moim wpisem to rozumiem ze odnosi się do mnie,
nie ma chyba znaczenia czy jestem biedna czy nie, przyznam jednak ze taki komentarz bardzo mnie zabolał.
Nie chciałam się tutaj na forum Wam naprzykrzać, nie doznałam jakiś strasznych strat, moja sytuacja jest przeciez komfortowa w porównaniu do osób którym splądrowano mieszkanie albo ofiar powodzi.
Przeżycie jednak było paskudne, i nie chodzi tutaj o straty materialne ale o naruszenie prywatności i poczucie zagrożenia.
Najlepiej taką sytuację rozumieją osoby, które przeżyły coś podobnego.
Rozumiem ze internet jest anonimowy i daje sposobność do róznych wypowiedzi, czy warto jednak popisywać sie dowcipem (jak dla mnie bardzo słabym) kosztem robienia komuś przykrości?
Nie wydaje mi się.
Zyczę Ci Tendance żeby nic podobnego Cię nie spotkało a jeśli już to żebyś nie usłyszała podobnego komentarza.

popieram to co napisalas zanim cos napiszemy zastanowmy sie co piszemy aby innych nie urazic
0 0

Gość: katrin22

#3447002 Napisano: 10.06.2010 12:12:33
Wkurza mnie upał, zaraz zdechnę.....
0 0

zaczytana-pola

#3447004 Napisano: 10.06.2010 12:13:53
katrin22 napisał(a):

Wkurza mnie upał, zaraz zdechnę.....

Mnie też wkurza, ale podziwiam moje dziecko, nie marudzi w związku z tym upałem. Właśnie poszedł grzecznie spać. Ale ja za to się wykańczam.
0 0

Gość: kotek11

#3447928 Napisano: 10.06.2010 06:18:30
wkurza mnie wszystko... upał... praca, która powinna być napisana a nie ma do niej natchnienia... facet który postaił mi 3 z egz a na pewno napisałam na wiecej.. i teraz sie zastanawiam czy isc ogladac prace i walczyc o wiecej skoro to.. moj wredny promotor?? skoro juz zostało mi tylko kolka chwil meeczani z ta glupia szkola ?? wkurza mnie wsio.. nawet kochany synek ;(
0 0

mamadwojga

#3447939 Napisano: 10.06.2010 06:22:06
Oj mnie też wszystko dzisiaj wkurza. Upał, a moja dwójka dzieci leży z gorączkami po 40 stopni (wirus) i na zmianę wymiotuje... I tak od poniedziałku.
Nie śpię, nie odpoczywam.
Echhhhhhhhhh......
Mam dość!
0 0

Gość: marielu

#3447942 Napisano: 10.06.2010 06:24:35
joan napisał(a):

smsowicz napisał(a):

Chciałem 900, żeby się pozbyć, ale z drugiej strony - zainwestowałem i za darmo nie będę rozdawać. W sklepach są za 1400.

Spoko loco, zmywarka = towar chodliwy, na pewno dojdziesz z kimś do porozumienia i oboje będziecie zadowoleni...

no.. myśmy sie już dogadali ,zmywareczka jedzie do mary za pół kilo pasztetowej i torbe kosmetyków oraz doładowanie 25 zł byśmy se mogli pogaworzyć przez telefona emotka dzięki smsowiczóó przesympatyczny koligo emotka emotka emotka
0 0

Gość: kaoa

#3447983 Napisano: 10.06.2010 06:39:38
wkurzyło mnie, że sobie spokojnie sprawdzam co godzinkę GŁODKA, bo dzisiaj ostatni dzień konkursu, sprawdzam sobie, a tu nagle osoba, która w ogóle nie była w czołówce ma parę głosów mnie ode mnie!!! emotka mam nadzieję, że Mały Głód ma dobry system wykrywający oszustów, bo jak ta osoba wygra (no ludzie... w 2 godz. nie da się zebrać 200 głosów) to ... no nic nie zrobię, ale, ale emotka po prostu załamka... stara się człowiek przez cały konkurs, a tu przychodzi taki zbój emotka
0 0

malutka456

#3448021 Napisano: 10.06.2010 06:49:16
właśnie wróciliśmy od weterynarza, który musiał uśpić naszą kotkę emotka długo walczyła i nie chciała zasnąć <beczy>
0 0

monia24

#3448073 Napisano: 10.06.2010 07:00:50
malutka456 napisał(a):

właśnie wróciliśmy od weterynarza, który musiał uśpić naszą kotkę emotka długo walczyła i nie chciała zasnąć <beczy>

emotka
0 0