Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: tunezja
Napisałam do KRKA, producenta Septolete, sponsora konkursu i taką dziś dostałam odpowiedź:
Szanowna Pani,
Jest mi przykro, z powodu zaistniałej sytuacji, niemniej jednak KRKA była tylko sponsorem wspominanego przez Panią konkursu.
Całą organizacją konkursu zajmowało się radio RMF FM. Z tego, co
wiem, specjalnie powołane do tego konkursu jury wybierało najlepsze
prace i my nie byliśmy w stanie wpływać na jego osąd.
Pozostaje mi tylko życzyć wytrwałości i powodzenia w kolejnych tego
typu projektach oraz mimo wszystko Wesołych Świąt.
Z poważaniem
podpis tej pani.
Komisja, chyba tam wygrywali znajomi, osób z radia!
Gość: aneczka155
Widocznie radio zet i rmf fm Cię nie lubią
Gość: luskaaa
Gość: marielu
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uwielbiam takie podejście
I za to Cię po cichu lubię
To nie wydaje mi się śmieszne, a wręcz złośliwe...
W RMF FM bardzo dużo nagród wygrywałam w pytaniu do gwiazdy, dla siebie, znajomyc, zawsze wybierali moje pytania, chyba jestem zdolna....
W zetce podpadłam, gdy spytałam, czemu nie wygrywam w konkursie, kto pierwszy, choć wysyłam swoje odpowiedzi szybko, a ci co po mnie otrzymują nagrody.
Zobaczymy, jak Tobie będzie wiodło konkursowo w RMF FM i Radiu ZEt!
Koleżanko spokojnie
A mi w zetce i rmf się nie będzie wiodło,nie wiedzie i nigdy się nie wiodło więc...bum
Gość: ola2493
Gość: gocha26
do każdego konkursu mogłabym tak pisać bo ja prawie nic nie wygrywam
(ciekawe co sobie pomyśleli odbiorcy takiego e-maila
Tak było w przypadku ankiety Przyjaciółki, ja wywalczyłam sobie obiecaną płytę, inni o ile wiem, nie... Polo market zgubił mój kupon (konkurs Actimela), bony pieniężne wygrały całe rodziny, a nagród było mniej niż przewidywano (ponoć konkurs nie cieszył się powodzeniem).
Napisałam do samego Actimela, czy moje hasło było
rzeczywiście tak słabe i spytałam, czemu nie przyznano wszystkich nagród.Okazało się, że mój kupon ponoć zaginął, miałam iść do swojego sklepu i krzyczeć na kierowniczkę, bo to ona rzekomo zgubiła...
Potem przyznano mi nagrodę pocieszenia, w postaci gadżetów odczepionych od innych produktów. Pana od Actimela poinformowano, że sprawa załatwiona, bo ja dostałam od Polomarketu wartościową paczkę (słodycze, kawę, dobrą herbatę). Facet do mnie zadzwonił, spytał, czy mam te produty, opowiedziałam co otrzymałam... Panu było głupio, mówił, że jemu nigdy żaden kupon nie zginął, a Actimel kupił bon towarowy do Polomarketu i ten facet przywiózł mi go osobiście do domu z zagranicznymi bombkami, jako rekompensatę....
Tak więc są przegięcia w różnych konkursach, choćby firmy Unilever, gdzie niektórzy dostali po parę kompletów kosmetyków, a inni wcale...
Zbyt długo uczestniczę w różnych konkursach, bym nie wiedziała, że oni często robią ludzi w balona...
masz rację
tylko że wiem dobrze że w konkursach radiowych trzeba mieć naprawdę duuuużo szczęścia, ponieważ dużo osób bierze w nich udział...
Ja tak nie robię zawsze, ale na zetkę nie tylko ja narzekam, a z RMF FM u mnie akurat różnie bywa...
Znam swoją wartość, moje teksty, (nie związane z konkursami), drukowano w prasie, nawet raz dostałam za to honorarium... Sądzę, że nieźle piszę, wprawiam się w tym parę lat....
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie rozumiem po co pisałaś do sponsora?
Przecież to konkurs... wygrywają najlepsi... widocznie byli lepsi od Ciebie.
Trzeba się pogodzić z przegraną. Nie zawsze ciężka praca jest nagradzana.
Tyle
A tymczasem cieszmy się świętami, życiem, a nie jakimiś pierdołami...
Inni ludzie przeżywają tragedie, mają poważne problemy, a niektórzy jak widać na siłe szukają problemów.
Ja nie biorę udziału w tych smsowych, tylko opisowych, bo bardzo lubię pisać.
W szkole, zawsze umiałam, z jednego zdania zrobić parę i miałam dobre oceny z tego przedmiotu.
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Masz rację, ale ten przypadek znacznie odbiega od poprzedniego.
Najwidoczniej w tym przypadku ktoś był lepszy od Ciebie.
Tak jak już ktoś wspomniał konkursy w radiu są na ogromną skalę i trzeba naprawdę się wyróżniać żeby zostać zauważonym.
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnie tak jest
Dlatego w takich konkursach oprócz talentu trzeba mieć szczęście
Nie wiem czy byli lepsi, może po prostu mieli plecy. Mój kuzyn nie wygrał w konkursie na najlepsze gospodarstwo agroturystyczne, choć powinien, ale jak się dowiedział konkurs był ustawiony przez urząd miasta, to a nie tamto gospodarstwo miało wygrać...
Wiesz rzadko otrzymywałam nagrody w pracy, a byłam bardzo solidnym pracownikiem. Kto je dostawał?
Ci co donosili szefowi i podlizywali się mu do bólu....