Wkurza mnie...

Gość: hittmanka

#2043664 Napisano: 24.12.2008 10:33:08
tunezja napisał(a):

l0ginka napisał(a):

tunezja napisał(a):

Wkurza mnie jednak, że czasem dokucza samotność, ale cóż trzeba przywyknąć, że tak zawsze będzie...

Czasem zycie potrafi zaskoczyc..rowniez mile emotka
Badz dobrej mysli. emotka

A w temacie:wkurza mnie ,ze sie przejadlam chyab a to przeciez dopiero poczatek wyzerki:-)

Jak się ma ponad czterdzieści lat, to zaczyna Ci bardziej strzykać w krzyżu... Dziękuję jednak za podtrzymywanie na duchu, to bardzo cenne! Pozdrawiam serdecznie!

Co ja widzę... emotka Czterdziestka dla kobiety to najlepszy wiek... dopiero życie się zaczyna, doświadczenie, wiedza i rozum to najważniejsze atrybuty kobiety !!! Meżczyźni to doceniają i... uwielbiają takie kobiety chociaż troszkę się ich boją. Wiem coś o tym. Pracuję z samymi facetami i wiem, że marzą o ryczących czterdziestkach emotka
0 0

Gość: tunezja

#2043672 Napisano: 24.12.2008 10:44:50
hittmanka napisał(a):

tunezja napisał(a):

l0ginka napisał(a):

tunezja napisał(a):

Wkurza mnie jednak, że czasem dokucza samotność, ale cóż trzeba przywyknąć, że tak zawsze będzie...

A w temacie:wkurza mnie ,ze sie przejadlam chyab a to przeciez dopiero poczatek wyzerki:-)

Jak się ma ponad czterdzieści lat, to zaczyna Ci bardziej strzykać w krzyżu... Dziękuję jednak za podtrzymywanie na duchu, to bardzo cenne! Pozdrawiam serdecznie!

Co ja widzę... emotka Czterdziestka dla kobiety to najlepszy wiek... dopiero życie się zaczyna, doświadczenie, wiedza i rozum to najważniejsze atrybuty kobiety !!! Meżczyźni to doceniają i... uwielbiają takie kobiety chociaż troszkę się ich boją. Wiem coś o tym. Pracuję z samymi facetami i wiem, że marzą o ryczących czterdziestkach emotka

Ja wyglądam na ok. 30 lat, za mną oglądają się młodzieńcy, ale jakby się dowiedzieli ile mam lat, to bym im czapki z głów pospadały...
0 0

Gość: hittmanka

#2043676 Napisano: 24.12.2008 10:48:01
tunezja napisał(a):

hittmanka napisał(a):

tunezja napisał(a):

l0ginka napisał(a):

tunezja napisał(a):

Ja wyglądam na ok. 30 lat, za mną oglądają się młodzieńcy, ale jakby się dowiedzieli ile mam lat, to bym im czapki z głów pospadały...

No widzisz.... a Ty z jakimś krzyżem wyskakujesz emotka Trzeba brać z życia co najlepsze... nawet jeżeli to coś jest sporo od nas młodsze emotka
0 0

#2043681 Napisano: 24.12.2008 10:56:29
hittmanka napisał(a):

tunezja napisał(a):

hittmanka napisał(a):

tunezja napisał(a):

l0ginka napisał(a):

tunezja napisał(a):

No widzisz.... a Ty z jakimś krzyżem wyskakujesz emotka Trzeba brać z życia co najlepsze... nawet jeżeli to coś jest sporo od nas młodsze emotka

Ach mi się Bradd Pitt podoba, ale on jest starszy od mnie, z młodszych Stefano Terrazino...
0 0

#2044754 Napisano: 25.12.2008 08:23:43
Wkurza mnie zima, bo chyba się zaczyna, a było tak wiosennie, nie lubię Pani Zimy, zbyt krótkie dni, za mało słońca...
0 0

Gość: marielu

#2044769 Napisano: 25.12.2008 08:32:40
a mje wkurza karkówka pieczona - uśmiecha sie do mnie tak pienknje a ja nie mogem już jej wepchnąc bo nie mam gdzie emotka
0 0

#2044772 Napisano: 25.12.2008 08:34:08
a bigos mojej mamusi to sie ze mnie nabija - robi ze słoika muahahahahaha emotka wiedząc że nie dam mu rady emotka
0 0

#2044773 Napisano: 25.12.2008 08:35:15
i cycki izaury (takie ciasto z adwokatem) sie ze mnie śmieje złośliwie aż mu cycki latajom emotka

wszystko korci, kusi, pachnie i co ? doooopaaa nie da rady wcisnąć emotka emotka emotka
0 0

monia24

#2044774 Napisano: 25.12.2008 08:35:55
marielu napisał(a):

i wkurza mje jeszcze że mi pokazał starom stówe i rzekł bezlitośnie stara cenzura , stara stówa emotka ot życje....

chyba padnę emotka emotka emotka emotka
0 0

monia24

#2044775 Napisano: 25.12.2008 08:37:09
marielu napisał(a):

i cycki izaury (takie ciasto z adwokatem) sie ze mnie śmieje złośliwie aż mu cycki latajom emotka

wszystko korci, kusi, pachnie i co ? doooopaaa nie da rady wcisnąć emotka emotka emotka

a co chcesz wciskac??? i gdzie??? emotka emotka emotka emotka emotka emotka
Naprawdę się nie da??? emotka emotka emotka
0 0

#2044780 Napisano: 25.12.2008 08:39:19
i jeszcze mje fkurza że mje jakiś dzifny nick napisał na PW że mam jakoms dysleksje i że mam cie leczyć , no kurza tfarz w śfienta mje wyzywajom normalnie emotka przeca jestem gruba nie krzywa.
0 0

Gość: annaroza

#2044782 Napisano: 25.12.2008 08:40:12
monia24 napisał(a):

marielu napisał(a):

i wkurza mje jeszcze że mi pokazał starom stówe i rzekł bezlitośnie stara cenzura , stara stówa emotka ot życje....

chyba padnę emotka emotka emotka emotka

Ja już dawno padłam, po tych cyckach izaury po raz kolejny. Ale kocham marielu właśnie za jej posty. emotka emotka
0 0

Gość: annaroza

#2044785 Napisano: 25.12.2008 08:41:07
marielu napisał(a):

i jeszcze mje fkurza że mje jakiś dzifny nick napisał na PW że mam jakoms dysleksje i że mam cie leczyć , no kurza tfarz w śfienta mje wyzywajom normalnie emotka przeca jestem gruba nie krzywa.

Ani waż się leczyć emotka
0 0

#2044795 Napisano: 25.12.2008 08:47:31
marielu napisał(a):

Wybacz Marielu, z całym szacunkiem czy Ty zawsze tak piszesz, taki masz styl? Pozdrawiam!
emotka
0 0

#2044801 Napisano: 25.12.2008 08:51:44
Piszę sobie zależnie od nastroju emotka na maturze miałam 6 z polskiego ( analiza wiersza na 13 stron papieru podaniowego) emotka <-- dla szczególnie zainteresowanych leczeniem mojej osoby emotka

Ale wjadomo że pisac to se każdy umje , ważne by umjał przekazać to co kce przekazać emotka
0 0

asiam

#2044837 Napisano: 25.12.2008 09:16:12
tunezja napisał(a):

Wkurza mnie zima, bo chyba się zaczyna, a było tak wiosennie, nie lubię Pani Zimy, zbyt krótkie dni, za mało słońca...

Od kilku dni przybywa już dnia.Idzie ku dobremu .A wiosna też już niedługo będzie.Po zimie, co nie?
0 0

Gość: stasiak50

#2044857 Napisano: 25.12.2008 09:37:32
wkurza mnie mój komputer ( a nawet więcej) wywala mnie co chwile z forum
0 0

Gość: stasiak50

#2044858 Napisano: 25.12.2008 09:38:41
marielu napisał(a):

marielu

dobrze piszesz reszta to pryszcz
0 0

Gość: rafi323raf

#2044923 Napisano: 25.12.2008 10:21:10
stasiak50 napisał(a):

wkurza mnie mój komputer ( a nawet więcej) wywala mnie co chwile z forum

mnie komputer też wkurza, po włączeniu musze z 10 min czekać, aż się przeglądarka włączy emotka chyba pora na jakiś format emotka

A z innych rzeczy to na razie mnie nic nie wkurza emotka
0 0

Gość: barbara1910

#2044973 Napisano: 25.12.2008 11:34:10
mnie wkurza obzeranie sie w swieta bo pozniej trzeba myslec o zrzuceniu zbednych kilogramow emotka
0 0