Wkurza mnie...

smsowicz

#3459983 Napisano: 15.06.2010 09:40:03
kajeczka napisał(a):

darekgryko napisał(a):

Allegro, może nie samo allegro, ale Ci co sprzedają przeterminowany towar i nawet tego nie zaznaczają w ofercie.

Takie fajne ekskluzywne przeterminowane kosmetyki zamówiłem dla dziewczyny firmy Harnn Thann zapewne sprzedawca-osoba z Ustrzyk Dolnych jest na tym forum...

a mnie wkurzają Ustrzyki Dolne-wszechobecne w wynikach konkursów emotka

Nieee, tylko blendery emotka
0 0

katmich

#3459996 Napisano: 15.06.2010 09:42:33
beciala napisał(a):

katmich napisał(a):

wkurza mnie że nic nie wygrywam konkretnego tylko jakieś pierdoły emotka ja chcę samochód, wycieczkę, pralkę, zmywarkę.. emotka emotka

apetyt rośnie w miarę jedzenia ... emotka
skąd ja to znam ? emotka emotka

nio.. emotka
0 0

aska70

#3460115 Napisano: 15.06.2010 10:10:18
Wkurza mnie, że nie doceniono mojego tekstu w nadwojebabka... To była jedna z najzgrabnieszych rymowanek jakie ułozyłam na konki. No, ale byli lepsi... Niemniej powkurzać się można emotka . Po dzisiejszej nieprzespanej nocy mam prawo. Jak ja bym już chciała wyjść na prostą...
0 0

martu18

#3460165 Napisano: 15.06.2010 10:26:08
fantazja23 napisał(a):

wkurza mnie moje lenistwo, za tydzień egzamin,a ja siedzę i czytam to co nie potrzeba emotka

mnie moje też, w piątek obrona, a ja siedzę na forum i czytam pierdoły, jakbym jeszcze coś wygrywała to ok emotka a tak to czas mi tylko przelatuje emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: majabobas

#3460325 Napisano: 15.06.2010 11:11:38
wkurzają mnie na lotnisku w Paryżu bo strajkują i moja córka ma opóżniony samolot a ja tu na nią czekam i czekam emotka emotka
0 0

aska70

#3460355 Napisano: 15.06.2010 11:20:59
Dziewczyny podostawały już info o wygranych perfumach z oriflame, a u mnie nic emotka . Pewnie nie wygrałam, a tak pilnie zbierałam głosy... Normalnie zaraz dostanę doła...
0 0

Gość: polec

#3460383 Napisano: 15.06.2010 11:33:45
Ale jestem wkur**iona. Zrobiłam cenzura zdjęcie do konkursu Mokate w Realu, żeby wysłać MMS-a, tyle pracy mnie kosztowało wycinanie, malowanie itd., a Oni ku**wa zmienili regulamin i zasady!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0 0

Gość: ivisia

#3460384 Napisano: 15.06.2010 11:34:02
asiabuczkowska napisał(a):

aswiercinska napisał(a):

a mnie wkurza nescafe tyle fajnych hasełek im napisałam i d..., no cóż zaraz mi się macieżyński skończy to wróce do swoich pacjentów- oni docenia mój wysiłek i podaruje sobie te konkursy emotka emotka

i ja mam to samo...tyle fajnych hasełek...i nic...

ooo a myslałam, że tylko ja tak mam w tym konku emotka
0 0

Gość: emmmiliaaa

#3460400 Napisano: 15.06.2010 11:37:30
Ale jestem wkur**iona. Zrobiłam cenzura zdjęcie do konkursu Mokate w Realu, żeby wysłać MMS-a, tyle pracy mnie kosztowało wycinanie, malowanie itd., a Oni ku**wa zmienili regulamin i zasady!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

polec a o jakim Ty konkursie mowisz?
o tym? http://www.mokate...my-z-realem,109.html
0 0

Gość: finessa

#3460403 Napisano: 15.06.2010 11:40:40
aska70 napisał(a):

Dziewczyny podostawały już info o wygranych perfumach z oriflame, a u mnie nic emotka . Pewnie nie wygrałam, a tak pilnie zbierałam głosy... Normalnie zaraz dostanę doła...

Pisałam w wątku MDW, co o tym sądzę emotka
Mam nadzieję, że się nie mylę, bo ja też nie dostałam emotka
0 0

Gość: mrilka

#3460408 Napisano: 15.06.2010 11:43:29
a mnie wkurza,że mi net od wczoraj nawala emotka
0 0

#3460417 Napisano: 15.06.2010 11:46:10
emmmiliaaa napisał(a):

polec a o jakim Ty konkursie mowisz?
o tym? http://www.mokate...my-z-realem,109.html

o tym, ale wcześniej regulamin był w formacie WORD i wysyłało się MMS-a!!!
0 0

Gość: kotek11

#3460423 Napisano: 15.06.2010 11:48:08
wkurza mnie rossnet ze wynikow nie chce podac ;(
0 0

#3460424 Napisano: 15.06.2010 11:48:36
Tak wyglądała strona tytułowa z konkursu na początku i był MMS do wysłania, pokaż jak jesteś zakręcony na punkcie Mokate, coś w tym stylu i regulamin był w WORDZIE

http://www.mokate...my-z-realem,109.html

a teraz wygląda tak

http://www.real.p...sci.php?news_id=1375

i jest SMS i loteria

!!!!!!!
Normalnie mnie rozniesie zaraz!!!!!!!!!
0 0

Gość: finessa

#3460428 Napisano: 15.06.2010 11:49:07
kotek11 napisał(a):

wkurza mnie rossnet ze wynikow nie chce podac ;(

A mnie lumix, że jak szalona czekam od rana na ogłoszenie wyników emotka bo tak bardzo bym chciała ten aparat wygrać emotka
0 0

darog

#3460441 Napisano: 15.06.2010 11:53:44
kingaa napisał(a):

darekgryko napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

darekgryko napisał(a):

Allegro, może nie samo allegro, ale Ci co sprzedają przeterminowany towar i nawet tego nie zaznaczają w ofercie.

Takie fajne ekskluzywne przeterminowane kosmetyki zamówiłem dla dziewczyny firmy Harnn Thann zapewne sprzedawca-osoba z Ustrzyk Dolnych jest na tym forum...

a napewno jest to data do zużycia czy data produkcji ? emotka

Też tak może być, więc warto sprawdzić emotka

tak. data produkji 4.05 2007r:)
na innym produkcie allergowicz z Ustrzyk obciął metke jest ważne do: i pieknie obciete..
tonik z zestawu jest jeszcze dobry, ważny do października.

obciach niesamowity..a chiałem taka piekna niespodziankę zrobic...

jak ta osoba nic nie napisała o dacie ważności na aukcji, to pisz, że chcesz zwrócić towar, bo przeterminowane kosmetyki, to jedynie mogą wylądować w koszu, bo do niczego innego się nie nadają. Pewnie będzie ciężko, bo ta osoba wie co sprzedała i będzie się bronić rękami i nogami, ale co to ma być przeterminowane kosmetyki? emotka A jak nie to pisz do allegro i wiadomo jaki komentarz się należy!

dzięki za rady. ale to skomplikowane, koledze dałem nakaz licytowania, bo sam wyjeżdzałem, wczoraj moja kochana dostała niespodzianke..
nie bede juz angażował kolegi do pisania postów, cóż 80zł z przesyłka mnie to kosztowało.
a z tego mydło 100gr jest z dobrą ważnościa jeszcze miesiąc.

Nie pozdrawiam Cie Rafał z Ustrzyk..wstyd.
nagroda pewnie była z wygranych kisił pewnie nie wiadomo ile, nikt nie kupował, to na koniec jak juz po terminie licytacje zrobił.
0 0

jokan

#3460460 Napisano: 15.06.2010 11:59:24
a mnie wkurza to, ze za dwa dni urlop, a ja w lesie
- robota w biurze nie skonczona
- pakowanie nie zaczete emotka

a ja siedze na forum. ech to chyba juz nalog emotka
0 0

dawidekk

#3460710 Napisano: 15.06.2010 01:18:52
Ale mnie wkurzyła jakaś baba w autobusie. Wyglądała już od początku na taką w stylu Co Ty gówniar*u możesz wiedzieć o życiu, ale trudno, usiadłem 1,5 miejsca od niej, za chwilę czuję jak się na mnie gapi, odwracam się, to ta szybko odwraca się też i udaje że się nie lampiła. Za chwilę znowu się gapi w moją stronę ale nie na mnie i zaczyna kaszleć, churchlać i smarkać. Mogła zasłonić usta ręką. emotka emotka emotka
0 0

Gość: ania

#3460725 Napisano: 15.06.2010 01:25:24
A mnie dziś wkurzyła służba zdrowia. Muszę przewidzieć u jasnowidza kiedy zwichnę kostkę, żebym się mogła miesiąc wcześniej zarejestrować do ortopedy na kontrolę.
0 0

KochamKoty

#3460726 Napisano: 15.06.2010 01:26:08
darekgryko napisał(a):

kingaa napisał(a):

darekgryko napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

darekgryko napisał(a):

a napewno jest to data do zużycia czy data produkcji ? emotka

Też tak może być, więc warto sprawdzić emotka

tak. data produkji 4.05 2007r:)
na innym produkcie allergowicz z Ustrzyk obciął metke jest ważne do: i pieknie obciete..
tonik z zestawu jest jeszcze dobry, ważny do października.

obciach niesamowity..a chiałem taka piekna niespodziankę zrobic...

jak ta osoba nic nie napisała o dacie ważności na aukcji, to pisz, że chcesz zwrócić towar, bo przeterminowane kosmetyki, to jedynie mogą wylądować w koszu, bo do niczego innego się nie nadają. Pewnie będzie ciężko, bo ta osoba wie co sprzedała i będzie się bronić rękami i nogami, ale co to ma być przeterminowane kosmetyki? emotka A jak nie to pisz do allegro i wiadomo jaki komentarz się należy!

dzięki za rady. ale to skomplikowane, koledze dałem nakaz licytowania, bo sam wyjeżdzałem, wczoraj moja kochana dostała niespodzianke..
nie bede juz angażował kolegi do pisania postów, cóż 80zł z przesyłka mnie to kosztowało.
a z tego mydło 100gr jest z dobrą ważnościa jeszcze miesiąc.

Nie pozdrawiam Cie Rafał z Ustrzyk..wstyd.
nagroda pewnie była z wygranych kisił pewnie nie wiadomo ile, nikt nie kupował, to na koniec jak juz po terminie licytacje zrobił.

rozbawił mnie tekst kisił pewnie nie wiadomo ile emotka

Nie mogłam się powstrzymać emotka

Choć sama też nie chciałabym kupić przeterminowanych kosmetyków!
0 0