Wkurza mnie...

Gość: jopi

#3464595 Napisano: 16.06.2010 06:53:56
malineczka23 napisał(a):

wkurza mnie że chce posłać prywatną wiadomość i wyskakuje mi
- title is too short emotka nie rozumiem? emotka

title is too short=>tytuł jest za krótki emotka

0 0

Gość: kaoa

#3464602 Napisano: 16.06.2010 06:55:01
temat jest za krótki emotka
0 0

Gość: mariolakal

#3464607 Napisano: 16.06.2010 06:57:51
karkocka napisał(a):

kinga1 napisał(a):

kaoa napisał(a):

wkurza mnie, że nie mogę się zalogować na BabyOnline emotka cały czas Nieprawidłowe hasło emotka

w mailu dostałyście jako login swój mail i hasło
aby sie poprawnie zalogować skopiujcie z tego maila swój adres e mailowy i przepiszcie hasło - powinno zadziałać emotka

nie działa emotka

U mnie to samo... emotka
0 0

Gość: dita

#3464611 Napisano: 16.06.2010 06:59:14
sesja mnie wkurza, i to bardzo bardzo mnie wkurza. nie mam czasu na konkursy emotka
0 0

Gość: kaoa

#3464619 Napisano: 16.06.2010 07:02:37
teraz to się wkurzyłam emotka przegapiłam pełną godzinę, bo czytałam najlepsze teksty na e-konkursy emotka
0 0

radosna

#3464623 Napisano: 16.06.2010 07:03:44
Wkurza mnie:
kontrol i perfum emotka
0 0

malineczka23

#3464628 Napisano: 16.06.2010 07:06:11
jopi napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

wkurza mnie że chce posłać prywatną wiadomość i wyskakuje mi
- title is too short emotka nie rozumiem? emotka

title is too short=>tytuł jest za krótki emotka

emotka
0 0

Gość: finessa

#3464654 Napisano: 16.06.2010 07:14:44
Wkurza mnie FB! Nie mam już z kim się głosami wymieniać, a wiem, że w piątek przed 24 jak konkurs będzie dobiegał do końca to zaczną dziać się cyrki emotka Tyle czasu poświęciłam na ten konkurs i jak przegram to nie wiem emotka
0 0

joan

#3464724 Napisano: 16.06.2010 07:36:22
Wkurza mnie zachowanie lekarki, do której znajoma poszła z mężem na badanie USG. Lekarka stwierdziła, że dziecko ma jakiś duży brzuszek, więc raczej będzie upośledzone, ale dobrze, że ona to wypatrzyła już teraz, to będzie można dokonać aborcji albo gdyby jednak nie, to lepiej zacząć szukać specjalnych ośrodków, bo tam można t-a-k-i-e dziecko oddać i oni już się nim zajmą emotka We wtorek będą dodatkowe badania, niestety ich wyniki przyjdą dopiero za miesiąc... Aż trudno sobie wyobrazić, że takie babsko ma kontakt z kobietami w ciąży emotka
0 0

Gość: krynia

#3464732 Napisano: 16.06.2010 07:38:34
joan napisał(a):

Wkurza mnie zachowanie lekarki, do której znajoma poszła z mężem na badanie USG. Lekarka stwierdziła, że dziecko ma jakiś duży brzuszek, więc raczej będzie upośledzone, ale dobrze, że ona to wypatrzyła już teraz, to będzie można dokonać aborcji albo gdyby jednak nie, to lepiej zacząć szukać specjalnych ośrodków, bo tam można t-a-k-i-e dziecko oddać i oni już się nim zajmą emotka We wtorek będą dodatkowe badania, niestety ich wyniki przyjdą dopiero za miesiąc... Aż trudno sobie wyobrazić, że takie babsko ma kontakt z kobietami w ciąży emotka

ż-a-r-t-u-j-e-s-z ?
i takie coś kogoś ma czelność diagnozować ?????
0 0

Gość: moniaainom

#3464766 Napisano: 16.06.2010 07:48:31
krynia napisał(a):

joan napisał(a):

ż-a-r-t-u-j-e-s-z ?

Myślę, że to trochę przesadzone. Nie sądzę, żeby tak powiedziała (owszem, mogę się mylić). Lekarze są różni, ale pewnie to słowa wyrwane z kontekstu.
0 0

joan

#3464767 Napisano: 16.06.2010 07:48:59
krynia napisał(a):

ż-a-r-t-u-j-e-s-z ?

Moim zdaniem, skoro jeszcze nic nie jest pewne, kobieta mogła sobie darować swoje pseudoużyteczne komentarze, bo znajomi są kompletnie rozbici psychicznie, rodziny spłakane, a przecież kobietom w ciąży trzeba w miarę możliwości stresujących sytuacji oszczędzać emotka Szkoda, że babsko ma państwową posadkę. Gdyby pracowała w prywatnym przybytku, już dawno by się z nią pożegnali...
0 0

olus15

#3464769 Napisano: 16.06.2010 07:49:39
coś strasznego i okrutnego
0 0

Gość: krynia

#3464774 Napisano: 16.06.2010 07:50:48
moniaainom napisał(a):

krynia napisał(a):

joan napisał(a):

ż-a-r-t-u-j-e-s-z ?

Myślę, że to trochę przesadzone. Nie sądzę, żeby tak powiedziała (owszem, mogę się mylić). Lekarze są różni, ale pewnie to słowa wyrwane z kontekstu.

wiesz, pracuję z dziećmi niepełnosprawnymi, więc trochę się już od zdrowych nasłuchałam...
0 0

olus15

#3464777 Napisano: 16.06.2010 07:51:29
zresztą niejeden ginekolog się myli
sama przeszłam medyczną pomyłkę ginekologa w szpitalu więc wiem jaką wodę z mózgu potrafi zrobić pseudolekarz
Mam nadzieję, że ta kobieta też się myli , co jest prawdopodobne
0 0

Gość: ewa1982

#3464781 Napisano: 16.06.2010 07:52:13
w głowie się nie mieści a co musi czuć ta biedna kobieta, która teraz żyje w niepewności. i takie babsztyle sa bezkarne szok !
0 0

merynosek

#3464789 Napisano: 16.06.2010 07:53:56
ewa1982 napisał(a):

w głowie się nie mieści a co musi czuć ta biedna kobieta, która teraz żyje w niepewności. i takie babsztyle sa bezkarne szok !

Dokładnie!
Proponuję na następną wizytę wziąć dyktafon i nagrać co to babsko wygaduje...
0 0

joan

#3464790 Napisano: 16.06.2010 07:53:59
moniaainom napisał(a):

Tak powiedziała, jak gdyby rozmowa toczyła się na tema dziurawych rajstop. Nawet gdyby stwierdziła uprzejmie To może Państwo poszukają w Internecie jakiegoś zakładu opieki dla dziecka, gdzie można byłoby je oddać. dla mnie to przegięcie. A ludzi nieprofesjonalnych, nienadających się absolutnie do swojej pracy, nieposiadających żadnych umiejętności w kontaktach międzyludzkich, wyładowujących w domu stresy z pracy, a w pracy - te z domu, jest mnóstwo. Nie dotyczą one żadnej szczególnej grupy zawodowej, ale zawsze wzbudzają we mnie wstręt.
0 0

olus15

#3464791 Napisano: 16.06.2010 07:54:15
moniaainom napisał(a):

krynia napisał(a):

joan napisał(a):

ż-a-r-t-u-j-e-s-z ?

Ja usłyszałam (naturalnie to był inny przypadek) podobne słowa
lekarz był dosłownie okrutny a jak jego błąd wyszedł na jaw to nawet nie przeprosił
więc wierzę w to jak najbardziej

0 0

joan

#3464802 Napisano: 16.06.2010 07:57:02
Poza tym, to dzięki, że sobie tu mogę tak popisać, bo chodzi o moją prawie-szwagierkę i w sumie nie mam z kim pogadać = wszyscy się już popłakali, nie nadają się do rozmowy i nie mam jak odreagować. Więc się wkurzam.
0 0