Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: ati88
Gość: kaoa
Gość: potworkaa
ja swoja do tunezji chetnie sprzedam za pol ceny bo same klopoty przez nia nikt ze mna leciec nie chce
KochamKoty
Postów 282
Data rejestracji 02.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
możesz mnie zabrać
Gość: kingaa
leć!! Znajdziesz kogoś chętnego!
i skąd ja to znam, jak wygrałam wycieczkę do włoch, każdy chciał jechać ze mną, a jak przyszło co do czego to nie było z kim
A jak nie, to ja z Tobą polecę
aska70
Postów 247
Data rejestracji 09.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratki dla szczęściarzy.
marzanna
Postów 1482
Data rejestracji 30.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Ja mam tak samo...kosmetyki z TS i innych już mi uszami wychodzą, a wczoraj nawet głupiego bonu z Nescafe nie wygrałam
\"Some people are wise. Some otherwise\"
damsel
Postów 232
Data rejestracji 24.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
KochamKoty
Postów 282
Data rejestracji 02.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie jesteś sama, też nie dostałam tego bonu.
Gość: finessa
No to powkurzajmy się razem, wspólnie raźniej
Gość: kingaa
i ja
Gość: gocha26
zuzkaa
Postów 290
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aja odpowiedziałam prawidłowo ale oczywiście szczęścia nie miałam...
zaczytana-pola
Postów 11560
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zuzkaa
Postów 290
Punkty karne 0
Konkursy dodane
teraz wkurzam się na moje błędy, które popełniam w pisaniu aja
Gość: krynia