Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
visserarthur
Postów 4192
Data rejestracji 09.10.2006
Punkty karne 2
Konkursy dodane
dzieki cb656 za odpowiedz na nurtujace nas pytanie: dlaczego 4
Gość: krynia
ale ty masz kota
sambolera
Postów 3758
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
i mnie...
visserarthur
Postów 4192
Data rejestracji 09.10.2006
Punkty karne 2
Konkursy dodane
droga dedukcji nie mowilem o sobie w takim razie
Gość: cb656Old
Przecież nie żyjemy jak pies z kotem
Gość: finessa
Yh. jak dla mnie ta Julia Kamińska to w ogóle beztalencie, nie wiem z czym oni tak pięknie zatańczyli? Już zdecydowanie lepiej wyszło Kasi Glince
Brak słów, Julia wygrała tylko dlatego, że serial Brzydula był popularny i dzięki niemu się wybiła nic poza tym.
delfinka101
Postów 5757
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy normalka...Nie wiem czym sie tutaj denerwowac.W konkursach klikanych też tak jest,że nie wygrywa ten kto zrobi najładniejszą prace tylko ten który namówi do głosowania największą ilość osób.
renatak0
Postów 3106
Data rejestracji 09.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zgadzam się , dla mnie ta dziewczyna nie ma w sobie krzty skromności i uroku, nie to co Glinka
KochamKoty
Postów 282
Data rejestracji 02.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I nie wiem dlaczego
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
piszesz że 2 i??? bo zawsze wszystkim wracał z tego powodu że pisali przez jedno
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
abodak
Postów 2220
Data rejestracji 29.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
konkurs@swiift.pl
klik dla dzieci,to tylko chwilka http://www.dobryklik.pl/
KochamKoty
Postów 282
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Piszę właśnie przez ii ( swiift)
a może mają przepełnioną pocztę?
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18712
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
keiti78zg - moja wypowiedź była parafrazą Twojej, a jej prawdziwość pokazuje moja skrzynka pocztowa oraz wpisy o klikach wlepione jak popadnie we wszystkie wątki forum. Zgadzam się z Tobą, że na konki klikane trzeba poświęcić dużo czasu i jest to moim zdaniem czas stracony. Bo jeśli się nie wygra, nie ma się nic, a znajomi i rodzina mają człowieka dosyć. Tam, gdzie trzeba coś wymyślić, jeśli się nie wygra i tak człowiek jest zwycięzcą, bo rozwinął swoją kreatywność, a rodzina miała dobrą zabawę we wspólnym procesie twórczym. Po 5. latach brania udziału w konkach... no cóż. Jeden będzie miał zero kumpli i samych interesownych znajomych, a drugi wspaniałą wyobraźnię i grono przyjaciół. Wiem, że to trochę uogólniona wizja, ale chciałabym, żebyś zrozumiała, o co mi chodzi, bo nie rozmawiając twarzą w twarz łatwo o nieporozumienie. Jedyną jednostką, którą płaci się we współczesnym świecie jest czas, więc warto go szanować. Pamiętam, że Sthephen King w książce 'Sklepik z marzeniami' napisał coś w stylu Każdy chciałby dostać coś za darmo nawet, jeśli miałby zapłacić za to wszystkim. Pozostawiam ten cytat do przemyślenia.
Gość: kingaa
ja w sobotę późnym wieczorem dostałam info, że mój mejl do swiifta nie dotarł, a wysłałam go w piątek
Gość: ati88
Wkurza mnie to, że pomoc dla powodzian jest.. ale tylko w telewizji a w rzeczywistości to szkoda gadać...
Wkurza mnie to ze mam bałagan w pokoju, i nie chce mi się go sprzątnąć ot co.
martu18
Postów 842
Data rejestracji 29.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
KochamKoty
Postów 282
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też z nią gadałam , nawet jednego słowa nie pozwoliła mi wypowiedzieć i nie mam pojęcia czy ten mail w końcu doszedł czy nie, bo ciągle wracał
Gość: adami22
ciągle leje nie licząc 2 dni
Gość: katrin22