Wkurza mnie...

visserarthur

#3455972 Napisano: 13.06.2010 10:13:41
wszystko na psy schodzi emotka

dzieki cb656 za odpowiedz na nurtujace nas pytanie: dlaczego 4 emotka
0 0

Gość: krynia

#3455976 Napisano: 13.06.2010 10:15:05
visserarthur napisał(a):

ale ty masz kota
emotka
0 0

sambolera

#3455981 Napisano: 13.06.2010 10:17:58
ola2493 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

a mnie wkurza, że ta nadęta dziewucha i ten jej pożal się wygrali taniec z gwiazdami, po prostu ze zlosci zaraz mnie trafi emotka emotka emotka emotka

też mnie to wkurzyło emotka

i mnie...
0 0

visserarthur

#3455999 Napisano: 13.06.2010 10:43:33
krynia napisał(a):

visserarthur napisał(a):

ale ty masz kota
emotka

droga dedukcji nie mowilem o sobie w takim razie
emotka emotka emotka
0 0

Gość: cb656Old

#3456021 Napisano: 14.06.2010 12:31:36
visserarthur napisał(a):

wszystko na psy schodzi
dzieki cb656 za odpowiedz na nurtujace nas pytanie: dlaczego 4

Przecież nie żyjemy jak pies z kotem emotka możemy sobie czasem pomagać emotka emotka
0 0

Gość: finessa

#3456063 Napisano: 14.06.2010 05:33:40
sambolera napisał(a):

ola2493 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

a mnie wkurza, że ta nadęta dziewucha i ten jej pożal się wygrali taniec z gwiazdami, po prostu ze zlosci zaraz mnie trafi emotka emotka emotka emotka

i mnie...

Yh. jak dla mnie ta Julia Kamińska to w ogóle beztalencie, nie wiem z czym oni tak pięknie zatańczyli? Już zdecydowanie lepiej wyszło Kasi Glince
emotka

Brak słów, Julia wygrała tylko dlatego, że serial Brzydula był popularny i dzięki niemu się wybiła nic poza tym.
0 0

delfinka101

#3456069 Napisano: 14.06.2010 05:41:53
finessa napisał(a):

sambolera napisał(a):

ola2493 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

i mnie...

Yh. jak dla mnie ta Julia Kamińska to w ogóle beztalencie, nie wiem z czym oni tak pięknie zatańczyli? Już zdecydowanie lepiej wyszło Kasi Glince
emotka

Brak słów, Julia wygrała tylko dlatego, że serial Brzydula był popularny i dzięki niemu się wybiła nic poza tym.

Czy normalka...Nie wiem czym sie tutaj denerwowac.W konkursach klikanych też tak jest,że nie wygrywa ten kto zrobi najładniejszą prace tylko ten który namówi do głosowania największą ilość osób.
0 0

renatak0

#3456070 Napisano: 14.06.2010 05:42:10
finessa napisał(a):

sambolera napisał(a):

ola2493 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

i mnie...

emotka

zgadzam się , dla mnie ta dziewczyna nie ma w sobie krzty skromności i uroku, nie to co Glinka
0 0

KochamKoty

#3456134 Napisano: 14.06.2010 06:29:30
wkurza mnie,że każdym razem powraca do mnie wiadomość wysyłana do firmy Swiift emotka

I nie wiem dlaczego emotka emotka
0 0

monia24

#3456137 Napisano: 14.06.2010 06:31:20
fantazja23 napisał(a):

wkurza mnie,że każdym razem powraca do mnie wiadomość wysyłana do firmy Swiift emotka

piszesz że 2 i??? bo zawsze wszystkim wracał z tego powodu że pisali przez jedno
0 0

abodak

#3456142 Napisano: 14.06.2010 06:33:04
monia24 napisał(a):

fantazja23 napisał(a):

piszesz że 2 i??? bo zawsze wszystkim wracał z tego powodu że pisali przez jedno

konkurs@swiift.pl
0 0

KochamKoty

#3456158 Napisano: 14.06.2010 06:38:22
abodak napisał(a):

monia24 napisał(a):

fantazja23 napisał(a):

konkurs@swiift.pl

Piszę właśnie przez ii ( swiift) emotka

a może mają przepełnioną pocztę?
0 0

monia24

#3456244 Napisano: 14.06.2010 07:15:20
fantazja23 napisał(a):

abodak napisał(a):

monia24 napisał(a):

fantazja23 napisał(a):

konkurs@swiift.pl

to moze zadzwon i zapytaj ich, mail dobry, moze rzeczywoscie zapchana skrzynka

0 0

joan

#3456388 Napisano: 14.06.2010 08:09:05
Nie-do-wiary. Dziś po odpaleniu kompa znów mam w skrzynce spamy klikaniowe, min. od lizzie co skłania mnie ku myśleniu, że osoby z wątku KLIKNIJCIE żadko inne wątki śledzą emotka

keiti78zg napisał(a):

hmmm akurt na konki klikane wydaje mi sie, ze trzeba najwiecej czasu poswiecic, chcac oczywiscie w nich wygrac (uczciwie). Irytujące w tym co napisałas jest to, ze dla Ciebie osoby z forum klinijcie sa gorsi, z góry to zakładasz , ze sa mało ambitni ( bez polotu). To, ze biora udział w tego rodzaju konkursach nie oznacza, ze w innych sie nie udzielają. Kazdy ewoluuje, czesc z Was równiez jakis czas temu tam zaczynała - co nie uwazam zeby było jakąs ujmą. Hmm co do wysyłania pw nieznajomym ( pochodzacym nie z watku kliknijcie) ciezko mi sie wypowiadac, bo tego nie robie, ale tez nie bede wypowiadac sie za reszte.

keiti78zg - moja wypowiedź była parafrazą Twojej, a jej prawdziwość pokazuje moja skrzynka pocztowa oraz wpisy o klikach wlepione jak popadnie we wszystkie wątki forum. Zgadzam się z Tobą, że na konki klikane trzeba poświęcić dużo czasu i jest to moim zdaniem czas stracony. Bo jeśli się nie wygra, nie ma się nic, a znajomi i rodzina mają człowieka dosyć. Tam, gdzie trzeba coś wymyślić, jeśli się nie wygra i tak człowiek jest zwycięzcą, bo rozwinął swoją kreatywność, a rodzina miała dobrą zabawę we wspólnym procesie twórczym. Po 5. latach brania udziału w konkach... no cóż. Jeden będzie miał zero kumpli i samych interesownych znajomych, a drugi wspaniałą wyobraźnię i grono przyjaciół. Wiem, że to trochę uogólniona wizja, ale chciałabym, żebyś zrozumiała, o co mi chodzi, bo nie rozmawiając twarzą w twarz łatwo o nieporozumienie. Jedyną jednostką, którą płaci się we współczesnym świecie jest czas, więc warto go szanować. Pamiętam, że Sthephen King w książce 'Sklepik z marzeniami' napisał coś w stylu Każdy chciałby dostać coś za darmo nawet, jeśli miałby zapłacić za to wszystkim. Pozostawiam ten cytat do przemyślenia.
0 0

Gość: kingaa

#3457288 Napisano: 14.06.2010 12:35:04
fantazja23 napisał(a):

abodak napisał(a):

monia24 napisał(a):

fantazja23 napisał(a):

konkurs@swiift.pl

ja w sobotę późnym wieczorem dostałam info, że mój mejl do swiifta nie dotarł, a wysłałam go w piątek emotka od razu po przeczytaniu (niedziela) posłałam ponownie, dzisiaj dzwoniłam do nich w tej sprawie, żeby upewnić się czy wszystko ok i czy mi przyjęli dane, a kobita mówi, że jak coś chcę, to mam pisać na mejla podanego w regulaminie konkursu, bo oni nic mi przez telefon nie powiedzą i się rozłączyła. To nasmarowałam im mejla ale oczywiście odpowiedzi brak, a wystarczyło mi poświęcić 2 minuty na rozmowę telefoniczną emotka
0 0

Gość: ati88

#3457594 Napisano: 14.06.2010 01:46:11
Wkurza mnie wszystko, to ze jestem jaka jestem czyli okropna zła, nie miła.. i na dodatek nie myślę racjonalnie, aa i to ze jestem jeszcze zachłanna
Wkurza mnie to, że pomoc dla powodzian jest.. ale tylko w telewizji a w rzeczywistości to szkoda gadać...
Wkurza mnie to ze mam bałagan w pokoju, i nie chce mi się go sprzątnąć ot co.
0 0

martu18

#3457620 Napisano: 14.06.2010 01:50:36
wkurza mnie, że nic nie wygrywam i coraz bardziej denerwuje się zbliżającą się obroną... emotka emotka
0 0

KochamKoty

#3457625 Napisano: 14.06.2010 01:51:11
kingaa napisał(a):

fantazja23 napisał(a):

abodak napisał(a):

monia24 napisał(a):

fantazja23 napisał(a):

konkurs@swiift.pl

ja w sobotę późnym wieczorem dostałam info, że mój mejl do swiifta nie dotarł, a wysłałam go w piątek emotka od razu po przeczytaniu (niedziela) posłałam ponownie, dzisiaj dzwoniłam do nich w tej sprawie, żeby upewnić się czy wszystko ok i czy mi przyjęli dane, a kobita mówi, że jak coś chcę, to mam pisać na mejla podanego w regulaminie konkursu, bo oni nic mi przez telefon nie powiedzą i się rozłączyła. To nasmarowałam im mejla ale oczywiście odpowiedzi brak, a wystarczyło mi poświęcić 2 minuty na rozmowę telefoniczną emotka

też z nią gadałam , nawet jednego słowa nie pozwoliła mi wypowiedzieć i nie mam pojęcia czy ten mail w końcu doszedł czy nie, bo ciągle wracał emotka
0 0

Gość: adami22

#3457639 Napisano: 14.06.2010 01:54:01
wkurza mnie pogoda emotka
ciągle leje nie licząc 2 dni
0 0

Gość: katrin22

#3457651 Napisano: 14.06.2010 01:55:34
Ja też nic nie wygrywam, a już na wygraną na fb i fairy mogę zapomniec, nie udaje mi się emotka
0 0