Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: krynia
samo USG nic nie znaczy
najbardziej miarodajne są badania prenatalne, bo zapewne chodzi o jakąś wadę genetyczną
lekarka nie powinna bredzić, tylko od razu dać stosowne skierowanie
olus15
Postów 2141
Data rejestracji 19.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lekarze często się mylą ,szczególnie jak na szybko robią badanie w szpitalach
Wiesz oni plotą czasem takie bzdury bo zwyczajnie dla nich to tylko kolejny płód a nie wyczekane dziecko i nie zwracają uwagi na uczucia kobiety
Trochę przeleżałam w ciąży w szpitalu i wiem , że dla nich to żmudna codzienność, praca niestety
Najlepiej szybko umówić się gdzieś prywatnie i rozwiać wątpliwości
ginekolog ginekologowi nierówny
Gość: moniaainom
No i zrobili coś z tym? Mogli jej zrobić awanturę na dobry początek. Dziewczyna pewnie roztrzęsiona, ale facet powinien zrobić porządek, jezeli rzeczywiście tak ich potraktowała.
olus15
Postów 2141
Data rejestracji 19.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie Emi mnie też lekarz posłał na czyszczenie a jak się okazuje właśnie moja urocza dwójka śpi w pokoju obok
też radzę konsultacje gdzie indziej:)
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I takie MATOŁY nas leczą... I jeszcze się podwyżek domagają...
Gość: ania
Gość: xagadee
wpadę to się zalicza po 11 latach małżeństwa, mając siedmioletnie dziecko - tak jak ja
co wcale nie oznacza, że zachowanie tamtego lekarza/lekarki mnie nie wkurza
Gość: cobra176
Coś okropnego
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja siostra zaliczyła wpadę po 11 latach małżeństwa mając 8letnie dziecko
zaczytana-pola
Postów 11560
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I to jak okrutni. Mi bezczelna baba w szpitalu po urodzeniu dziecka powiedziała prosto z mostu- dziecko nie będzie słyszało. I to tak, jakby powiedziała, że rano wstała i wzięła prysznic. Obojętnie. Ale oczywiście nie miała racji- z moim synem jest wszystko w porządku.
joan
Postów 18712
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Też tak mam, lekarzy omijam z daleka, oprócz wizyt kontrolnych. Wkurza mnie, że nigdy nie pytają o możliwą przyzynę choroby, tylko zaraz jakieś leki przepisują, adekwatne do sponsorów posiadanych notesików i zegarów ściennych
Gość: xagadee
przebijam - moi rodzice zaliczyli wpadę po 14 latach małżeństwa, mając dwunastoletnie dziecko (czyli mnie) - i tylko dlatego mam brata
to widać rodzinne jest
a dziś wybitnie mnie wkurza fakt, że się pokłóciłam z mężem
joan
Postów 18712
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Do jutra.
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Lekarze są okrutni, wiem bo z nimi pracuję i nie raz pocieszałam pacjentki, które zapłakane wychodziły z gabinetu lekarskiego. Czasami szybciej mówią niz myślą...
Gość: misia89p
Gość: bruce
trudno nawet nazwać to wkurzeniem się...
SZOK, potworny SZOK...
delfinka101
Postów 5757
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wstrętna pilęgniarka ze szpitala na Parkitce w Czestochowie powiedziała mi,ze niepotrzebnie brałam leki na podtrzymanie ciaży,bo natura sama selekcji dokonuje.Teraz mam chore dziecko i sama jestem temu winna..myślałam,ze ja uduszę.Poszłam do dyrektora i powiedziałam,ze zgłosze to wyzej.Wezwał ją i przepraszała nas ,ze ona nie to miała na myśli..ale właściwie co to to miało być nie powiedziała.
Gość: bruce
nie, no, skandal! takie rzeczy kwalifikują się od razu przed sąd...
moja Córcia miała być niepełnosprawna i niedorozwinięta pod różnymi względami, a potem się okazało, że... lekarze błędnie odczytali wyniki moich badań... dziecko mam całkowicie zdrowe, ale miesiąc przed porodem mało nie wykitowałam sama po takich głupkowatych diagnozach...
pociąć się też wtedy nie dałam, wypisałam się na własną odpowiedzialność ze szpitala i dzięki temu moje dziecko ma wszystkie układy rozwinięte prawidłowo i uniknęło inkubatora...
szlag może trafić, jakie to bestie!
Gość: savojka
sydariameki
Postów 1893
Data rejestracji 28.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane