Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: finessa
Nie tylko tobie tak się dzieje
A oprócz tego wkurza mnie facebook i konkurs garnier. Ciągle ubywa mi głosów
henryczka62
Postów 1170
Data rejestracji 11.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joka
Postów 684
Data rejestracji 05.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moja trzy latka to też nie jadek
ilonar2301
Gość: karla0689
już się nie wkurzam bo znalazłam na swojej tablicy dowód, że opinię dodałam 30.04.2010r
Gość: kaoa
szukaj konkór na wierszyki i hasła, bo Twoja choroba widocznie sprzyja rymotwórczości
ale poważnie współczuję
wkurza mnie, że tyle dobrych dusz na forum próbowało wygrać mi zestaw veet i co? ... Te moje konta są chyba jakieś wadliwe
Gość: marielu
Gość: xagadee
powiedz tylko która to, to jej pomożemy
wkurza mnie, że mnie nie docenili i nie dali mi rozgwiazdy
jesce pertraktuje , jest szansa ze sie zdecyduje zejść
Gość: xagadee
no to czemu denerwujesz ludzi, co
Gość: misia89p
mój mały błąd, a już trzeba było się doczepić
Gość: azych2
Nie lekceważ tego bólu i idź do lekarza.
Gość: misia89p
no chyba będę musiała, chociaż głupio mi z taką bzdurą iść
Gość: azych2
U mnie w rodzinie jedną młodą dziewczynę też bolały plecy i po wizycie u lekarza ból okazał się dwoma wypadniętymi dyskami. Poszła na zabieg i od tej pory zdrowa i bez bólu.
Gość: zyziak
Pewnie to samo potem zrobi Plus
Gość: sniper1
Jestem konkursomaniakiem, i wyszukuję właśnie takie konkursy, w których są pokaźne nagrody – napisał na forum portalu FAMILIE.pl orcs, w wątku o konkursie organizowanym przez ten właśnie Portal - Każdy głos na mnie w konkursie był podrabiany. Mam założonych 600 skrzynek pocztowych, i są one wykorzystywane właśnie do konkursów. Ryzyko jest wpisane w każde życie konkursomaniaka.
Nieuczciwe zagrywki orcs zostały rozpoznane, informacje o oszustwie przekazane dla wszystkich użytkowników, ale otwartość orcs zadziwiła wszystkich - (…) konkurs jak i portal Familie.pl, jest ewenementem internetowym (…). Z doświadczenia wiem, że w 90 proc. przypadków, wygrywają osoby podrabiające głosy. Są do tego specjalne systemy i programy, i np. w ciągu tygodnia jakaś osoba ma 1 tys głosów. W ubiegłym roku wygrałem iPoda Touch, po tym jak przez 2 tygodnie, codziennie, co pół godziny oddawałem 3 głosy. I fakt, że miałem potem ich dużo, ale inne osoby miały po kilkanaście tysięcy. Teraz gram o samochód i Xboxa, bo chętnie bym sobie na nim pograł, ale są to już kompletnie inne konkursy, w których nie oddaje się głosów…- zwierzył się orcs.
Czy trudno jest złapać konkursomaniaka?
- Wszystkie operacje są rejestrowane. Widać kiedy, użytkownik się rejestruje, z jakiego adresu IP, z jakiego adresu e-mail. Jeśli w konkursie jest dużo głosów z jednej domeny, oddanych w bardzo krótkim czasie, od razu jest to podejrzane. Większość oszustów jednak jest bardziej przebiegła i trudno jest ich namierzyć. Nie oznacza to wcale, że nie da się tego zrobić. Jest to żmudna praca, ale warto ją wykonywać, żeby nie dać się oszukać. – powiedział Marek Michalski, z działu IT portalu Familie.pl.
Może ktoś zna tego gościa
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gdzie ten artykuł jest zamieszczony? na familie?
zaczytana-pola
Postów 11560
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tu:
http://familie.pl...rsow-to-oszusci.html
damsel
Postów 232
Data rejestracji 24.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18712
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Niestety, być może znamy go wszyscy, bo loguje się tutaj na 600. różnych użytkowników