Wkurza mnie...

Gość: finessa

#3467055 Napisano: 17.06.2010 02:14:01
kaoa napisał(a):

wkurza mnie, że nie mogę wejść na walla obsessive na fb emotka przekierowuje mnie na główną strone facebooka emotka

Nie tylko tobie tak się dzieje emotka

A oprócz tego wkurza mnie facebook i konkurs garnier. Ciągle ubywa mi głosów emotka z wszystkimi na kliknijcie już się wymieniałam emotka Tyle czasu poświęciłam na ten konkurs, tak się starałam i chyba przegram. Konkurs kończy się jutro, a już się cyrki dzieją emotka
0 0

henryczka62

#3467071 Napisano: 17.06.2010 02:18:20
wkurza mnie, że jutro mam egzamin z farmakologii, uczę się już któryś dzień i nadal nie pamiętam tych wszystkich leków emotka
0 0

joka

#3467091 Napisano: 17.06.2010 02:24:08
ilonar2301 napisał(a):

79magda napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

sambolera napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

sambolera napisał(a):

chyba mam anemie - strasznie wkurzajace sa jej skutki emotka

Teraz sa młode buraczki.W sokowirówke je do tego zakwasic sokiem z jabłka lub z cytryny i pic..ile dasz radę znaczy dziennie w porcjach ale jak najdłuzej..

tak zrobię emotka
nie znalam tego sposobu
na razie zjadlam truskawki witaminowe emotka ale i tak slaba jestem bardzo

Mój synek ma to samo, ale weź i przekonaj go do jedzenia czegokolwiek, mięsa niet, truskawek niet, szpinak nie bardzo, wino też odpada, buraki niet. emotka

A co? Nie lubi wina???
emotka

W temacie - wkurza mnie, że znów koszą trawę i kicham jak najęta emotka

Wino odpada, z nie nie lubi emotka emotka
Lubi zupę pomidorową, ogórkową, rosół, ogórki kwaszone i sam chleb( zero masła, zero czegokolwiek)

moja trzy latka to też nie jadek emotka Lubi zupę pomidorową, ogórkową, rosół, ogórki kwaszone i sam chleb( zero masła, zero czegokolwiek)
ilonar2301
emotka moja to samo tylko by jadła
0 0

Gość: karla0689

#3467101 Napisano: 17.06.2010 02:29:06
karla0689 napisał(a):

Wkurza mnie london look na fb emotka Jestem pewna,że swoją opinię dodawałam jeszcze na długo przed końcem konkursu kiedy było coś ok.260 wpisów.11 maja wysłałam im dane a oni wmawiają mi teraz że moja opinia została dodana 12.05 czyli po zakończeniu konkursu.Jestem poważną osobą i nie wysyłałbym danych gdybym nie brała udziału w konkursie.Jeszcze 11go napisałam im w komentarzach że super,że udało się wygrać a tu proszę...Rzeczywiście pod moim wpisem jest data 12.05 ale myślę, że to błąd z ich strony ( długi czas oczekiwania na publikację) bądź nie wiem czy to możliwe celowa zmiana daty by uniknąć odpowiedzialności... emotka żałuje że screena nie zrobiłam miałabym dowód emotka uff ulżyło mi emotka

już się nie wkurzam bo znalazłam na swojej tablicy dowód, że opinię dodałam 30.04.2010r emotka zobaczymy jak się do tego ustosunkują...
0 0

Gość: kaoa

#3467116 Napisano: 17.06.2010 02:36:29
mrilka napisał(a):

wkurza mnie,że jestem chora i muszę iść jutro do doktora emotka

szukaj konkór na wierszyki i hasła, bo Twoja choroba widocznie sprzyja rymotwórczości emotka
ale poważnie współczuję emotka ja też teraz chorowałam, teraz zdrowieję, ale zdjążyłam zarazić siostrę, mamę, brata i przyjaciółkę

wkurza mnie, że tyle dobrych dusz na forum próbowało wygrać mi zestaw veet i co? ... Te moje konta są chyba jakieś wadliwe emotka
0 0

Gość: marielu

#3468231 Napisano: 17.06.2010 08:08:23
wkuza mje ze moja nazecona zapisala mje f spadku sprzęta zwanego laptopem i... postanowiła nie zejśc przedwcześnie emotka
0 0

Gość: xagadee

#3468275 Napisano: 17.06.2010 08:20:53
marielu napisał(a):

wkuza mje ze moja nazecona zapisala mje f spadku sprzęta zwanego laptopem i... postanowiła nie zejśc przedwcześnie emotka

powiedz tylko która to, to jej pomożemy emotka

wkurza mnie, że mnie nie docenili i nie dali mi rozgwiazdy emotka
0 0

#3468290 Napisano: 17.06.2010 08:25:52
xagadee napisał(a):

marielu napisał(a):

jesce pertraktuje , jest szansa ze sie zdecyduje zejść
emotka emotka
0 0

Gość: xagadee

#3468299 Napisano: 17.06.2010 08:28:06
marielu napisał(a):

xagadee napisał(a):

marielu napisał(a):

jesce pertraktuje , jest szansa ze sie zdecyduje zejść
emotka emotka

no to czemu denerwujesz ludzi, co emotka emotka emotka emotka
0 0

#3468303 Napisano: 17.06.2010 08:29:02
bo to top do denerwowania emotka

0 0

Gość: misia89p

#3468351 Napisano: 17.06.2010 08:40:19
cb656 napisał(a):

misia89p napisał(a):

wkurza mnie ból pleców emotka od ponad tyg ciągle mnie boli, dzisiaj aż nie mogłam wstać emotka ale cały czas mówię, że to przez to, że się śpię

to się nie śpij i nie pisz przez sen na forum, ból zniknie emotka

mój mały błąd, a już trzeba było się doczepić emotka emotka chodziło mi oczywiście, że przez to, że źle śpię
0 0

Gość: azych2

#3468356 Napisano: 17.06.2010 08:41:30
misia89p napisał(a):

cb656 napisał(a):

misia89p napisał(a):

wkurza mnie ból pleców emotka od ponad tyg ciągle mnie boli, dzisiaj aż nie mogłam wstać emotka ale cały czas mówię, że to przez to, że się śpię

mój mały błąd, a już trzeba było się doczepić emotka emotka chodziło mi oczywiście, że przez to, że źle śpię

Nie lekceważ tego bólu i idź do lekarza.
0 0

Gość: misia89p

#3468369 Napisano: 17.06.2010 08:46:54
azych2 napisał(a):

misia89p napisał(a):

cb656 napisał(a):

misia89p napisał(a):

no chyba będę musiała, chociaż głupio mi z taką bzdurą iść
0 0

Gość: azych2

#3468384 Napisano: 17.06.2010 08:52:55
misia89p napisał(a):

azych2 napisał(a):

misia89p napisał(a):

cb656 napisał(a):

misia89p napisał(a):

no chyba będę musiała, chociaż głupio mi z taką bzdurą iść

U mnie w rodzinie jedną młodą dziewczynę też bolały plecy i po wizycie u lekarza ból okazał się dwoma wypadniętymi dyskami. Poszła na zabieg i od tej pory zdrowa i bez bólu.
0 0

Gość: zyziak

#3469077 Napisano: 18.06.2010 08:09:58
Wkurza mnie że Era tak tak idzie w ślady sieci Play i od 1 sierpnia aby wysłać smsa premium z nowego startera będzie trzeba doładować najpierw telefon emotka (dowiedziałem się od znajomego)
Pewnie to samo potem zrobi Plus
0 0

Gość: sniper1

#3469089 Napisano: 18.06.2010 08:12:32
Oto artykuł o miernocie która przegrała pare konkursów, w naszym środowisku renegat:
Jestem konkursomaniakiem, i wyszukuję właśnie takie konkursy, w których są pokaźne nagrody – napisał na forum portalu FAMILIE.pl orcs, w wątku o konkursie organizowanym przez ten właśnie Portal - Każdy głos na mnie w konkursie był podrabiany. Mam założonych 600 skrzynek pocztowych, i są one wykorzystywane właśnie do konkursów. Ryzyko jest wpisane w każde życie konkursomaniaka.

Nieuczciwe zagrywki orcs zostały rozpoznane, informacje o oszustwie przekazane dla wszystkich użytkowników, ale otwartość orcs zadziwiła wszystkich - (…) konkurs jak i portal Familie.pl, jest ewenementem internetowym (…). Z doświadczenia wiem, że w 90 proc. przypadków, wygrywają osoby podrabiające głosy. Są do tego specjalne systemy i programy, i np. w ciągu tygodnia jakaś osoba ma 1 tys głosów. W ubiegłym roku wygrałem iPoda Touch, po tym jak przez 2 tygodnie, codziennie, co pół godziny oddawałem 3 głosy. I fakt, że miałem potem ich dużo, ale inne osoby miały po kilkanaście tysięcy. Teraz gram o samochód i Xboxa, bo chętnie bym sobie na nim pograł, ale są to już kompletnie inne konkursy, w których nie oddaje się głosów…- zwierzył się orcs.

Czy trudno jest złapać konkursomaniaka?

- Wszystkie operacje są rejestrowane. Widać kiedy, użytkownik się rejestruje, z jakiego adresu IP, z jakiego adresu e-mail. Jeśli w konkursie jest dużo głosów z jednej domeny, oddanych w bardzo krótkim czasie, od razu jest to podejrzane. Większość oszustów jednak jest bardziej przebiegła i trudno jest ich namierzyć. Nie oznacza to wcale, że nie da się tego zrobić. Jest to żmudna praca, ale warto ją wykonywać, żeby nie dać się oszukać. – powiedział Marek Michalski, z działu IT portalu Familie.pl.

Może ktoś zna tego gościa
0 0

ziolko

#3469107 Napisano: 18.06.2010 08:17:10
sniper1 napisał(a):

Oto artykuł o miernocie która przegrała pare konkursów, w naszym środowisku renegat:
Jestem konkursomaniakiem, i wyszukuję właśnie takie konkursy, w których są pokaźne nagrody – napisał na forum portalu FAMILIE.pl orcs, w wątku o konkursie organizowanym przez ten właśnie Portal - Każdy głos na mnie w konkursie był podrabiany. Mam założonych 600 skrzynek pocztowych, i są one wykorzystywane właśnie do konkursów. Ryzyko jest wpisane w każde życie konkursomaniaka.

Nieuczciwe zagrywki orcs zostały rozpoznane, informacje o oszustwie przekazane dla wszystkich użytkowników, ale otwartość orcs zadziwiła wszystkich - (…) konkurs jak i portal Familie.pl, jest ewenementem internetowym (…). Z doświadczenia wiem, że w 90 proc. przypadków, wygrywają osoby podrabiające głosy. Są do tego specjalne systemy i programy, i np. w ciągu tygodnia jakaś osoba ma 1 tys głosów. W ubiegłym roku wygrałem iPoda Touch, po tym jak przez 2 tygodnie, codziennie, co pół godziny oddawałem 3 głosy. I fakt, że miałem potem ich dużo, ale inne osoby miały po kilkanaście tysięcy. Teraz gram o samochód i Xboxa, bo chętnie bym sobie na nim pograł, ale są to już kompletnie inne konkursy, w których nie oddaje się głosów…- zwierzył się orcs.

- Wszystkie operacje są rejestrowane. Widać kiedy, użytkownik się rejestruje, z jakiego adresu IP, z jakiego adresu e-mail. Jeśli w konkursie jest dużo głosów z jednej domeny, oddanych w bardzo krótkim czasie, od razu jest to podejrzane. Większość oszustów jednak jest bardziej przebiegła i trudno jest ich namierzyć. Nie oznacza to wcale, że nie da się tego zrobić. Jest to żmudna praca, ale warto ją wykonywać, żeby nie dać się oszukać. – powiedział Marek Michalski, z działu IT portalu Familie.pl.

gdzie ten artykuł jest zamieszczony? na familie?
0 0

zaczytana-pola

#3469115 Napisano: 18.06.2010 08:19:30
ziolko napisał(a):

sniper1 napisał(a):

gdzie ten artykuł jest zamieszczony? na familie?

Tu:
http://familie.pl...rsow-to-oszusci.html
0 0

damsel

#3469128 Napisano: 18.06.2010 08:22:47
A mnie baaardzo wkurza koleś z radia złote przeboje. Wygrałam u nich na początku maja telefon muzyczny i do teraz telefonu nie ma emotka Piszę do niego wiadomości na fb i tylko 2 razy raczył mi odpisać że mam być cierpliwa że niby na poczcie mają problemy emotka A jak napisałam im wiadomość na tablicy na fb to od razu została usunięta emotka
0 0

joan

#3469139 Napisano: 18.06.2010 08:24:49
sniper1 napisał(a):

Niestety, być może znamy go wszyscy, bo loguje się tutaj na 600. różnych użytkowników emotka
0 0