Wkurza mnie...

Gość: mrilka

#3471333 Napisano: 18.06.2010 05:58:06
krynia napisał(a):

marielu napisał(a):

mrilka napisał(a):

wkurza mnie angina, która się do mnie przyplątała emotka

ee..yyyy. lód cie wyleczy emotka

no co ty ?!

w wadowicach kremówki, a nie jakieś tam podejrzane lody...

już sobie zaaplikowałam penicylinkę i jest git
emotka
0 0

bethan

#3471570 Napisano: 18.06.2010 06:57:13
marielu napisał(a):

no nie w sosie bo wuwuzele sprawiają że mi głowa pęka emotka jak mi kto kupi dla troli takie trąby to obiecuje - zamorduje emotka

Qrczę, to gdzie Ty wybyłaś, chyba nie siedzisz w RPA emotka ?
0 0

Gość: kasia1600

#3471599 Napisano: 18.06.2010 07:01:55
wkurzyło mnie kampania Vouge-obiecali w @ bon do e-pika chyba na 150 zł-dziś telefon..ble ble ble ambasadorki ,czy pale itp.prosiła o numery telefonow komu ja polecilam -podalam ze 6 i co ?? i .upa emotka dziękujemy za ankietę -dowidzenia emotka i ani słowa o nagrodzie emotka wiecej się na to nie piszę-pocałujci mnie gdzie pieprz rosnie emotka emotka
0 0

bethan

#3471613 Napisano: 18.06.2010 07:04:05
kasia1600 napisał(a):

wkurzyło mnie kampania Vouge-obiecali w @ bon do e-pika chyba na 150 zł-dziś telefon..ble ble ble ambasadorki ,czy pale itp.prosiła o numery telefonow komu ja polecilam -podalam ze 6 i co ?? i .upa emotka dziękujemy za ankietę -dowidzenia emotka i ani słowa o nagrodzie emotka wiecej się na to nie piszę-pocałujci mnie gdzie pieprz rosnie emotka emotka

Identycznie! Tylko, że im nie podałam kontaktów
emotka
0 0

Gość: finessa

#3471624 Napisano: 18.06.2010 07:05:42
wkurzaja mnie fejsbuk i ci nabijacze emotka
przez to do północy wypadnę z 30, bo już nie ma mi kto głosować, a nie mam zamiaru nikomu na pw spamować. Tyle moich starań i na marne.
emotka emotka emotka
0 0

Gość: marielu

#3471640 Napisano: 18.06.2010 07:09:08
finessa napisał(a):

przez to do północy wypadnę z 30, bo już nie ma mi kto głosować, a nie mam zamiaru nikomu na pw spamować. Tyle moich starań i na marne.
emotka emotka emotka

ty sie weź napij zimnej wody , ani twoja rozpacz nie pomoże ani ciągłe wpisy z prośbą o głos - dałaś apeli już tyle że każdy kto ma dobra wolę zauważył i pomógł. A kto nie chce to nawet po 100 wpisie nie pomoże.

Klikane konkursy bolą - widać to działa tak jak mama przestrzega dziecko - a dziecko i tak musi na własnej skórze sie przekonać emotka

Co ma być to będzie , jak sie ma udac to się uda a jak nie to nawet striptease na forum ci nie pomoże
emotka
0 0

Gość: katrin22

#3471795 Napisano: 18.06.2010 07:31:46
finessa napisał(a):

emotka emotka emotka

KLIKNIÊTE emotka
0 0

Gość: kingaa

#3471837 Napisano: 18.06.2010 07:36:34
akurat teraz musiała zacząć się ulewa jak my sobie grillujemy? emotka emotka Dobrze, że kupiliśmy ostatnio lepszy parasol ogrodowy, to przynajmniej nie wygina go we wszystkie strony emotka chce ktoś mokrą kiełbaskę? emotka emotka
0 0

Gość: krynia

#3471870 Napisano: 18.06.2010 07:39:48
kingaa napisał(a):

akurat teraz musiała zacząć się ulewa jak my sobie grillujemy? emotka emotka Dobrze, że kupiliśmy ostatnio lepszy parasol ogrodowy, to przynajmniej nie wygina go we wszystkie strony emotka chce ktoś mokrą kiełbaskę? emotka emotka

mokra... kiełbaska emotka

dobre emotka
a myślałam, że ta Częstochowa to takie święte miasto...
0 0

Gość: lufka

#3471872 Napisano: 18.06.2010 07:40:19
mnie rowniez wkurzaja konki klikane. Ostatnio skusiłam sie na jeden, ale glowny rywal oszukiwał az milo.
Na koniec jednak była miła niespodzianka. Organizator się spisał i sprawdził wazność głosów.
I tak nagle mojemu rywalowi z 642 glosow zrobilo sie 121, a ja wygrałam. Szkoda, że nie we wszystkich konkach dbaja o to.

P.S. dziękuję wszystkim, ktorzy klikali na mnie, wybaczcie mi rowniez za spam na skrzynkach emotka

Częsochowa pozdrawia- Świete Miasto emotka
0 0

Gość: kingaa

#3471880 Napisano: 18.06.2010 07:41:18
krynia napisał(a):

kingaa napisał(a):

mokra... kiełbaska emotka

dobre emotka
a myślałam, że ta Częstochowa to takie święte miasto...

miasto takie święte jak i ja się na zakonnicę nadaję emotka
Idę operować tą kiełbasą emotka emotka
0 0

#3471883 Napisano: 18.06.2010 07:41:34
lufka napisał(a):

mnie rowniez wkurzaja konki klikane. Ostatnio skusiłam sie na jeden, ale glowny rywal oszukiwał az milo.
Na koniec jednak była miła niespodzianka. Organizator się spisał i sprawdził wazność głosów.
I tak nagle mojemu rywalowi z 642 glosow zrobilo sie 121, a ja wygrałam. Szkoda, że nie we wszystkich konkach dbaja o to.

P.S. dziękuję wszystkim, ktorzy klikali na mnie, wybaczcie mi rowniez za spam na skrzynkach emotka

gary masz do mycia zaległe sio bo... wiesz co sie stanie
emotka
0 0

#3471896 Napisano: 18.06.2010 07:42:58
marielu napisał(a):

lufka napisał(a):

gary masz do mycia zaległe sio bo... wiesz co sie stanie
emotka

zmywarke se wygraj. Ja juz spłacilam dlug.
:P emotka
0 0

#3471904 Napisano: 18.06.2010 07:44:01
cholipa a przelew nie dolazł emotka
0 0

Gość: majabobas

#3471935 Napisano: 18.06.2010 07:47:35
ten głupi faccebok tyle czasu na marne:(:(
0 0

radosna

#3471950 Napisano: 18.06.2010 07:51:06
marielu napisał(a):

finessa napisał(a):

emotka emotka emotka

ty sie weź napij zimnej wody , ani twoja rozpacz nie pomoże ani ciągłe wpisy z prośbą o głos - dałaś apeli już tyle że każdy kto ma dobra wolę zauważył i pomógł. A kto nie chce to nawet po 100 wpisie nie pomoże.

Klikane konkursy bolą - widać to działa tak jak mama przestrzega dziecko - a dziecko i tak musi na własnej skórze sie przekonać emotka

Co ma być to będzie , jak sie ma udac to się uda a jak nie to nawet striptease na forum ci nie pomoże
emotka

Olaboga! Marielu przemówiła ludzkim głosem!
Dziwne to i nie do przyjęcia!
Marielu! Oby to było ostatni raz!
0 0

#3471958 Napisano: 18.06.2010 07:52:12
radosna napisał(a):

marielu napisał(a):

finessa napisał(a):

emotka emotka emotka

emotka

bedzie ostatni, bedzie. Ma gary do pomycia i zaraz musi uciekac emotka
0 0

Gość: krynia

#3471959 Napisano: 18.06.2010 07:52:37
radosna napisał(a):

marielu napisał(a):

finessa napisał(a):

emotka emotka emotka

emotka

... prze(W)lew jej nie doszedł, to i ludzkim głosem emotka gada
0 0

Gość: tedance

#3471973 Napisano: 18.06.2010 07:54:08
majabobas napisał(a):

ten głupi faccebok tyle czasu na marne:(:(

Bo w zwycięskiej czołówce siedzi rodzinny klan, który jeszcze bodaj wczoraj miał 0 głosów emotka emotka emotka
0 0

Gość: kaoa

#3472002 Napisano: 18.06.2010 07:56:51
wkurza mnie, że nie znam wyników egzaminu emotka dzisiaj były ogłaszane, ale byłam na wycieczce, a oczywiście nikomu nie mogli powiedzieć ile zdobyłam emotka wkurza mnie też, że wychowawczyni nie zamieściła jeszcze wyników na moim profilu i nie mam jej numeru telefonu emotka chyba nie zasnę normalnie... emotka
0 0