Wkurza mnie...

Gość: krynia

#3473373 Napisano: 19.06.2010 10:17:04
fantazja23 napisał(a):

krynia napisał(a):

a propos przepadania nagród - Rossnet też jest niezły...

kiedyś wpadł nam odkurzacz, ale ktoś za późno sprawdził wyniki i nie wysłał w porę swojego paragonu

a że oni nie informują o wygranej, więc na drugi dzień skreślili delikwenta z listy i już

zastanawia mnie więc, po co w profilu wymagają pełnych danych, skoro potem nie potrafią skorzystać ani z telefonu ani z adresu mailowego

Jak nie informują o wygranej?
U mnie za każdym razem przychodzi mail z gratulacjami...

więc jak widać należysz do nielicznych wybrańców emotka

tylko w tym jednym konku, gdy nam przepadł odkurzacz, jeszcze 3 czy 4 osoby, zniknęły z listy bodajże 15 nagrodzonych...
0 0

Gość: ferinka24

#3473381 Napisano: 19.06.2010 10:19:08
krynia napisał(a):

co do Rossmanna, to jeżeli konk robi agencja zewnętrzna (chociażby karlsbad), oni bez problemu informują...

jeżeli są to konki na Rossnecie, trzeba sobie samemu sprawdzać, albo wygrane przepadają..

powinni to już zmienić, bo nie każdy pamięta o sprawdzaniu wyników!

a czasami też coś człowiekowi wypadnie - jakiś wyjazd, choroba i nie ma się neta w zasięgu

może i maz racje. Widocznie grałam w tych co R. robi.
A swoją drogą to nie zbiednieli by jakby wysyłali ludziom e-maile o wygranej bo nie karzy może śledzić wyniki i często się zapomina emotka

wkurza Mnie mój telefon co się ciągle wiesza....;/
0 0

Gość: dita

#3473396 Napisano: 19.06.2010 10:24:46
zapunktowani mnie wkurzają, wszystkie małe nagrody już powygrywałam, a za licytacje się nawet nie biorę emotka punktów szkoda, mogliby wrzucić coś większego na 'zagraj' emotka
0 0

Gość: marielu

#3473774 Napisano: 19.06.2010 12:11:02
krynia napisał(a):

radosna napisał(a):

krynia napisał(a):

radosna napisał(a):

Ja to tak napisałam z sympatii emotka
Bo brakuje mi nieludzkiego pisania Marielu!

... ale co, bo chyba wątek nieźle poszatkowany emotka

Chodziło mi o to, że Marielu napisała naszym językiem, a to do niej nie pasuje. I dlatego prosiłam, aby to było ostatni raz! Bo Marielu ma pisać marielową gwarą i już emotka

a jak marielu translator nawalił, to po naszemu pisze emotka

obje cicho jus bondccie bo wezme i uderzem gazetom celem pacyfikacji tudzież próby znencanja sie nad Wami emotka emotka emotka

Pisze po ludzkiemu kiedy jezd okazja ku temu
A translator mój działa w chwilach ...niepowaznych Co nie znaczy że mniej ważnych emotka
0 0

Gość: krynia

#3473815 Napisano: 19.06.2010 12:20:00
marielu napisał(a):

krynia napisał(a):

radosna napisał(a):

krynia napisał(a):

radosna napisał(a):

Ja to tak napisałam z sympatii emotka
Bo brakuje mi nieludzkiego pisania Marielu!

... ale co, bo chyba wątek nieźle poszatkowany emotka

Chodziło mi o to, że Marielu napisała naszym językiem, a to do niej nie pasuje. I dlatego prosiłam, aby to było ostatni raz! Bo Marielu ma pisać marielową gwarą i już emotka

a jak marielu translator nawalił, to po naszemu pisze emotka

obje cicho jus bondccie bo wezme i uderzem gazetom celem pacyfikacji tudzież próby znencanja sie nad Wami emotka emotka emotka

Pisze po ludzkiemu kiedy jezd okazja ku temu
A translator mój działa w chwilach ...niepowaznych Co nie znaczy że mniej ważnych emotka

Jejku, jeju !

Znów na forum jezd Marielu !! emotka
0 0

Gość: kaoa

#3473868 Napisano: 19.06.2010 12:37:59
wkurza mnie, że mam na brzuchu zakwasy jakbym całą noc robiła brzuszki emotka
0 0

#3473972 Napisano: 19.06.2010 01:27:54
kaoa napisał(a):

to na pewno od nadmiaru lodów emotka
0 0

zaczytana-pola

#3474495 Napisano: 19.06.2010 05:09:55
Wkurzają mnie nowe tematy na forum emotka zaraz zdechną śmiercią naturalną, ale i tak zakładane są do każdego konkursu po kolei.
0 0

79magda

#3474501 Napisano: 19.06.2010 05:11:49
marielu napisał(a):

kaoa napisał(a):

Wkurza mnie, że znów oplułam monitor
emotka emotka

No ale to chyba nie chodzi o niestrawność, prawda???
0 0

aska70

#3474575 Napisano: 19.06.2010 05:38:04
joan napisał(a):

swibek napisał(a):

emotka wkurza mnie fejsbuk.. nie dlatego zebym tam wygrywała czy przegrywała.. tylko w momencie zakończenia jakiegokolwiek konkursu na tymże portalu, wszyscy mający nóż na gardle robią bajzel w każdym wątku prosząc o głosy.. litości.. emotka emotka

swibek, dawidekk, kingaa oraz inni
Ostatnio nie wytrzymałam i pewnej osobie, niejakiej Joannie S. uprzejmie i kulturalnie napisałam, co myślę o takim zachowaniu emotka A ona mi na to, cytuję niestety, konkursy klikane mają to do siebie, że trzeba zbierać głosy emotka pozdrawiam emotka Co za poczucie humoru, tylko pogratulować emotka I zaśmieca dalej emotka

To nie byłam ja emotka . Żeby ktoś nie podejrzewał.
0 0

Gość: kaoa

#3474578 Napisano: 19.06.2010 05:39:44
ilonar2301 napisał(a):

Wkurzają mnie nowe tematy na forum emotka zaraz zdechną śmiercią naturalną, ale i tak zakładane są do każdego konkursu po kolei.

o, zgadzam się emotka czemu muszą powstawać nowe KLIKNIJCIE??? w starym teraz mało osób siedzi emotka
0 0

Gość: xagadee

#3474599 Napisano: 19.06.2010 05:44:25
79magda napisał(a):

marielu napisał(a):

kaoa napisał(a):

Wkurza mnie, że znów oplułam monitor
emotka emotka

No ale to chyba nie chodzi o niestrawność, prawda???

mnie też Mary wkurza - przyjdzie, napisze coś, człowiek opluje monitor i nawet ścierki nie chce podać... emotka emotka emotka
0 0

kalisto1986

#3474656 Napisano: 19.06.2010 06:07:22
kaoa napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

o, zgadzam się emotka czemu muszą powstawać nowe KLIKNIJCIE??? w starym teraz mało osób siedzi emotka

dokładnie, kiedyś wszystko fajnie było posegregowane, wchodziło się i bez problemu można było znaleźć to co potrzeba a teraz jeden wielki syf emotka
0 0

sambolera

#3474661 Napisano: 19.06.2010 06:08:35
kalisto1986 napisał(a):

kaoa napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

dokładnie, kiedyś wszystko fajnie było posegregowane, wchodziło się i bez problemu można było znaleźć to co potrzeba a teraz jeden wielki syf emotka

można założyć jeszcze wątek moje dzisiejsze przegrane emotka
0 0

zaczytana-pola

#3474668 Napisano: 19.06.2010 06:10:19
sambolera napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

kaoa napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

ten to byłby oblegany emotka i nigdy nie umarłby
0 0

Gość: lovcia88

#3474674 Napisano: 19.06.2010 06:11:26
sambolera napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

kaoa napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Przydalby sie emotka
Najpierw ludzie dyskutuja o cenzuraach w MDW, a na koniec dodaja: w temacie wielkie nic/ w temacie wielka pustka...Litosci emotka
0 0

monia24

#3474688 Napisano: 19.06.2010 06:14:33
ja założę Ile dzisiaj wydałam na konkursy emotka
0 0

zaczytana-pola

#3474694 Napisano: 19.06.2010 06:15:31
monia24 napisał(a):

I Kto dzisiaj spamuje na FB, PW i na pocztę emotka
0 0

#3474724 Napisano: 19.06.2010 06:23:49
wkurza mje że mi każom ścierki podawać a co ja ścierkowa jezdem? czy ja mam kurza tfarz napisane że handlujem ścierkami czy jak ? emotka
0 0

kalisto1986

#3474746 Napisano: 19.06.2010 06:34:07
monia24 napisał(a):

łoj boziu, monia nie rób tego bo takie uświadomienie nie byłoby dobre emotka
0 0