Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja juz tez wypadłam albo jestem na ostatniej pozycji kto pomoze:( jestem u tesciow nie wypada mi siedziec przy kompie;((
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Gość: krynia
,,, jak się po WY-cieczkach łazi, zamiast grzecznie wyników pilnować, to się potem ma
Gość: marielu
ide f kont , obrazona i pozbawjona chenci pomocy mniej lub bardziej czynnej
wróóócem jak nabjore sił
a co ?
Gość: swibek
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja to miałem napisać
merp
Gość: kingaa
Mam takie samo zdanie jeśli chodzi o FB, bo do tej pory nie wiem o co tam chodzi i aż dziwne, że udało mi się ten rejs zdobyć.
I już mówiłam Pionasowi żeby dał mi dostęp do forum, już ja bym tu porządek zrobiła, ale dobrze wiedział, że zbanowałabym połowę użytkowników, a druga połowa nie nadążałaby szukać konkursów żeby likwidować karniaki
Ale by było fajnie wlepiać innym karniaki
chmurka
Postów 366
Data rejestracji 06.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w przyrodzie podobno nic nie ginie
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też nigdy nie zakładałem żadnego konta. Wkurzają mnie konkursy na FB, bo nie mam konta, a nie zamierzam zakładać .
Gość: potworkaa
nie chodzi o to, ze zadam jakiegos rewanzu itd. Ale jak ja cos potrafie wygrac to zawsze pomagam i nigdy zadnej tajemnicyy nie robie ze swoich sposobow..a teraz juz z piaty raz szukam kogos kto by podpowiedzial jak wygrac na rozkwitam.pl i nic
Gość: regusia
odczuwam dokladnie to samo:( dokladnie...
ja już nawet nikogo nie pytam.. po ostatnich odpowiedziach typu NIE WIEM, NIE PAMIÊTAM, STRZELAŁAM albo NIE GRAM TAM.. gdzie każda z tych osób pytanych wygrała coś, niestety nie podpowiedziała i nie pomogła..
chmurka
Postów 366
Punkty karne 0
Konkursy dodane
17 minut(y) temu · Dodaj komentarz · Lubię to! · Oflaguj
szczena opada za beszczelaaaaaaaaaaa
... gdybym wiedziała, chętnie podzieliłabym się tą wiedzą, ale nie grywam w takie konki...
za to mam nieodparte wrażenie, że wokół wielu konkursów tworzy się sztucznie atmosferę tajemnicy
na 30 to może i nic ale te 158 w kilka godzin to już...gdybym miała więcej czasu albo siedziała na bezrobotnym to bym z tym zrobiła porządek. oduczyliby się raz dwa:)
Gość: mysza662
wiem kryniu..
bo idea facebooka polega na tym, żeby siedzieć na stronie 25 godzin na dobę (tak, tak!! to jest jak najbardziej możliwe!!) i odświeżać każdą jedną stronkę i patrzeć czy wyłowili Cię do nagrody jako jedną z 10 tys. osób LUBI¡CYCH TO!!
chmurka
Postów 366
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tam może coś napiszecie organizatorom o tym panu
ja wieczorem napisze bo mam troche do powiedzienia