Wkurza mnie...

bridget

#3472012 Napisano: 18.06.2010 07:57:57
lufka napisał(a):

radosna napisał(a):

marielu napisał(a):

finessa napisał(a):

wkurzaja mnie fejsbuk i ci nabijacze emotka
przez to do północy wypadnę z 30, bo już nie ma mi kto głosować, a nie mam zamiaru nikomu na pw spamować. Tyle moich starań i na marne.
emotka emotka emotka

ty sie weź napij zimnej wody , ani twoja rozpacz nie pomoże ani ciągłe wpisy z prośbą o głos - dałaś apeli już tyle że każdy kto ma dobra wolę zauważył i pomógł. A kto nie chce to nawet po 100 wpisie nie pomoże.

Klikane konkursy bolą - widać to działa tak jak mama przestrzega dziecko - a dziecko i tak musi na własnej skórze sie przekonać emotka

Co ma być to będzie , jak sie ma udac to się uda a jak nie to nawet striptease na forum ci nie pomoże
emotka

Olaboga! Marielu przemówiła ludzkim głosem!
Dziwne to i nie do przyjęcia!
Marielu! Oby to było ostatni raz!

bedzie ostatni, bedzie. Ma gary do pomycia i zaraz musi uciekac emotka

ja juz tez wypadłam albo jestem na ostatniej pozycji kto pomoze:( jestem u tesciow nie wypada mi siedziec przy kompie;((
0 0

Gość: krynia

#3472021 Napisano: 18.06.2010 07:58:56
kaoa napisał(a):

wkurza mnie, że nie znam wyników egzaminu emotka dzisiaj były ogłaszane, ale byłam na wycieczce, a oczywiście nikomu nie mogli powiedzieć ile zdobyłam emotka wkurza mnie też, że wychowawczyni nie zamieściła jeszcze wyników na moim profilu i nie mam jej numeru telefonu emotka chyba nie zasnę normalnie... emotka

,,, jak się po WY-cieczkach łazi, zamiast grzecznie wyników pilnować, to się potem ma emotka
0 0

Gość: marielu

#3472097 Napisano: 18.06.2010 08:14:22
Mary sje wkurza że zamiast Mary torturować to dziś lufki i inne stworki mniej lub bardziej radosne torturują Mary emotka emotka emotka emotka

ide f kont , obrazona i pozbawjona chenci pomocy mniej lub bardziej czynnej emotka o !

wróóócem jak nabjore sił emotka
0 0

#3472109 Napisano: 18.06.2010 08:16:25
marielu napisał(a):

Mary sje wkurza że zamiast Mary torturować to dziś lufki i inne stworki mniej lub bardziej radosne torturują Mary emotka emotka emotka emotka

ide f kont , obrazona i pozbawjona chenci pomocy mniej lub bardziej czynnej emotka o !

wróóócem jak nabjore sił emotka

a co ? emotka poTORTurować se nie można ?
0 0

Gość: swibek

#3472482 Napisano: 18.06.2010 09:56:42
emotka wkurza mnie fejsbuk.. nie dlatego zebym tam wygrywała czy przegrywała.. tylko w momencie zakończenia jakiegokolwiek konkursu na tymże portalu, wszyscy mający nóż na gardle robią bajzel w każdym wątku prosząc o głosy.. litości.. emotka emotka
0 0

dawidekk

#3472496 Napisano: 18.06.2010 10:03:37
swibek napisał(a):

emotka wkurza mnie fejsbuk.. nie dlatego zebym tam wygrywała czy przegrywała.. tylko w momencie zakończenia jakiegokolwiek konkursu na tymże portalu, wszyscy mający nóż na gardle robią bajzel w każdym wątku prosząc o głosy.. litości.. emotka emotka

ja to miałem napisać emotka Nie mam tam konta, nie wiem czym się wszyscy zachwycają, wkurza mnie to, już w wątku Szukam też są prośby o głosy emotka powinni dawać karniaka za każdy taki wpis emotka
0 0

Gość: kingaa

#3472523 Napisano: 18.06.2010 10:19:01
dawidekk napisał(a):

swibek napisał(a):

ja to miałem napisać emotka Nie mam tam konta, nie wiem czym się wszyscy zachwycają, wkurza mnie to, już w wątku Szukam też są prośby o głosy emotka powinni dawać karniaka za każdy taki wpis emotka

Mam takie samo zdanie jeśli chodzi o FB, bo do tej pory nie wiem o co tam chodzi i aż dziwne, że udało mi się ten rejs zdobyć.

I już mówiłam Pionasowi żeby dał mi dostęp do forum, już ja bym tu porządek zrobiła, ale dobrze wiedział, że zbanowałabym połowę użytkowników, a druga połowa nie nadążałaby szukać konkursów żeby likwidować karniaki emotka emotka

Ale by było fajnie wlepiać innym karniaki emotka oczywiście jak na to zasłużą emotka emotka
0 0

chmurka

#3472556 Napisano: 18.06.2010 10:37:54
a mnie wnerwia ten KOMANDERA i bo gra na matkę , babkę i psa emotka

w przyrodzie podobno nic nie ginie emotka i mam nadzieję , że dostanie za to nauczkę emotka emotka
0 0

smsowicz

#3472610 Napisano: 19.06.2010 01:07:34
dawidekk napisał(a):

swibek napisał(a):

Ja też nigdy nie zakładałem żadnego konta. Wkurzają mnie konkursy na FB, bo nie mam konta, a nie zamierzam zakładać . emotka
0 0

Gość: potworkaa

#3472904 Napisano: 19.06.2010 07:58:40
a mnie wkurza od wczoraj od rana to niby powiedzenie ze jak komus pomozesz to innym razem ktos pomoze Tobie...

nie chodzi o to, ze zadam jakiegos rewanzu itd. Ale jak ja cos potrafie wygrac to zawsze pomagam i nigdy zadnej tajemnicyy nie robie ze swoich sposobow..a teraz juz z piaty raz szukam kogos kto by podpowiedzial jak wygrac na rozkwitam.pl i nic emotka a ciagle czytam w mdw, ze dzieki czyjejs pomocy ktos wygral emotka emotka smutno mi troche emotka przeciez nie zabiore piecdziesieciu tych zestawow emotka emotka starczy dla wszystkich
0 0

Gość: regusia

#3472939 Napisano: 19.06.2010 08:11:01
potworkaa napisał(a):

a mnie wkurza od wczoraj od rana to niby powiedzenie ze jak komus pomozesz to innym razem ktos pomoze Tobie...

nie chodzi o to, ze zadam jakiegos rewanzu itd. Ale jak ja cos potrafie wygrac to zawsze pomagam i nigdy zadnej tajemnicyy nie robie ze swoich sposobow..a teraz juz z piaty raz szukam kogos kto by podpowiedzial jak wygrac na rozkwitam.pl i nic emotka a ciagle czytam w mdw, ze dzieki czyjejs pomocy ktos wygral emotka emotka smutno mi troche emotka przeciez nie zabiore piecdziesieciu tych zestawow emotka emotka starczy dla wszystkich

odczuwam dokladnie to samo:( dokladnie...
0 0

#3472950 Napisano: 19.06.2010 08:15:39
regusia napisał(a):

potworkaa napisał(a):

ja już nawet nikogo nie pytam.. po ostatnich odpowiedziach typu NIE WIEM, NIE PAMIÊTAM, STRZELAŁAM albo NIE GRAM TAM.. gdzie każda z tych osób pytanych wygrała coś, niestety nie podpowiedziała i nie pomogła.. emotka to naprawdę przykre..
0 0

chmurka

#3472951 Napisano: 19.06.2010 08:16:11
Krzysztof Komandera A po co mam ludki grać na jedno konto jak możemy zagrać razem z całą rodziną? Szanse na wygranie rosną i mniej czasu marnuje na konk POwinniscie sie cieszyc, że nie graliśmy na 30 kont emotka
17 minut(y) temu · Dodaj komentarz · Lubię to! · Oflaguj

szczena opada za beszczelaaaaaaaaaaa
0 0

#3472955 Napisano: 19.06.2010 08:16:58
regusia napisał(a):

potworkaa napisał(a):

... gdybym wiedziała, chętnie podzieliłabym się tą wiedzą, ale nie grywam w takie konki...

za to mam nieodparte wrażenie, że wokół wielu konkursów tworzy się sztucznie atmosferę tajemnicy

0 0

#3472961 Napisano: 19.06.2010 08:19:28
chmurka napisał(a):

Krzysztof Komandera A po co mam ludki grać na jedno konto jak możemy zagrać razem z całą rodziną? Szanse na wygranie rosną i mniej czasu marnuje na konk POwinniscie sie cieszyc, że nie graliśmy na 30 kont emotka
17 minut(y) temu · Dodaj komentarz · Lubię to! · Oflaguj

szczena opada za beszczelaaaaaaaaaaa

na 30 to może i nic ale te 158 w kilka godzin to już...gdybym miała więcej czasu albo siedziała na bezrobotnym to bym z tym zrobiła porządek. oduczyliby się raz dwa:)
0 0

Gość: mysza662

#3472972 Napisano: 19.06.2010 08:25:13
Wkurza mnie, że wygrałąm na facebooku słuchawki i nagroda przepadla bo nie wiedzialam ze cos wygralam i do nich nie napisalam. Duzo ogolnie jest konkursow i nie sposob zapamietac. A im ciezko na tablicy u mnie bylo napisac...koszmar.
0 0

#3472980 Napisano: 19.06.2010 08:27:03
krynia napisał(a):

regusia napisał(a):

potworkaa napisał(a):

... gdybym wiedziała, chętnie podzieliłabym się tą wiedzą, ale nie grywam w takie konki...

za to mam nieodparte wrażenie, że wokół wielu konkursów tworzy się sztucznie atmosferę tajemnicy

wiem kryniu.. emotka ja też przestałam w takie grać.. właściwie wogóle nie gram.. na forum wchodzę chyba z przyzwyczajenia i pogadać.. i pomóc w inny sposób.. ech.. emotka wkurzające to wszystko.. i znowu ten deszcz.. i leje.. i leeejeee.. emotka odniechciewa się wszystkiego..
0 0

#3472988 Napisano: 19.06.2010 08:29:09
mysza662 napisał(a):

Wkurza mnie, że wygrałąm na facebooku słuchawki i nagroda przepadla bo nie wiedzialam ze cos wygralam i do nich nie napisalam. Duzo ogolnie jest konkursow i nie sposob zapamietac. A im ciezko na tablicy u mnie bylo napisac...koszmar.

bo idea facebooka polega na tym, żeby siedzieć na stronie 25 godzin na dobę (tak, tak!! to jest jak najbardziej możliwe!!) i odświeżać każdą jedną stronkę i patrzeć czy wyłowili Cię do nagrody jako jedną z 10 tys. osób LUBI¡CYCH TO!! emotka emotka
0 0

chmurka

#3472994 Napisano: 19.06.2010 08:30:49
Tu jest wpis Komandery http://www.facebook.com/Odliczamy

tam może coś napiszecie organizatorom o tym panu emotka
0 0

#3473056 Napisano: 19.06.2010 08:51:29
chmurka napisał(a):

Tu jest wpis Komandery http://www.facebook.com/Odliczamy

tam może coś napiszecie organizatorom o tym panu emotka

ja wieczorem napisze bo mam troche do powiedzienia