Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: krynia
Gość: mysza662
No masakra, a jeszcze nie wszystkie wiadomosci jakie ktos zamieszcza pojawiają sie na ogolniej tablicy to nic nie widzialam... no ale trudno ;[ bede sobie zapisywac gdzies w czym biore udzial
sambolera
Postów 3758
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
czasami na fcb pisza na priw info o wygranej a czasami trzeba samemu sie doszukiwac i tym sposobem przepadaja wygrane-tez tak mialam
Gość: swibek
ja do pewnego czasu też zapisywałam.. ale i w tym mozna się pogubić podczas odnajdywania strony i odpowiedniego postu z wynikami pomieszanego z komentarzami..
kiedyś wpadł nam odkurzacz, ale ktoś za późno sprawdził wyniki i nie wysłał w porę swojego paragonu
a że oni nie informują o wygranej, więc na drugi dzień skreślili delikwenta z listy i już
zastanawia mnie więc, po co w profilu wymagają pełnych danych, skoro potem nie potrafią skorzystać ani z telefonu ani z adresu mailowego
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo brakuje mi nieludzkiego pisania Marielu!
Jestem radosna jak wiosna!
joan
Postów 18712
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
swibek, dawidekk, kingaa oraz inni
Ostatnio nie wytrzymałam i pewnej osobie, niejakiej Joannie S. uprzejmie i kulturalnie napisałam, co myślę o takim zachowaniu
... ale co, bo chyba wątek nieźle poszatkowany
Gość: js28
dlatego ja już o nic nikogo nie proszę. Liczę tylko na siebie.
radosna
Postów 2444
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chodziło mi o to, że Marielu napisała naszym językiem, a to do niej nie pasuje. I dlatego prosiłam, aby to było ostatni raz! Bo Marielu ma pisać marielową gwarą i już
a jak marielu translator nawalił, to po naszemu pisze
radosna
Postów 2444
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I to jest dopiero zgroza świata! Gorsza niż moje porażki konkursowe!!!
KochamKoty
Postów 282
Data rejestracji 02.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak nie informują o wygranej?
U mnie za każdym razem przychodzi mail z gratulacjami...
Gość: tsiknias
kilka razy wygrałam na rossnecie,nigdy żaden email z gratulacjami nie przyszedł.
olus15
Postów 2141
Data rejestracji 19.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
połowę nagród mają dla siebie
trochę to niesprawiedliwe bo co z tymi , którzy nie siedzą w konkursach a wezmą udział bo zobaczą konkurs w gazetce
nie ma szans aby dowiedzieli się o wygranej
trochę to takie nabijanie ludzi w butelkę
bethan
Postów 4513
Data rejestracji 19.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie gadaj głupot, żaden mail nie przychodzi.
Gość: swibek
Gość: ferinka24
do Mnie w życiu nie przyszedł e-mail
jeżeli są to konki na Rossnecie, trzeba sobie samemu sprawdzać, albo wygrane przepadają..
powinni to już zmienić, bo nie każdy pamięta o sprawdzaniu wyników!
a czasami też coś człowiekowi wypadnie - jakiś wyjazd, choroba i nie ma się neta w zasięgu
Gość: ferinka24
p.s. a wkurza Mnie pogoda ;/