Wkurza mnie...

smsowicz

#3508071 Napisano: 30.06.2010 06:55:22
krynia napisał(a):

smsowicz napisał(a):

krynia napisał(a):

smsowicz napisał(a):

Na prawdę nic niż się nie da zrobić? Nie dojechałbym tam za godzinę emotka

to dzwoń do sklepu, proś jakiegoś kierownika - może się uda

Nie da się. emotka Bony powinny być ważne co najmniej pół roku od chwili otrzymania (nie wydrukowania). Co to za środek płatności, który ma równowartość pieniężną, którą najpierw trzeba było zapłacić, a po dwóch miesiącach przepada...

a to były bony z jakiegos konka czy z programu Pay emotka

z konka. W Pay, to chyba mym musiał 20 lat zbierać na 300zł.
0 0

Gość: finessa

#3508121 Napisano: 30.06.2010 07:18:32
Wkurzają mnie tak perfidni ludzie, którzy oszukują w konkursach, a organizatorzy nie są w stanie tego wyłapać. Tzn. może by i byli, gdyby mieli zdrowy rozsądek! Ta osoba wygrywa w wielu konkursach, to jest niedorzeczne! emotka uczciwe osoby nie mają szans! Wystarczy popatrzeć na osoby, które rzekomo polubiły wpis. Sama fikcja! Jeszcze śmie wypisywać takie obelgi na temat innych emotka
Proszą bardzo, ci co nie w temacie.
http://www.facebo...anthenolSpray?ref=ts
0 0

Gość: zuzamm

#3508136 Napisano: 30.06.2010 07:24:25
wkurza mnie to że ktos coś weźmie z wątku ODDAM ZA DARMO a nie podziękuje i nie przyzna się że wziął emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#3508323 Napisano: 30.06.2010 08:12:22
zuzamm napisał(a):

wkurza mnie to że ktos coś weźmie z wątku ODDAM ZA DARMO a nie podziękuje i nie przyzna się że wziął emotka

ale darmo to znaczy za nic! czyli nawet podziękowań nie ma co oczekiwać emotka
a serio: wkurzają mnie w każdym niemal wątku prośby o kliki(nawet był taki który prosił o popsucie cudzej punktacji) emotka
i przepychanki słowne między niektórymi osobami, wkurzające, męczące i niepotrzebne.
0 0

jasnoska

#3508330 Napisano: 30.06.2010 08:14:10
a mnie wkurza ,ze od dawna nie mogę cieszyc się zadną wygrana emotka omijają mnie szerokim łukiem emotka
0 0

Gość: kingaa

#3508332 Napisano: 30.06.2010 08:14:24

Czy ja zawsze muszę narozrabiać? Ciągle coś.... emotka Dzisiaj po raz pierwszy użyłam swojej nowej maszynki do mięsa i już jeden element zniszczony, bo mi go skręciło na wióry i wszystko wleciało do zmielonych ziemniaków z których miały być placki ziemniaczane emotka emotka emotka jak? nie mam pojęcia emotka
0 0

Gość: krynia

#3508355 Napisano: 30.06.2010 08:19:43
niestety, trochę inne wrażenia mają osoby bezpośrednio atakowane przez niejaką t. i jej paczkę...

szkoda że forum służy niektórym za... worek bokserski emotka emotka
0 0

Gość: js28

#3508357 Napisano: 30.06.2010 08:19:50
wkurza mnie chamstwo w sieci - i to, że człowiek się czuje bezradny wobec takiego chamstwa emotka
0 0

#3508376 Napisano: 30.06.2010 08:24:57
jasnoska napisał(a):

a mnie wkurza ,ze od dawna nie mogę cieszyc się zadną wygrana emotka omijają mnie szerokim łukiem emotka

tak to bywa czasami, niestety, mnie też ostatnio dopadło,
ale, zobaczysz to jest po prostu cisza przed burzą, jak Ci sie nagrody posypią to klawiaturę sfajczysz od wpisów w MDW emotka
0 0

Gość: krynia

#3508544 Napisano: 30.06.2010 09:03:25
czarnygreg napisał(a):

jasnoska napisał(a):

tak to bywa czasami, niestety, mnie też ostatnio dopadło,
ale, zobaczysz to jest po prostu cisza przed burzą, jak Ci sie nagrody posypią to klawiaturę sfajczysz od wpisów w MDW emotka

już to widzę - co drugi wpis czarnygreg i jasnoska emotka
aż dla mnie miejsca zabraknie emotka
0 0

Gość: arta

#3508951 Napisano: 30.06.2010 10:10:27
Wrrr... Ku przestrodze:

Zrobiłam test zdrowia, odpowiedziałam chyba na 50 pytań, zaczęłam się niepokoić co mi wyjdzie, dobrnęłam do końca i...

Mamy Twój wynik!
Jest niepokojący

Zgodnie z nasza polityką ochrony danych i bezpieczeństwa badania, musisz potwierdzić swoje dane, aby otrzymać wynik darmowego testu. Weryfikacja odbywa się poprzez wpisanie kodu poniżej.

emotka emotka emotka

Sms na numer: 92505 (koszt wysłania to 30 zł !!! Zdziercy i złodzieje!!! a powiększonymi literami napisane: 1zł).

testzdrowia.pl -> ODRADZAM!!! emotka emotka
0 0

Gość: xagadee

#3508971 Napisano: 30.06.2010 10:17:05
arta napisał(a):

Wrrr... Ku przestrodze:

Zrobiłam test zdrowia, odpowiedziałam chyba na 50 pytań, zaczęłam się niepokoić co mi wyjdzie, dobrnęłam do końca i...

Mamy Twój wynik!
Jest niepokojący

Zgodnie z nasza polityką ochrony danych i bezpieczeństwa badania, musisz potwierdzić swoje dane, aby otrzymać wynik darmowego testu. Weryfikacja odbywa się poprzez wpisanie kodu poniżej.

emotka emotka emotka

Sms na numer: 92505 (koszt wysłania to 30 zł !!! Zdziercy i złodzieje!!! a powiększonymi literami napisane: 1zł).

a ja myślałam, że ciążowy emotka i czytam, czytam, bo chciałam się dowiedzieć jakie pytania były... emotka

0 0

bridget

#3508978 Napisano: 30.06.2010 10:19:38
xagadee napisał(a):

arta napisał(a):

Wrrr... Ku przestrodze:

Mamy Twój wynik!
Jest niepokojący

emotka emotka emotka

a ja myślałam, że ciążowy emotka i czytam, czytam, bo chciałam się dowiedzieć jakie pytania były... emotka

ja tez sie złapałam hehe ale cos był na FB o dzieciach i nieswiadomie wysłałam zamiast spojrzec w regulamin:/ a pozniej był 2 krok jeszcze 1 sms dobrze ze juz tyle na koncienie mialam i nie słalam z abonamentu:/ nauczka na całe zycie, za głupote si epłąci:P
0 0

Gość: inga_iga

#3509039 Napisano: 01.07.2010 04:54:56
A mnie już nie wkurza, mnie szlag trafia..
Wchodzę rano, a nie ma jeszcze 7 na FB, a tam co? A tam góra spamu w PW z prośbą o głosy. Ręce opadają. że tym ludziom nie jest wstyd, mi by było.
0 0

monia24

#3509070 Napisano: 01.07.2010 05:41:10
Wkurza mnie rozliczenie prądu które przyszło wczoraj emotka
0 0

#3509168 Napisano: 01.07.2010 06:39:27
xagadee napisał(a):

arta napisał(a):

Wrrr... Ku przestrodze:

Mamy Twój wynik!
Jest niepokojący

emotka emotka emotka

emotka emotka emotka emotka
0 0

joan

#3509191 Napisano: 01.07.2010 06:48:55
monia24 napisał(a):

Wkurza mnie rozliczenie prądu które przyszło wczoraj emotka

Znam ten ból - u mnie rachunek wyrównawczy za gaz z czwartku emotka ponad 641 zeta dopłaty! emotka Bo zima była za zimna...
0 0

joan

#3509245 Napisano: 01.07.2010 07:05:52
finessa napisał(a):

Wkurzają mnie tak perfidni ludzie, którzy oszukują w konkursach, a organizatorzy nie są w stanie tego wyłapać. Tzn. może by i byli, gdyby mieli zdrowy rozsądek! Ta osoba wygrywa w wielu konkursach, to jest niedorzeczne! emotka uczciwe osoby nie mają szans! Wystarczy popatrzeć na osoby, które rzekomo polubiły wpis. Sama fikcja! Jeszcze śmie wypisywać takie obelgi na temat innych emotka
Proszą bardzo, ci co nie w temacie.
http://www.facebo...anthenolSpray?ref=ts

Co to znaczy: w wielu konkursach? Bo u mnie od maja ponad 35 wygranych emotka
A tak na poważnie: szkoda się tym wkurzać emotka W ogóle dziwi mnie trochę przejmowanie się konkami - przecież 99% rzeczy, które są do wygrania, można zwyczajnie kupić i każdego na nie stać! A ludzie skaczą sobie do oczu za torebki Jana Niezbędnego, plastry na odciski i pluszaki. WTF? Może z moją pensją nie stać mnie na to, by od tak kupić samochód, ani nawet wziąć go na raty, ale statystycznie mogę sobie pozwolić na prawie każdą nagrodę i niezmiennie szokuje mnie, jak nisko ludzie mogą upaść i jak bardzo się zeszmacić, żeby osiągnąć swój konkowy cel emotka
Finessa, moim zdaniem, jeśli lubisz brać udział w konkach i sprawia Ci to frajdę, po prostu przerzuć się na inne rodzaje konków. Dla każdego znajdzie się coś fajnego! Życzę wielu wygranych!
PS: Gwoli ścisłości - nie jestem dla nikogo żadnym zagrożeniem na FB, bo nie klikam (klikacz jeszcze nie dotarł, a lato nadeszło), a poza tym... mnie nikt nie lubi! POWAŻNIE! emotka
0 0

Gość: misia89p

#3509280 Napisano: 01.07.2010 07:27:17
wkurza mnie, że jestem chora, gardło boli mnie jak cholera, a muszę sama siedzieć 12 godzin w pracy emotka już nie daję rady..
0 0

aniajukej

#3509293 Napisano: 01.07.2010 07:32:47
Wkurzają mnie wyniki konkursów z Facebooka w wątku Wyniki konkursów emotka Dokopać się czasami nie można do normalnych wyników,wszędzie tylko FB FB FB FB FB FBFBFBFBFBF emotka

Jak mnie to wkurza!!! emotka
0 0