Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
To jest szczyt szczytów, jakbym takiego dorwała to...nie nawidzę złodziei.Eh, mi też 2 tygodnie temu ziornik na wode z buchneli i oczywiscie winnego nie ma
Gość: bruce
popieram! szczyt chamstwa i bezczelności!
co to się robi!
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja bym sie bala zostawic szczegolnie nowy, wiem jacy sa ludzie.
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Gość: iskierka
Samochody dla znajomych?
http://www.tvp.pl...la-znajomych/2073380
anta
Postów 271
Data rejestracji 03.03.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: krynia
myślałam nad tym całym facebookiem, ale jak widać, to nie dla mnie, bo za dużo gadam
a dzisiaj trzeba mieć oczy otwarte, bo takie afery z lokalnych ośrodków TV lubią emitować w głównych pasmach:
TVP 1, TVP 2, zwłaszcza TVP INFO
i większość kończy się mniej więcej w tym samym czasie
pokręciło ich chyba w te wakacje
a potem konkursowicze się wkurzają, że z wynikami coś nie tak
Gość: zyziak
Ale poszaleć trzeba
a pociągów to nie ma ?
no chyba że tę tonę ariela chce się przytaskać z Krakowa do... Warszawki
Gość: sivva
ale warto pamiętać, że te stypendia są 3:
- socjalne
- na wyżywienie
- na mieszkanie (dla studentów spoza danego miasta)
zawsze tez można się odwoływać
a swoją co to za uczelnia, co w lipcu daje stypendia ?
Gość: polec
odwołaj się, nie takie rzeczy się robiło !!!
jeśli to jest prywatna uczelnia, to ciężko jest z odwołaniami
Gość: arta
Przykro mi, mojemu koledze zmienila się kiedyś sytuacja rodzinna (nagle stał się mężem i ojcem), poszedł do pracy, żeby utrzymać całą trójkę (i tak rodzice im dużo pomagali), a socjalnego stypendium nie dostał, gdyż miał za niski dochód na członka rodziny.
Takie absurdy się zdarzają. Ale nie przejmuj się i powalcz o naukowe
babariba
Postów 687
Data rejestracji 17.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Samochody dla znajomych?
i jestem wkurzona
Przekaz jaki się wynosi po jego przeczytaniu: konkursomaniacy nie wygrali to teraz się czepiają, że konkurs był nieuczciwy
Nie podoba mi się to!!!
Gość: missy7
nie dziala link podaj dokladny
niektóre uczelnie wychodzą z założenia, że jak człowiek ma bardzo niski dochód, to coś kręci i ukrywa, bo z czego żyje
warto w takiej sytuacji dołączyć do wniosku o stypendium lub odwołania oświadczenie, że do czasu uzyskania stypendium pomaga nam dalsza rodzina (babcia, jakiś wujek) a dochodu tejże rodziny nie wykazujemy na żadnych zaświadczeniach
ważna jest ta klauzula do czasu uzyskania stypendium, bo w przeciwnym wypadku powiedzą nam, że krewni mogą nas stale dofinansowywać
to takie drobne kruczki prawne, które pomagają w życiu...
film
http://www.youtub.../watch?v=fjGG5EmGKmk
konspekt reportażu
ttp://www.tvp.pl/lodz/aktu(...)la-znajomych/2073380
ostatni link źle się wkopiował, więc jeszcze raz