Wkurza mnie...

Gość: bruce

#3539492 Napisano: 12.07.2010 07:25:11
aguniap napisał(a):

ludzka bezduszność na krzywdę innych.. choć anioły się zdarzają.. ale to bardzo rzadko

emotka emotka emotka

sama przecież Aniołeczkiem jesteś!
i ja to potwierdzam! emotka
(raz jeszcze - dzięki! emotka )
0 0

ziolko

#3539497 Napisano: 12.07.2010 07:27:07
wkurza mnie upał i to, że wg prognoz ma trwać jeszcze tyle dni... emotka
0 0

Gość: krynia

#3539500 Napisano: 12.07.2010 07:28:52
bruce napisał(a):

finessa napisał(a):

bruce napisał(a):

WKURZA MNIE, ŻE NADAL NIE MA Z NAMI MARIELU NASZEJ UKOCHANEJ!!!
emotka emotka emotka
https://www.e-kon...pg-250.html#f3497263

emotka emotka emotka

Mnie także emotka emotka
Czy ona nie widzi, że się w niej bujnęłam? emotka
Marielu - wracaj to ci kupię cały karton pasztetowej i nawet frytki do tego emotka

SZOK SZOK SZOK!!!
no nie! JA zabujałam się w Mary pierwsza!!!

emotka emotka emotka

emotka emotka emotka

biedna Mary - chyba pęknie od tych frytek z pasztetówą emotka emotka emotka

a... soczek to gdzie ? emotka
0 0

joka

#3539512 Napisano: 12.07.2010 07:34:28
wkurza mnie dzisiaj wszystko emotka wkurza i smuci emotka
0 0

delfinka101

#3539830 Napisano: 12.07.2010 09:29:18
Jestem zła i serce mi się kraje jak patrze na swojego smyka.Dzis zadzwonili z śmiejżelkow,ze niemogą dostac nigdzie tej hulajnogi i oferują aparat.Natan siedzi i ryczy,pochwalił sie juz tak dawno tą nagrodą i nadal jej niema.Chamstwo.Jak mam wytłumaczyć dziecku,ze ten pan co co dwa tygodnie zwodził nas ,że jeszcze troszke cierpliwosci i już dostanie skuterek niemówił prawdy, bo tak naprawdę nic niezałatwiali.Czy ktoś wie czy mam prawo mimo wszystko domagac sie tej nagrody.Oni oferują nam aparat ale co mi po 3 aparacie?
0 0

Gość: ewa1982

#3539845 Napisano: 12.07.2010 09:31:44
delfinka101 napisał(a):

Jestem zła i serce mi się kraje jak patrze na swojego smyka.Dzis zadzwonili z śmiejżelkow,ze niemogą dostac nigdzie tej hulajnogi i oferują aparat.Natan siedzi i ryczy,pochwalił sie juz tak dawno tą nagrodą i nadal jej niema.Chamstwo.Jak mam wytłumaczyć dziecku,ze ten pan co co dwa tygodnie zwodził nas ,że jeszcze troszke cierpliwosci i już dostanie skuterek niemówił prawdy, bo tak naprawdę nic niezałatwiali.Czy ktoś wie czy mam prawo mimo wszystko domagac sie tej nagrody.Oni oferują nam aparat ale co mi po 3 aparacie?

ja nadal czekam na paczki żelek i tez zero odzewu ze strony tego Pana. Może to nie tak wartościowe jak hulajnoga ale mój Mąż przepada za żelkami i patrzy z równie smutnymi oczkami. W następnej edycji odpuszcze bo to nie na mopje nerwy
0 0

zaczytana-pola

#3539855 Napisano: 12.07.2010 09:34:21
delfinka101 napisał(a):

Sprawdź w regulaminie, tam powinno być napisane.
0 0

kalisto1986

#3539862 Napisano: 12.07.2010 09:36:21
ilonar2301 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

jeśli jest zaznaczone, że mogą wymienić nagroda na taką samą o tej samej wartości to tak niestety jest
ale może pomóż panu i poszukaj hulajnogi w sklepach internetowych albo zadzwon do organizatora i przedstaw informacje
0 0

Gość: finessa

#3539876 Napisano: 12.07.2010 09:41:10
krynia napisał(a):

bruce napisał(a):

finessa napisał(a):

bruce napisał(a):

emotka emotka emotka

emotka emotka emotka

Mnie także emotka emotka
Marielu - wracaj to ci kupię cały karton pasztetowej i nawet frytki do tego emotka

SZOK SZOK SZOK!!!

emotka emotka emotka

emotka emotka emotka

O soczku nie pomyślałam emotka
ale z pasztetowej da się chyba wycisnąć trochę tłuszczu? emotka a jak nie to w tesco jest promocja na colę emotka

bruce emotka ona jest moja! emotka
0 0

Gość: krynia

#3539877 Napisano: 12.07.2010 09:41:15
delfinka101 napisał(a):

w tej sytuacji ja wolałbym zaczekać na hulajnogę

napisz go gościa maila i list polecony - będziesz miała potwierdzenie

same telefony to nie wszystko
0 0

delfinka101

#3539879 Napisano: 12.07.2010 09:41:20
kalisto1986 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

jeśli jest zaznaczone, że mogą wymienić nagroda na taką samą o tej samej wartości to tak niestety jest
ale może pomóż panu i poszukaj hulajnogi w sklepach internetowych albo zadzwon do organizatora i przedstaw informacje

Organizatorem jest sma firma co produkuje smiejzelki.Ja szukam ale w sklepach naprawdę brak.Znalałam taką jak oni pokazują na fotce ale za cenę 1190.Jestem wsciekla.Nic w regulaminie o zamianie nagród niema.Jest tylko ,ze 2 tygodnie od ogłoszenia wyników a u nas to już prawie 2 miesiące.Nie jest tez podana wartość nagrody
0 0

kalisto1986

#3539889 Napisano: 12.07.2010 09:43:25
delfinka101 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Organizatorem jest sma firma co produkuje smiejzelki.Ja szukam ale w sklepach naprawdę brak.Znalałam taką jak oni pokazują na fotce ale za cenę 1190.Jestem wsciekla.Nic w regulaminie o zamianie nagród niema.Jest tylko ,ze 2 tygodnie od ogłoszenia wyników a u nas to już prawie 2 miesiące.Nie jest tez podana wartość nagrody

zadzwoń do organizatora + napisz reklamacje, nie zgadzaj się na inną nagrode nie twój problem że teraz sa droższe tylko ich, zapewnili takie nagrody a teraz ich nie mają ? chyba są śmieszni emotka ja bym nie popuściła
0 0

delfinka101

#3539909 Napisano: 12.07.2010 09:49:51
Ja z nim wymieniam maile wiec mam wszystkie maile.Znalazłąm sklep i mu go podam.W sumie co mnie obchodzi cena.Produkt zgadza sie z ich zdjeciem:)
10 dni poczekam
0 0

ziolko

#3539914 Napisano: 12.07.2010 09:51:46
delfinka101 napisał(a):

Ja z nim wymieniam maile wiec mam wszystkie maile.Znalazłąm sklep i mu go podam.W sumie co mnie obchodzi cena.Produkt zgadza sie z ich zdjeciem:)
10 dni poczekam

racja... w końcu mogli zarezerwować nagrody, a nie teraz zwodzą
0 0

joan

#3540007 Napisano: 12.07.2010 10:26:35
Czy Was też bliscy w kontekście konków czasem doprowadzają do furii???
Nie dość, że sama jedna znajduję konka, wymyślam do niego opisówkę/hasło, własnymi palcami wklepuję SMSy, czuwam nad tym wszystkim i poświęcam na to swój wyłącznie czas, gdy proszę kogoś jeden raz o najzwyklejsze zabranie ze sobą telefonu do parku = to jest już k* megaproblem emotka Rzeczywiście, megaprzysługa, gdy ktoś odpoczywa w cieniu drzew, a ja bakam „na chleb” emotka
0 0

ziolko

#3540610 Napisano: 12.07.2010 01:27:56

tereniagno

#3540756 Napisano: 12.07.2010 02:30:03
Jestem zła,ponieważ pół godziny temu grałam uczciwie na persilu Graj i wygraj i miałam czas 0:48 sekund i nie zapisało mnie na liście.Nadal figuruję na 10 miejscu z czasem 0:54 s emotka emotka emotka .Myślałam,że nie można ugrać takiego czasu,ponieważ nigdy nie mogłam ugrać równe 0:50,a dziś udało się nawet 0:48 emotka emotka emotka
0 0

Gość: bruce

#3540768 Napisano: 12.07.2010 02:34:59
finessa napisał(a):

krynia napisał(a):

bruce napisał(a):

finessa napisał(a):

bruce napisał(a):

emotka emotka emotka

emotka emotka emotka

Mnie także emotka emotka

SZOK SZOK SZOK!!!

emotka emotka emotka

emotka emotka emotka

O soczku nie pomyślałam emotka
ale z pasztetowej da się chyba wycisnąć trochę tłuszczu? emotka a jak nie to w tesco jest promocja na colę emotka

bruce emotka ona jest moja! emotka

walczymy o Mary, jak lwice, a Ona nic...
emotka emotka
0 0

Gość: piekielna

#3540773 Napisano: 12.07.2010 02:36:57
ziolko napisał(a):

szokujące

http://polonia.wp...65379,wiadomosc.html

Kocham Niemców... Ten ich szacunek do nas. emotka
0 0

dawidekk

#3540780 Napisano: 12.07.2010 02:41:00
tereniagno napisał(a):

Jestem zła,ponieważ pół godziny temu grałam uczciwie na persilu Graj i wygraj i miałam czas 0:48 sekund i nie zapisało mnie na liście.Nadal figuruję na 10 miejscu z czasem 0:54 s emotka emotka emotka .Myślałam,że nie można ugrać takiego czasu,ponieważ nigdy nie mogłam ugrać równe 0:50,a dziś udało się nawet 0:48 emotka emotka emotka

Mi nie zapisywało najlepszych wyników w ich poprzedniej grze - gościu na planecie. Od tamtego czasu uważam że to strata czasu
0 0