Wkurza mnie...

ziolko

#3533977 Napisano: 09.07.2010 01:54:34
katrin22 napisał(a):

polec napisał(a):

Ja wczoraj miałam sytuacje z takim kolesiem. natury nie jestem lewopasowcem, ale jechałam sobie wczoraj A4 na Katowice.
Jeżdżę szybko, zawsze z CB Radiem włączonym ale wiadomo nowym mercedesem, można jeszcze szybciej > 150 km/h
Zjechałam na lewy pas,bo tirów na prawym mnóstwo. Cały czas patrzyłam w lusterka, czy komuś się nie spieszy i przyznaję się szczerze, że w którymś momencie się zamyśliłam i jechałam tak monotonnie tym lewym pasem, że nie spojrzałam.
Zorientowałam się dopiero jak imbecyl z tego mercedesa, wyprzedził mnie prawym pasem. Zajechał mi specjalnie drogę i jeszcze przede mną zahamował.

Myślałam, ze mnie rozniesie. Jak już mnie wyprzedzał, to podniosłam rękę, przeprosiłam, bo się zorientowałam, a tu koleś mi prosto przed maskę i po hamulcach.

Tyle co wczoraj wyzwisk poleciało, to chyba w całym swoim życiu tyle nie wypowiedziałam!!!!

PALANT emotka emotka emotka emotka

Ja też wczoraj się nawyzywałam...

standardowa reakcja dupków, co myślą, że specjalnie im się nie zjeżdza. Brat miał podobnie. Jechał volvo, autko już parę lat ma, i wyprzedził na autostradzie inne auto. Kierowca zobaczył, że gorsze auto go wyprzedza i od razu reakcja. Wyprzedził brata, wjechał na pas przed nim i po hamulcach. Brat ledwo wyhamował, ale dużo nie brakowało, żeby porządnie przypierdzielił w tamtego debila
emotka przez przerośnięte ego innych niewinni cierpią. Bo co to nie oni, lepsze auto i już gaz do dechy emotka

co do katrin22 to musisz poszukać w necie jak to wygląda..
z tego co znalazłam, to na zgłoszenie szkody z AC jest 3-7 dni (zależy od towarzystwa) a z OC nawet 3 lata, ale im szybciej tym lepiej.
Tylko ci świadkowie... a raczej ich brak..

0 0

Gość: polec

#3534008 Napisano: 09.07.2010 02:12:35
ziolko napisał(a):

katrin22 napisał(a):

polec napisał(a):

Ja wczoraj miałam sytuacje z takim kolesiem. natury nie jestem lewopasowcem, ale jechałam sobie wczoraj A4 na Katowice.
Jeżdżę szybko, zawsze z CB Radiem włączonym ale wiadomo nowym mercedesem, można jeszcze szybciej > 150 km/h
Zjechałam na lewy pas,bo tirów na prawym mnóstwo. Cały czas patrzyłam w lusterka, czy komuś się nie spieszy i przyznaję się szczerze, że w którymś momencie się zamyśliłam i jechałam tak monotonnie tym lewym pasem, że nie spojrzałam.
Zorientowałam się dopiero jak imbecyl z tego mercedesa, wyprzedził mnie prawym pasem. Zajechał mi specjalnie drogę i jeszcze przede mną zahamował.

Myślałam, ze mnie rozniesie. Jak już mnie wyprzedzał, to podniosłam rękę, przeprosiłam, bo się zorientowałam, a tu koleś mi prosto przed maskę i po hamulcach.

Tyle co wczoraj wyzwisk poleciało, to chyba w całym swoim życiu tyle nie wypowiedziałam!!!!

PALANT emotka emotka emotka emotka

Ja też wczoraj się nawyzywałam...

standardowa reakcja dupków, co myślą, że specjalnie im się nie zjeżdza. Brat miał podobnie. Jechał volvo, autko już parę lat ma, i wyprzedził na autostradzie inne auto. Kierowca zobaczył, że gorsze auto go wyprzedza i od razu reakcja. Wyprzedził brata, wjechał na pas przed nim i po hamulcach. Brat ledwo wyhamował, ale dużo nie brakowało, żeby porządnie przypierdzielił w tamtego debila
emotka przez przerośnięte ego innych niewinni cierpią. Bo co to nie oni, lepsze auto i już gaz do dechy emotka

co do katrin22 to musisz poszukać w necie jak to wygląda..
z tego co znalazłam, to na zgłoszenie szkody z AC jest 3-7 dni (zależy od towarzystwa) a z OC nawet 3 lata, ale im szybciej tym lepiej.
Tylko ci świadkowie... a raczej ich brak..

no niestety, a propos wypadków. Ja musiałam jednak zapłacić całość temu mechanikowi, MASAKRA!!! emotka
0 0

katmich

#3534060 Napisano: 09.07.2010 02:29:42
wkurza mnie że jak tylko gdziekolwiek coś napiszę to zaraz mam atak smaperów na skrzynkę: kliknij, kliknij proszę! no strach sie odzywać na forum bo od razu ataken! emotka
0 0

Gość: katrin22

#3534069 Napisano: 09.07.2010 02:32:42
Tak to już jest, że biednemu wiatr w oczy. ledwo sobie kupiłam starą astrę i już mam wgniecione drzwi...
ziolko nie mam świadków więc doopa blada.
Ten co mnie wyprzedzał, jest bogaty, miał autko za ponad 100 tyś,a ja mam 2 tyś warte.
Na razie będe jezdzić z takimi drzwiami, już widzę jak się sąsiedzi cieszą emotka
0 0

ziolko

#3534125 Napisano: 09.07.2010 03:04:32
katrin22 napisał(a):

Tak to już jest, że biednemu wiatr w oczy. ledwo sobie kupiłam starą astrę i już mam wgniecione drzwi...
Ten co mnie wyprzedzał, jest bogaty, miał autko za ponad 100 tyś,a ja mam 2 tyś warte.
Na razie będe jezdzić z takimi drzwiami, już widzę jak się sąsiedzi cieszą emotka

nie poddawaj się!! idź do tow. ub. i spytaj się co masz zrobić w takiej sytuacji, albo spytaj się jakiegoś prawnika - chyba są jakieś bezpłatne dyżury??
0 0

Gość: gocha26

#3534138 Napisano: 09.07.2010 03:09:31
ziolko napisał(a):

katrin22 napisał(a):

nie poddawaj się!! idź do tow. ub. i spytaj się co masz zrobić w takiej sytuacji, albo spytaj się jakiegoś prawnika - chyba są jakieś bezpłatne dyżury??

firmy ubezpieczeniowe mają jakieś kapitały coś tam i jak zgłosisz do swojej to chyba powinna coś z tym zrobić
zadzwoń na infolinię
0 0

#3534141 Napisano: 09.07.2010 03:10:57
gocha26 napisał(a):

ziolko napisał(a):

katrin22 napisał(a):

firmy ubezpieczeniowe mają jakieś kapitały coś tam i jak zgłosisz do swojej to chyba powinna coś z tym zrobić
zadzwoń na infolinię

tylko, jak koleś jest obcokrajowcem to tutaj są schody emotka
0 0

Gość: swibek

#3534151 Napisano: 09.07.2010 03:16:01
katmich napisał(a):

wkurza mnie że jak tylko gdziekolwiek coś napiszę to zaraz mam atak smaperów na skrzynkę: kliknij, kliknij proszę! no strach sie odzywać na forum bo od razu ataken! emotka

nie nerwuj się.. emotka jak Cię ataken to go bloken.. emotka
0 0

Gość: kamisiek

#3534206 Napisano: 09.07.2010 03:36:28
dziś w nocy spod drzwi-mieszkam w bloku na IV p ukradli mi rowerek dla dziecka. synek się nacieszył 3 tygodnie, aż żal patrzeć na niego. jak bym dorwała złodzieja tego gnoja...... emotka emotka emotka
0 0

#3534218 Napisano: 09.07.2010 03:40:15
kamisiek napisał(a):

dziś w nocy spod drzwi-mieszkam w bloku na IV p ukradli mi rowerek dla dziecka. synek się nacieszył 3 tygodnie, aż żal patrzeć na niego. jak bym dorwała złodzieja tego gnoja...... emotka emotka emotka

A to bydle !!!
0 0

sambolera

#3534257 Napisano: 09.07.2010 03:55:45
wkurza mnie bo wygralam w bomi w vanishu ale mam nieodpowiedni paragon wiec przegralam w bomi emotka
0 0

Gość: krynia

#3534320 Napisano: 09.07.2010 04:20:20
sambolera napisał(a):

wkurza mnie bo wygralam w bomi w vanishu ale mam nieodpowiedni paragon wiec przegralam w bomi emotka

a mnie wkurza, że nikt nie pomógł...

czyżby w Almie w Bydgoszczy nie było żadnych VANISHomaniaków ?
0 0

Gość: anka

#3534332 Napisano: 09.07.2010 04:25:35
krynia napisał(a):

sambolera napisał(a):

a zkiedy potrzeba?
0 0

Gość: inga_iga

#3534338 Napisano: 09.07.2010 04:26:42
wkurza mnie,że na FB coś się przestawiło i aktualności mam w kolejności najważniejsze, a nie najnowsze. Ktoś wie jak to zmienić? Na górze kiedyś była możliwość zrobić to jednym klikiem, ale już nie ma:/
0 0

Gość: krynia

#3534339 Napisano: 09.07.2010 04:26:44
anka napisał(a):

krynia napisał(a):

sambolera napisał(a):

a zkiedy potrzeba?

a z kiedy masz ?
0 0

sambolera

#3534340 Napisano: 09.07.2010 04:26:54
anka napisał(a):

krynia napisał(a):

sambolera napisał(a):

a zkiedy potrzeba?

trzeba z bomi bydgoszcz do 30.06
0 0

Gość: bruce

#3534865 Napisano: 09.07.2010 07:50:41
facebook wkurza mnie, jak nie wiem, co!
nie dość, że nie kumam za Chiny Ludowe żadnej zasady głosowania dla znajomych na tym portalu , a przecież naprawdę chcę im pomóc, to jeszcze wymyśla ciągle jakieś dziwactwa:
a to mam polubić tego, a to tamtego (dobrze, że na polubieniu się kończy... emotka emotka ), żeby w końcu zagłosować na konkretne wpisy znanych mi osób... a tu jeszcze teraz wymyślił jakieś bańki...
i to - na dodatek - kolorowe!

emotka
0 0

sambolera

#3534871 Napisano: 09.07.2010 07:52:06
bruce napisał(a):

nie dość, że nie kumam za Chiny Ludowe żadnej zasady głosowania dla znajomych na tym portalu , a przecież naprawdę chcę im pomóc, to jeszcze wymyśla ciągle jakieś dziwactwa:
a to mam polubić tego, a to tamtego (dobrze, że na polubieniu się kończy... emotka emotka ), żeby w końcu zagłosować na konkretne wpisy znanych mi osób... a tu jeszcze teraz wymyślił jakieś bańki...

emotka

a na dodatek jak za dużo się pisze na fb to blokuja na 48 godzin-doswiadczylam tego emotka
0 0

Gość: bruce

#3534883 Napisano: 09.07.2010 07:54:11
sambolera napisał(a):

bruce napisał(a):

emotka

a na dodatek jak za dużo się pisze na fb to blokuja na 48 godzin-doswiadczylam tego emotka

emotka emotka
a to dobre! to już wiem, co mnie niedługo czeka!
emotka
co za denny portal!
0 0

jola29k

#3535000 Napisano: 09.07.2010 08:33:10
kamisiek napisał(a):

ale swinia ten złodziej (nie obrazajac swini ) zeby dziecku ukrasc
0 0