Wkurza mnie...

delfinka101

#3549841 Napisano: 15.07.2010 08:28:35
misia89p napisał(a):

sambolera napisał(a):

misia89p napisał(a):

a mnie wkurza, że ten czas wolno leci...chciałabym już być nad morzem, a to jeszcze miesiąc...

u mnie dopiero w połowie września...

ooo to też jeszcze poczekasz..
a najgorsze jest to, że teraz jak jest tak gorąco to muszę siedzieć w pracy bez klimy, a na pewno jak pojadę nad morze to będzie zimno i padać i to mnie wkurza emotka

Będzie ciepło bo my jeszcze raz nad morze jedziemy.Sierpień ma być bardzo ciepły:)
0 0

kalisto1986

#3549842 Napisano: 15.07.2010 08:29:49
delfinka101 napisał(a):

misia89p napisał(a):

sambolera napisał(a):

misia89p napisał(a):

a mnie wkurza, że ten czas wolno leci...chciałabym już być nad morzem, a to jeszcze miesiąc...

a najgorsze jest to, że teraz jak jest tak gorąco to muszę siedzieć w pracy bez klimy, a na pewno jak pojadę nad morze to będzie zimno i padać i to mnie wkurza emotka

Będzie ciepło bo my jeszcze raz nad morze jedziemy.Sierpień ma być bardzo ciepły:)

sierpień musi byc ciepły emotka tez mam zaplanowany wyjazd na sierpień krótki bo krótki ale aktywny i musi być pogoda emotka
0 0

Gość: misia89p

#3549851 Napisano: 15.07.2010 08:32:13
kalisto1986 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

misia89p napisał(a):

sambolera napisał(a):

misia89p napisał(a):

sierpień musi byc ciepły emotka tez mam zaplanowany wyjazd na sierpień krótki bo krótki ale aktywny i musi być pogoda emotka

to ajkby co będzie na was emotka no ja też niby słyszałam, że ma być podobnie jak w lipcu, ale znajac mojego pecha...
0 0

79magda

#3549878 Napisano: 15.07.2010 08:39:48
Wkurza mnie, że pieczołowicie schłodziłam sobie w lodóweczce soczek, już prawie ślinotoku dostawałam, otwieram, wlewam do ulubionej szklaneczki, a tu sok... sfermentowany emotka

P.S. Zakupiony dziś w Lidlu - czyżby to zemsta... emotka
0 0

ziolko

#3549902 Napisano: 15.07.2010 08:44:51
79magda napisał(a):

Wkurza mnie, że pieczołowicie schłodziłam sobie w lodóweczce soczek, już prawie ślinotoku dostawałam, otwieram, wlewam do ulubionej szklaneczki, a tu sok... sfermentowany emotka

złóż reklamację emotka
0 0

psemulek

#3549917 Napisano: 15.07.2010 08:49:25
mnie wkurza, że organizatorzy nie rozpieszczają nas ilością konkursów w wakacje emotka
0 0

jokan

#3549942 Napisano: 15.07.2010 08:55:29
79magda napisał(a):

a jaki to sok?
bo jutro mam zamier cos kupic w lidlu, i go nie kupię
emotka emotka emotka emotka
0 0

79magda

#3549949 Napisano: 15.07.2010 08:58:14
jokan napisał(a):

79magda napisał(a):

a jaki to sok?
bo jutro mam zamier cos kupic w lidlu, i go nie kupię
emotka emotka emotka emotka

Aaaa, zobaczyłam ciekawy smak - połączenie pomarańczy i kiwi i chciałam spróbować, jak smakuje. Już nie jestem ciekawa...
emotka emotka
0 0

tereniagno

#3549973 Napisano: 15.07.2010 09:05:59
Wkurzyłam się na konkurs PersilaSuper Mary emotka emotka emotka We wtorek przeszłam rundę z czasem 48s,a dziś,teraz wieczorem 2x z czasem 49s i nie zapisało mojego wyniku emotka emotka
0 0

maria1980

#3550214 Napisano: 16.07.2010 12:30:50
Wkurza mnie -vizir (gdzie moje wygrane w smsach proszki)???
Na domiar złego ,ja to mowią chytry dwa razy traci -
napaliłam się na promocje 5 kilowego vizira,przychodzę do domu-patrzę-a to do kolorów:(:(
0 0

Gość: annaszura

#3550222 Napisano: 16.07.2010 03:52:56
wkurza mnie, że mi wszystko wisi
0 0

sambolera

#3550279 Napisano: 16.07.2010 06:08:27
wkurza mnie bo mam cały dom o zapachu Raid emotka mrówki przyszły nocą
0 0

Gość: tyska

#3550286 Napisano: 16.07.2010 06:12:09
wkurza mnie,że czas tak szybko mija!- kupuję coś na konkurs,z myślą,że wezmę w tym udział a prawda jest taka,że za chwilę o tym zapomnę,bo na nic nie mam czasu,a następnie jest już pozamiatane emotka i pozostaje mi tylko...paragon w ręku emotka beznadzieja emotka
0 0

delfinka101

#3550796 Napisano: 16.07.2010 10:04:06
delfinka101 napisał(a):

tomik77 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

POMÓŻCIE!!

Dzis miałam kolejną rozmowę ze smiejzelkami.Kilka dni temu powiedzieli ze niemaja hulajnogi mogą dac aparat za 590 zł.Ja chciałąm naal hulajnoge, bo aparat mam. Dzis dzwonił ze moga dać 500 zł na angrode inną a ja mam reszte dopłacic jak chcę mieć drozsza hulajnogę.Następna rozmowa telefoniczna,ze udało sie i zamawiaja hulajnoge i za jakies 5 dni bedzie.Teraz wchodzę an poczte i 2 godziny po rozmowi mam maila takiego;
Witam Pani Żaneto,

Niestety, ale dostałem przed chwilą wiadomość, że nie mogę podnieść budżetu na nagrodę dla Pani, ze względu na regulacje prawne dotyczące organizacji konkursu oraz konfliktu jaki wywiązał się z producentem hulajnogi, która do Pani nie dotarła.

Poniżej przedstawiam Pani fragment wiadomości którą dostałem od naszych prawników:

„Mimo podjętych przez nas działań, producent hulajnogi, z którym została podpisana pierwotna umowa na dostarczenie nagrody w przypadku wygranej uczestnika konkursu Śmiejki Marzejki II edycja “Świat przez różowe okulary” nie jest w stanie wywiązać się z umowy i przekazać w terminie zamówionej nagrody. Obawiamy się również, że nie wywiąże się z zobowiązania w dodatkowym terminie. Oczywiście rozważamy podjęcie kroków prawnych, ale są one długotrwałe. Dlatego chcielibyśmy zaproponować Pani:

przekazanie równowartości ceny hulajnogi, którą miał nam dostarczyć w/w producent w kwocie 450 PLN
wysłanie hulajnogi elektrycznej – zdjęcie w załączeniu”

Czekam na Pani decyzję.

Pozdrawiam
W załaczniku nie dał mi zdjęcia.Mam ich serdecznie dosyc.,Niedługo kwota spadnie do 100 zł.Pomóżcie mi jak mam im dosadnie acz kulturalnie odpisac,bo mnie to az skreca aby poleciec im bardzo brzydko

mage pewnie zdedkwalifikowali w 1 edycji bo wybrała hulajnoge i pewnie nie mogliby jej dostarczyc, wtedy zadzwonili do kogos i od razu wcisneli rower, widze ze masz neizłe przeboje, ja tez sie wahałąm nad hulajnoga i mogłam miec tez takie ceregiele jak Ty, wspołczuje.....:( załosne jest ze ta kwota która dysponuja na nagrode wciaz spada , no i co w takiej sytuacji powiedziec dziecku...

Dokladnie to jakie jaja sa najpierw pisza ze 3 osoby maja prawo wyboru jednej z nagrod a potem jej nie moga dac.Wyniki wystawiaja a po miesiacu bez żadnej informacji dają ją komuś innemu ale jazda... emotka

No niestety mogą mi jedynie wypłącić 450 zł.Nie wiem jakie są podstawy prawne co do konkursów i nagrody,wiec muszę się chyba na to zgodzić.Jestem wsiekła ale nic nie mogę zrobić.Zal mi jedynie syna który zdążył sie pochwalić kolegom,czekał prawie 2 miesiace a teraz nie dostanie tego co wygrał.Napewno opiszę to na jego blogu i obsmaruję firmę..nic wiecej chyba zrobić nie mogę..

Posłuchałam rady i zadzwoniłam do STORCK oni są zlceniodawcami i to oni mają teraz sprawę wyjasnić.Pani była przekonana,ze sprawa dawno zamknięta a wszyscy zadowoleni..
0 0

Gość: dominikasz11

#3550815 Napisano: 16.07.2010 10:11:08
Hej jeszcze nic nie wygrałam. Co się dzieje?
0 0

79magda

#3550836 Napisano: 16.07.2010 10:15:48
dominikasz11 napisał(a):

Hej jeszcze nic nie wygrałam. Co się dzieje?

To chyba przez tą pogodę... Jak temperatura podniesie się do 39 stopni, nagrody zaczynają spływać... Powyżej 40 stopni zaczynamy się chować przed upierdliwymi listonoszami, a męczących kurierów obrzucamy pomidorami...
emotka
0 0

Gość: nice

#3550845 Napisano: 16.07.2010 10:19:00
tyska napisał(a):

wkurza mnie,że czas tak szybko mija!- kupuję coś na konkurs,z myślą,że wezmę w tym udział a prawda jest taka,że za chwilę o tym zapomnę,bo na nic nie mam czasu,a następnie jest już pozamiatane emotka i pozostaje mi tylko...paragon w ręku emotka beznadzieja emotka

podpisuję się pod tym emotka bo też mnie to wkurza
0 0

Gość: polec

#3550884 Napisano: 16.07.2010 10:28:01
annaszura napisał(a):

wkurza mnie, że mi wszystko wisi

z takim avatarem, to się nie dziwię .... emotka emotka
0 0

Gość: natie

#3551414 Napisano: 16.07.2010 01:48:35
wkurza mnie, ze sprzedalam ponad tydzien temu kosmetyki na allegro, czekalam cierpliwie na jakis kontakt lub wplate do wtorku.. potem napisalam maila, ze wyjezdzam na wakacje i ze bardzo prosze o jakis kontakt czy pieniadze sa juz wplacone itp.. zero odzewu, w danych brak telefonu!!!!!! i dopiero dzis ta osoba wybrala sposob przesylki.. niezle.. emotka emotka a na maila mi nie odpisala i tak czy siak. tacy ludzie nie powinni korzystac z allegro emotka
0 0

Gość: ewa1982

#3551551 Napisano: 16.07.2010 03:01:57
noż kurka alita - wiem że moje żelki to nic w porównaniu z hulajnoga delfinki ale maila jakiego dostała jest ponizej krytyki
Witam,
Dwie koszulki przyszły jako rekompensata. Wszystkie zaległe Żelki przeznaczyliśmy na piknik rodzinny, z racji obowiązku rozdysponowania wszystkich Żelek przed kolejną edycją konkursu.

kto i jakim prawem śmiał dać moje żelki na piknik rodzinny? a co z moją rodziną?

jestem juz na maksa wkurzona. w poniedziałek zadzwonie sobie do tego gościa bo dzis nie ma go juz w pracy.
0 0