Wkurza mnie...

aska70

#3545605 Napisano: 14.07.2010 10:54:06
O matko, Ty też? Więc problem jest u nich. Jasny gwint...
0 0

zaczytana-pola

#3545607 Napisano: 14.07.2010 10:56:48
U mnie poczta na interii jest OK.
0 0

aska70

#3545611 Napisano: 14.07.2010 10:59:43
Ruszyło. Ale napędzili mi stracha.
0 0

Gość: finessa

#3545617 Napisano: 14.07.2010 11:04:07
emanuela24 napisał(a):

że nie mogę zalogować się na pocztę interii - też tak macie ??
wybija mi że nieprawidłowe dane emotka emotka emotka akurat jak potrzebuje skrzynkę sprawdzić

Ja tak dzisiaj na onecie miałam emotka
0 0

Gość: polec

#3545828 Napisano: 14.07.2010 12:20:09
że mi jest ciepło....
0 0

#3545830 Napisano: 14.07.2010 12:20:41
aaa i że jeszcze firma do której złożyłam podanie o pracę, nie dzwoni!!!!!!...czekam, już teraz natychmiast! emotka
0 0

79magda

#3545832 Napisano: 14.07.2010 12:21:16
polec napisał(a):

że mi jest ciepło....

ciepło to bardzo delikatnie powiedziane...

mnie ten emotka upał już nawet nie wkurza, bo nie mam siły na wkurzanie...
0 0

psemulek

#3545840 Napisano: 14.07.2010 12:25:39
przyszły do mnie zamawiane kosmetyki ze Stanów, dodane był próbki perfum i oczywiście te damskie wypsikane przez jakieś panie z poczty emotka emotka emotka
0 0

Gość: krzyszu

#3545860 Napisano: 14.07.2010 12:31:18
Wkurza mnie dziewczyna z bloku obok. Od kilku dni cały czas puszcza i śpiewa tą samą piosenkę emotka Ona chyba sie przygotowywuje na jakieś przesłuchanie emotka
0 0

delfinka101

#3546266 Napisano: 14.07.2010 03:37:25
POMÓŻCIE!!

Dzis miałam kolejną rozmowę ze smiejzelkami.Kilka dni temu powiedzieli ze niemaja hulajnogi mogą dac aparat za 590 zł.Ja chciałąm naal hulajnoge, bo aparat mam. Dzis dzwonił ze moga dać 500 zł na angrode inną a ja mam reszte dopłacic jak chcę mieć drozsza hulajnogę.Następna rozmowa telefoniczna,ze udało sie i zamawiaja hulajnoge i za jakies 5 dni bedzie.Teraz wchodzę an poczte i 2 godziny po rozmowi mam maila takiego;
Witam Pani Żaneto,

Niestety, ale dostałem przed chwilą wiadomość, że nie mogę podnieść budżetu na nagrodę dla Pani, ze względu na regulacje prawne dotyczące organizacji konkursu oraz konfliktu jaki wywiązał się z producentem hulajnogi, która do Pani nie dotarła.

Poniżej przedstawiam Pani fragment wiadomości którą dostałem od naszych prawników:

„Mimo podjętych przez nas działań, producent hulajnogi, z którym została podpisana pierwotna umowa na dostarczenie nagrody w przypadku wygranej uczestnika konkursu Śmiejki Marzejki II edycja “Świat przez różowe okulary” nie jest w stanie wywiązać się z umowy i przekazać w terminie zamówionej nagrody. Obawiamy się również, że nie wywiąże się z zobowiązania w dodatkowym terminie. Oczywiście rozważamy podjęcie kroków prawnych, ale są one długotrwałe. Dlatego chcielibyśmy zaproponować Pani:

przekazanie równowartości ceny hulajnogi, którą miał nam dostarczyć w/w producent w kwocie 450 PLN
wysłanie hulajnogi elektrycznej – zdjęcie w załączeniu”

Czekam na Pani decyzję.

Pozdrawiam
W załaczniku nie dał mi zdjęcia.Mam ich serdecznie dosyc.,Niedługo kwota spadnie do 100 zł.Pomóżcie mi jak mam im dosadnie acz kulturalnie odpisac,bo mnie to az skreca aby poleciec im bardzo brzydko

0 0

Gość: marzenie225

#3546276 Napisano: 14.07.2010 03:41:41
wkurza mnie , że nie umiem znaleźć konku na stronach radia zet gdzie trzeba zaśpiewać na antenie, może ktoś pomoże
0 0

jola29k

#3546286 Napisano: 14.07.2010 03:44:55
a mnie wkurza juz ta pogoda mała spac w nocy nie chce chociaz jest w samym pampersie
0 0

Gość: marzenie225

#3546289 Napisano: 14.07.2010 03:45:38
a mnie mąż jeszcze ! od dziś przyucza w pracy 22 latkę ! brrrrrrr
0 0

#3546350 Napisano: 14.07.2010 04:26:08
jak już powiedziałam, to wkurza mnie, że jest mi ciepło...a konkretnie, że tyle rzeczy chciałabym zrobić, ale jak się już za coż zabieram to po 5 minutach mój potencjał spada do zera... i leje się ze mnie!!!!

emotka emotka emotka emotka
0 0

#3546351 Napisano: 14.07.2010 04:26:42
marzenie225 napisał(a):

a mnie mąż jeszcze ! od dziś przyucza w pracy 22 latkę ! brrrrrrr

głowa do góry, Ty tez znajdź do sprzątnia 22-latka emotka , a co!!!
0 0

Gość: kingaa

#3546425 Napisano: 14.07.2010 05:01:19
krzyszu napisał(a):

Wkurza mnie dziewczyna z bloku obok. Od kilku dni cały czas puszcza i śpiewa tą samą piosenkę emotka Ona chyba sie przygotowywuje na jakieś przesłuchanie emotka

oj tam, ja też często włączam piosenkę i sobie ją śpiewam po kilka albo i nawet kilkanaście razy. Tylko, że ja zamykam okno żeby sąsiedzi jak najmniej słyszeli emotka

a wkurza mnie mój ból głowy emotka boli, boli i nie chce przestać emotka
0 0

Gość: beata82roksana82

#3546569 Napisano: 14.07.2010 06:24:08
wkurzył mnie pewien portal odp do konkursu wysłałam 20.05.2010 konkurs kończył się 7.06.2010 a mojego maila dopiero dziś odczytali emotka emotka
0 0

Gość: js28

#3546574 Napisano: 14.07.2010 06:26:13
a mnie wkurza mój samochód! emotka Jak przy takich temperaturach może się rozładować akumulator???? emotka nadmieniam, że na pewno nic nie zostawiłam włączone...wrrrr...
0 0

bridget

#3546577 Napisano: 14.07.2010 06:27:50
delfinka101 napisał(a):

POMÓŻCIE!!

Dzis miałam kolejną rozmowę ze smiejzelkami.Kilka dni temu powiedzieli ze niemaja hulajnogi mogą dac aparat za 590 zł.Ja chciałąm naal hulajnoge, bo aparat mam. Dzis dzwonił ze moga dać 500 zł na angrode inną a ja mam reszte dopłacic jak chcę mieć drozsza hulajnogę.Następna rozmowa telefoniczna,ze udało sie i zamawiaja hulajnoge i za jakies 5 dni bedzie.Teraz wchodzę an poczte i 2 godziny po rozmowi mam maila takiego;
Witam Pani Żaneto,

Niestety, ale dostałem przed chwilą wiadomość, że nie mogę podnieść budżetu na nagrodę dla Pani, ze względu na regulacje prawne dotyczące organizacji konkursu oraz konfliktu jaki wywiązał się z producentem hulajnogi, która do Pani nie dotarła.

Poniżej przedstawiam Pani fragment wiadomości którą dostałem od naszych prawników:

„Mimo podjętych przez nas działań, producent hulajnogi, z którym została podpisana pierwotna umowa na dostarczenie nagrody w przypadku wygranej uczestnika konkursu Śmiejki Marzejki II edycja “Świat przez różowe okulary” nie jest w stanie wywiązać się z umowy i przekazać w terminie zamówionej nagrody. Obawiamy się również, że nie wywiąże się z zobowiązania w dodatkowym terminie. Oczywiście rozważamy podjęcie kroków prawnych, ale są one długotrwałe. Dlatego chcielibyśmy zaproponować Pani:

przekazanie równowartości ceny hulajnogi, którą miał nam dostarczyć w/w producent w kwocie 450 PLN

Czekam na Pani decyzję.

Pozdrawiam
W załaczniku nie dał mi zdjęcia.Mam ich serdecznie dosyc.,Niedługo kwota spadnie do 100 zł.Pomóżcie mi jak mam im dosadnie acz kulturalnie odpisac,bo mnie to az skreca aby poleciec im bardzo brzydko

mage pewnie zdedkwalifikowali w 1 edycji bo wybrała hulajnoge i pewnie nie mogliby jej dostarczyc, wtedy zadzwonili do kogos i od razu wcisneli rower, widze ze masz neizłe przeboje, ja tez sie wahałąm nad hulajnoga i mogłam miec tez takie ceregiele jak Ty, wspołczuje.....:( załosne jest ze ta kwota która dysponuja na nagrode wciaz spada , no i co w takiej sytuacji powiedziec dziecku...
0 0

Gość: tomik77

#3546602 Napisano: 14.07.2010 06:44:09
keiti78zg napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

POMÓŻCIE!!

Witam Pani Żaneto,

Czekam na Pani decyzję.

Pozdrawiam

mage pewnie zdedkwalifikowali w 1 edycji bo wybrała hulajnoge i pewnie nie mogliby jej dostarczyc, wtedy zadzwonili do kogos i od razu wcisneli rower, widze ze masz neizłe przeboje, ja tez sie wahałąm nad hulajnoga i mogłam miec tez takie ceregiele jak Ty, wspołczuje.....:( załosne jest ze ta kwota która dysponuja na nagrode wciaz spada , no i co w takiej sytuacji powiedziec dziecku...

Dokladnie to jakie jaja sa najpierw pisza ze 3 osoby maja prawo wyboru jednej z nagrod a potem jej nie moga dac.Wyniki wystawiaja a po miesiacu bez żadnej informacji dają ją komuś innemu ale jazda... emotka
0 0