Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: arta
hihi
jeszcze trochę, się rozkręci i będzie konkurencja
joan
Postów 18724
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
KochamKoty
Postów 282
Data rejestracji 02.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
haha u mnie było to samo,ale trzeba przyznać,że ten papier w rumianki naprawdę jest dobry
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
padłam
choć ja tez nie mam co narzekać, mój nawet sam pojedzie i już nie marudzi nawet jak trzeba kupowałać na 15 osobnych paragonach
A teściowa zbiera wszystkie możliwe paragony do woreczka i jak przychodze musze segregować co potrzebne, teściu z fajek zbiera kody i to on pierwszy zauważył dla mnei konk, ogólnie nie mam co narzekać, kiedyś rodzina patrzała z przymrużeniem oka na moje konki, a teraz pomagają jak mogą i nawet teściu ostatnio daje się powoli ugłaskać i może wyruszy na maraton po polskich marketach
Gość: kingaa
No co ty, w końcu lato
A w temacie... Wstałam rano, zaspana schodzę do kuchni, widzę świeże truskawki i jagody, no to poszłam po blender, bo nowy mam. Wyciągnęłam go z pudełka, opłukałam wodą i miksuję na najniższych obrotach, a tu siła taka, że mi chce koktajl wyskoczyć z pojemnika. Myślę sobie... jaki super sprzęcior
Gość: polec
Rozumiem twojego teścia, my jak mieliśmy jakiś czas temu nowiuteńką toyotę auris, to pojechaliśmy po drodze do marketu, na konkursowe zakupy.
Ktoś nam puknął w zderzak z tyłu jak byliśmy w markecie i tyle go widzieliśmy, wgnieciony, obdarty, a jak go mąż wziął w ręce i chciał wyprostować to pękł... masakra była!!!!!
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: krzyszu
karolkas
Postów 1248
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-------------------
-------------------
Gość: kingaa
on jeszcze nie mąż, ale jest lepszy ode mnie... kazałam mu podgrzać schabowego, bo był głodny, to go spalił z jednej strony, bo nie powiedziałam mu, że trzeba go odwrócić
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobra, dobra twoja pizza i tak przebiła wszystko <hahaha>
a teraz ten blender, kinga popłakałam się
kajeczka
Postów 3314
Data rejestracji 24.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane