Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mama2006
Postów 3470
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie przyszły z soboty na niedzielę, od 4.oo rano już po mnie łaziły ale od 7.oo dopiero się zorientowaliśmy że mrowisko przeniosło się do pokoju -spod balkonu ( a mieszkam na I p.)
Gość: missy7
Dzisiaj w TVP1 leci wieczorem film Mordercze mrówki
Gość: utropek
Gość: mariolakal
Ciesz się, że w ogóle masz szansę na zapłatę... Ja lekkomyślnie wysłałam torbę pewnej Pani z Wałbrzycha w maju i do dzisiaj ani zapłaty, ani odzewu /e-maile się cofają, a allegro jest bezradne/...
Gość: tyska
Gość: tyska
claudia
Postów 521
Data rejestracji 10.07.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
herbatek mam zapas na rok i nic z tego, nawet tych głupich herbatek
Gość: moloes
mogę przygarnąć trochę herbatek
a mnie wnerwia to że od tygodnia jem tylko platki śniadaniowe z mlekiem i jogurty
nic innego mi nie wchodzi
Gość: natie
teraz to juz trudno, pani sobie poczeka... o ile wplaci kase
ostatnio tez mnie wkurzyl koles, bo w ostatniej chwili przebil kogos na mojej aukcji po czym napisal mi maila ze on jednak nie chce tego kupic.. no myslalam ze padne!!!
Gość: misia89p
joan
Postów 18726
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Gość: cudaczek
Co to są BABOLE???
Gość: missy7
a jakie to są te babole
Gość: inga_iga
jest nie ma miejscu, to ja mam się tu reklamować, a nawet nie znam powodu dla którego jestem persona non grata.
oooo to ja byłam lepsza... Od 17-tej jestem na nogach, ale wkurza mnie, że znów obiadu nie zrobiłam i co niektórzy są obrażeni... U mnie to może starość, ale u Ciebie joan to na pewno cukrzyca czy cóś...
kinga1
Postów 697
Data rejestracji 27.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: swibek
nie kumam i temu się wkurzam...
psemulek
Postów 357
Data rejestracji 29.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: inga_iga
ADRES IP:
xxx
JEST ZABLOKOWANY
Jeżeli chcesz odzyskać dostęp do Naszej strony wypełnij poniższy formularz:
podaj imie
email
powód dla którego powinniśmy zdjać bana (proszę nie pisać pytań dlaczego dostałem/am bana, tylko konkretne powody, a najlepiej odrazu 10 linków do konkursów, więcej informacji otrzymasz jak wypełnisz formularz)
normalnie na stronę wejść nie mogę, tylko za pomocą dobrodziejstw które pozwalają wejść na stronę, która jest zbanowana. Co ciekawe nie mam żadnego punktu karnego w profilu, a ban jest.