Wkurza mnie...

toudikot

#3554779 Napisano: 18.07.2010 02:34:54
czarnygreg napisał(a):

Wkurza mnie jak cholera nie tylko punkt karny za rozmowę na temat konkursu którego nie ma w bazie-a jak sto osób pisało o wygranych prenumeratach w MDW to dobrze było?
(to był konk gazetowy, szukałam na stronie info nie było, ludzie piszą o wygranych w gazetowych i jakoś im wolno)
ale jeszcze bardziej mnie wkurza ta bużka -emotek adminki na końcu postu o karniaku, bo doskonale wiem ze to karniak nie za rozmowę nie na temat ale za obronę Krynii!!!!!!!!!!

a ja sie nie wkurzam, tylko troche mnie to bawi, jak masa osob chwali sie w mdw nagrodami z konkursow ktorych w bazie nie ma i nie bylo albo zadaje pytania bez zwiazku z tematem-karniakow nie dostaje... ciesze sie, ze wreszcie dostalam pierwszego karniaczka emotka a w temacie wkurza mnie, ze jakos zupelnie przegapilam pore zbierania lawendy...
0 0

Gość: czarnygreg

#3554785 Napisano: 18.07.2010 02:38:34
a mnie to jednak wkurza!!
a pytań, komentarzy, złośliwych uwag w MDW jest mnóstwo i nagle taka troska o forum!!
może by tak wyraźnie napisać komu tu wolno wyzywać innych od niedorozwoi psychicznych, kpić z cudzych wygranych i postów i zaczepiać,
teraz rozumiem komentarze o równych i równiejszych,
0 0

Gość: finessa

#3554790 Napisano: 18.07.2010 02:44:59
czarnygreg napisał(a):

a mnie to jednak wkurza!!
a pytań, komentarzy, złośliwych uwag w MDW jest mnóstwo i nagle taka troska o forum!!
może by tak wyraźnie napisać komu tu wolno wyzywać innych od niedorozwoi psychicznych, kpić z cudzych wygranych i postów i zaczepiać,
teraz rozumiem komentarze o równych i równiejszych,

Tsss. rozumiem cię doskonale..
Ja dostałam karniaka za to, że rozmawiałam o konkursie, którego nie ma w bazie. A co mnie to obchodzi? Miałam sprawdzać czy taki konkurs jest, jak już dawno się skończył? ŻAŁOSNE!!!!! Czyli zanim cokolwiek napiszę na forum, muszę sprawdzić, czy konkurs istnieje tak? Bo jak nie to karniaczek emotka emotka emotka

Drodzy admini, wy się lepiej bierzcie za wyrzucanie tych, co floodują emotka bo oni pozostają bezkarni! Ukaranych zostaje 1/10 przypadków.
0 0

#3554800 Napisano: 18.07.2010 02:51:24
w takim razie nie powinno być dozwolone pisanie o żadnych wygranych w konkach gazetowych a jest takich wpisów mnóstwo, ani też o żadnych konkach w marketach gdzie wrzuca sie kupony do urny a w necie info nie ma, sporo było wygranych puf w realu, prawda?
ja sie czuje obdarowana karniakiem za poglądy niezgodne ze admnistracja na temat Krynii, bo uważam że przez cały mój czas pobytu na tym forum nigdy z nikim nie wchodziłam w konflikt, nie zakładałam niepotrzebnych topów, nie dopisywałam żadnych niepotrzebnych ani tym bardziej złośliwych komentarzy a w razie możliwości pomagałam,
i tyle
0 0

#3554801 Napisano: 18.07.2010 02:52:52
klaudia011 napisał(a):

u nas duchota straszna...grzmiało na chwile późnym popołudniem i poszła sobie burza gdzie indziej.. emotka a tak by się troszkę deszczu przydało...

wkurza mnie że robi mi się coś na powiece i boli jak....noo bardzo boli emotka

oj.. znajome, gradówka team? emotka
Miałam to dziadostwo i wyleczyłam maścią ATECORTIN kosztuje 2zł z groszami. Nie wiem czy jest bez recepty, bo przepisał mi ją lekarz, ale możesz spróbować o nią poprosić. Po 3 dniach, jak ręką odjął. Jak coś to napisz na PW, pomogę ci emotka
0 0

Gość: swibek

#3554808 Napisano: 18.07.2010 02:56:13
czarnygreg napisał(a):

Wkurza mnie jak cholera nie tylko punkt karny za rozmowę na temat konkursu którego nie ma w bazie-a jak sto osób pisało o wygranych prenumeratach w MDW to dobrze było?
(to był konk gazetowy, szukałam na stronie info nie było, ludzie piszą o wygranych w gazetowych i jakoś im wolno)
ale jeszcze bardziej mnie wkurza ta bużka -emotek adminki na końcu postu o karniaku, bo doskonale wiem ze to karniak nie za rozmowę nie na temat ale za obronę Krynii!!!!!!!!!!

konek mógł być w topie teraz.. zazwyczaj konki gdzie są prenumeraty to jest Dobre Wnętrze albo M jak mieszkanie.. a te konki są zawsze w bazie.. emotka
a co do emotki.. hmm.. polemizowałabym.. emotka to raczej wesołe usposobienie Adminki a nie przeciwko Tobie.. zwazywszy, że to emotka na końcu zdania o przyznanym karniaku nie TYLKO Tobie ale i innym użytkownikom.. i to za to samo..
0 0

#3554813 Napisano: 18.07.2010 02:59:28
emotka taaa.. pierwszy karniak i tak się gorączkować.. forumowicz e-konkursowicz bez karniaka to jak żołnierz bez karabinu.. emotka każdy przez to przechodzi.. emotka z czasem nauczycie się sprawdzać co jest w bazie a co nie i nawet dodawać.. możliwe, ze jakiś konek był i zniknał z bazy bo minął jego czas i został usunięty.. to wystarczy wtedy ponformować Admina a sprawdzi to.. emotka i nie wkurzać się o byle cenzurarelke.. emotka
0 0

#3554820 Napisano: 18.07.2010 03:04:26
swibek napisał(a):

emotka taaa.. pierwszy karniak i tak się gorączkować.. forumowicz e-konkursowicz bez karniaka to jak żołnierz bez karabinu.. emotka każdy przez to przechodzi.. emotka z czasem nauczycie się sprawdzać co jest w bazie a co nie i nawet dodawać.. możliwe, ze jakiś konek był i zniknał z bazy bo minął jego czas i został usunięty.. to wystarczy wtedy ponformować Admina a sprawdzi to.. emotka i nie wkurzać się o byle cenzurarelke.. emotka

a dla mnie to nie jest cenzurarelka,

0 0

#3554821 Napisano: 18.07.2010 03:04:26
swibek napisał(a):

Ustosunkowałabym się do tej wypowiedzi na ten temat, co oni najlepiej robią, ale ugryzę się w język, bo jeszcze znajdą na mnie jakiś paragraf emotka emotka
0 0

zdolnabestia

#3554831 Napisano: 18.07.2010 03:14:24
czarnygreg napisał(a):

Dodasz do bazy 10 konkursów i karniaczek zniknie emotka
0 0

#3554839 Napisano: 18.07.2010 03:21:22
finessa napisał(a):

swibek napisał(a):

Ustosunkowałabym się do tej wypowiedzi na ten temat, co oni najlepiej robią, ale ugryzę się w język, bo jeszcze znajdą na mnie jakiś paragraf emotka emotka

kochana.. jest jeden Admin, który solidnie wykonuje robotę.. czyści topy ze zbędnych wpisów i robi porządek.. dopiero co połowa aktywnego forum napierniczała na krynię, że śmieci, na Tedzię, ze pisze jakieś pierdoły.. niejaki tomcio zaspamował dziś setką postów całe forum.. a czy ktoś zauwazył, że tych wpisów już nie ma? czy ktoś powiedział: Dziękuję tym co posprzątali.. bo mnie się milej zrobiło jak weszłam do MDW i widzę to co tam powinno być a nie przepychanki.. więc odrobina szacunku dla tych co chcą dobrze.. wracając do karniaków.. łatwo powiedzieć, ze nie dostanie ich ten co nic nie robi, nie pisze i nie odzywa się.. ale tu nie o to chodzi.. czasem lepiej karniaka dostać i zapamiętać za co.. ja dostałam tez za rozmowy nie na temat.. po 4 latach pobytu zagapiłam się poprostu.. słusznie należał mi się.. w ciągu kilku dni 10 konkursów nadesłałam i konto czyste.. ruszyłam mózgiem i zrobiłam coś dla forum.. a reszta? albo olewa to albo marudzi i obraża się na cały świat.. ludzie.. opanujcie się emotka chcecie porządku? oki.. powoli się zaczyna robić.. każdy wytyka innym błędy ale należałoby to zgłosić.. i niekoniecznie do Pionasa.. bo jak ktoś słusznie zauważył On ostatnio nie ma czasu (rzadko bywa)..
0 0

#3554849 Napisano: 18.07.2010 03:29:30
zdolnabestia napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

Jak mnie się zachce do dodam, ale mam być szczera? Ten karniaczek to mi wisi i powiewa (mimo że tego nie mam) emotka

swibek emotka ale w historii twoich karniaków nic nie ma emotka więc? wniosek nasuwa się jeden - karniaka nigdy nie miałaś emotka
0 0

#3554867 Napisano: 18.07.2010 03:36:54
finessa napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

Jak mnie się zachce do dodam, ale mam być szczera? Ten karniaczek to mi wisi i powiewa (mimo że tego nie mam) emotka

swibek emotka ale w historii twoich karniaków nic nie ma emotka więc? wniosek nasuwa się jeden - karniaka nigdy nie miałaś emotka

miałam 3.. ale konkursy dodawałam.. ja tu jestem 5 lat.. i nauczyłam się wiele.. i jakbym dziś dostała karniaka to już za 3-4 dni dodałabym 10 konków.. i zniknąłby na zawsze.. emotka ja bez tego konki dodaje.. w czerwcu chyba 10 dodałam bez karniaka.. w lipcu już 4.. emotka jak coś znajde to sprawdzam czy w bazie jest i jak nie ma to wrzucam.. sama radość.. więc i karniaka dostać mogę.. tylko nie dostanę bo się pilnuję.. nauczkę mam to nim coś napiszę dobrze się zastanowię CO piszę i GDZIE piszę.. emotka
0 0

#3554891 Napisano: 18.07.2010 03:45:26
o proszę!! ktoś się wściekał, że MDW było zasyfione, że są równi i równiejsi.. bo jeden dostał karniaka a inny nie.. emotka a tu wszyscy zostali równo ukarani.. biedna madzia.. musiała się przekopać przez to.. emotka ale super, że oczysciła!! emotka
0 0

mrufka

#3554905 Napisano: 18.07.2010 03:54:29
A mnie wkurza ze czekamy na wyniki konkursu My dziewczyny już prawie 3 tygodnie a oni nadal nie podają listy zwycięzców emotka emotka
0 0

#3554922 Napisano: 18.07.2010 04:06:34
zdolnabestia napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

wiem o tym, dodaję konki do bazy, nawet ostatnio jeden ciekawy znalazłam, szkoda że tylko dla wąskiej grupy, zaraz go dodam,
nie wkurza mnie to ze nie będę sie mogła pozbyć karniaka, przecież to tylko wirtualny punkt, ale wkurzają mnie okoliczności w jakich go dostałam,
0 0

Gość: l0ginka

#3554944 Napisano: 18.07.2010 04:19:52
czarnygreg napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

wiem o tym, dodaję konki do bazy, nawet ostatnio jeden ciekawy znalazłam, szkoda że tylko dla wąskiej grupy, zaraz go dodam,
nie wkurza mnie to ze nie będę sie mogła pozbyć karniaka, przecież to tylko wirtualny punkt, ale wkurzają mnie okoliczności w jakich go dostałam,

I ja wkurzona jestem na karniaczka, którego dostałam jakiś czas temu, za to że zagłosowałam komuś w topie Pomocy!!!
To było bezwarunkowe, takie ludzkie i za to spotkała mnie kara....
0 0

psemulek

#3554953 Napisano: 18.07.2010 04:22:32
a mnie wkurzają te wszystkie konkursy na facebook, co to tam ludzie głosują i klikają, ja nigdy nie mam szans w takich konkursach i nie biorę udziału emotka
0 0

Gość: kasia9791

#3554965 Napisano: 18.07.2010 04:25:54
wkurzają mnie smsy zdobądź 150 extra szans na wygraną z radia Zet już chyba z 50 dziś emotka emotka
0 0

Gość: agusia222

#3554975 Napisano: 18.07.2010 04:28:23
wkurza mnie deszcz za oknem...
0 0