Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: xagadee
o rany... a ja jeszcze nie dostałam
a mnie od wczoraj już wkurza brak w domu mojej starszej córki i brak deszczu, który obiecywały pogodynki
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: finessa
Dokładnie, może powysyłamy maile z zapytaniami albo ja mogę zadzwonić
W tym temacie mam dużo do powiedzenia, ale się nie wypowiem i nikt mi tego za złe mieć nie będzie. Jeśli jednak chcesz wiedzieć to napisz PW
joan
Postów 18727
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Bez sensu się wkurzać. Nigdy w takich konkach nie biorę udziału - przecież jest mnóstwo innych, gdzie da się wygrać. Szkoda nerwów, ludzie po kilkadziesiąt kont mają - na FB można łatwo i przyjemnie wygrywać, co niniejszym potwierdzam
PS: Wkurzyłam się dziś, ale mi ulżyło. Mejle do organizatorów mają chyba zbawienne działanie...
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
merp
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i tutaj się z tobą nie zgodze , ciesze się bardzo że nareszcie ktoś robi czystkę i mam nadzieje że będzie tak jak kiedyś zanim ktoś coś napisze kilka razy się zastanowi.
A co do twoich przypuszczeń że to za obronę jestem pewna że nie bo też mam karniaka, a napewno nikogo nie broniłam
a i ja uważam że zasłużyłam na niego
I mam nadzieje że to początek lawiny karniaków
a w temacie no nic mnie nie wkurza no ewentualnie małż który nie chce ruszyć tyłka z domu
aska70
Postów 247
Data rejestracji 09.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: marielu
kalisto chcesz być VIP ?
Gość: swibek
już będzie kolejny ban..
aska70
Postów 247
Data rejestracji 09.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak się zareaguje odrazu i do konkretnej osoby to jest porządek!!
Gość: dorota19791
wkurza mnie ze jak zwykle wciagnelam sie w konkurs klikany
jestem tak uzalezniona od nich ze nie moge sie uwolnic
ale to nic...
klikam pol miesiaca (z pomoca kochanych kolezanek) i co?
spadam tak ze juz wypadlam z rankingu
i jeszcze wkurza mnie to ze zaczelam grac w promocyjne i nic
Gość: stenka
A mnie okropny upał i susza
joan
Postów 18727
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Aaa, żeby nie było, że post bez związku z tematem, to wkurza mnie, iż nie jestem piękna i bogata, ani nawet urodziwa i zamożna
Gość: arta
Najpierw ukradli mi aparat i mp4, a teraz zepsuł mi się laptop!
Więc tak, wkurza mnie to, że zamiast pojechać na wakacje będę musiała wydać parę tysi na nowy sprzecior (chyba że macie jakieś dobre konki
(i jeszcze mnie wkurza, że nie widziałam tej wojny, po której się karniaki wam posypały
klaudaa
Postów 686
Data rejestracji 29.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2636
Data rejestracji 08.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: czarnygreg
pociecha taka ze został mi sie paragon na vespę, ale ponieważ już go mam to pewnie nie wygram,
no i nic, absolutnie nic, nie przebije haseł na Reginę w WC!!
kalka
Postów 2636
Data rejestracji 08.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane