Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
jokan
Postów 8820
Data rejestracji 13.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja chyba tez jestem uzalezniona
gdzie udac sie na odwyk
help
Zrobię zakupy: ITM, Dino, Żabka,Biedronka, Polomarket, Stokrotka, Delikatesy Centrum, Lotos, Orlen, Rossmann...inne - zapraszam:)
https://www.tipli.pl/p/3798747
Zyskaj zwrot za zakupy online - ja już zyskałam ponad 920 zł
orchidea27
Postów 179
Data rejestracji 30.12.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to ja tez się pisze na odwyk razem z Wami
doti nie płacz nie tylko ty spadłaś w rankingu więc nie jesteś sama ja za każdym razem tak mowie ze to ostatni raz
ale co nas nie zabije to nas wzmocni buziole laski
Gość: majabobas
Gość: swibek
delfinka101
Postów 5758
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: polec
Gość: samanta3
swoją drogą jakie matactwo
Gość: magma6
Gość: magma6
ups sorki
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mmagd
Postów 390
Data rejestracji 25.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może ktoś poleci jakiś dobry internet bezprzewodowy???
Gość: finessa
Chciałabym mieć taki problem, na prawdę, a mam o wiele gorszy
Nie powinnam bardzo narzekać, bo nie mam wielkich wysypów na twarzy (poza czołem, bo tam cała inwazja :rozpacz) ale zasłaniam to grzywką, którą oczywiście po powrocie do domu od razu zaczesuję, żeby nie dusić tego cholerstwa. Najgorszy problem pojawia się gdy wieje wiatr i mam straszne lęki, że ktoś to zobaczy i oczywiście lakier w ruch
Byłam u kilkunastu dermatologów (tak to prawda) i żaden mi nie pomógł. Jedynie spaprał sprawę
Ten stan doprowadza mnie do dna rozpaczy, po prostu sobie nie radzę!
katmich
Postów 447
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mmagd
Postów 390
Data rejestracji 25.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Polecam kurację kwasami Aha. Koszt około 1000 zł ale efekt murowany!!!
Jak się podliczy wszystkie kremy i specyfiki to wychodzi nawet więcej.
Warto się dowiedzieć o tym.
delfinka101
Postów 5758
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale jaja zadzwonili z agencji z przeprosinami; hulajnoga niebieska wychodzi dzis z agencji do tego kosz łakoci i dodatkowa nagroda od agencji za zwłoke hahahaha.Dzwonili aby dobrac nagrodę odpowiednia do wieku:)..Jeden telefon do sponsora i taki efekt.
joka
Postów 684
Data rejestracji 05.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie to samo ja to wogle nawet niejestem w rankingu a bobo pieszcze i pieszcze i nic
Gość: finessa
emanuela24 ja chustkę zakładam delikatnie (nie ścisło) i leciutko zawiązuję
Specyfiki hormonalne i jakakolwiek kuracja nie wchodzi w grę, lekarz stwierdził, że nie mogę
Najlepszy efekt był po srebrze kloidalnym (AG 100) ale bardzo krótki
Kiedyś miałam DAVERCIN przepisany przez dermatologa(stosowałam 6 miesięcy i musiałam przestać, sytuacja się pogarszała)
Potem tabletki - kolejna porażka.
Po chwilowej przerwie jakiś antybiotyk, jeszcze gorzej
henryczka62
Postów 1170
Data rejestracji 11.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam ten sam problem, tylko o ile czoło jest w miarę ok to plecy są okropne
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To chyba zależy od miejsca. Ja mam służbowego iPlusa i u mnie w domu z reguły jest OK, ale u rodziców - masakra - wszystko 100 razy wolniej (to chyba wina zasięgu). Dodatkowo są problemy z połączeniem gdy np. pada.
A w temacie - wkurza mnie pogoda - najpierw upały, teraz z kolei za zimno:(
henryczka62
Postów 1170
Data rejestracji 11.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a próbowałaś maść EpiDuo?
w temacie wkurza mnie że nie chce do mnie przyjechać hamak z dogrywki tymbarkowej