Wkurza mnie...

jokan

#3555764 Napisano: 18.07.2010 10:01:35
dorota19791 napisał(a):

emotka
wkurza mnie ze jak zwykle wciagnelam sie w konkurs klikany
jestem tak uzalezniona od nich ze nie moge sie uwolnicemotka
ale to nic...
klikam pol miesiaca (z pomoca kochanych kolezanek) i co?
spadam tak ze juz wypadlam z rankingu emotka
i jeszcze wkurza mnie to ze zaczelam grac w promocyjne i nicemotka moze jak mi sie uda w promocyjnym to nie bede sie angazowala w klikane ....
emotka

ja chyba tez jestem uzalezniona emotka

gdzie udac sie na odwyk emotka emotka emotka

help emotka emotka
0 0

orchidea27

#3555793 Napisano: 18.07.2010 10:16:58
jokan napisał(a):

dorota19791 napisał(a):

emotka
ale to nic...
i jeszcze wkurza mnie to ze zaczelam grac w promocyjne i nicemotka moze jak mi sie uda w promocyjnym to nie bede sie angazowala w klikane ....
emotka

help emotka emotka

to ja tez się pisze na odwyk razem z Wami
doti nie płacz nie tylko ty spadłaś w rankingu więc nie jesteś sama ja za każdym razem tak mowie ze to ostatni raz emotka i gram dalej
ale co nas nie zabije to nas wzmocni buziole laski
0 0

Gość: majabobas

#3555834 Napisano: 18.07.2010 11:08:40
o nie wkurzylam się ..........bo się zważyłam tego to już za wiele od dzisiaj sięm odchudzam ważę 64kg daje sobie tydzień i zobaczym emotka emotka emotka
0 0

Gość: swibek

#3555835 Napisano: 18.07.2010 11:11:12
majabobas napisał(a):

o nie wkurzylam się ..........bo się zważyłam tego to już za wiele od dzisiaj sięm odchudzam ważę 64kg daje sobie tydzień i zobaczym emotka emotka emotka

emotka od jutra, kochana!! od jutra się odchudzasz.. emotka dziś imprezujemy!! emotka emotka
0 0

delfinka101

#3556135 Napisano: 19.07.2010 08:32:01
delfinka101 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

tomik77 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

POMÓŻCIE!!

Dzis miałam kolejną rozmowę ze smiejzelkami.Kilka dni temu powiedzieli ze niemaja hulajnogi mogą dac aparat za 590 zł.Ja chciałąm naal hulajnoge, bo aparat mam. Dzis dzwonił ze moga dać 500 zł na angrode inną a ja mam reszte dopłacic jak chcę mieć drozsza hulajnogę.Następna rozmowa telefoniczna,ze udało sie i zamawiaja hulajnoge i za jakies 5 dni bedzie.Teraz wchodzę an poczte i 2 godziny po rozmowi mam maila takiego;
Witam Pani Żaneto,

Niestety, ale dostałem przed chwilą wiadomość, że nie mogę podnieść budżetu na nagrodę dla Pani, ze względu na regulacje prawne dotyczące organizacji konkursu oraz konfliktu jaki wywiązał się z producentem hulajnogi, która do Pani nie dotarła.

Poniżej przedstawiam Pani fragment wiadomości którą dostałem od naszych prawników:

„Mimo podjętych przez nas działań, producent hulajnogi, z którym została podpisana pierwotna umowa na dostarczenie nagrody w przypadku wygranej uczestnika konkursu Śmiejki Marzejki II edycja “Świat przez różowe okulary” nie jest w stanie wywiązać się z umowy i przekazać w terminie zamówionej nagrody. Obawiamy się również, że nie wywiąże się z zobowiązania w dodatkowym terminie. Oczywiście rozważamy podjęcie kroków prawnych, ale są one długotrwałe. Dlatego chcielibyśmy zaproponować Pani:

przekazanie równowartości ceny hulajnogi, którą miał nam dostarczyć w/w producent w kwocie 450 PLN
wysłanie hulajnogi elektrycznej – zdjęcie w załączeniu”

Czekam na Pani decyzję.

Pozdrawiam
W załaczniku nie dał mi zdjęcia.Mam ich serdecznie dosyc.,Niedługo kwota spadnie do 100 zł.Pomóżcie mi jak mam im dosadnie acz kulturalnie odpisac,bo mnie to az skreca aby poleciec im bardzo brzydko

mage pewnie zdedkwalifikowali w 1 edycji bo wybrała hulajnoge i pewnie nie mogliby jej dostarczyc, wtedy zadzwonili do kogos i od razu wcisneli rower, widze ze masz neizłe przeboje, ja tez sie wahałąm nad hulajnoga i mogłam miec tez takie ceregiele jak Ty, wspołczuje.....:( załosne jest ze ta kwota która dysponuja na nagrode wciaz spada , no i co w takiej sytuacji powiedziec dziecku...

Dokladnie to jakie jaja sa najpierw pisza ze 3 osoby maja prawo wyboru jednej z nagrod a potem jej nie moga dac.Wyniki wystawiaja a po miesiacu bez żadnej informacji dają ją komuś innemu ale jazda... emotka

No niestety mogą mi jedynie wypłącić 450 zł.Nie wiem jakie są podstawy prawne co do konkursów i nagrody,wiec muszę się chyba na to zgodzić.Jestem wsiekła ale nic nie mogę zrobić.Zal mi jedynie syna który zdążył sie pochwalić kolegom,czekał prawie 2 miesiace a teraz nie dostanie tego co wygrał.Napewno opiszę to na jego blogu i obsmaruję firmę..nic wiecej chyba zrobić nie mogę..

Posłuchałam rady i zadzwoniłam do STORCK oni są zlceniodawcami i to oni mają teraz sprawę wyjasnić.Pani była przekonana,ze sprawa dawno zamknięta a wszyscy zadowoleni..

emotka emotka emotka emotka emotka emotka Udało się!!!Wystarczył jeden telefon do firmy STORCK i załatwili sprawę.Dzis już jest zapłacona hulajnoga i ma byc jeszcze dziś wysłana:)Czyli do konca tygodnia powinna byc u Natana.Sprawa o tyle ciekawa,ze agencja już dawno zdała raport z przeprowadzonego konkursu i w firmie STORCK sprawa była dawno zamknięta i mieli potwierdzenie,ze wszystkie nagrody rozdane zgodnie z wynikami..czyli ja już dawno hulajnogę otrzymałam w/g agencji..
0 0

Gość: polec

#3556167 Napisano: 19.07.2010 08:41:06
wkurza mnie, że brakuje mi energii... emotka
0 0

Gość: samanta3

#3556199 Napisano: 19.07.2010 08:50:03
delfinka101 napisał(a):

emotka emotka emotka emotka emotka emotka Udało się!!!Wystarczył jeden telefon do firmy STORCK i załatwili sprawę.Dzis już jest zapłacona hulajnoga i ma byc jeszcze dziś wysłana:)Czyli do konca tygodnia powinna byc u Natana.Sprawa o tyle ciekawa,ze agencja już dawno zdała raport z przeprowadzonego konkursu i w firmie STORCK sprawa była dawno zamknięta i mieli potwierdzenie,ze wszystkie nagrody rozdane zgodnie z wynikami..czyli ja już dawno hulajnogę otrzymałam w/g agencji..

emotka super!!!
swoją drogą jakie matactwo emotka
0 0

Gość: magma6

#3556234 Napisano: 19.07.2010 09:02:44
wkurza mnie karniak bo nie wiem za co dostałam, skoro w MDW mozna sie cieszyc wygranymi to dlaczego dalej dyskusje tam są?
0 0

Gość: magma6

#3556235 Napisano: 19.07.2010 09:03:22
magma6 napisał(a):

wkurza mnie karniak bo nie wiem za co dostałam, skoro w MDW mozna sie cieszyc wygranymi to dlaczego dalej dyskusje tam są?

ups sorki emotka emotka
0 0

kalisto1986

#3556259 Napisano: 19.07.2010 09:08:39
samanta3 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

emotka super!!!

emotka mówiłam że organizator to załatwi, świnie chciały zrobić wałek na dziecku emotka
0 0

mmagd

#3556272 Napisano: 19.07.2010 09:13:50
Wkurza mnie internet bezprzewodowy! Tak się ślimaczy i strony się nie wgrywają emotka

Może ktoś poleci jakiś dobry internet bezprzewodowy???
0 0

Gość: finessa

#3556290 Napisano: 19.07.2010 09:20:17
jokan napisał(a):

dorota19791 napisał(a):

emotka
ale to nic...
emotka

help emotka emotka

Chciałabym mieć taki problem, na prawdę, a mam o wiele gorszy emotka
Nie powinnam bardzo narzekać, bo nie mam wielkich wysypów na twarzy (poza czołem, bo tam cała inwazja :rozpacz) ale zasłaniam to grzywką, którą oczywiście po powrocie do domu od razu zaczesuję, żeby nie dusić tego cholerstwa. Najgorszy problem pojawia się gdy wieje wiatr i mam straszne lęki, że ktoś to zobaczy i oczywiście lakier w ruch emotka
Byłam u kilkunastu dermatologów (tak to prawda) i żaden mi nie pomógł. Jedynie spaprał sprawę emotka wydałam tysiące na różne maści, kremy, tabletki, żadnego efektu. W dodatku mam cholerny nałóg! WYCISKANIE!!! wiem, że to paskudne, ale jak widzę to badziewie to krew mnie zalewa, chwila słabości i sprawa załatwiona, potem płacz, bo wszystko się rozsiewa i pozostają blizny emotka Nie umiem za żadne skarby z tym skończyć. Jednak muszę się pochwalić założyłam zeszyt, w którym zapisuję postępy, a potem się za to wynagrodzę. Wytrzymałam już 1 dzień, dzisiaj na razie również. Staram się nie patrzeć w lustro, a jak je wycieram, albo mam jakąkolwiek styczność ze swoim odbiciem zakrywam czoło chustką emotka Wiem, że nie wyciskanie tego badziewia nie pomoże, ale może chociaż odrobinę załagodzi sprawę. Prowadzę zdrowy tryb życia, unikam soli i innych konserwantów. Jestem bezsilna, już nie wiem, co mam robić emotka
Ten stan doprowadza mnie do dna rozpaczy, po prostu sobie nie radzę! emotka
0 0

katmich

#3556299 Napisano: 19.07.2010 09:22:59
finessa napisał(a):

jokan napisał(a):

dorota19791 napisał(a):

emotka
ale to nic...
emotka

help emotka emotka

Nie powinnam bardzo narzekać, bo nie mam wielkich wysypów na twarzy (poza czołem, bo tam cała inwazja :rozpacz) ale zasłaniam to grzywką, którą oczywiście po powrocie do domu od razu zaczesuję, żeby nie dusić tego cholerstwa. Najgorszy problem pojawia się gdy wieje wiatr i mam straszne lęki, że ktoś to zobaczy i oczywiście lakier w ruch emotka
Byłam u kilkunastu dermatologów (tak to prawda) i żaden mi nie pomógł. Jedynie spaprał sprawę emotka wydałam tysiące na różne maści, kremy, tabletki, żadnego efektu. W dodatku mam cholerny nałóg! WYCISKANIE!!! wiem, że to paskudne, ale jak widzę to badziewie to krew mnie zalewa, chwila słabości i sprawa załatwiona, potem płacz, bo wszystko się rozsiewa i pozostają blizny emotka Nie umiem za żadne skarby z tym skończyć. Jednak muszę się pochwalić założyłam zeszyt, w którym zapisuję postępy, a potem się za to wynagrodzę. Wytrzymałam już 1 dzień, dzisiaj na razie również. Staram się nie patrzeć w lustro, a jak je wycieram, albo mam jakąkolwiek styczność ze swoim odbiciem zakrywam czoło chustką emotka Wiem, że nie wyciskanie tego badziewia nie pomoże, ale może chociaż odrobinę załagodzi sprawę. Prowadzę zdrowy tryb życia, unikam soli i innych konserwantów. Jestem bezsilna, już nie wiem, co mam robić emotka

emotka trzymaj się dzielnie Kochana bardzo mi przykro, że tak cierpisz emotka
0 0

mmagd

#3556303 Napisano: 19.07.2010 09:23:34
finessa napisał(a):

jokan napisał(a):

dorota19791 napisał(a):

emotka
ale to nic...
emotka

help emotka emotka

Polecam kurację kwasami Aha. Koszt około 1000 zł ale efekt murowany!!!
Jak się podliczy wszystkie kremy i specyfiki to wychodzi nawet więcej.
Warto się dowiedzieć o tym.

0 0

delfinka101

#3556343 Napisano: 19.07.2010 09:30:58
kalisto1986 napisał(a):

samanta3 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

emotka super!!!

emotka mówiłam że organizator to załatwi, świnie chciały zrobić wałek na dziecku emotka

Ale jaja zadzwonili z agencji z przeprosinami; hulajnoga niebieska wychodzi dzis z agencji do tego kosz łakoci i dodatkowa nagroda od agencji za zwłoke hahahaha.Dzwonili aby dobrac nagrodę odpowiednia do wieku:)..Jeden telefon do sponsora i taki efekt.
0 0

joka

#3556352 Napisano: 19.07.2010 09:34:24
orchidea27 napisał(a):

jokan napisał(a):

dorota19791 napisał(a):

emotka
ale to nic...
emotka

help emotka emotka

to ja tez się pisze na odwyk razem z Wami
doti nie płacz nie tylko ty spadłaś w rankingu więc nie jesteś sama ja za każdym razem tak mowie ze to ostatni raz emotka i gram dalej
ale co nas nie zabije to nas wzmocni buziole laski

u mnie to samo ja to wogle nawet niejestem w rankingu a bobo pieszcze i pieszcze i nic emotka
0 0

Gość: finessa

#3556363 Napisano: 19.07.2010 09:37:27
katmich staram się tym nie przejmować, rozmawiałam nawet z psychologiem, ale to nic nie pomogło.

emanuela24 ja chustkę zakładam delikatnie (nie ścisło) i leciutko zawiązuję emotka Grzywka, oczywiście, że to pomysł najgłupszy na jaki mogłam wpaść, ale mój jedyny sposób by to ukryć. Używałam nawet fluidów, ale to wszystko widać, te nierówności skóry emotka i zatyka pory, porażka emotka ale nie używam już od roku, na szczęście emotka
Specyfiki hormonalne i jakakolwiek kuracja nie wchodzi w grę, lekarz stwierdził, że nie mogę emotka

Najlepszy efekt był po srebrze kloidalnym (AG 100) ale bardzo krótki emotka nie zeszło wszystko, ale było na prawdę lepiej.
Kiedyś miałam DAVERCIN przepisany przez dermatologa(stosowałam 6 miesięcy i musiałam przestać, sytuacja się pogarszała)
Potem tabletki - kolejna porażka.
Po chwilowej przerwie jakiś antybiotyk, jeszcze gorzej emotka potem używałam tabletek CeraNOVA, masakra, zaczęły nawet wyskakiwać na policzkach emotka kolejnym krokiem były kremy, żele do mycia twarzy garniera, pomoc doraźna, potem totalny wysyp emotka Potem próbowałam kwas salicylowy przepisany przez dermatologa - efektu brak emotka potem trafiłam do szpitala na tydzień i miałam kroplówkę (pomogła, zaczęła mi się łuszczyć skóra jak cholera) ale już po 2 tygodniach wszystko powróciło ze zdwojoną siłą emotka już jestem bezsilna emotka
0 0

henryczka62

#3556364 Napisano: 19.07.2010 09:37:31
finessa napisał(a):

jokan napisał(a):

dorota19791 napisał(a):

emotka
ale to nic...
emotka

help emotka emotka

mam ten sam problem, tylko o ile czoło jest w miarę ok to plecy są okropne
emotka
0 0

melissa

#3556371 Napisano: 19.07.2010 09:38:43
mmagd napisał(a):

Wkurza mnie internet bezprzewodowy! Tak się ślimaczy i strony się nie wgrywają emotka

Może ktoś poleci jakiś dobry internet bezprzewodowy???

To chyba zależy od miejsca. Ja mam służbowego iPlusa i u mnie w domu z reguły jest OK, ale u rodziców - masakra - wszystko 100 razy wolniej (to chyba wina zasięgu). Dodatkowo są problemy z połączeniem gdy np. pada.

A w temacie - wkurza mnie pogoda - najpierw upały, teraz z kolei za zimno:(
0 0

henryczka62

#3556377 Napisano: 19.07.2010 09:39:52
finessa napisał(a):

katmich staram się tym nie przejmować, rozmawiałam nawet z psychologiem, ale to nic nie pomogło.

emanuela24 ja chustkę zakładam delikatnie (nie ścisło) i leciutko zawiązuję emotka Grzywka, oczywiście, że to pomysł najgłupszy na jaki mogłam wpaść, ale mój jedyny sposób by to ukryć. Używałam nawet fluidów, ale to wszystko widać, te nierówności skóry emotka i zatyka pory, porażka emotka ale nie używam już od roku, na szczęście emotka
Specyfiki hormonalne i jakakolwiek kuracja nie wchodzi w grę, lekarz stwierdził, że nie mogę emotka

Najlepszy efekt był po srebrze kloidalnym (AG 100) ale bardzo krótki emotka nie zeszło wszystko, ale było na prawdę lepiej.
Kiedyś miałam DAVERCIN przepisany przez dermatologa(stosowałam 6 miesięcy i musiałam przestać, sytuacja się pogarszała)
Potem tabletki - kolejna porażka.
Po chwilowej przerwie jakiś antybiotyk, jeszcze gorzej emotka potem używałam tabletek CeraNOVA, masakra, zaczęły nawet wyskakiwać na policzkach emotka kolejnym krokiem były kremy, żele do mycia twarzy garniera, pomoc doraźna, potem totalny wysyp emotka Potem próbowałam kwas salicylowy przepisany przez dermatologa - efektu brak emotka potem trafiłam do szpitala na tydzień i miałam kroplówkę (pomogła, zaczęła mi się łuszczyć skóra jak cholera) ale już po 2 tygodniach wszystko powróciło ze zdwojoną siłą emotka już jestem bezsilna emotka

a próbowałaś maść EpiDuo?
w temacie wkurza mnie że nie chce do mnie przyjechać hamak z dogrywki tymbarkowej
0 0