Wkurza mnie...

Gość: samanta3

#3556394 Napisano: 19.07.2010 09:47:16
emotka W gazecie wyczytałam, że plaża zamknięta, że zakaz kąpieli tylko szkoda, że na samej plaży tabliczki nie ma!!! emotka Ale niech się p.... już po ptokach.... emotka
0 0

Gość: finessa

#3556395 Napisano: 19.07.2010 09:47:17
henryczka62 napisał(a):

finessa napisał(a):

katmich staram się tym nie przejmować, rozmawiałam nawet z psychologiem, ale to nic nie pomogło.

emanuela24 ja chustkę zakładam delikatnie (nie ścisło) i leciutko zawiązuję emotka Grzywka, oczywiście, że to pomysł najgłupszy na jaki mogłam wpaść, ale mój jedyny sposób by to ukryć. Używałam nawet fluidów, ale to wszystko widać, te nierówności skóry emotka i zatyka pory, porażka emotka ale nie używam już od roku, na szczęście emotka
Specyfiki hormonalne i jakakolwiek kuracja nie wchodzi w grę, lekarz stwierdził, że nie mogę emotka

Najlepszy efekt był po srebrze kloidalnym (AG 100) ale bardzo krótki emotka nie zeszło wszystko, ale było na prawdę lepiej.
Kiedyś miałam DAVERCIN przepisany przez dermatologa(stosowałam 6 miesięcy i musiałam przestać, sytuacja się pogarszała)
Potem tabletki - kolejna porażka.
Po chwilowej przerwie jakiś antybiotyk, jeszcze gorzej emotka potem używałam tabletek CeraNOVA, masakra, zaczęły nawet wyskakiwać na policzkach emotka kolejnym krokiem były kremy, żele do mycia twarzy garniera, pomoc doraźna, potem totalny wysyp emotka Potem próbowałam kwas salicylowy przepisany przez dermatologa - efektu brak emotka potem trafiłam do szpitala na tydzień i miałam kroplówkę (pomogła, zaczęła mi się łuszczyć skóra jak cholera) ale już po 2 tygodniach wszystko powróciło ze zdwojoną siłą emotka już jestem bezsilna emotka

a próbowałaś maść EpiDuo?
w temacie wkurza mnie że nie chce do mnie przyjechać hamak z dogrywki tymbarkowej

Boję się kolejnych eksperymentów, dlatego skoro są wakacje postanowiłam nie wyciskanie tego cholerstwa emotka
Nie użyję już żadnych maści, kremów, toników, tabletek, bo się boję emotka tyle już przeszłam emotka
Mam dosyć emotka

Wkurza mnie jeszcze to, że sprzątałam w domu, a mój ukochany starszy brat zaprosił kolegów i zrobili chlew w domu emotka myłam podłogę, odkurzałam, szorowałam dywan, wszystko na marne emotka wylana cola na dywanie, blat w kuchni zabrudzony sosem emotka na lustrze odznaczone paluchy emotka kanapka zasyfiona w dżemie, w łazience umywalka usyfiona, mydło brudne. Jednym słowem czuję się, jak w chlewie, nawet gorzej emotka
0 0

Gość: tomik77

#3556434 Napisano: 19.07.2010 10:00:00
delfinka101 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

tomik77 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

POMÓŻCIE!!

Dzis miałam kolejną rozmowę ze smiejzelkami.Kilka dni temu powiedzieli ze niemaja hulajnogi mogą dac aparat za 590 zł.Ja chciałąm naal hulajnoge, bo aparat mam. Dzis dzwonił ze moga dać 500 zł na angrode inną a ja mam reszte dopłacic jak chcę mieć drozsza hulajnogę.Następna rozmowa telefoniczna,ze udało sie i zamawiaja hulajnoge i za jakies 5 dni bedzie.Teraz wchodzę an poczte i 2 godziny po rozmowi mam maila takiego;
Witam Pani Żaneto,

Niestety, ale dostałem przed chwilą wiadomość, że nie mogę podnieść budżetu na nagrodę dla Pani, ze względu na regulacje prawne dotyczące organizacji konkursu oraz konfliktu jaki wywiązał się z producentem hulajnogi, która do Pani nie dotarła.

Poniżej przedstawiam Pani fragment wiadomości którą dostałem od naszych prawników:

„Mimo podjętych przez nas działań, producent hulajnogi, z którym została podpisana pierwotna umowa na dostarczenie nagrody w przypadku wygranej uczestnika konkursu Śmiejki Marzejki II edycja “Świat przez różowe okulary” nie jest w stanie wywiązać się z umowy i przekazać w terminie zamówionej nagrody. Obawiamy się również, że nie wywiąże się z zobowiązania w dodatkowym terminie. Oczywiście rozważamy podjęcie kroków prawnych, ale są one długotrwałe. Dlatego chcielibyśmy zaproponować Pani:

przekazanie równowartości ceny hulajnogi, którą miał nam dostarczyć w/w producent w kwocie 450 PLN
wysłanie hulajnogi elektrycznej – zdjęcie w załączeniu”

Czekam na Pani decyzję.

Pozdrawiam
W załaczniku nie dał mi zdjęcia.Mam ich serdecznie dosyc.,Niedługo kwota spadnie do 100 zł.Pomóżcie mi jak mam im dosadnie acz kulturalnie odpisac,bo mnie to az skreca aby poleciec im bardzo brzydko

mage pewnie zdedkwalifikowali w 1 edycji bo wybrała hulajnoge i pewnie nie mogliby jej dostarczyc, wtedy zadzwonili do kogos i od razu wcisneli rower, widze ze masz neizłe przeboje, ja tez sie wahałąm nad hulajnoga i mogłam miec tez takie ceregiele jak Ty, wspołczuje.....:( załosne jest ze ta kwota która dysponuja na nagrode wciaz spada , no i co w takiej sytuacji powiedziec dziecku...

Dokladnie to jakie jaja sa najpierw pisza ze 3 osoby maja prawo wyboru jednej z nagrod a potem jej nie moga dac.Wyniki wystawiaja a po miesiacu bez żadnej informacji dają ją komuś innemu ale jazda... emotka

No niestety mogą mi jedynie wypłącić 450 zł.Nie wiem jakie są podstawy prawne co do konkursów i nagrody,wiec muszę się chyba na to zgodzić.Jestem wsiekła ale nic nie mogę zrobić.Zal mi jedynie syna który zdążył sie pochwalić kolegom,czekał prawie 2 miesiace a teraz nie dostanie tego co wygrał.Napewno opiszę to na jego blogu i obsmaruję firmę..nic wiecej chyba zrobić nie mogę..

Posłuchałam rady i zadzwoniłam do STORCK oni są zlceniodawcami i to oni mają teraz sprawę wyjasnić.Pani była przekonana,ze sprawa dawno zamknięta a wszyscy zadowoleni..

emotka emotka emotka emotka emotka emotka Udało się!!!Wystarczył jeden telefon do firmy STORCK i załatwili sprawę.Dzis już jest zapłacona hulajnoga i ma byc jeszcze dziś wysłana:)Czyli do konca tygodnia powinna byc u Natana.Sprawa o tyle ciekawa,ze agencja już dawno zdała raport z przeprowadzonego konkursu i w firmie STORCK sprawa była dawno zamknięta i mieli potwierdzenie,ze wszystkie nagrody rozdane zgodnie z wynikami..czyli ja już dawno hulajnogę otrzymałam w/g agencji..

To super,że tak ci sie udalo ja rowniez tam zadzownie odnosnie mojej sprawy mozesz podac mi pod jaki nr dzwonilas?
0 0

delfinka101

#3556440 Napisano: 19.07.2010 10:02:21
223366366 ale napierw radze napisać maila który jest podany w kontakcie na śmiejzelkach.Osoba z forum juz sprawę załatwiłą.Dostanie wiecej paczek zelków:)
0 0

delfinka101

#3556450 Napisano: 19.07.2010 10:05:56
delfinka101 napisał(a):

223366366 ale napierw radze napisać maila który jest podany w kontakcie na śmiejzelkach.Osoba z forum juz sprawę załatwiłą.Dostanie wiecej paczek zelków:)

Tylko mam prosbe dzwoncie wszyscy dopiero jutro hahah niech dzis juz mi wysla hulajnoge haha
0 0

Gość: moniaainom

#3556454 Napisano: 19.07.2010 10:06:54
finessa napisał(a):

henryczka62 napisał(a):

finessa napisał(a):

katmich staram się tym nie przejmować, rozmawiałam nawet z psychologiem, ale to nic nie pomogło.

emanuela24 ja chustkę zakładam delikatnie (nie ścisło) i leciutko zawiązuję emotka Grzywka, oczywiście, że to pomysł najgłupszy na jaki mogłam wpaść, ale mój jedyny sposób by to ukryć. Używałam nawet fluidów, ale to wszystko widać, te nierówności skóry emotka i zatyka pory, porażka emotka ale nie używam już od roku, na szczęście emotka
Specyfiki hormonalne i jakakolwiek kuracja nie wchodzi w grę, lekarz stwierdził, że nie mogę emotka

Najlepszy efekt był po srebrze kloidalnym (AG 100) ale bardzo krótki emotka nie zeszło wszystko, ale było na prawdę lepiej.
Kiedyś miałam DAVERCIN przepisany przez dermatologa(stosowałam 6 miesięcy i musiałam przestać, sytuacja się pogarszała)
Potem tabletki - kolejna porażka.
Po chwilowej przerwie jakiś antybiotyk, jeszcze gorzej emotka potem używałam tabletek CeraNOVA, masakra, zaczęły nawet wyskakiwać na policzkach emotka kolejnym krokiem były kremy, żele do mycia twarzy garniera, pomoc doraźna, potem totalny wysyp emotka Potem próbowałam kwas salicylowy przepisany przez dermatologa - efektu brak emotka potem trafiłam do szpitala na tydzień i miałam kroplówkę (pomogła, zaczęła mi się łuszczyć skóra jak cholera) ale już po 2 tygodniach wszystko powróciło ze zdwojoną siłą emotka już jestem bezsilna emotka

a próbowałaś maść EpiDuo?
w temacie wkurza mnie że nie chce do mnie przyjechać hamak z dogrywki tymbarkowej

Boję się kolejnych eksperymentów, dlatego skoro są wakacje postanowiłam nie wyciskanie tego cholerstwa emotka
Nie użyję już żadnych maści, kremów, toników, tabletek, bo się boję emotka tyle już przeszłam emotka
Mam dosyć emotka

Wkurza mnie jeszcze to, że sprzątałam w domu, a mój ukochany starszy brat zaprosił kolegów i zrobili chlew w domu emotka myłam podłogę, odkurzałam, szorowałam dywan, wszystko na marne emotka wylana cola na dywanie, blat w kuchni zabrudzony sosem emotka na lustrze odznaczone paluchy emotka kanapka zasyfiona w dżemie, w łazience umywalka usyfiona, mydło brudne. Jednym słowem czuję się, jak w chlewie, nawet gorzej emotka

Najlepsze sa jednak tabletki hormonalne (Diane polecam). Moze zapytaj innego lekarza czy ktores z nich moglabys stosowac, bo wybor tabletek jest teraz olbrzymi. Ja tez mialam problem z cera i tylko to pomoglo i bylam w szoku, bo moja cera nagle stala sie gladka jak nigdy. Co do tych wszystkich mazidel- mi pomagaly jedynie kosmetyki Vichy i choc byly drogie, jedyne skuteczne.
0 0

mio

#3556473 Napisano: 19.07.2010 10:10:13
finessa może Izotek?
jak nic nie pomaga...
Moj facet brał bo nic nie pomagało dziś jest super
0 0

Gość: arta

#3556480 Napisano: 19.07.2010 10:12:26
Diane 35 faktycznie pomagaja (ale bez przesady, gladkiej buzki od razu nie ma po nich), z tym, ze po zazywaniu przytylam ponad 10 kilo, wiec ODRADZAM!
0 0

Gość: eveline22

#3556502 Napisano: 19.07.2010 10:19:54
arta napisał(a):

Diane 35 faktycznie pomagaja (ale bez przesady, gladkiej buzki od razu nie ma po nich), z tym, ze po zazywaniu przytylam ponad 10 kilo, wiec ODRADZAM!

ja brałam ja jako tabletki antykoncepcyjne a teraz juz 1,5 roku staramy się z mężem o drugiego bobasa i niestety bez efektów
0 0

Gość: finessa

#3556512 Napisano: 19.07.2010 10:23:58
mio napisał(a):

finessa może Izotek?
jak nic nie pomaga...

Nie działa na mnie, miałam przepisane, w dodatku to jest bardzo ryzykowny lek, tak mówił dermatalog, który mi go przepisał. Efektów żadnych.

Nie mogę używać tabletek Diane, bo jestem uczulona na jakiś składnik, ogólnie jestem alergiczką. Zastanawiam się czy to aby na pewno jest trądzik pospolity, bo może to ma związek z moją chorobą. Jestem alergiczką z astmą emotka Uczulona jestem na bardzo dużo rzeczy, i większości muszę unikać np. jabłek, jajek, papryki, przypraw, cynamonu emotka
To, że przytyłabym 10kg nie zrobiłoby u mnie dużej różnicy, bo jestem osobą z granicy dolnej normy na pograniczu niedowagi emotka powinnam przytyć jakieś 6kg, także dodatkowe 4kg zrzuciłabym ponieważ ćwiczę regularnie na siłowni emotka ale niestety, cholerna alergia emotka

henryczka62 mam i na plecach, ale to potówki, które raz wywalą mi całą partią, schodzą, jest spokój i znowu, ale te są nieszkodliwe i szczerze gdyby tylko to z twarzy zeszło tymi zupełnie nie przejmowałabym się emotka

0 0

Gość: arta

#3556535 Napisano: 19.07.2010 10:30:37
eveline22 napisał(a):

arta napisał(a):

ja brałam ja jako tabletki antykoncepcyjne a teraz juz 1,5 roku staramy się z mężem o drugiego bobasa i niestety bez efektów

współczuję....

Po wpisaniu do googli Diane 35, od razu wyskakuje top o skutkach ubocznych. (http://f.kafeteri...at.php?id_p=1126731)
0 0

zielonaszpilka

#3556589 Napisano: 19.07.2010 10:43:42
finessa napisał(a):

mio napisał(a):

finessa może Izotek?
jak nic nie pomaga...

Nie działa na mnie, miałam przepisane, w dodatku to jest bardzo ryzykowny lek, tak mówił dermatalog, który mi go przepisał. Efektów żadnych.

Nie mogę używać tabletek Diane, bo jestem uczulona na jakiś składnik, ogólnie jestem alergiczką. Zastanawiam się czy to aby na pewno jest trądzik pospolity, bo może to ma związek z moją chorobą. Jestem alergiczką z astmą emotka Uczulona jestem na bardzo dużo rzeczy, i większości muszę unikać np. jabłek, jajek, papryki, przypraw, cynamonu emotka
To, że przytyłabym 10kg nie zrobiłoby u mnie dużej różnicy, bo jestem osobą z granicy dolnej normy na pograniczu niedowagi emotka powinnam przytyć jakieś 6kg, także dodatkowe 4kg zrzuciłabym ponieważ ćwiczę regularnie na siłowni emotka ale niestety, cholerna alergia emotka

henryczka62 mam i na plecach, ale to potówki, które raz wywalą mi całą partią, schodzą, jest spokój i znowu, ale te są nieszkodliwe i szczerze gdyby tylko to z twarzy zeszło tymi zupełnie nie przejmowałabym się emotka

Po pierwsze dziewczyny, od tabletek się nie tyje. Tyje się od tego, że tabletki mogą zwiększać apetyt - więcej jesz, więc tyjesz. Jedz normalne, zbilansowane posiłki, ćwicz, a nic Ci nie będzie, ewentualnie możesz mieć wahania 1-2 kg, od wody zatrzymanej w organizmie, ale tyje się od jedzenia i braku ruchu a nie od tabletek!
To raz, dwa Finessa - miałam problem z trądziekiem na plecach - pomagał mi Zineryt plus jakieś antybiotyki doustnie, ale gdy przestawałam się smarować po 2-3 miesiąc zaczynały wyskakiwać znowu krostki. Na pewno dużo mniej ale jednak. Teraz zaczęłam brać tabletki anty i rzeczywiście wszystko przeszło. Jednak jeśli nie możesz brać żadnych hormonów to poszukaj dermatologa - ale dobrego dermatologa. Najlepiej takiego, który nie przepisuje Ci gotowych maści z apteki, tylko robi je sam, albo zleca zrobienie aptece. Koleżanka miała całą twarz wysypaną - wyglądało to okropnie. Teraz znalazła świetnego dermatologa - po pół roku widać ogromną różnicę! Buzia zaczyna być gładka - rozmawiałam z nią i mówiła mi, że była wcześniej u około 30 innych dermatologów, stosowała wszystkie możliwe maści (izoteku nie mogła brać ze względu właśnie na jakiś składnik), aż w końcu trafiła na tą babkę. Jesteś z Warszawy więc na pewno powinnaś znaleźć dermatologa, który będzie dobry. Poszukaj na forach. emotka
0 0

mio

#3556593 Napisano: 19.07.2010 10:44:57
finessa napisał(a):

mio napisał(a):

finessa może Izotek?
jak nic nie pomaga...

moze za krotko brałaś? moj chlopak brał to az 14tygodni i zeszło wsyzstko juz ma 2 lata spokój
jest bardzo ryzykowny ale nic mu nie pomagało a bral juz chyba wszystko emotka
tak czy inaczej zycze powodzenia w leczeniu pozdrawiam
0 0

#3556615 Napisano: 19.07.2010 10:51:17
eveline22 napisał(a):

arta napisał(a):

Niestety starania o bobasa trwają czasem długo i niektórzy nie zdają sobie sprawy, że to wcale nie jest taka prosta sprawa emotka Ja tez bralam Diane, ale udało się za pierwszym podejściem emotka To chyba zwykła loteria i tyle.
0 0

#3556629 Napisano: 19.07.2010 10:56:24
moniaainom napisał(a):

eveline22 napisał(a):

arta napisał(a):

Niestety starania o bobasa trwają czasem długo i niektórzy nie zdają sobie sprawy, że to wcale nie jest taka prosta sprawa emotka Ja tez bralam Diane, ale udało się za pierwszym podejściem emotka To chyba zwykła loteria i tyle.

Dodam jeszcze, że właściwie nie ma co polecać konkretnych tabletek, bo przecież zawsze są one dopierane do konkretnej osoby. Skutki uboczne sa właśnie efektem złego dopasowania. Kiedyś nie było takiego wielkiego wyboru, ale teraz jest wiele łagodniejszych tabletek niż np. Diane. Pozostaje tylko poprosić lekarza o konsultacje. Nie wiem czy sa jakies dla alergikow, ale zapytac mozna. W wiekszosci przypadkow tradzik to sprawka hormonow.
0 0

ignam

#3556652 Napisano: 19.07.2010 11:04:06

0 0

joan

#3556656 Napisano: 19.07.2010 11:05:35
Pozwolę sobie wyrazić moją opinię w sprawie produktów oznaczanych jako anty - ich skuteczność bierze się stąd, że zaburzają naturalne procesy zachodzące w organizmie i szlag trafia układ hormonalny, który chyba jest dosyć istotny, skoro nie można go kontrolować w ten sam łatwy sposób, jak np. zaciśnięcie pięści. Pamiętajcie też, że organizm utrzymywany jest w stanie permanentnej ciąży, dlatego nie ma wtedy możliwości w prawdziwą ciążę zajść. Dodajcie sobie dwa do dwa i wiadomo, czemu komuś - mimo młodego wieku - się coś zepsuło w organiźmie emotka

Na opakowaniach jest napisane o skutkach ubocznych, ale ... Pomyślcie o przypadkach, z którymi zetknęłam się kiedyś na wieczorze panieńskim: lasencje brały tabletki od 16. roku życia i włala, teraz mają 26, co oznacza 10 lat wpier* tego świństwa. Łatwo policzyć, że: 10 lat x 9 m-cy (wliczam przerwę, którą i tak nie każda robi) x 21 dni = 1890 zeżartych tabletek. Brednie o mniejszych dawkach obcego hormonu, który ma się codziennie wprowadzać do swojego ciała, przypominają mi dysputy o tym, że papierosy z filtrem nie szkodzą emotka
0 0

ignam

#3556661 Napisano: 19.07.2010 11:07:13
Przepraszam, problem z edycją. Chciałam tylko powiedzieć, ze dodałabym do tego dobra kosmetyczkę.
Często wiedzą więcej niż dermatolog. I potrafią pomóc.
0 0

joan

#3556785 Napisano: 19.07.2010 11:53:02
Wkurza mnie brak wyników konka Campus emotka Wolę wiedzieć, że nic nie wygrałam, niż trwać w niepewności emotka
0 0

Gość: xagadee

#3556789 Napisano: 19.07.2010 11:54:10
a mnie wkurza avatar moniaainom, oj no jak mnie wkurza... z zazdrości, że taki fajny oczywiście emotka
0 0