Wkurza mnie...

edith

#3565156 Napisano: 22.07.2010 03:36:42
czarnygreg napisał(a):

edith napisał(a):

A mnie wkurza zawiśc ludzka i to w rodzinie emotka Ostatnio fakt poszczęściło mi sie troche bo wygrałam pralkę,xbox,kosz piknikowy,porcelanę ale to nie podstawa żeby ktoś mi mówil,że głupi to ma zawsze szczęście emotka Ze niektorzy muszą ciężko pracowac a innym tak latwo wszystko przychodzi emotka To niech ruszą tyłki jadą na zakupy w taki upał,siądą i wymyślą hasełko....och zazdrośc ludzka niema granic emotka

z rodziny ci ktoś tak powiedział? no, szok po prostu,
szczęście szczęściem ale wygrywanie to i praca i talent też a szczególnie u Ciebie bo hasełkami wygrywasz
emotka emotka

Tak z rodziny zawistna bratowa męża,która kasą by mnie zasypała emotka
0 0

karolkas

#3565168 Napisano: 22.07.2010 03:41:56
a ja się wkurzyłam albo bardziej rozczarowałam, że peugeot ktorego wygrałam na weekend z pełnym bakiem, musze zwrócic takze z pełnym bakiem. wartość nagrody to 1200 zl, tzn ze samo wypozyczenie auta tyle kosztuje? juz benzyny nie dadzą? jakos mało atrakcyjne mi sie to wydaje emotka
0 0

psemulek

#3565175 Napisano: 22.07.2010 03:44:46
wkurza mnie, że na portalu kobieta.pl ciągle wygrywają te same osoby,a ja nic nie mogę wygrać emotka emotka emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#3565205 Napisano: 22.07.2010 04:04:57
edith napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

edith napisał(a):

A mnie wkurza zawiśc ludzka i to w rodzinie emotka Ostatnio fakt poszczęściło mi sie troche bo wygrałam pralkę,xbox,kosz piknikowy,porcelanę ale to nie podstawa żeby ktoś mi mówil,że głupi to ma zawsze szczęście emotka Ze niektorzy muszą ciężko pracowac a innym tak latwo wszystko przychodzi emotka To niech ruszą tyłki jadą na zakupy w taki upał,siądą i wymyślą hasełko....och zazdrośc ludzka niema granic emotka

szczęście szczęściem ale wygrywanie to i praca i talent też a szczególnie u Ciebie bo hasełkami wygrywasz
emotka emotka

bo pewnie zazdrości że zdolna z ciebie osoba, takich nie ma sie co litować, chwal się jak tylko coś wygrasz-niech ją pożre zazdrość!

powodzenia w konkursach!
0 0

Gość: finessa

#3565250 Napisano: 22.07.2010 04:34:00
Dzisiaj to mnie wkurza całe życie, wszystko co się dzieje, chcę żeby ten dzień dobiegł do końca to może jutro będzie lepiej emotka
0 0

mkrzysiek

#3565268 Napisano: 22.07.2010 04:47:04
Wkurza mnie radio dyskryminacja uczestników konkursu emotka
0 0

Gość: goralecka

#3565271 Napisano: 22.07.2010 04:50:17
karolkas napisał(a):

a ja się wkurzyłam albo bardziej rozczarowałam, że peugeot ktorego wygrałam na weekend z pełnym bakiem, musze zwrócic takze z pełnym bakiem. wartość nagrody to 1200 zl, tzn ze samo wypozyczenie auta tyle kosztuje? juz benzyny nie dadzą? jakos mało atrakcyjne mi sie to wydaje emotka

szczerze to to raczej nie miałoby sensu emotka ten bak to w pewnym sensie tez nagroda. Moze spytaj kogos innego bo moze masz jakas zla iformacje:)
0 0

masza

#3565280 Napisano: 22.07.2010 04:58:41
edith napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

edith napisał(a):

emotka emotka

mnie tez to wkurza dlatego takich ludzi trzeba trzymać na dystans, szkoda słow zeby takiemu wytłumaczyć , ze to ciężko wygrać ; [ trzeba kupić towar, napisać hasło, znalezc czas i wenę na to wszystko]
i tak nie zrozumieją...... emotka

a bratowa moja już mi dała nauczkę jak nie oddała mi mojej , przeze mnie wygranej nagrody tylko dlatego , że była na jej dane

teraz wolę się z sąsiadką czy kolezanką podzielić niż z rodziną, która myśli ze to tak łatwo przychodzi.....
0 0

ziolko

#3565282 Napisano: 22.07.2010 05:01:55
goralecka napisał(a):

karolkas napisał(a):

szczerze to to raczej nie miałoby sensu emotka ten bak to w pewnym sensie tez nagroda. Moze spytaj kogos innego bo moze masz jakas zla iformacje:)

hmm... czasami jest ustalony jakiś limit kilometrów, np. że nie możesz zrobić więcej niż 500 czy 800
0 0

masza

#3565287 Napisano: 22.07.2010 05:04:16
ziolko napisał(a):

goralecka napisał(a):

karolkas napisał(a):

hmm... czasami jest ustalony jakiś limit kilometrów, np. że nie możesz zrobić więcej niż 500 czy 800

najlepiej zadzwonic i zapytac sie dokładnie i przestudiowac jeszcze raz regulamin
0 0

edith

#3565294 Napisano: 22.07.2010 05:10:31
masza napisał(a):

edith napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

edith napisał(a):

emotka emotka

mnie tez to wkurza dlatego takich ludzi trzeba trzymać na dystans, szkoda słow zeby takiemu wytłumaczyć , ze to ciężko wygrać ; [ trzeba kupić towar, napisać hasło, znalezc czas i wenę na to wszystko]

a bratowa moja już mi dała nauczkę jak nie oddała mi mojej , przeze mnie wygranej nagrody tylko dlatego , że była na jej dane

teraz wolę się z sąsiadką czy kolezanką podzielić niż z rodziną, która myśli ze to tak łatwo przychodzi.....

Dzięki za pocieszenie emotka Oczywiście dalej będę grac ,niech ich zżera zazdrość emotka Staram się nie chwalic wszystkim bo czasem to krępujące ale mój mąż mówi ,że czego ja się wstydzę swojego talentu??Noi czasem dzieci coś chlapną,tak było z Xbox z Toy Story,syn bardzo sie cieszy więc wszystkim naokoło gada a bratowa co znowu???...ojej!!! emotka A rzeczywiście zabrac komuś nagrodę nawet jak są na jej dane ale nic się w tym kierunku nie zrobiło to juz swiństwo!!Pozdrawiam
0 0

Gość: jkkp

#3565300 Napisano: 22.07.2010 05:13:43
masza napisał(a):

ziolko napisał(a):

goralecka napisał(a):

karolkas napisał(a):

najlepiej zadzwonic i zapytac sie dokładnie i przestudiowac jeszcze raz regulamin

ja miałam kiedyś BMW z pełnym bakiem i nic nie pusiałam tankować, a wrażenia niezamowite, więc spokojnie się dowiedź wszystkiego emotka
0 0

ziolko

#3565309 Napisano: 22.07.2010 05:23:22
edith napisał(a):

masza napisał(a):

edith napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

edith napisał(a):

emotka emotka

Dzięki za pocieszenie emotka Oczywiście dalej będę grac ,niech ich zżera zazdrość emotka Staram się nie chwalic wszystkim bo czasem to krępujące ale mój mąż mówi ,że czego ja się wstydzę swojego talentu??Noi czasem dzieci coś chlapną,tak było z Xbox z Toy Story,syn bardzo sie cieszy więc wszystkim naokoło gada a bratowa co znowu???...ojej!!! emotka A rzeczywiście zabrac komuś nagrodę nawet jak są na jej dane ale nic się w tym kierunku nie zrobiło to juz swiństwo!!Pozdrawiam

nieźle..
ja ostatnio miałam komentarz dotyczący wygranej, jaką chcę sprzedać na allegro.
Od obcej osoby, ale wkurzyło emotka

ta osoba stwierdziła, że może dać xxx, bo to wygrana, a rzeczy kupione na konkurs nie były drogie emotka chamstwo po prostu. Nie dość, że cena już sporo obniżona, bo 1/3, bo ta osoba jeszcze z łaski proponuje prawie połowę mniej, niż mam wystawione, bo to wygrana emotka emotka

zaproponowałam tej osobie, że skoro tak łatwo wygrać, niech sama sobie wygra emotka zobaczymy. Może być zasada, że głupi ma szczęście i uda się, albo ta osoba, to jakiś laik konkursowy i da sobie luz..
0 0

kajeczka

#3565769 Napisano: 22.07.2010 09:20:52
wkurza mnie Streetcom...przysyłają maila,że mam ankietę do wypełnienia..wszystko ładnie,pięknie ,ale od kilku godzin strona muuuuuli jak... emotka Zrobię ją,jak mi cierpliwości wystarczy emotka
0 0

Gość: errorr

#3565830 Napisano: 22.07.2010 10:04:37
A mnie wkurza ten liścik dodawany do Dove emotka
Po co im seria i nr.dowodu osobistego emotka Za 38 zł.to wpisze im byle co albo w ogóle nie odeśle tej koperty emotka Wkurza mnie to, bo jak by był to warunek otrzymania zestawu to OK.Ale zestaw już mam ,podpisany odbiór poleconego jest a tu jeszcze jakieś seriale cza wysyłać. emotka
0 0

Gość: krzyszu

#3565860 Napisano: 22.07.2010 10:28:53
Wkurza mnie brak konkursu z batonami emotka Brak konkursu z garnier czyste brzmienie emotka
Przyzwyczaili ludzi do konkursów a teraz nie ma ich kto organizować emotka

Organizatorzy konkursów klikanych emotka Po co oni weryfikują tak dokadnie oddane głosy emotka

Ci uczciwi oszuści.

W ogóle to wszystko mnie wkurza. emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

chmurka

#3566250 Napisano: 23.07.2010 08:23:02
emotka emotka emotka też jestem wściekłaaaa

emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: missy7

#3566282 Napisano: 23.07.2010 08:35:57
Wkurza mnie ta cała sprawa z psami na Ukrainie.. po prostu ciarki przechodzą jak się o tym słyszy!! Jak tak można emotka
0 0

Gość: eduszo79

#3566314 Napisano: 23.07.2010 08:47:15
karolkas napisał(a):

dobre, dobre emotka
0 0

Gość: finessa

#3566335 Napisano: 23.07.2010 08:52:54
errorr napisał(a):

A mnie wkurza ten liścik dodawany do Dove emotka
Po co im seria i nr.dowodu osobistego emotka Za 38 zł.to wpisze im byle co albo w ogóle nie odeśle tej koperty emotka Wkurza mnie to, bo jak by był to warunek otrzymania zestawu to OK.Ale zestaw już mam ,podpisany odbiór poleconego jest a tu jeszcze jakieś seriale cza wysyłać. emotka

Ja tam nic nie wysyłam, nic nie trzeba, w poprzedniej loterii też wygrałam (były o wiele lepsze zestawy) i nic nie odsyłałam emotka

krzyszu napisał(a):

Wkurza mnie brak konkursu z batonami emotka Brak konkursu z garnier czyste brzmienie emotka
Przyzwyczaili ludzi do konkursów a teraz nie ma ich kto organizować emotka

Organizatorzy konkursów klikanych emotka Po co oni weryfikują tak dokadnie oddane głosy emotka

Ci uczciwi oszuści.

W ogóle to wszystko mnie wkurza. emotka emotka emotka emotka emotka

Matko Polko, cóż za szczerość emotka
A ja się cieszę, że org. wreszcie wzięli sobie do serca to, jakie osoby wygrywają w konkach klikanych! emotka
0 0