Wkurza mnie...

Gość: kiro

#3566352 Napisano: 23.07.2010 08:58:54
finessa napisał(a):

errorr napisał(a):

A mnie wkurza ten liścik dodawany do Dove emotka
Po co im seria i nr.dowodu osobistego emotka Za 38 zł.to wpisze im byle co albo w ogóle nie odeśle tej koperty emotka Wkurza mnie to, bo jak by był to warunek otrzymania zestawu to OK.Ale zestaw już mam ,podpisany odbiór poleconego jest a tu jeszcze jakieś seriale cza wysyłać. emotka

Ja tam nic nie wysyłam, nic nie trzeba, w poprzedniej loterii też wygrałam (były o wiele lepsze zestawy) i nic nie odsyłałam emotka

krzyszu napisał(a):

Wkurza mnie brak konkursu z batonami emotka Brak konkursu z garnier czyste brzmienie emotka
Przyzwyczaili ludzi do konkursów a teraz nie ma ich kto organizować emotka

Organizatorzy konkursów klikanych emotka Po co oni weryfikują tak dokadnie oddane głosy emotka

Ci uczciwi oszuści.

W ogóle to wszystko mnie wkurza. emotka emotka emotka emotka emotka

Matko Polko, cóż za szczerość emotka
A ja się cieszę, że org. wreszcie wzięli sobie do serca to, jakie osoby wygrywają w konkach klikanych! emotka

a spamowanie i wymuszanie(zebranie) glosow na kliknijcie jest uczciwe?o tym rowniez organizatorzy powinni wiedziec i dobrac sie kazdemu do skory emotka
0 0

Gość: finessa

#3566368 Napisano: 23.07.2010 09:05:06
kiro zbieranie głosów to wkład własny, poświęcenie czasu. Natomiast nabijanie poprzez zmienne IP jest oszustwem, które w żaden sposób nie powinno być propagowane, tak jak przez ostatnie miesiące. Kilka osób już zostało zdemaskowanych i myślę, że to pewnego rodzaju nauczka. Na pewno lepiej jest zbierać głosy w KLIKNIJCIE niż bezczelnie nabijać głosy. Na szczęście już niektórzy organizatorzy nad tym czuwają. To moja opinia tylko i wyłącznie, mam prawo do własnego zdania! emotka
0 0

delfinka101

#3566378 Napisano: 23.07.2010 09:13:19
finessa napisał(a):

kiro zbieranie głosów to wkład własny, poświęcenie czasu. Natomiast nabijanie poprzez zmienne IP jest oszustwem, które w żaden sposób nie powinno być propagowane, tak jak przez ostatnie miesiące. Kilka osób już zostało zdemaskowanych i myślę, że to pewnego rodzaju nauczka. Na pewno lepiej jest zbierać głosy w KLIKNIJCIE niż bezczelnie nabijać głosy. Na szczęście już niektórzy organizatorzy nad tym czuwają. To moja opinia tylko i wyłącznie, mam prawo do własnego zdania! emotka

Mi ostatnio podobało się jak nabijacze glupio nabijali sobie głosy.W ciagu godziny nabili tyle co inni przez cały czas trwania konkursu a juz przy zakonczeniu mieli po kilka głosów.Jak już nabijali mogli robić to mądrzej:)
0 0

Gość: kiro

#3566382 Napisano: 23.07.2010 09:15:13
finessa w kliknijcie wymuszaja glosy niezgodnie z regulaminami ...pozatym niektore prace sa okropne,nie na temat i nie powinny wygrac ... uwazam ze osoby ,ktore wymuszaja glosy w kliknijcie organizator powinien usuwac z konkursow ot tak dla przykladu bo przeciez to ja internauta decyduje czy ta praca mi sie podoba czy nie a nie nazbieracie linkow i wymuszacie glosy glosujac sobie nawzajem mimo,ze praca nie spelnia wymogow regulaminowych emotka
0 0

#3566397 Napisano: 23.07.2010 09:20:50
kiro napisał(a):

finessa w kliknijcie wymuszaja glosy niezgodnie z regulaminami ...pozatym niektore prace sa okropne,nie na temat i nie powinny wygrac ... uwazam ze osoby ,ktore wymuszaja glosy w kliknijcie organizator powinien usuwac z konkursow ot tak dla przykladu bo przeciez to ja internauta decyduje czy ta praca mi sie podoba czy nie a nie nazbieracie linkow i wymuszacie glosy glosujac sobie nawzajem mimo,ze praca nie spelnia wymogow regulaminowych emotka

Ok, więc znajdź, jakikolwiek konkurs, w którym w reg. jest napisane, że nie wolno zbierać głosów poprzez różnego rodzaju fora. Jeśli znajdziesz zwracam honor i kończę debatę. Jeśli nie, piłka jest po mojej stronie, ponieważ nigdy nie widziałam takiego konkursu ażeby było coś napisane na temat sposobu zbierania głosów. Owszem jest zawsze opisana zasada FAIR PLAY, ale tylko i wyłącznie opisane są nieuczciwe głosy oddane przez osobę ze zmiennym IP/ID emotka
0 0

Gość: snupy3

#3566661 Napisano: 23.07.2010 10:45:49
Hmmm...a który normalny internauta przegląda sobie dla rozrywki tysiące zdjęć i pieczołowicie wybiera na które zagłosować? Wiadomo,że każdy orze jak może.

Wkurza mnie burza.
0 0

Gość: rafi323raf

#3566687 Napisano: 23.07.2010 10:59:19
finessa napisał(a):

kiro zbieranie głosów to wkład własny, poświęcenie czasu.

nabijanie pewnie tez dużo czasu zabiera, jeszcze trzeba włożyć dużo wkładu własnego, żeby nie zostać zdemaskowanym xd

snupy3 napisał(a):

Hmmm...a który normalny internauta przegląda sobie dla rozrywki tysiące zdjęć i pieczołowicie wybiera na które zagłosować? Wiadomo,że każdy orze jak może.

dokładnie, każdy orze jak może, niektórzy nabijają, inni szukają innych by im nabijali w kliknijcie emotka
0 0

merynosek

#3566693 Napisano: 23.07.2010 11:02:28
Wszystko mnie dzisiaj wkurza emotka
0 0

Gość: agasiam

#3566698 Napisano: 23.07.2010 11:04:59
wkurza mnie bo wywalili mnie z konka na fb pierwszy raz spróbowałam i mam za swoje- koniec z fb!!! Ktoś życzliwy nabił mi lewych głosów, pewnie ostatni będą pierwszymi w tym konku:) I wkurza mnie że sieć mi nawala z serwisu byli u mnie już trzeci raz i nic. Twierdzą że ktoś mi się włamał do sieci, ale aż trzy razy emotka No i mam disco w internecie włącz/wyłącz. Teraz jestem na mobilnym a on mul....li niemożliwie. Ale sobie powtarzam jutro bedzie lepszy dzień.
0 0

#3566702 Napisano: 23.07.2010 11:06:01
rafi323raf napisał(a):

finessa napisał(a):

kiro zbieranie głosów to wkład własny, poświęcenie czasu.

nabijanie pewnie tez dużo czasu zabiera, jeszcze trzeba włożyć dużo wkładu własnego, żeby nie zostać zdemaskowanym xd

snupy3 napisał(a):

dokładnie, każdy orze jak może, niektórzy nabijają, inni szukają innych by im nabijali w kliknijcie emotka

Jak dla mnie uczciwsze jest zbieranie głosów na forum niż nabijanie emotka i koniec mojej debaty, nikt nie nakłoni mnie do zmiany zdania emotka
0 0

zdolnabestia

#3566775 Napisano: 23.07.2010 11:38:09
Wkurza mnie... Agasiamazur i jej avatar emotka
2 dni temu władowałam do buzi CAŁ¡ paczkę żelków i tak sobie przeżuwałam przeglądając forum, aż natrafiłam na ten obrazek... Dodam, że jadłam je mniej więcej w tym samym rytmie.. No normalnie jakby mnie przedrzeźniał! A jak próbowałam się śmiać z pełną buzią, to mnie zaczęły boleć zawiasy emotka
0 0

Gość: missy7

#3566796 Napisano: 23.07.2010 11:45:03
zdolnabestia napisał(a):

Wkurza mnie... Agasiamazur i jej avatar emotka
2 dni temu władowałam do buzi CAŁ¡ paczkę żelków i tak sobie przeżuwałam przeglądając forum, aż natrafiłam na ten obrazek... Dodam, że jadłam je mniej więcej w tym samym rytmie.. No normalnie jakby mnie przedrzeźniał! A jak próbowałam się śmiać z pełną buzią, to mnie zaczęły boleć zawiasy emotka

emotka emotka
właśnie to sobie wyobraziłam !!!
0 0

Gość: bruce

#3567143 Napisano: 23.07.2010 02:30:06
Po raz kolejny powtarzam, że potwornie wkurza mnie facebook i tamtejsze konkursy...
nie dość, że wcale a wcale nie wiem, o co tam biega, ale moja prywatna skrzynka mail'owa jest totalnie codziennie zawalona tym badziewiem – jakieś bliżej nieznane mi osobistości proszą o polubienie jakichś ich wpisów; w ciemno już, żeby prędzej było, im na jakichś tablicach piszę, że je lubię, bardzo lubię, o, jak ja je lubię i ogromnie je lubię ponad wszelką miarę!; już oddycham z ulgą, a one mi potem piszą znowu, że ... to nie o to chodziło!... zatem kulturalnie zapytuję na kolejnych tablicach, o co chodzi w takim razie, znowu mam skrzynkę w rozsypce po ich odpowiedziach, mam już całą ścieżkę dostępu do danej aplikacji emotka , wiem już, jak i co, i wówczas pozwolę sobie zadać nieśmiałe zapytanie, kim są owe osoby i czy w ogóle się znamy, a one nagle ... milkną... emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: cobra176

#3567164 Napisano: 23.07.2010 02:40:31
A mnie tam wkurza Złota Rybka na YES i fakt, że moje hasełka nie podobają się szanownemu Jury emotka
0 0

Gość: taleksander

#3567172 Napisano: 23.07.2010 02:45:09
wkurza mnie że ostatnio nic do mnie nie dochodzi (chyba listonosz zachorował). Nie mam nagród endo, próbek aa, kodu ipla. mać!
0 0

delfinka101

#3567187 Napisano: 23.07.2010 02:52:32
Ta hulajnoga ze śmiejzelków bedzie mi sie po nocach sniła.Wentyl wyrwany w tylnim kole i niemoże nadal młody jeździc..Jak już śrubę i oś przysłali to okazało się iż sa stare oponyu i powyrywane wentyle..Dętka ma ogromna dziure wiec emotka emotka Już im nasmarowałm co o tym myśle.Na szczescie w pobliżu mam sklep rowerowy i takadętka to koszt 11 zł + załozenie 5:)
0 0

Gość: czarnygreg

#3567194 Napisano: 23.07.2010 02:56:16
delfinka101 napisał(a):

Ta hulajnoga ze śmiejzelków bedzie mi sie po nocach sniła.Wentyl wyrwany w tylnim kole i niemoże nadal młody jeździc..Jak już śrubę i oś przysłali to okazało się iż sa stare oponyu i powyrywane wentyle..Dętka ma ogromna dziure wiec emotka emotka Już im nasmarowałm co o tym myśle.Na szczescie w pobliżu mam sklep rowerowy i takadętka to koszt 11 zł + załozenie 5:)

to znaczy że przysłali ci stary sprzet?
no, czegoś takiego to jeszcze nie grali!
faktycznie, zasługują na maila że im w pięty pójdzie!
0 0

psemulek

#3567198 Napisano: 23.07.2010 02:58:13
Mnie wkurza, że jak na stronie Złota Rybka na YES, robię zapisz opis, a potem np. odświeżam stronę, to nie mam już tego, co wpisałam. Czy macie taki sam problem?
0 0

avatea

#3567358 Napisano: 23.07.2010 04:46:48

Gość: arta

#3567377 Napisano: 23.07.2010 04:58:42
Wkurza mnie Listerine - zapas zrobiłam i same pudła emotka emotka
0 0