Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joka
Postów 684
Data rejestracji 05.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja-sylwia
Postów 606
Data rejestracji 17.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie ja też nie za bardzo kapuje o jaki konk chodzi.. ktoś to dodał jako demot no ale bez zgody autora to i tak nie powinni dodawać.
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jakis zapis jest źródłowy pod zdjęciem
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
agicho
Postów 2952
Data rejestracji 25.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
dla oglądajacych to nie konkurs ale na stronie u góry jest napiskonkurs - może dla wrzucajacych fotki(?)
Gość: kondzikdg
Jest juz tam od jakiegos czasu jakis minikonkurs, ale na wymyslanie podpisow do obrazkow przez uzytkownikow, a nie dodawanie zdjec.
Gość: katrin22
barbaro już chyba nie ma tego zdjęcia, bo żadnego dziecka już nie widzę.
agicho
Postów 2952
Data rejestracji 25.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
tu nie chodzi o dziecko, tylko 3 lata wstecz..
Gość: barbara1910
imprezowe ale akurat nie to,pozatym jest data dodania pod zdjeciem 2 sierpien wiec nie wiem jak ktos mial cel by dodawac cudze zdjecie skoro nie jest to konkurs i corka pyta mi sie czy dodawalam
Gość: katrin22
teraz już jarzę
Gość: madzdz
Gość: monisia23
A Może ktoś jeszcze nie dostał i mnie pocieszy????
:((((((((((((
Gość: polec
Lipa, a nie konkurs!!!!!!
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
... A tak się dziwiłaś, że byłam totalnie wkurzona, jak znalazłam w necie swój splagiatowany na żywca tekst... Niestety, takie właśnie się ma wtedy odczucia...
I to mnie naprawdę zawsze wkurza - plagiaty i wykorzystywanie własności intelektualnej bez zgody i wiedzy autora
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
Gość: pola731
a czytałaś regulamin ? nie musisz kupić w carrefour , bo nie ma nic odrębnego dla carrefourów - dołozyli tylko na swojej stronce listę sklepów
ja kupowałam w Realu - to chyba jedna promocja
czy w portalach ..bez komentarza ...masz jeszcze od tego pw oficjalnie nic pod twoim postem na e konkurasch nie napisalam
trojan
Postów 932
Data rejestracji 04.03.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale nigdzie nie pisze ze nalezy zakupić w carrefourze moze kupić obojętnie w jakim sklepie
mia
Postów 17566
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 18
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...