Wkurza mnie...

Gość: snupy3

#2062353 Napisano: 02.01.2009 07:56:33
Wygrałam jakiś czas temu trzecią nagrodę w Zgaguj Zgaguli(konkurs organizowany przez Ranigast,nie wiem czy pamiętacie)i sprawa wygląda tak:
Wygraną za drugie i trzecie miejsce miał być weekend w Wąsowie-extra pałacyk,wszystko super.A jak przyszło co do czego to okazało się przy rezerwacji terminu,że:
Nagroda oznacza jeden nocleg z kolacją+drugi nocleg gratis.A żarcie na własną rękę. emotka
Patrząc na ich stronkę można się łatwo domyślić że takiego zwyczajnego człowieka jak ja nie stać na jadło w tak wykwintnym miejscu i zbankrutowałabym po pierwszej przystawce. emotka
Wydaje mi się,że jak już sponsoruje ktoś weekend to powinno mieć to ręce i nogi a nie my Cię przenocujemy a za wyżywienie se płać.Co to ma w ogóle być?W takim wypadku nie opłaca mi się tam fatygować,zwłaszcza że na paliwo poszło by 350zł.Już bym wolała jeden nocleg i żarcie full wypas.I na to wygląda,że będę musiała zrezygnować.Mam nadzieję,że Pan,który wygrał pierwszą nagrodę-7 dniową wycieczkę do Egiptu nie będzie musiał głodować przez cały tydzień... emotka
0 0

zdolnabestia

#2062545 Napisano: 02.01.2009 08:43:51
Pan, który wygrał wycieczkę do Egiptu będzie musiał tam dojechać na własną rękę emotka

0 0

natik999

#2062588 Napisano: 02.01.2009 08:56:44
snupy3 napisał(a):

Wygrałam jakiś czas temu trzecią nagrodę w Zgaguj Zgaguli(konkurs organizowany przez Ranigast,nie wiem czy pamiętacie)i sprawa wygląda tak:
Wygraną za drugie i trzecie miejsce miał być weekend w Wąsowie-extra pałacyk,wszystko super.A jak przyszło co do czego to okazało się przy rezerwacji terminu,że:
Nagroda oznacza jeden nocleg z kolacją+drugi nocleg gratis.A żarcie na własną rękę. emotka
Patrząc na ich stronkę można się łatwo domyślić że takiego zwyczajnego człowieka jak ja nie stać na jadło w tak wykwintnym miejscu i zbankrutowałabym po pierwszej przystawce. emotka
Wydaje mi się,że jak już sponsoruje ktoś weekend to powinno mieć to ręce i nogi a nie my Cię przenocujemy a za wyżywienie se płać.Co to ma w ogóle być?W takim wypadku nie opłaca mi się tam fatygować,zwłaszcza że na paliwo poszło by 350zł.Już bym wolała jeden nocleg i żarcie full wypas.I na to wygląda,że będę musiała zrezygnować.Mam nadzieję,że Pan,który wygrał pierwszą nagrodę-7 dniową wycieczkę do Egiptu nie będzie musiał głodować przez cały tydzień... emotka

no faktycznie organizatorzy sie popisali... heh... czesto nagroda okazuje sie moze wpędzic nas w duzo wieksze koszty emotka emotka emotka
0 0

Gość: tunezja

#2062985 Napisano: 02.01.2009 10:28:24
Mnie wkurza konkurs Reniffero i związany z Piccolo. Lubię się bawić, więc wymyśliłam mnóstwo pytań, a renifer zwiał. Natomiast moje prace (nowa etykieta Piccolo) dziwnym trafem giną, nie zamieszczają ich w galerii, nie wiem co jest grane... emotka
0 0

cudaczek121

#2063054 Napisano: 02.01.2009 10:42:38
tunezja napisał(a):

Mnie wkurza konkurs Reniffero i związany z Piccolo. Lubię się bawić, więc wymyśliłam mnóstwo pytań, a renifer zwiał. Natomiast moje prace (nowa etykieta Piccolo) dziwnym trafem giną, nie zamieszczają ich w galerii, nie wiem co jest grane... emotka

ja wymyśliłam badziewne pytanie reniferowi: Doda czy Mandaryna? i wygrałam emotka Konkursy traktuje jako rozrywkę i zabawę więc jak nie wygram,to mnie nie wkurza ten fakt emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#2063067 Napisano: 02.01.2009 10:45:52
tunezja napisał(a):

ten piccolo który się już skończył?
0 0

#2063078 Napisano: 02.01.2009 10:49:50
Tak, wysłałam swoje dzieło, 26 grudnia, nie ma go w galerii, następne, prawie takie samo, 30 grudnia, też go nie dodali... emotka emotka
0 0

#2063083 Napisano: 02.01.2009 10:50:42
Przecież tam mogą brać udział też dorośli....
0 0

#2063088 Napisano: 02.01.2009 10:51:41
Nagroda mnie nie interesuje, tylko to, czemu nie ma w galerii mojego projektu...
0 0

#2063095 Napisano: 02.01.2009 10:53:37
cudaczek121 napisał(a):

tunezja napisał(a):

ja wymyśliłam badziewne pytanie reniferowi: Doda czy Mandaryna? i wygrałam emotka Konkursy traktuje jako rozrywkę i zabawę więc jak nie wygram,to mnie nie wkurza ten fakt emotka

Ale ja chciałam maskotki dla znajomych dzieci.
Fajnie byłoby wygrać dla tych maluchów...
0 0

Gość: marcinek1985

#2064968 Napisano: 03.01.2009 03:12:41
wkurza Mnie mój osiedlowy market SPAR emotka nie dość, że ceny wszystkiego są bardzo wysokie emotka to jeszcze nie ma tam tego czego potrzebuje emotka Poszedłem teraz do niego, że sobie kupie mleko Łowickie, napój dodoni a tam nic nie ma emotka i jak ja mam się nie wkurzać skoro nie mam okazji potem nic wygrać emotka
0 0

Gość: eywa

#2065917 Napisano: 03.01.2009 09:13:32
marcinek1985 napisał(a):

wkurza Mnie mój osiedlowy market SPAR emotka nie dość, że ceny wszystkiego są bardzo wysokie emotka to jeszcze nie ma tam tego czego potrzebuje emotka Poszedłem teraz do niego, że sobie kupie mleko Łowickie, napój dodoni a tam nic nie ma emotka i jak ja mam się nie wkurzać skoro nie mam okazji potem nic wygrać emotka

wystarczy pójść do innego sklepu?...
0 0

Gość: annaroza

#2065966 Napisano: 03.01.2009 09:32:56
marcinek1985 ja cię rozumiem, Dodoni nigdzie nie mogę kupić, a po Łowickie muszę jechać 20 km.
W moim mieście nigdzie nie mogę go dostać, a mnie będę zwiedzała wszystkich okolicznych miejscowości żeby kupić mleko. Do najbliższego DUŻEGO sklepu mam właśnie 20 km.
Więc czasem nie wystarczy iść do innego sklepu.
A jak mam pustą lodówkę to przecież nie odłożę zakupów bo w sklepie nie ma promocyjnych produktów. emotka emotka
0 0

Gość: agava

#2065994 Napisano: 03.01.2009 09:55:29
beataa81 napisał(a):

wkurza mnie podnoszenie tematu wyniki i TYLKO wyniki poprzez zadawanie głupich pytań....można sobie poszukać albo dać to w temacie szukam itp....ja tu z nadzieją,że może coś ktoś wynalazł...,że coś przegapiłam a tu zonk emotka emotka

Popieram! Mnie też to wkurza!
0 0

Gość: marcinek1985

#2066000 Napisano: 03.01.2009 10:01:14
eywa napisał(a):

marcinek1985 napisał(a):

wystarczy pójść do innego sklepu?...

a co mi to da emotka ostatnio w Carrfourze byłem i Dodoni też nie było emotka a w pobliżu dużych sklepów nie mam a w małych typu kiosk nie widziałem a nie mam czasu do wszystkich chodzic i się pytać emotka
0 0

Gość: snupy3

#2070479 Napisano: 05.01.2009 12:54:59
A mnie wkurzają wszystkie konkursy na forum polki.
Tzn głównie kryteria wyboru zwycięzców.
Co prawda fajnie by w końcu było tam coś wygrać ale już nawet nie o to chodzi.Zawsze się tam znajdą tacy,co nie zasłużyli a naprawdę lepszych prac jest multum.Pewnie wybierają na chybił trafił,zresztą jak w wielu konkursach emotka
0 0

natik999

#2070495 Napisano: 05.01.2009 12:58:26
ja na polkach wygrałam tylko jeden raz na wieleeeeeee wieleeeeeee konkursów... i hmm... odpowiedzi roznia sie od sobie bardzo kazda osoba inaczej interpretuje dany temat... emotka

wiec oceny sa zapewne subiektywne....a moze faktycznie losują...nie mam pojęcia emotka
0 0

Gość: grancias

#2070696 Napisano: 05.01.2009 01:58:07
Wkurzaja mnie spamerzy z tego forum ;/ Kopiuja nasze e-maile i wysylaja do nas wiadomosci przez poczte ;/ dzisiaj dostalem juz 2 ;/
0 0

Gość: sophie

#2070717 Napisano: 05.01.2009 02:02:58
snupy3 napisał(a):

A mnie wkurzają wszystkie konkursy na forum polki.
Tzn głównie kryteria wyboru zwycięzców.
Co prawda fajnie by w końcu było tam coś wygrać ale już nawet nie o to chodzi.Zawsze się tam znajdą tacy,co nie zasłużyli a naprawdę lepszych prac jest multum.Pewnie wybierają na chybił trafił,zresztą jak w wielu konkursach emotka

Nie zgadzam się emotka
Moim zdaniem wybierają sprawiedliwie,a ze zgłoszeń jest zawsze bardzo dużo ,to i logiczne ,że ciężko wygrać.Musisz trafić w gust jury i to wszystko.A każde jury jest inne emotka
0 0

Gość: domisia06

#2070721 Napisano: 05.01.2009 02:03:31
wkurza mnie ze nic mi sie nie chce a tyle jeszcze do zrobienia mam
0 0