Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
slavek
Postów 1726
Data rejestracji 23.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.refun...ros/10zlotychnastart
Gość: chochliczka
luk1990
Postów 2348
Data rejestracji 13.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
a ja jestem wysypana na calym ciele krostkami...i znow wizyta u lekarza
alaalex40 i luk1990
Monika11
Postów 7690
Data rejestracji 11.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie UPS w porządku gościu jak mnie nie ma w domu to do pracy przywozi przesyłki, za to wkurza mnie kurier DPD-oszust jeden podpisał się moim nazwiskiem i paczkę zapierdzielił
Podobno szczęście jest jak Pszczółka Maja...jest gdzieś tylko nie wiadomo gdzie.
Gość: pakk
Gość: snupy3
Powinnaś wnieść na niego skargę,tzn zadzwonić do firmy i to zgłosić komu trzeba.Nie można takich rzeczy puszczać płazem.Kilka takich skarg(a kto wie czy wcześniej jakiś nie było skoro to taki cham)i facet wylatuje z roboty.Na jego miejsce czekają ludzie którym na pracy zależy.
Ja takich rzeczy nie odpuszczam.Wierz mi że takim firmom zależy na zadowoleniu klienta i na pewno on za to oberwie,tak czy inaczej.Nie można chamstwu popłacać!
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: snupy3
Tak samo-nie odpuszczać!Na pewno dojdą do tego kto tą paczkę dostarczał,wszystko mają w papierach!Dzwoń do tej firmy jak najszybciej i wszystko im powiedz! Niech
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podrabianie dokumentów (art. 270)
Art. 270.
§ 1. Kto, w celu użycia za autentyczny, podrabia lub przerabia dokument lub takiego dokumentu jako autentycznego używa, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.
§ 2. Tej samej karze podlega, kto wypełnia blankiet, opatrzony cudzym podpisem, niezgodnie z wolą podpisanego i na jego szkodę albo takiego dokumentu używa.
§ 3. Kto czyni przygotowania do przestępstwa określonego w § 1, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
slavek
Postów 1726
Data rejestracji 23.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: patita06
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: stenka
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: cobra176
JA SIÊ PRZYŁ¡CZAM
Gość: inek
mariwanna
Postów 1557
Data rejestracji 30.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to pewnie ktoś włożył
https://www.obiadgotowy.pl/
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba po to, żeby zrobić sobie uchwyt do niesienia - tak to wygląda.
Wkurza mnie tlen poczta. Ciągle wyskakuje bład połączenia z serwerem luba barrrdzo wolno chodzi. A ostatnio nawet nie chcą maile przychodzić na skrzynkę. Wysłałem z gmaila, to wrócił raport o niedostarczeniu. Czy u Was też są problemy z poczta tlena?
Gość: tunezja
W odpowiedzi na Pani mail w którym opisała Pani swoje negatywne odczucia wywarte uczestnictwem w naszym konkursie , pragnę wyjaśnić iż zgodnie z regulaminem , organizator ma prawo do zmniejszenia liczby wydanych dziennie reniferów jeżeli uzna , że decyzję taką uzasadnia treść , jakość lub rodzaj nadesłanych Prac Konkursowych.
Czyli, ze rozwalilismy go swoimi pytaniami!!!
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie chodzi dobrze...najszybsza poczta jaką mam...natomiast wkurza mnie poczta z wp...ciągle się muli...a że tak spytam czy inne poczty oprócz tlenu można ustawić tak jak tlen,znaczy się żeby były na pasku...?No co...laikiem jestem...