Wkurza mnie...

slavek

#2076243 Napisano: 06.01.2009 10:33:25
zgłoś to do centrali, oni tam chyba wiedzą kto komuś coś zawozi
0 0

Gość: chochliczka

#2076587 Napisano: 07.01.2009 08:22:56
a ja jestem wkurzona bo znow obudzilam sie z bolem gardla i goraczka aaa emotka emotka
0 0

luk1990

#2076614 Napisano: 07.01.2009 08:27:55
chochliczka napisał(a):

a ja jestem wkurzona bo znow obudzilam sie z bolem gardla i goraczka aaa emotka emotka

a ja jestem wysypana na calym ciele krostkami...i znow wizyta u lekarza emotka emotka
0 0

Monika11

#2076615 Napisano: 07.01.2009 08:28:19
smsowicz napisał(a):

tekla napisał(a):

wkurza mnie, że facet ma badziewną wiertarke bo od rana wierci i wierci i wywiercić nie może emotka
Mnie od tego głowa już pęka.

Jak by tego było mało to jeszcze otrzymałam przesyłkę zakupionej rzeczy otwieram ...... a tu cała potłuczona emotka

A mnie i w szczególności mamę wkurzył kurier ups emotka . Nie chciało mu się wnosić paczek na 4 piętro, a jak był zmuszony, to zemścił się rzucając nimi i wyzywał mając pretensje, że mieszkam na 4 pietrze. Mnie nie bylo, a mama pilnowała dziei i zresztą samo wchodzenie już ją meczy, , a co dopiero noszenie paczek. Paczki 5kg nie chciało się wałkoniowi wnieść. To jego obowiązek dostarczyć pod wskazany adres. Pierwszy raz się mi trafił taki cham. emotka emotka emotka emotka

U mnie UPS w porządku gościu jak mnie nie ma w domu to do pracy przywozi przesyłki, za to wkurza mnie kurier DPD-oszust jeden podpisał się moim nazwiskiem i paczkę zapierdzielił emotka
0 0

Gość: pakk

#2077404 Napisano: 07.01.2009 12:44:03
Jak to podpisal sie Twoim nazwiskiem? Dzwon do firmy, ze tego nie podpisalas, zdobadz jego nr, postrasz ******, za podrobianie podpisu + kradziez to przeciez mozna ladnych pare latek dostac. Jak juz Ci odda przesylke to wtedy zrob z tym, co chcesz - jak masz sily i checi to wnieś pozew do sądu emotka
0 0

Gość: snupy3

#2077417 Napisano: 07.01.2009 12:46:11
smsowicz napisał(a):

tekla napisał(a):

wkurza mnie, że facet ma badziewną wiertarke bo od rana wierci i wierci i wywiercić nie może emotka

Jak by tego było mało to jeszcze otrzymałam przesyłkę zakupionej rzeczy otwieram ...... a tu cała potłuczona emotka

A mnie i w szczególności mamę wkurzył kurier ups emotka . Nie chciało mu się wnosić paczek na 4 piętro, a jak był zmuszony, to zemścił się rzucając nimi i wyzywał mając pretensje, że mieszkam na 4 pietrze. Mnie nie bylo, a mama pilnowała dziei i zresztą samo wchodzenie już ją meczy, , a co dopiero noszenie paczek. Paczki 5kg nie chciało się wałkoniowi wnieść. To jego obowiązek dostarczyć pod wskazany adres. Pierwszy raz się mi trafił taki cham. emotka emotka emotka emotka

Powinnaś wnieść na niego skargę,tzn zadzwonić do firmy i to zgłosić komu trzeba.Nie można takich rzeczy puszczać płazem.Kilka takich skarg(a kto wie czy wcześniej jakiś nie było skoro to taki cham)i facet wylatuje z roboty.Na jego miejsce czekają ludzie którym na pracy zależy.
Ja takich rzeczy nie odpuszczam.Wierz mi że takim firmom zależy na zadowoleniu klienta i na pewno on za to oberwie,tak czy inaczej.Nie można chamstwu popłacać!
emotka
0 0

beataa81

#2077439 Napisano: 07.01.2009 12:48:19
chochliczka napisał(a):

a ja jestem wkurzona bo znow obudzilam sie z bolem gardla i goraczka aaa emotka emotka [/quot
szybkiego powrotu do zdrowia...a mnie wkurza teściowa,która myśli,że jest pępkiem świata...nie wytrzymam tego dłużej naprawdę...nie mam juz siły...

0 0

Gość: snupy3

#2077445 Napisano: 07.01.2009 12:49:43
Monika11 napisał(a):

smsowicz napisał(a):

tekla napisał(a):

U mnie UPS w porządku gościu jak mnie nie ma w domu to do pracy przywozi przesyłki, za to wkurza mnie kurier DPD-oszust jeden podpisał się moim nazwiskiem i paczkę zapierdzielił emotka

Tak samo-nie odpuszczać!Na pewno dojdą do tego kto tą paczkę dostarczał,wszystko mają w papierach!Dzwoń do tej firmy jak najszybciej i wszystko im powiedz! Niech emotka jeden poniesie konsekwencje!
0 0

smsowicz

#2077965 Napisano: 07.01.2009 03:17:01
snupy3 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

smsowicz napisał(a):

tekla napisał(a):

Tak samo-nie odpuszczać!Na pewno dojdą do tego kto tą paczkę dostarczał,wszystko mają w papierach!Dzwoń do tej firmy jak najszybciej i wszystko im powiedz! Niech emotka jeden poniesie konsekwencje!

Podrabianie dokumentów (art. 270)
Art. 270.

§ 1. Kto, w celu użycia za autentyczny, podrabia lub przerabia dokument lub takiego dokumentu jako autentycznego używa, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

§ 2. Tej samej karze podlega, kto wypełnia blankiet, opatrzony cudzym podpisem, niezgodnie z wolą podpisanego i na jego szkodę albo takiego dokumentu używa.

§ 3. Kto czyni przygotowania do przestępstwa określonego w § 1, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
0 0

slavek

#2078002 Napisano: 07.01.2009 03:26:58
beataa81 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

a ja jestem wkurzona bo znow obudzilam sie z bolem gardla i goraczka aaa emotka emotka [/quot
szybkiego powrotu do zdrowia...a mnie wkurza teściowa,która myśli,że jest pępkiem świata...nie wytrzymam tego dłużej naprawdę...nie mam juz siły...

beataa81 wprowadź w życie prawdę z Twojej stopki a będzie lepiej emotka

moja teściowa mieszka 30 km ode mnie, szkoda... hehehe emotka

0 0

Gość: patita06

#2078051 Napisano: 07.01.2009 03:36:44
A mnie wkurza Tchibo. 1. brak wyników z konkursu ziarenko tchibo, gdzie nagrodami były 3 vouchery wycieczkowe. 2. Brak wyników z konkursu doskonaly nastrój. 3. promocja tchibo family, gdzie na kilkadziesiąt wysłanych ziarenek dostałam tylko filiżankę z rozbitym spodkiem. emotka emotka emotka
0 0

smsowicz

#2078106 Napisano: 07.01.2009 03:45:58
Znowu problem z ups emotka , Paczka ma wybitą dziurę przez podwójne opakowanie (karton w kartonie), taka że pięść można włożyć. emotka
0 0

Gość: stenka

#2078149 Napisano: 07.01.2009 03:55:05
Do mnie w ogóle wiele przesyłek nie doszło, kurierowi sie kwituje odbiór, to choć dostarcza przesyłki, a na poczcie jak nie poleconym to wszystko ich.
0 0

beataa81

#2078168 Napisano: 07.01.2009 03:58:09
slavek napisał(a):

beataa81 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

beataa81 wprowadź w życie prawdę z Twojej stopki a będzie lepiej emotka

moja teściowa mieszka 30 km ode mnie, szkoda... hehehe emotka

nie wiem czy znajdę siłę na takie tony miłosierdzia........

0 0

Gość: cobra176

#2078259 Napisano: 07.01.2009 04:22:44
patita06 napisał(a):

A mnie wkurza Tchibo. 1. brak wyników z konkursu ziarenko tchibo, gdzie nagrodami były 3 vouchery wycieczkowe. 2. Brak wyników z konkursu doskonaly nastrój. 3. promocja tchibo family, gdzie na kilkadziesiąt wysłanych ziarenek dostałam tylko filiżankę z rozbitym spodkiem. emotka emotka emotka

JA SIÊ PRZYŁ¡CZAM emotka
0 0

Gość: inek

#2078388 Napisano: 07.01.2009 05:00:39
i ja rówżnież... emotka
0 0

mariwanna

#2078403 Napisano: 07.01.2009 05:03:19
smsowicz napisał(a):

Znowu problem z ups emotka , Paczka ma wybitą dziurę przez podwójne opakowanie (karton w kartonie), taka że pięść można włożyć. emotka

no to pewnie ktoś włożył emotka
0 0

smsowicz

#2082728 Napisano: 08.01.2009 08:30:17
mariwanna napisał(a):

smsowicz napisał(a):

Chyba po to, żeby zrobić sobie uchwyt do niesienia - tak to wygląda.

Wkurza mnie tlen poczta. Ciągle wyskakuje bład połączenia z serwerem luba barrrdzo wolno chodzi. A ostatnio nawet nie chcą maile przychodzić na skrzynkę. Wysłałem z gmaila, to wrócił raport o niedostarczeniu. Czy u Was też są problemy z poczta tlena?
0 0

Gość: tunezja

#2082735 Napisano: 08.01.2009 08:34:28
Wkurza mnie i bawi zarazem, napisalam bardzo zartobliwy list, z zapytaniem do Reniffero, czemu konkurs skonczyl sie wczesniej. Odpowiedz mnie wielce rozbawila, nasz drogi Reni mial dosc naszych pytan, a niektore z nich byly tak beznadziejne!!!
emotka emotka emotka

W odpowiedzi na Pani mail w którym opisała Pani swoje negatywne odczucia wywarte uczestnictwem w naszym konkursie , pragnę wyjaśnić iż zgodnie z regulaminem , organizator ma prawo do zmniejszenia liczby wydanych dziennie reniferów jeżeli uzna , że decyzję taką uzasadnia treść , jakość lub rodzaj nadesłanych Prac Konkursowych.

Czyli, ze rozwalilismy go swoimi pytaniami!!!

0 0

beataa81

#2082737 Napisano: 08.01.2009 08:35:45
smsowicz napisał(a):

mariwanna napisał(a):

smsowicz napisał(a):

Chyba po to, żeby zrobić sobie uchwyt do niesienia - tak to wygląda.

Wkurza mnie tlen poczta. Ciągle wyskakuje bład połączenia z serwerem luba barrrdzo wolno chodzi. A ostatnio nawet nie chcą maile przychodzić na skrzynkę. Wysłałem z gmaila, to wrócił raport o niedostarczeniu. Czy u Was też są problemy z poczta tlena?

u mnie chodzi dobrze...najszybsza poczta jaką mam...natomiast wkurza mnie poczta z wp...ciągle się muli...a że tak spytam czy inne poczty oprócz tlenu można ustawić tak jak tlen,znaczy się żeby były na pasku...?No co...laikiem jestem... emotka
0 0